54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
MESAJUL LUI CANSEL Pe TWITTER
cansellelcin cansel elçin
Muzlar ve erikler için tesekkürler :) - Vă mulţumesc pentru banane şi prune
2 hours ago Favorite Retweet Reply
Samira zice ca este un proverb in turca .. Mananca dulce sa dai nastere unui baiat, mananca acru şi dai naştere unei fete ) banane e pt baieti si prune pt fete ..dulce este pentru un baiat - banana , şi cel acru este pentru o fata - prun
Samira - Cansel has written "Thans for bananas and plums". Are those plums the ones from my scenario I wonder? «lol» «lol» There is a Turkish proverb: Ye tatlıyı doğur Hakkıyı, ye ekşiyi doğur Ayşeyi" (Eat the sweet and give birth to Hakki, eat the sour and give birth to Ayshe) The sweet one is for a boy - banana, and the sour one is for a girl - plum. Biri kız biri oğlan, iki çocuk oynasın.
cansellelcin cansel elçin
Muzlar ve erikler için tesekkürler :) - Vă mulţumesc pentru banane şi prune
2 hours ago Favorite Retweet Reply
Samira zice ca este un proverb in turca .. Mananca dulce sa dai nastere unui baiat, mananca acru şi dai naştere unei fete ) banane e pt baieti si prune pt fete ..dulce este pentru un baiat - banana , şi cel acru este pentru o fata - prun
Samira - Cansel has written "Thans for bananas and plums". Are those plums the ones from my scenario I wonder? «lol» «lol» There is a Turkish proverb: Ye tatlıyı doğur Hakkıyı, ye ekşiyi doğur Ayşeyi" (Eat the sweet and give birth to Hakki, eat the sour and give birth to Ayshe) The sweet one is for a boy - banana, and the sour one is for a girl - plum. Biri kız biri oğlan, iki çocuk oynasın.
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va si eu de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna dragelor
https://www.dailymotion.com/video/xiv29b_gonulcelen-klibi-every-thing-i-do-52-bolum-ozel-2_shortfilms#from=embed
Gönülçelen Klibi -Every thing I do-52 Bölüm özel-2 de ayisigi97
https://www.dailymotion.com/video/xiv29b_gonulcelen-klibi-every-thing-i-do-52-bolum-ozel-2_shortfilms#from=embed
Gönülçelen Klibi -Every thing I do-52 Bölüm özel-2 de ayisigi97
andreea90- vip
Buna dimineata Garo,am venit cu trandafirii cum ai cerut!tuturor o zi superba!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
pofta buna la micul dejun
florica- vip
Buna dimineata dragalaselor poftiti la cafeluta
lica54- vip
Samira Garayeva I like the girl, and I will be very happy for Cansel if she is his gf in real, I want him to get married finally and be happy. But I don't know if there is love between them or not. Hope there is. But again it is not my business. God bless him and give him happiness ...................Mia Saad Oyuncu Cansel Elçin’in üç aydır birlikte olduğu sevgilisinin yapımcı Hüseyin Apaydın’ın kızı Pınar olduğu ortaya çıktı.
İkili önceki gün Bebek’te görüntülendi. Angelina Jolie’ye benzetilen Pınar Apaydın’ın arkadaşları arasındaki lakabı Angelina’ymış...................Va pun aici toate comentariile la poza,le traduceti cum stiti eu n-am timp acum ................. Mia Saad and Cansel brad ? :PP acum 6 ore
(((((( ah ah maybe in other life acum 5 ore · o persoanăSe încarcă...
florica- vip
Gönülçelen 52. Bölüm Reytingleri
de Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) la 23 mai 2011 la 06:11
HEDEF KITLE (A/B)
S.NO PROGRAM ADI KANAL SURE ® AMR % SHR %
1 SURVIVOR SHOW 1:19:42 8,77% 25,02%
2 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 1:18:19 5,94% 18,94%
3 BEHZAT C.’BIR ANKARA POLISIYESI’ STAR 1:40:22 4,62% 13,08%
4 GONULCELEN ATV 1:32:23 3,91% 12,17%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 SURVIVOR SHOW 1:19:42 6,93% 18,87%
2 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 1:18:19 4,74% 14,40%
3 GONULCELEN ATV 1:32:23 4,60% 13,99%
de Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) la 23 mai 2011 la 06:11
HEDEF KITLE (A/B)
1 SURVIVOR SHOW 1:19:42 8,77% 25,02%
2 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 1:18:19 5,94% 18,94%
3 BEHZAT C.’BIR ANKARA POLISIYESI’ STAR 1:40:22 4,62% 13,08%
4 GONULCELEN ATV 1:32:23 3,91% 12,17%
HEDEF KITLE (TOTAL)
1 SURVIVOR SHOW 1:19:42 6,93% 18,87%
2 SURVIVOR (BASLIYOR) SHOW 1:18:19 4,74% 14,40%
3 GONULCELEN ATV 1:32:23 4,60% 13,99%
florica- vip
fetelor sa auzim numai de bine!!!!
florica- vip
florica multumim frumos pentru stiri o zi buna iti doresc
lica54- vip
buna dimineata,multumesc Flori!...am restrictie la calculator asa ca va doresc o zi cit mai placuta, pe diseara, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
buna dimineata fetelor abia acum am reusit sa vad ep de duminica INCREDIBIL foarte frumos sfarsitul dar parca mai lipsea ceva .la cum a inceput filmul ma asteptam ca cererea in casatorie sa fie altfel eu aveam pe putin vreo 20 de scenarii in minte dar ne multumim si cu atat.sarutul a fost cam slabut [oare onur ii interzice tubei anumite secvente ]daca o face inseamna ca mai are de invatat confunda viata reala cu cea din film .oricum ca si actor mie imi place
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Buna dimineata dragelor la constanta e foarte cald
WOW WOW WOW ... Sunt prea frumosi .. ce eleganti sunt .. imi placeeee
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/24/HaberDetay/1393983/LAKABI_ANGELINA
LAKABI ANGELINA
Oyuncu Cansel Elçin’in üç aydır birlikte olduğu sevgilisinin yapımcı Hüseyin Apaydın’ın kızı Pınar olduğu ortaya çıktı.
İkili önceki gün Bebek’te görüntülendi. Angelina Jolie’ye benzetilen Pınar Apaydın’ın arkadaşları arasındaki lakabı Angelina’ymış.
SERCAN KISMET
Pinar este poreclita Angelina Jolie , si sunt impreuna de 3 luni si fiica producătorului Hussein pare să fie .
Dar nu inteleg de ce nu declara nimic jurnalistilor ????????? Sa fie asa de suparat si trist ca nu e cu Tuba .. incat sa nu declare ca are o relatie ? sau vrea sa o protejeze pe Pinar ? Si pe twitter i-a dat Pinar follow sa il aiba in lista si el nu i-a dat inapoi .. am inteles de la fetele de pe facebook
Si el sta cu mainile in buzunare .. distant fatza de Pinar ... nu mai relatie nu e asta ... vai de el ..vorba Danei .. cred ca sarutu si-a facut efectul .. de este asa trist si distant .. fatza de lipiciul care il avea langa Tuba .. numai lipit statea de ea .. sper sa isi faca si la ea efectul sarutului .. si sa deschida ochii ca ei impreuna tre sa fie
WOW WOW WOW ... Sunt prea frumosi .. ce eleganti sunt .. imi placeeee
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/24/HaberDetay/1393983/LAKABI_ANGELINA
LAKABI ANGELINA
Oyuncu Cansel Elçin’in üç aydır birlikte olduğu sevgilisinin yapımcı Hüseyin Apaydın’ın kızı Pınar olduğu ortaya çıktı.
İkili önceki gün Bebek’te görüntülendi. Angelina Jolie’ye benzetilen Pınar Apaydın’ın arkadaşları arasındaki lakabı Angelina’ymış.
SERCAN KISMET
Pinar este poreclita Angelina Jolie , si sunt impreuna de 3 luni si fiica producătorului Hussein pare să fie .
Dar nu inteleg de ce nu declara nimic jurnalistilor ????????? Sa fie asa de suparat si trist ca nu e cu Tuba .. incat sa nu declare ca are o relatie ? sau vrea sa o protejeze pe Pinar ? Si pe twitter i-a dat Pinar follow sa il aiba in lista si el nu i-a dat inapoi .. am inteles de la fetele de pe facebook
Si el sta cu mainile in buzunare .. distant fatza de Pinar ... nu mai relatie nu e asta ... vai de el ..vorba Danei .. cred ca sarutu si-a facut efectul .. de este asa trist si distant .. fatza de lipiciul care il avea langa Tuba .. numai lipit statea de ea .. sper sa isi faca si la ea efectul sarutului .. si sa deschida ochii ca ei impreuna tre sa fie
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 24 Mai 2011, 11:09 am, editata de 3 ori
andreea90- vip
pe ultima suta de metri m-am enervat rau chiar daca imi este drag onur chiar daca imi place si de fetita asta eu nu o pot vedea pe tuba decat cu cansel imi pare rau dar eu nu vad un viitor pt aceste cupluri poate cu altcineva..... m-am obisnuit sa o vad pe tuba cu altcineva dar cand il vad si pe cansel mi se face rau sa aveti o zi buna
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
mai fetelor dar fetita asta cati ani are? o fii ea frumoasa dar tare mica mi se pare ....intra Cansel la corupere de minori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:mai fetelor dar fetita asta cati ani are? o fii ea frumoasa dar tare mica mi se pare ....intra Cansel la corupere de minori
Are vreo 25-26 de ani .. din cate stiu eu
andreea90- vip
http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2011/05/24/ayrilmiyor
andreea90- vip
Dragalaselor a sosit ora pranzului astazi vam pregatit nelipsita ciorbitao tocanitasi desert o crema de zahar ars
pofta buna dragalasele lu bunicuta
pofta buna dragalasele lu bunicuta
lica54- vip
da unde sunteti poftiti la crosetat
lica54- vip
Pinar Apaydin Născută pe 25 aprilie 1986 Trăieşte în Istanbul, Turkey
Facebook-ul lui Pinar https://www.facebook.com/home.php#!/pinar.apaydin
si twitter-u http://twitter.com/#!/pinarapaydin
Facebook-ul lui Pinar https://www.facebook.com/home.php#!/pinar.apaydin
si twitter-u http://twitter.com/#!/pinarapaydin
andreea90- vip
Azi au filmat si nunta .. oare la Paris ce fac? un bebe ceva ? cupidon
Mancarea de la nunta
Mancarea de la nunta
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 24 Mai 2011, 5:42 pm, editata de 2 ori
andreea90- vip
Dragalaselor dar hotarate mai sunteti nu vreti sa mai dati nici un semn de viata Iuliana Narcisa Anuta ati disparut de tot nici la film nu ati venit???Oricum eu va doresc sanatate fericire si tot cei mai bun in viata va
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum