54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O zi buna sa aveti v-am pupat pe toate :(daca pleaca cu Murat la Monte Carlo de ce apare in articol cu Cansel?
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lucica10 a scris:O zi buna sa aveti v-am pupat pe toate :(daca pleaca cu Murat la Monaco de ce apare in articol cu Cansel?
Buna ziua Lucica ... Apare si cu Murat .. dar in alta revista .. in revista asta le place mai mult de Tuba si Cansel .. si nu pleaca impreuna .. se intalnesc acolo O zi frumoasa
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
multumesc Andreea ce faci ai terminat examenele ? BAFTA
Lucica10- vip
chiar daca e miezul zilei sunt prea frumosi ca sa renuntam la ei
Lica,multumesc , foarte buna...
o zi placuta , ne "vedem"mai pe seara
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mar 07 Iun 2011, 3:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 07 Iun 2011, 3:14 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lucica10 a scris:multumesc Andreea ce faci ai terminat examenele ? BAFTA
nu le-am terminat .. mai am pana la sfarsitul lunii .. Multumesc
andreea90- vip
buna seara si bine v-am regasit,mi-a fost foarte dor de voi ,sper ca santeti bine cu toate,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Ei bene ai venit printre noi ti sa simtit foarte mult lipsa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Floricicoo,florica a scris:buna seara si bine v-am regasit,mi-a fost foarte dor de voi ,sper ca santeti bine cu toate,
gata, fata mea?
gătași zugrăveala?
hai încoace ca ti-am simțit lipsa.
deși Lica a fost mereu pe faza, ne/a dat vesti despre tine si ne-a pus la mancareeee.... mama-mama!!
Florica ai terminat smotu o searabuna tuturor
Lucica10- vip
Buna Lica,AXXA,Lucica,am reusit sa ajung la calculator,cu smotru n-am termitat Lucica,inca mai am mult ,multumita Licai si Nicoletei am fost la curent cu ultimele noutati,Axxa cred ca n-ai facut asa mare prapad in haleala ,fetelor ma bucur ca sant acum iar cu voi,v-am simtit mult lipsa ,nu am mult timp ,dar putin tot am sa intru sa vorbesc cu voi,acum vreau sa vad si eu ep. 53,o seara frumoasa va doresc.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:Buna Lica,AXXA,Lucica,am reusit sa ajung la calculator,cu smotru n-am termitat Lucica,inca mai am mult ,multumita Licai si Nicoletei am fost la curent cu ultimele noutati,Axxa cred ca n-ai facut asa mare prapad in haleala ,fetelor ma bucur ca sant acum iar cu voi,v-am simtit mult lipsa ,nu am mult timp ,dar putin tot am sa intru sa vorbesc cu voi,acum vreau sa vad si eu ep. 53,o seara frumoasa va doresc.
Bine ai venit Florica .. mi-a fost dor de tine .. ne-ai lipsit .. n-a avut cine sa ne mai puna flori dealea frumoase ca ale tale .. Multi si imbratisari din partea mea O seara frumoasa
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=342
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum