54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
asta e cadou de ziua copilului... ?DENISA a scris:
Cine nu doarme la ora asta poate sa se joace cu el?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:
La multi ani si tie iubita , tu care esti cel mai copil intre noi .Te iubim copil drag :cei mai iubiti
Multumesc
Ps. nici eu nu dorm ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Bine mai ..., te primim si pe tineandreea90 a scris:
Multumesc
Ps. nici eu nu dorm ..
alitheea- vip
alitheea a scris: Bine mai ..., te primim si pe tine
Hai ca va lasi singurei .. ca maine ma trezesc dimi si tot n-am plecat de aici , gata acuma plec .. Pupici sa ai grija de Cansel si de piticu tau La multi ani,inca o data !
andreea90- vip
Somn usor si La multi ani si pentru surioara taandreea90 a scris:
Hai ca va lasi singurei .. ca maine ma trezesc dimi si tot n-am plecat de aici , gata acuma plec .. Pupici sa ai grija de Cansel si de piticu tau La multi ani,inca o data !
alitheea- vip
alitheea a scris:Somn usor si La multi ani si pentru surioara ta
Multumesc Multumim Denisa
andreea90- vip
Noapte buna puiandreea90 a scris:
Multumesc Multumim Denisa
alitheea- vip
Vai Nico , Vreau si eu ....alitheea a scris:asta e cadou de ziua copilului... ?
Cine nu doarme la ora asta poate sa se joace cu el?
Nici eu nu fac nani la ora asta ....
LA MULTI ANI !!!!!! Multumim Denisa ....
Eu ma bag langa ei ... Noapte buna si vise frumoase ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
La multi ani tetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Asta a fost inca unul din filmele turcesti care mi-au placut
Admin_dea05- Admin
acum cand dormi pot sa iau si eu jucaria ta...?alitheea a scris:Cine nu doarme la ora asta poate sa se joace cu el?
........................
ce simpatic e aici
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata si o zi cat mai placuta.
LA MULTI ANI DE ZIUA COPIILOR, sa ne traiasca sa fie sanatosi si noi pe langa ei si sa ne bucuram de ei.
LA MULTI ANI DE ZIUA COPIILOR, sa ne traiasca sa fie sanatosi si noi pe langa ei si sa ne bucuram de ei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata dragalaselor mai dar aseara nati avut somn??? si ati crosetat nu gluma iar eu mam culcat o data cu gainile si am dormit ca un prunc!!!!!Dar acum sunt harnicuta si va aduc cafeaua
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
LA MULTI ANI! DE ZIUA COPILULUI UREZ SI EU TUTUROR COPIILOR SA AIBA PARTE NUMAI DE FERICIRE SI BUCURII!
lica54- vip
Iulana buna dimineata si bine ai venit te mai asteptam cu malt drag!!
lica54- vip
Andreea copil cuminte si frumos pentru tine cu toata dragostea mea!!
Fie ca ziua de astazi sati aduca mumai bucurii bafta multa.
Fie ca ziua de astazi sati aduca mumai bucurii bafta multa.
lica54- vip
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta.
-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas: 3x4?
-12
-- si 6x6?
-36, domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari... Amandoi accepta. Profa incepe:
-Thomas, vaca are 4 si eu am 2 ce reprezinta?
-Picioarele, doamna.
-Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare, doamna
-Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa, doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:
-Oja pt unghii, doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi, doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul, doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra, doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
-Cerul! spune Thomas
Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.....
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi...
-Ce vrei sa-mi zici Thomas?
-Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu.
Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste.
Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe.
-Sa vedem Thomas: 3x4?
-12
-- si 6x6?
-36, domnule director.
-Capitala Japoniei?
-Tokio!
Testul continua inca o jumatate de ora, Thomas nu face nici o greseala!
La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari... Amandoi accepta. Profa incepe:
-Thomas, vaca are 4 si eu am 2 ce reprezinta?
-Picioarele, doamna.
-Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei? Directorul se mira de intrebare...
-Buzunare, doamna
-Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde:
-In Africa, doamna!raspunde copilul fara sa ezite.
-Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde:
-Oja pt unghii, doamna.
-Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor?
-Genunchi, doamna!
-Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude.
-Patul, doamna!
-Care parte a corpului meu este des cea mai umeda?
-Limba dumneavoastra, doamna!
-Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii
le place sa-l priveasca?
-Cerul! spune Thomas
Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune:
-Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test.....
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi...
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Geta multumim de aprecieri o zi buna precum inima ta.
lica54- vip
buna ziua,doamnelor!...ce bine e de cele care noaptea nu au somn, pot sa-si aleaga cadoul!!!!!!
LA MULTI ANI PT.TOTI COPIII LUMII!!!
SANATATE,SA PRIMITI ATITA DRAGOSTE CITA DARUITI, SA VA TRAIASCA PARINTII SI SA FITI FERICITI ALATURI DE EI!!!!!
o zi minunata va doresc, pe diseara
LA MULTI ANI PT.TOTI COPIII LUMII!!!
SANATATE,SA PRIMITI ATITA DRAGOSTE CITA DARUITI, SA VA TRAIASCA PARINTII SI SA FITI FERICITI ALATURI DE EI!!!!!
o zi minunata va doresc, pe diseara
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
lica54 a scris:Geta multumim de aprecieri o zi buna precum inima ta.
Itzi multzumesc Lica. Asemeni si tzie.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/sok_cansel_elcin_sevgilisiyle_ilk_kez_el_ele_goruntulendi_.htm Cansel cu iubita de mana
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=17&pid=4 el rade da ea e tare serioasa
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=17&pid=4 el rade da ea e tare serioasa
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
buna iubitele sa fiti fericite alaturi de puiuti vostri ca sunt mai mari ori mai mici tot ai nostri sunt multi multi
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna ziua dragelor M-am intors de la examen .. totul a fost bine .. Va multumesc pt sprijin .. Multumesc Lica esti cea mai minunata bunicutza
Am adus si surpriza .. o data cu ziua copilului .. Am facut o pagina de Facebook a lui Cansel .. daca vreti puteti intra aici https://www.facebook.com/pages/Istanbul-Turkey/CANSEL-ELCIN-for-romanian-english-french-speaker/157260967672476 ..
Am adus si surpriza .. o data cu ziua copilului .. Am facut o pagina de Facebook a lui Cansel .. daca vreti puteti intra aici https://www.facebook.com/pages/Istanbul-Turkey/CANSEL-ELCIN-for-romanian-english-french-speaker/157260967672476 ..
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum