25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris: ar fi bine sa caute ca le gaseste la ea la sf asteapta dar sa nu ne deruteze si sa caute altceva ei ce zici cupidon
Elena, întrebarea este: noi ce mai căutăm?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si apropo de hoca dar ce este copilas mic sa ti fie teama este major stie ce vrea sau ce i se impune de scenaristii ca saracul daca ar fi dupa el....elena a scris: ar fi bine sa caute ca le gaseste la ea la sf asteapta dar sa nu ne deruteze si sa caute altceva ei ce zici cupidon
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Hai mai Elenus ca nu am sters-o sunt aici ... dar mie frica sa zic ceva cand te vazui asa razboinicaelena a scris:fii atenta anuta ti a furat obiceiul vine merba si o sterge
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pai tu nu ai vazut o pe narcisa eu nu mai puteam sa i explic si fata mea ridea cum sa nu teanuta1971 a scris:
Hai mai Elenus ca nu am sters-o sunt aici ... dar mie frica sa zic ceva cand te vazui asa razboinica
elena- vip
azi am facut dulceata de pere... nik buze.. ca m-am saturat de tocatnarcisa a scris:
Cred că încă mai caută buzele lui Hoca de asta dispare.
Ana câte borcane cu gogoșari ai pus de nu le mai găsești?
anuta1971- vip
si cand a inteles ... a disparut sa stii ca m-am fatait si eu pana am inteles unde sa ma uitelena a scris: pai tu nu ai vazut o pe narcisa eu nu mai puteam sa i explic si fata mea ridea cum sa nu te
anuta1971- vip
gasim noi trebuie pina la urma sa gasim acel ceva ce nu stim nici noi hai sa zic ca eu vreau sa l caut pe bekir tunarcisa a scris:
Elena, întrebarea este: noi ce mai căutăm?
elena- vip
elena a scris: si apropo de hoca dar ce este copilas mic sa ti fie teama este major stie ce vrea sau ce i se impune de scenaristii ca saracul daca ar fi dupa el....
Parcă sunt prea obosită să mai pot face față scenelor de gelozie dintre ei. Și așa sunt supărați unul pe altul, nu mai vreau să-i văd și geloși. Astea sunt pentru Levent și pentru aia (dacă o fi așa cum îmi imaginez eu).
narcisa- vip
da si eu denisa decit zicea ca l a vazut eu iok am dat de vreo 110 ori pina mi am dat seama
elena- vip
anuta1971 a scris: azi am facut dulceata de pere... nik buze.. ca m-am saturat de tocat
Îmi place foarte mult dulceața de pere, am făcut și eu.
Deci te/ai lăsat de căutat buze, atunci mă întreb și eu ca Elena: dacă ai început să cauți altceva? Orice ar fi, dacă găsești să ne dai și nouă
narcisa- vip
lasa i draga mea saracii se pupa si ei pe obraz ca hasret cica ar dona pianul universitatii asa ca o saruta levent pe obraz de dragnarcisa a scris:
Parcă sunt prea obosită să mai pot face față scenelor de gelozie dintre ei. Și așa sunt supărați unul pe altul, nu mai vreau să-i văd și geloși. Astea sunt pentru Levent și pentru aia (dacă o fi așa cum îmi imaginez eu).
elena- vip
se poate sa se joace cu imaginatia noastra si cu nervii nostri... se poate ca secventa nici sa nu fie in film ... de cate ori nu au facut asa poate da promo ca lumea si cu replicinarcisa a scris:
anuta1971- vip
ne da ea vreo doua nu i asa anuta poate odata gustam si noi din bunatatile alea pe care tot le pregatesti eu cumpar nu stau sa le fac ca doar de asta sunt supermarketuri nu da te rog pentru ca am o retinere sa ... le fac eunarcisa a scris:
Deci te/ai lăsat de căutat buze, atunci mă întreb și eu ca Elena: dacă ai început să cauți altceva? Orice ar fi, dacă găsești să ne dai și nouă
elena- vip
ce sa gasesc Narcisa ..pestisorul de aur... n-am eu asa norocnarcisa a scris:
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"][quote="narcisa"]
Parcă sunt prea obosită să mai pot face față scenelor de gelozie dintre ei. Și așa sunt supărați unul pe altul, nu mai vreau să-i văd și geloși. Astea sunt pentru Levent și pentru aia (dacă o fi așa cum îmi imaginez eu) poate
Parcă sunt prea obosită să mai pot face față scenelor de gelozie dintre ei. Și așa sunt supărați unul pe altul, nu mai vreau să-i văd și geloși. Astea sunt pentru Levent și pentru aia (dacă o fi așa cum îmi imaginez eu) poate
elena- vip
am un păr in gradina.. de asta fac nu dau bani decat pe zahar... maine fac gem de prune.. cu miez de nuca nu am rabdare sa fac dulceata.. e prea complicatelena a scris:
ne da ea vreo doua nu i asa anuta poate odata gustam si noi din bunatatile alea pe care tot le pregatesti eu cumpar nu stau sa le fac ca doar de asta sunt supermarketuri nu da te rog pentru ca am o retinere sa ... le fac eu
anuta1971- vip
aaa de asta tot faci este si normal avind in livada pomi foarte bine facianuta1971 a scris:
am un păr in gradina.. de asta fac nu dau bani decat pe zahar... maine fac gem de prune.. cu miez de nuca nu am rabdare sa fac dulceata.. e prea complicat
elena- vip
anuta1971 a scris: am un păr in gradina.. de asta fac nu dau bani decat pe zahar... maine fac gem de prune.. cu miez de nuca nu am rabdare sa fac dulceata.. e prea complicat
Mâine este sărbătoare, mai bine lasă pe miercuri. Eu când fac ceva în zile de sărbătoare nu/mi iese niciodată.
narcisa- vip
Buna seara doamnelor si domnisoarelor
Am venit sa va vad si sa vad cu ce va mai delectati.
Ati vazut tentativa de trailer? Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa dau drumul unor suvoaie de lacrimi.
Am venit sa va vad si sa vad cu ce va mai delectati.
Ati vazut tentativa de trailer? Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa dau drumul unor suvoaie de lacrimi.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
fetelor va las ca v am spus ca astazi am cam chiulit asa ca ma duc sa recuperez papa gata denisa ies sa nu mai fac vreo greseala papa n bunaelena a scris:aaa de asta tot faci este si normal avind in livada pomi foarte bine faci
elena- vip
Da stiu da mai am concediu numai saptamana asta si am multe de facut.. vad eunarcisa a scris:
Mâine este sărbătoare, mai bine lasă pe miercuri. Eu când fac ceva în zile de sărbătoare nu/mi iese niciodată.
anuta1971- vip
de ce nu mai intri? noapte bună dar poate te răzgândeştielena a scris:
fetelor va las ca v am spus ca astazi am cam chiulit asa ca ma duc sa recuperez papa gata denisa ies sa nu mai fac vreo greseala papa n buna
anuta1971- vip
Bună Pissy, bine ai venit. Și noi avem aceeași dilemă. Dar mai bine să așteptăm până vineri să nu plângem de două ori. Poate și degeaba.
narcisa- vip
anuta1971 a scris: Da stiu da mai am concediu numai saptamana asta si am multe de facut.. vad eu
Am uitat să precizez că la mine e în fiecare zi sărbătoare de când cu turcii. Nici ouă ochiuri nu mai fac cum făceam înainte.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum