42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata iubita, multumim de tratatie , yami yami tare bun , dar o pernita nu ai la indemana ca dorm pe mine si abia am ajuns la lucrulica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata.Buna ALI buna IULIANA si LA MULTI ANI GONULCELEN si la mai mult.Sa ne tina unite cat mai mult.Poftiti la o si un ferbinte sa va incalzeasca inimoarele.La noi este ger si ceata.Va dulce si va doresc o zi buna cu multa caldura in suflet va imbratisez cu drag bunicuta.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata la toata lumea,multumim ALI pt. ASI o zi usoara sa ai
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iata a sosit si micul dejun,pofta buna ,multumesc Lica pt. si eu vin cupt.cine doreste,
florica- vip
o mica gustare pt. ora 11,va doresc o zi frumoasa.
florica- vip
am citit din urma si am aflat ca se implineste un an de GONULCELEN,la catmai multe ep. frumoase,mai de mult am vazut pe f.b. lui Cansel ca a scris cineva ca ar fi in total 56 ep. p.s. poza am sterpelit-o de la vecinele de pe port,sper sa nu capat
florica- vip
Buna , sa inteleg ca am implinit un anisor...???
" La Multi ani !!! " , Gonulcelen...
O zi buna tuturor.... Nu e nimeni in zona ? Atunci sa citesc din urma...
" La Multi ani !!! " , Gonulcelen...
O zi buna tuturor.... Nu e nimeni in zona ? Atunci sa citesc din urma...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Geaman , esti , dar blonda esti ? Eu port rosu in toate nantele lui , dar rozul e culoarea mea preferata si lila ... Merg bine cu tenul , parul si ochii mei...Imi plac culorile pastel , pacat ca nu pot sa le port zilnic... Sant momente cand trebuie sa par sobra...florica a scris: Apropo Dana sieu sant geamana iar culoarea mea preferata este alba,rosul era cam tabu la noi in casa tata il asocia cu comunisti ,multumesc de
Da fapt si liliacul e una din florile mele preferate , alaturi de trandafiri si ... maci...
dana17- vip
Multumesc Nutzi pt gandurille tale bune...nutzi a scris:
Un clip frumos pt Tubita si Elcinel ,dar si pt romanticele mele dragi, Danuta 17 si Narcisa...
dana17- vip
Narcisa draga , noi cand ne mai intalnim ??? Ce mai faci ? Cine-ti rapeste tot timpul ?narcisa a scris:Bună seara dragele mele .
Dana pozele sunt superbe și culorile foarte vii, se vede că ai aparat bun dar și mână și ochi pentru treaba asta. Ce era în farfuria de deasupra pozelor de la cofetărie? Ce dulciuri ți-au plăcut cel mai mult în Japonia? Recomandă-mi ceva poate ajung și eu pe acolo
Acolo era supa de alge , care se cheama Wakame... Dulciuri sant multe , eu am pus f putine poze , dar mie mi-a placut Mochi cognac ...Sant niste bilute care se servesc si pe bat , cu diferite dulceturi sau fara , sant de tot felul de culori ... Si clatitele japoneze...
Soba - fideaua facuta din hrisca - spaghete japoneze...Sant prea multe , unele ciudate altele f bune...Dar mie mi-a placut mancarea lor ...
Te pup , o zi dulce...
dana17- vip
Frumos... Mai ai ? Nu prea ma pricep... Am citit putina poezie . Nu sant mare amatoare de poezie , de proza da...Garo a scris: buna,Dana-daca ai timp citeste:
ODA GIMNASTELOR
- Spoiler:
Iscusite pasari gratii
Ardeti diafan in ocru
Si-ati cuprins ambientalul
Trambulinelor elaste
Imbracate-n tricolorul
Imn , iubirii tarii noastre ...
dana17- vip
Axxa , mai lasa sa se linisteasca lucrurile in Egipt , nu vezi la stiri ? Incep si acolo miscari de strada , s-au molipsit de la Tunisia... In Egipt era parfum... Mai spre centrul Africii sa vezi... Merita doar daca ai un fix cu piramidele...axxa246 a scris:buna, Dana, Narcis, Garo
frumoase poze, Dana!
am citit si am auzit si eu pe altii care au fost despre saracia din Brazilia, din cartierele de mahala, si din India
la indieni am inteles ca e crancen.
mi se pare ca si la TV am vazut
cat despre "Eghipet", tocmai ma gandeam sa trag o fuga mai la vara. Dar ma cam infior dupa ce ai spus tu, desi înțelesesem ca e bine sa stam ...grupati.
Flori , in Brazilia am fost mai demult , nu acum... Cu preturile nu-i problema , uita-te atent la poze , cifrele sant aceeasi... Dar mancarea ti-a placut ? Special l-am pus ...
Am plecat , am stat singurica aici , dar macar am avut treaba ...
dana17- vip
Buna ziua Dana17 esti o maestra in ale povestitului in a ne delecta si pe noi cu poze si stiri de prin strainataturi.Te si-ti doresc o zi buna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Tuba Büyüküstün in Casablanca
https://www.facebook.com/video/video.php?v=496854027155&oid=34440002728&comments&ref=mf
https://www.facebook.com/video/video.php?v=496854027155&oid=34440002728&comments&ref=mf
Buna Lica , nu am timp pt cate as avea de povestit... Dar pt voi un pic tot gasesc...lica54 a scris:Buna ziua Dana17 esti o maestra in ale povestitului in a ne delecta si pe noi cu poze si stiri de prin strainataturi.Te si-ti doresc o zi buna.
dana17- vip
Buna Denisa si multumim...DENISA a scris: Tuba Büyüküstün in Casablanca
dana17- vip
buna ziua,doamnelor!sa aveti o dupa amiaza cit mai placuta si interesanta... ceva frumos de la vecine:
pa
pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
37.bölüm sesli fragman[ HQ]
https://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=136673779729019&oid=157708174277714&comments
https://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=136673779729019&oid=157708174277714&comments
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
O zi buna si tie Garo...Garo a scris:buna ziua,doamnelor!sa aveti o dupa amiaza cit mai placuta si interesanta... ceva frumos de la vecine:
dana17- vip
rina-rina a scris:37.bölüm sesli fragman[ HQ]
dana17- vip
Buna ziua doamnelor!
Nu va aduc nimic, a pus Florica destul pe masa aceea.
Vreau doar sa va urez sa aveti spor la ce faceti astazi si vizionare placuta la Sultan...
V-am adus si un caine (sau doi)pt. diseara. Acum se incalzesc, este ger si vor sta noaptea afara...
Nu va aduc nimic, a pus Florica destul pe masa aceea.
Vreau doar sa va urez sa aveti spor la ce faceti astazi si vizionare placuta la Sultan...
V-am adus si un caine (sau doi)pt. diseara. Acum se incalzesc, este ger si vor sta noaptea afara...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Buna Luana ,buni pazitori ne-ai adus am pus eu cite ceva pe masa ca santem multe mai avem si oaspeti dar si tu poti aduce ceva daca vrei ca orice este bun
florica- vip
multumesc Denisa si Rina-Rina pt. noutati si promo,care este tot in aceeasi linie ,nota, vom vedea ce va fi vineri.Dana nu am fost blonda acum sant pestrita dar eu am fost satena,cat priveste mancarurile eu sant mai conservatoare nu -mi plac multe,cele pozate de tine arata frumos dar n-as avea curaj nici sa le gust,si eu fac unele mancaruri pt. ai mei de care le plac lor si eu nu le nici gust,la prajituri acolo este altceva sa nu fie tare cremoase, in rest imi plac mult si de toate
florica- vip
https://www.youtube.com/watch?v=ciPAeibZDY4
EPISODE 37 TRAILER
hasret:Do you think everything will be fine Levent?
levent: everything will be great hasret.
hasret (to herself): you are engaged to levent hasret. You chose him yourself. you have no right to upset him.
hasret: are you playing the piano?
murat: yes and with my bandaged finger.
levent: your photos will be everywhere. everyone will be listening to your songs. I will have to share you with everyone and that scares me a little.
murat: everyone chooses their own life.
hasret: you are not going anywhere. we are going to talk.
Hasret: Crezi că totul va fi bine Levent?
Levent: Totul va fi minunat Hasret .
Hasret ( în sinea ei ): te-ai logodit cu Levent, Hasret. Tu l-ai ales ... Nu ai dreptul să te plângi ...
Hasret : Tu cânţi la pian?
Murat: Da , cu degetul meu bandajat.
Levent: Fotografiile tale vor fi peste tot, toată lumea îţi va putea asculta melodiile. Eu va trebui să te împărt cu toată lumea şi asta mă cam sperie un pic.
Murat: Fiecare îşi alege propria viaţă.
Hasret: Tu nu vei pleaca nicăieri. Mergem să vorbim .
EPISODE 37 TRAILER
hasret:Do you think everything will be fine Levent?
levent: everything will be great hasret.
hasret (to herself): you are engaged to levent hasret. You chose him yourself. you have no right to upset him.
hasret: are you playing the piano?
murat: yes and with my bandaged finger.
levent: your photos will be everywhere. everyone will be listening to your songs. I will have to share you with everyone and that scares me a little.
murat: everyone chooses their own life.
hasret: you are not going anywhere. we are going to talk.
Hasret: Crezi că totul va fi bine Levent?
Levent: Totul va fi minunat Hasret .
Hasret ( în sinea ei ): te-ai logodit cu Levent, Hasret. Tu l-ai ales ... Nu ai dreptul să te plângi ...
Hasret : Tu cânţi la pian?
Murat: Da , cu degetul meu bandajat.
Levent: Fotografiile tale vor fi peste tot, toată lumea îţi va putea asculta melodiile. Eu va trebui să te împărt cu toată lumea şi asta mă cam sperie un pic.
Murat: Fiecare îşi alege propria viaţă.
Hasret: Tu nu vei pleaca nicăieri. Mergem să vorbim .
o poza care-mi place mult, mai ales ca o starge asa tare-n brate,mutumesc de traducerea promo-ului Denisa,o dupa amiaza placuta ,gata pauza mea ,mai ,,vorbim'' pe seara daca aveti timp.
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum