29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:Sa-i facem o bucurie lui Cansel si sa batem Franta ... La cate ne-a facut el...
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
mai, sa vezi!
lucrez ceva la calc, ma uit la un tv in camera de alaturi (prin usa deschisa) la meci (din doi in doi) si la tv de la mine la filmul romanesc Adela
si mai intru si aci
asta seara sunt napoleoanca!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Nu stiu ,am gasit pozele pe net...O stiu din 1001 nopti...Era sa inscriem... (meciul ) Bine ca nu a ramas Tuba cu Bulent...anuta1971 a scris:
e draguta Berguzar.. s-au casatorit pana la urma? am vazut si eu primele ep din filmul asta cand eram in concediu
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 09 Oct 2010, 11:11 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Noapte bună Iulia.iulia80 a scris:dragelor..eu am iesit...
va pup.va doresc numai bine..si sper sa ne auzim in curand!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
anuta1971- vip
SA ai spor la munca napoleoancoaxxa246 a scris:
mai, sa vezi!
lucrez ceva la calc, ma uit la un tv in camera de alaturi (prin usa deschisa) la meci (din doi in doi) si la tv de la mine la filmul romanesc Adela
si mai intru si aci
asta seara sunt napoleoanca!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
hihi, sa vedem daca iese ceva bun!florica a scris:SA ai spor la munca napoleoanco
de ce?dana17 a scris:Nu stiu ,am gasit pozele pe net...O stiu din 1001 nopti...Era sa inscriem... (meciul ) Bine ca nu a ramas Tuba cu Bulent...
Floricel,florica a scris:SA ai spor la munca napoleoanco
tu nu te duci in ungaria la cumparaturi?
nu-sh ce-mi trazni sa te intreb asta!
hai ca erau gata sa ne incalte ei pe noi!dana17 a scris:Era sa inscriem... (meciul )
Oare e si Tuba la meci ? UFFF...Era sa fie gol... Cred ca mor francezii daca nu dau gol...Greu pt ai nostri...
dana17- vip
Acum arata imbatranit...Dar cred ca e cam ursuz ,egoist ,gelos si fara simtul umorului ,dar in primul rand ca nu a stiut sa o pastreze si a facut-o sa sufere mult...mult timp...axxa246 a scris:
de ce?
dana17- vip
NU Axxa nu ma duc la cumparaturi in Ungaria, sunt si la noi destule eu sunt nationalista, baiatul cel mare mai merge la strand iar celalalt baiat il cearta cum sa progresam asa dind bani la alti,si cind merg la cumparaturi cu asta mic intotdeauna se uita sa fie produs romanesc si daca se poate cit mai aproape de noi.axxa246 a scris:
Floricel,
tu nu te duci in ungaria la cumparaturi?
nu-sh ce-mi trazni sa te intreb asta!
florica- vip
nu stiam. ce i-a facut de a facut-o sa sufere?dana17 a scris:Acum arata imbatranit...Dar cred ca e cam ursuz ,egoist ,gelos si fara simtul umorului ,dar in primul rand ca nu a stiut sa o pastreze si a facut-o sa sufere mult...mult timp...
bravo, frumos!florica a scris:NU Axxa nu ma duc la cumparaturi in Ungaria, sunt si la noi destule eu sunt nationalista, baiatul cel mare mai merge la strand iar celalalt baiat il cearta cum sa progresam asa dind bani la alti,si cind merg la cumparaturi cu asta mic intotdeauna se uita sa fie produs romanesc si daca se poate cit mai aproape de noi.
Vai ce bara...Fetelor ,tare-as vrea sa-l vad pe Cansel acum la meci... Tare-as vrea sa-i batem...
dana17- vip
florica a scris:NU Axxa nu ma duc la cumparaturi in Ungaria, sunt si la noi destule eu sunt nationalista, baiatul cel mare mai merge la strand iar celalalt baiat il cearta cum sa progresam asa dind bani la alti,si cind merg la cumparaturi cu asta mic intotdeauna se uita sa fie produs romanesc si daca se poate cit mai aproape de noi.
dana17- vip
GOL PT FRANTA...DIN POMANA ARBITRULUI...PACAT...
dana17- vip
poate c-ar fi mai ieftine in Ungaria dar motorina ii destul de scumpa deci nici-o economie , baiatul cel mare tot glumeste cu mine ,se face cao ia spre H dar ii spun ca n-am bolentinul cu mine cu asta mic si de nu este cu mine la cumparaturi cind vin acasa se uita, daca am luat ceva strain ma intreaba ca de la noi n-afost .
florica- vip
hai ca ne-au facut-o francezii!
s-a terminat si Adela...
si naspa chiar!
si naspa chiar!
magarie... si un gol meritat.. 2-0 foarte frumos... cum am prevazut cu dureri de capaxxa246 a scris:hai ca ne-au facut-o francezii!
anuta1971- vip
2-0????
io vazui numa 1-0!
mama mia!
io vazui numa 1-0!
mama mia!
da au mai dat un gol in ultimul minut de prelungiriaxxa246 a scris:2-0????
io vazui numa 1-0!
mama mia!
anuta1971- vip
fetele, va pupa mama!
sa aveti o duminica frumoasa!
noapte buna
sa aveti o duminica frumoasa!
noapte buna
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum