29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 16 din 43
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:
mi-au dat si mie lacrimile,nu stiu dar parca toata lumea civilizata este impotriva lor
Singura problema este el.Daca ar spune ce trebuie ar fi super dar asa parca-i e frica de ceva.Nu vedeti ca mereu da inapoi parca ar fi in zodia racului.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
BUNA DIMINEATA DANA, SA AI O SAPTAMANA EXCELENTA ETI E O FATA DIN BULGARIA, IN GENERAL FACE CLIPURI FRUMOASE DAR ASTA E FOARTE FRUMOSdana17 a scris:https://2img.net/h/i852.photobucket.com/albums/ab84/theketty/iubiri/dimineata-copii.jpg Buna dimineata fetelor...O zi cu soare si cu multa dragoste va doresc... Ce minunat e videoclipul lui Eti... indragostit Asa ca pt luni dimineata... Stie cineva cine e Eti ?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetelor v-ati vazut frigiderul ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna dimineata iuliana, sa ai o saptamana minunata, glumeata de luni dimineataiulianagl a scris:
Buna dimineata ladies.
Eti omul zapezilor.
anuta1971- vip
buna zanute , am revenit , am urmarit cele doua clipuri
Cu toate ca l-am adorat pe murat y acesta paleste in comparatie cu cansel , nici pe departe nu este la fel de expresiv , se pare ca scoala franceza de teatru si talentul lui isi spun cuvantul , yldirim mi se pare foarte retinut si distant in tot ce face , daca stam sa ne gandim nici nu putea fi altfel avand-o pe langa el , dar si tuba are cu totul alta atitudine , este mult mai deschisa si parca mai cooperanta , in clipul cu yldirim mi se pare ca joaca un rol (cum de fapt si este), iar in celalalt mi se pare rupt din realitate
Cu toate ca l-am adorat pe murat y acesta paleste in comparatie cu cansel , nici pe departe nu este la fel de expresiv , se pare ca scoala franceza de teatru si talentul lui isi spun cuvantul , yldirim mi se pare foarte retinut si distant in tot ce face , daca stam sa ne gandim nici nu putea fi altfel avand-o pe langa el , dar si tuba are cu totul alta atitudine , este mult mai deschisa si parca mai cooperanta , in clipul cu yldirim mi se pare ca joaca un rol (cum de fapt si este), iar in celalalt mi se pare rupt din realitate
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
anuta1971 a scris:
buna dimineata iuliana, sa ai o saptamana minunata, glumeata de luni dimineata
Asa trebuie draga mea sa fim veseli toata saptamana.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Anuta merci ,a dat lovitura cu asta ,a corelat bine secventele cu muzica...si mai ales in perioada asta ...da...Uite si asta e bine ,chiar f bine realizat...Morgana stii cine e ?anuta1971 a scris:
BUNA DIMINEATA DANA, SA AI O SAPTAMANA EXCELENTA ETI E O FATA DIN BULGARIA, IN GENERAL FACE CLIPURI FRUMOASE DAR ASTA E FOARTE FRUMOS
dana17- vip
Eu zic ca-s buni actori ,dar vine ceva si din ...semnatura ta... Buna Ali...alitheea a scris:buna zanute , am revenit , am urmarit cele doua clipuri
dana17- vip
este si asta superb.. l-am vazut si Morgana e tot din Bulgaria fetele aste sunt niste fane infocate... si paky este tot din Bulgariadana17 a scris:Anuta merci ,a dat lovitura cu asta ,a corelat bine secventele cu muzica...si mai ales in perioada asta ...da...Uite si asta e bine ,chiar f bine realizat...]Morgana stii cine e ?
anuta1971- vip
Oare joaca totul ?... cupidonGaro a scris:Doamne,ce DOR are in privire- este un mare actor!(la micul dejun-poza pusa aseara de Dana)
dana17- vip
se vede ca sunt prieteni... sunt amandoi degajati.. Tuba imi da impresia ca este fericita... Cansel o soarbe din priviri ... o fi doar rol o sa vedem, noi vrem sa fie mai mult... mie imi place si yildirim dar Cansel imi place mult mai mult... are o finete si o sensibilitate deosebite si cel putin finetea lui Yildirim ii lipseste... sensibil este si elalitheea a scris:buna zanute , am revenit , am urmarit cele doua clipuri
anuta1971- vip
nu stiu ce sa zic , dar daca joaca o face foarte binedana17 a scris:[ Oare joaca totul ?... cupidon
alitheea- vip
si mie imi place yldirim dar se vede clar diferenta de clasa dintre ei si mai este si faptul ca tuba si cansel comunica alt fel decat comunicau tuba si murat , se vede de departe , privind cele doua clipuri , cel putin mie asa mi se pare ca murat are miscarile studiate , pe cand la cansel mi se par foarte naturale si firesti , iar de ochi ce sa zic , or fi ei asimetrici dar uneori exprima trairile mai bine decat o suta de cuvinteanuta1971 a scris:
se vede ca sunt prieteni... sunt amandoi degajati.. Tuba imi da impresia ca este fericita... Cansel o soarbe din priviri ... o fi doar rol o sa vedem, noi vrem sa fie mai mult... mie imi place si yildirim dar Cansel imi place mult mai mult... are o finete si o sensibilitate deosebite si cel putin finetea lui Yildirim ii lipseste... sensibil este si el
alitheea- vip
zanutelor , am putina treaba , revin mai tarziu
alitheea- vip
PAA ALI SA AI SPORalitheea a scris:zanutelor , am putina treaba , revin mai tarziu
anuta1971- vip
Voi ati vazut Hatirla Sevgili ? Eu am fost curioasa ,mi-am sacrificat un pic de timp ,dar am gasit niste secvente f bune...
dana17- vip
nu,secvente bune,actori buni dar parca lipseste ceva-sa fie jocul buzelor lui Cancel sau diferenta dintre partenere? nu stiu poate sunt eu subiectevadana17 a scris:Voi ati vazut Hatirla Sevgili ? Eu am fost curioasa ,mi-am sacrificat un pic de timp ,dar am gasit niste secvente f bune...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
DACA INTELEGETI CEVA DE AICI
http://translate.google.ro/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Ftelevizyongazetesi.com%2FPage%2FNews%2FNewsDetail.aspx%3FCID%3D28802
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=28802
http://translate.google.ro/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Ftelevizyongazetesi.com%2FPage%2FNews%2FNewsDetail.aspx%3FCID%3D28802
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=28802
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 11 Oct 2010, 1:51 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Cind o sasi dea seama Murat Hogea ca a gresit asa o sa fluiere si la usa lu Hasret dar sa nu fie prea tirziu.Deci Murat si Nesiren au mai jucat impreuna ca mama si fiu o dupa amiaza placuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Anuta ,vai de turca mea...anuta1971 a scris:DACA INTELEGETI CEVA DE AICI
dana17- vip
O zi buna Lica...lica54 a scris:Cind o sasi dea seama Murat Hogea ca a gresit asa o sa fluiere si la usa lu Hasret dar sa nu fie prea tirziu.Deci Murat si Nesiren au mai jucat impreuna ca mama si fiu o dupa amiaza placuta
dana17- vip
credeam ca intelege cineva mai bine .... ca google asta e de belea zice ceva despre Kenan si despre Tuba...oare chiar or sa joace impreuna? din ce inteleg eu ..Kenan a ales-o pe Tuba... poate o sa traduca cineva in englezadana17 a scris:Anuta ,vai de turca mea... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs797.snc4/67695_1306838610058_1803339458_637038_3231369_n.jpg
la revedere lica
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
credeam ca intelege cineva mai bine .... ca google asta e de belea zice ceva despre Kenan si despre Tuba...oare chiar or sa joace impreuna? din ce inteleg eu ..Kenan a ales-o pe Tuba... poate o sa traduca cineva in engleza
dana17- vip
nu vi se pare ca toti arata mult mai bine si mai tineri in acest serial?parca joaca mai putin crispati sau teatrali,parca totul este naturaldana17 a scris:O zi buna Lica...
la revedere,o dupa amiaza placuta va doresc,la mine e soare dar bate putin vintul,pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
CE DRAGALASI SUNT AMANDOI EU IL PREFER PE PRIMUL
DANA EU AM SA IES PUTIN... CRED CA O SA MAI INTRU DESEARA... ITI DORESC O DUPA AMIAZA PLACUTA
DANA EU AM SA IES PUTIN... CRED CA O SA MAI INTRU DESEARA... ITI DORESC O DUPA AMIAZA PLACUTA
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum