54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor ...
In sfarsit ... S-a hotarat sa arate intregii lumi ca e bine , ca nu-i cazut la pamant , asa cum multe il vroiau , eventual beat criţa intr-un sanţ .... mort de dorul Tubei ... S-a hotarat sa arate ca are langa el o fata frumoasa , chiar frumoasa ... Sigur asta a vrut sa arate lumii , ca a depasit momentul si ca merge inainte cu capul sus ... altfel nu iesea de mana cu Pinar , pe o strada atat de aglomerata din Nisantasi la ora aceea ... Stiu exact locul unde au fost fotografiati ... Era imposibil sa nu fie vazuti imediat ... Da , asta inseamna ca el s-a hotarat sa lese trecutul in urma ... sa mearga mai departe de mana cu Pinar , probabil in ea are incredere ca nu-l v-a dezamagi si ca-l v-a iubi asa cum merita sa fie iubit ... Tuba a fost prima care a ales ... sa mearga de mana cu Onur , sa fie fericita ... e o fata buna ... intr-o lume naucitoare .... Acum si Cansel cu Pinar ... Am inteles ... Cu Goagalu' ... ca a fost intrebat de casatorie ... Iar el a intrebat -o pe ea daca v-a fi o casatorie ... ??? Poate ne traduce careva ...
C'est la vie ... Ce frumos o tine de mana .... Bravo Cansel !!! Asa te vreau ... Fericit ...
Bonne chance!
Sper sa nu mai vad niciodata asa o poza cu el in privat , in film e alceva ... O zi buna tuturor ...
Mai e un pic si se termina si serialul si ... ne linistim si noi ... Pupici ...
In sfarsit ... S-a hotarat sa arate intregii lumi ca e bine , ca nu-i cazut la pamant , asa cum multe il vroiau , eventual beat criţa intr-un sanţ .... mort de dorul Tubei ... S-a hotarat sa arate ca are langa el o fata frumoasa , chiar frumoasa ... Sigur asta a vrut sa arate lumii , ca a depasit momentul si ca merge inainte cu capul sus ... altfel nu iesea de mana cu Pinar , pe o strada atat de aglomerata din Nisantasi la ora aceea ... Stiu exact locul unde au fost fotografiati ... Era imposibil sa nu fie vazuti imediat ... Da , asta inseamna ca el s-a hotarat sa lese trecutul in urma ... sa mearga mai departe de mana cu Pinar , probabil in ea are incredere ca nu-l v-a dezamagi si ca-l v-a iubi asa cum merita sa fie iubit ... Tuba a fost prima care a ales ... sa mearga de mana cu Onur , sa fie fericita ... e o fata buna ... intr-o lume naucitoare .... Acum si Cansel cu Pinar ... Am inteles ... Cu Goagalu' ... ca a fost intrebat de casatorie ... Iar el a intrebat -o pe ea daca v-a fi o casatorie ... ??? Poate ne traduce careva ...
C'est la vie ... Ce frumos o tine de mana .... Bravo Cansel !!! Asa te vreau ... Fericit ...
Bonne chance!
Sper sa nu mai vad niciodata asa o poza cu el in privat , in film e alceva ... O zi buna tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bine ai venit draga mea , da ... se pare ca a lasat in urma trecutul ... si bine a facut. Le sta bine impreuna ...si Pinar se pare ca este o persoana discreta si la locul ei , sper sa le mearga bine impreuna , atat cat considera ei ca vor sa fie drumul lor.dana17 a scris: Buna fetelor ...
Bonne chance!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna ziua dragalaselor bine ati venit cum veniti voi vin si vestile si pozele??Multam frumos Dana,Ali si Andreea va si va imbratisez cu drag
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Astazi nu vam rasfatat cu nici ilustrata.
lica54- vip
Astazi miam pus inima pe tava!!!
lica54- vip
Da Nico ... Vom trai si vom vedea , ce v-a fi ... Sper sa fie toti fericiti si sa ne linistim si noi ... Ca daca nu e liniste intr-un cuplu , incepe iar nebunia ...alitheea a scris:Bine ai venit draga mea , da ... se pare ca a lasat in urma trecutul ... si bine a facut. Le sta bine impreuna ...si Pinar se pare ca este o persoana discreta si la locul ei , sper sa le mearga bine impreuna , atat cat considera ei ca vor sa fie drumul lor.
Dar ce seamana fetele asta doua ... Pura coincidenta ... Zic si eu , ca nu mai stiu ce sa zic ...
dana17- vip
dana17 a scris: Da Nico ... Vom trai si vom vedea , ce v-a fi ... Sper sa fie toti fericiti si sa ne linistim si noi ... Ca daca nu e liniste intr-un cuplu , incepe iar nebunia ...
Dar ce seamana fetele asta doua ... Pura coincidenta ... Zic si eu , ca nu mai stiu ce sa zic ...
Si eu am zis ca seamana Tuba cu Pinar .. parca zici ca sunt surori .. oare de ce ? .. cred ca asta e stilul de fata a lui Cansel
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
lica54 a scris:Buna ziua dragalaselor bine ati venit cum veniti voi vin si vestile si pozele??Multam frumos Dana,Ali si Andreea va si va imbratisez cu drag
andreea90- vip
http://www.setarkasi.com/murat-hoca-sevgilisiyle-el-ele/
Deci Cansel la intrebare pusa de reporter "daca va exista o casatorie ?" Cansel nu a raspuns .. asta ca sa nu se mai speculeze ca face nunta nustiu unde
Deci Cansel la intrebare pusa de reporter "daca va exista o casatorie ?" Cansel nu a raspuns .. asta ca sa nu se mai speculeze ca face nunta nustiu unde
andreea90- vip
Da .... Pacat ca nu a fost el stilul de baiat al Tubei ... Pana la capat ... Dar e super Pinar , e tare la locul ei , e o fata educata ... Se vede ... Nu cred ca ar putea Cansel sa se joace cu ea ... Ar fi pacat ... E un copil si sigur e indragostita tare de el ... Daca a ales sa mearga cu ea de mana in vazul tuturor , nu mai da inapoi ... Niciodata nu a aparut in Turcia cu cineva de mana ... Deci e ca si luat ... Cred ... Dar daca el e fericit santem si noi ...andreea90 a scris:
Si eu am zis ca seamana Tuba cu Pinar .. parca zici ca sunt surori .. oare de ce ? .. cred ca asta e stilul de fata a lui Cansel
dana17- vip
dana17 a scris: Da .... Pacat ca nu a fost el stilul de baiat al Tubei ... Pana la capat ... Dar e super Pinar , e tare la locul ei , e o fata educata ... Se vede ... Nu cred ca ar putea Cansel sa se joace cu ea ... Ar fi pacat ... E un copil si sigur e indragostita tare de el ... Daca a ales sa mearga cu ea de mana in vazul tuturor , nu mai da inapoi ... Niciodata nu a aparut in Turcia cu cineva de mana ... Deci e ca si luat ... Cred ... Dar daca el e fericit santem si noi ...
Da .. pare ceva serios .. dar pana la nunta mai e ceva timp .. si cred ca tzine sau va ajunge sa tzina si el la ea .. Pinar pare ca nu are treaba cu lumea asta a starurilor .. si daca stam sa ne gandim .. toate fostele lui Cansel au fost fete frumoase si educate ,care n-au vorbit urat de el dupaia .. chiar l-au sustinut .. asta inseamna ca e un barbat de nota 20 + care stie sa aiba grija de persoana de langa el si stie ce sa aleaga ...
andreea90- vip
Pinar in ce domeniu lucreaza?
lica54- vip
Am observat...dana17 a scris: Da Nico ... Vom trai si vom vedea , ce v-a fi ... Sper sa fie toti fericiti si sa ne linistim si noi ... Ca daca nu e liniste intr-un cuplu , incepe iar nebunia ...
alitheea- vip
lica54 a scris:Pinar in ce domeniu lucreaza?
Nu stiu .. pe facebook-ul ei nu scrie .. si nici in ziar n-am vazut sa scrie ..doar ca e fata unui producator
andreea90- vip
Sa fie asa ... sper , pentru binele lui ca se vede fata buna , dar mi-e teama sa nu fie asta din ciclul , "a mea-i mai mare "...dana17 a scris: Da .... Pacat ca nu a fost el stilul de baiat al Tubei ... Pana la capat ... Dar e super Pinar , e tare la locul ei , e o fata educata ... Se vede ... Nu cred ca ar putea Cansel sa se joace cu ea ... Ar fi pacat ... E un copil si sigur e indragostita tare de el ... Daca a ales sa mearga cu ea de mana in vazul tuturor , nu mai da inapoi ... Niciodata nu a aparut in Turcia cu cineva de mana ... Deci e ca si luat ... Cred ... Dar daca el e fericit santem si noi ...
alitheea- vip
bine ai venit iubita , multumim , esti o scumpa ...lica54 a scris:
Astazi miam pus inima pe tava!!!
alitheea- vip
Fetelor va urez o dupa amiaza placuta!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
din cate stiu a terminat facultatea de artelica54 a scris:Pinar in ce domeniu lucreaza?
alitheea- vip
bine ai venit iubitaAdmin_dea05 a scris:Fetelor va urez o dupa amiaza placuta!
alitheea- vip
Bine ai venit copil frumosandreea90 a scris:Buna ziua dragelor M-am intors de la examen .. totul a fost bine .. Va multumesc pt sprijin .. Multumesc Lica esti cea mai minunata bunicutza
Am adus si surpriza .. o data cu ziua copilului .. Am facut o pagina de Facebook a lui Cansel .. daca vreti puteti intra aici https://www.facebook.com/pages/Istanbul-Turkey/CANSEL-ELCIN-for-romanian-english-french-speaker/157260967672476 ..
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:Fetelor va urez o dupa amiaza placuta!
Multumim la fel Dea
andreea90- vip
alitheea a scris:Sa fie asa ... sper , pentru binele lui ca se vede fata buna , dar mi-e teama sa nu fie asta din ciclul , "a mea-i mai mare "...
Totu-i posibil ... Viata bate filmul ... cupidon cupidon cupidon Il vezi jucand asa tare si dur ???
Se zice ca-i f destept si ambitios ... Pt ce , pt cine ???
dana17- vip
Buna Anda ... Tu ce zici ??? In ce ciclu incadrezi stirea ????Admin_dea05 a scris:Fetelor va urez o dupa amiaza placuta!
dana17- vip
depinde de ce tinta si-a propus...dana17 a scris:
Totu-i posibil ... Viata bate filmul ... cupidon cupidon cupidon Il vezi jucand asa tare si dur ???
Se zice ca-i f destept si ambitios ... Pt ce , pt cine ???
alitheea- vip
să trăim şi copilaşii "mai majori şi vaccinaţi "
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum