54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 29 Mai 2011, 3:22 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Dum 29 Mai 2011, 3:39 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
vivi- vip
Eu vad ca rochia de mireasa e transparenta ! si Tuba nu are sutien .. sau mi se pare .. dar nu prea cred .. se vede prea natural .. e tare sexy a avut ce vedea Cansel
andreea90- vip
Gönülçelen Dizi TV Tuba & Cansel ..the wedding scene
vivi- vip
buna ziua,doamnelor!...Vivi,Andreea - frumoase poze...dar..of...romanticul Murat si pe masina a pus doi ursuleti...nu inteleg de ce nu avem episod in aceasta seara, asta e...va pup si va doresc o dupa-amiaza cit mai placuta, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Ce frumosi sunt!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
andreea90- vip
Begum pe twitter
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Bebek'te trafikten bunalıp direksiyonu bırakmış çekirdek çitleyen belediye otobüsü şoförü gôrdüm:)
18 minutes ago
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Bebek'te trafikten bunalıp direksiyonu bırakmış çekirdek çitleyen belediye otobüsü şoförü gôrdüm:)
18 minutes ago
andreea90- vip
vivi- vip
vivi a scris:
Al cui este piciorul ăsta păros? Să nu vă supărați pe mine dar strică imaginea de grup.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Imaginile de la nuntă,cu Tuba în rochie de mireasă sunt faine.Cred că următorul episod va fi un episod frumos.Va fi și ultimul?
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Dragalaselor ce poze faine sunt doi miri foarte frumosi!!!In pozele cu fanii Tuba nu este probabil e la plimbare cu Onur!!Cansel se simte foarte bine in compania colegilor de platou.In una din poze Tuba se uita la Ceren ori este geloasa pe ea??Levent s-a tinut de cuvant este martor la cununia lui Murat va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
vivi- vip
fetelor.in nici o poza mirii nu privesc unul la altul, ci numai in directii diferite...acum pe final nu vom mai avea filmulete de la filmari cu cei doi...ce simpatica este Kadrie, se pare ca toate "mamicile" sunt in jurul lui Murat sa nu se simta singur...oare si acum regreta Tuba ca se termina filmarile???
ce ziceti daca in urmatorul film Tuba+Onur vor fi eroii principali???
pa, pe mai tirziu
Andreea,acum am vazut
ce ziceti daca in urmatorul film Tuba+Onur vor fi eroii principali???
pa, pe mai tirziu
Andreea,acum am vazut
Ultima editare efectuata de catre Garo in Dum 29 Mai 2011, 7:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
saracul cansel ce inghesuit evivi a scris:[
Admin_dea05- Admin
Buna seara zanute , bine v-am gasit , am vazut pozele sunt frumoase , se vede ca au devenit o familie , iar Tuba se pare ca s-a cam rupt de gasaca , poate mi se pare mie si sunt subiectiva , dar e tot cu ochii la Onur , chiar si atunci cand sunt la masa de casatorie . Nu mai repet ca sunt dezamagita ca stiti prea bine parerea mea.Si ce ma mai distreaza este ca si Nakye si Kadrie sunt tot cu mana pe piciorul lui Cansel , iar Nesrin si Ethem cred ca ii sunt apropiati ca si niste parinti , bravo lor...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Se pare ca Tuba nici cu fanele nu isi mai face poze...Admin_dea05 a scris:saracul cansel ce inghesuit e
alitheea- vip
cred ca doar nu a fost acolo..eu am inca mare incredere in ea.alitheea a scris:Se pare ca Tuba nici cu fanele nu isi mai face poze...Admin_dea05 a scris:saracul cansel ce inghesuit e
Admin_dea05- Admin
eu nu , mi se pare putin sub papuc...Admin_dea05 a scris:cred ca doar nu a fost acolo..eu am inca mare incredere in ea.
alitheea- vip
vom vedeaalitheea a scris:eu nu , mi se pare putin sub papuc...Admin_dea05 a scris:cred ca doar nu a fost acolo..eu am inca mare incredere in ea.
Admin_dea05- Admin
Aum doi ani fanii serialului Asi s-au impartzit in doua: unii care l-au blamat pe Murat Yildirim ( si eu ) , altzii care au acuzat-o pe Tuba ( toata vina asupra ei din cauza lui Sami) . Acum povestea se repeta. Unii raman admiratorii Tubei ( EU !!! ) altzii o blameaza pe Tuba si raman admiratorii lui Cansel .In ultima categorie se inscriu foarte multzi useri . Eu insa il voi urmari si pe Cansel , Recunosc insa ca o admir mult mai tare pe Tuba decat pe Cansel. Sa auzim de bine. Va doresc noapte buna, pentru ca probabil vor fi foarte putzini spectatori ai episodului din seara asta . Dar am si eu o intrebare . Cum putetzi sa admiratzi frumusetzea Tubei si in acelasi timp s-o acuzatzi de tot felul de lucruri urate. Sunt chiar urate.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
fetelor parca visez...ma gandesc la nunta lui Cansel&Tuba mai mult decat a lui Hasret&Murat nici acum nu m-am trezit la realitate
Admin_dea05- Admin
si eu iubita , dar cand vad cat de absenta e Tuba , mi se taie elanulAdmin_dea05 a scris:fetelor parca visez...ma gandesc la nunta lui Cansel&Tuba mai mult decat a lui Hasret&Murat nici acum nu m-am trezit la realitate
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum