29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna axxa...sper ca esti bine..axxa246 a scris:Iulia, barim adu niste nuci aci, pune-le la mijloc.
si zi-ne scenariul tau, ca pe al turcilor l-am vazut aseara
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Mie imi place Mircea Badea... mai sare calul dar e simpatic... si Oreste e prea destept pentru mine ..m-am uitat la cateva emisiunile ale lui... si am constat ca inteleg doar jumatate din ce se vorbeste si ca mai am multe de cititaxxa246 a scris:hahaha, Dana,
mi se pare ca sunt badea si oreste intr-unul!
2 in 1
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
hihihi, da da dadana17 a scris: Izotericul ne mai lipsea in scenariu...
da asa parca are fatza.
freza lu badea si moaca din amandoi
Bună Iulia. Ne-a fost tare dor de tine. Dacă vrei să le vezi pe toate trebuie să te pregătești sufletește.iulia80 a scris:buna seara natiune..
ce mai fac fetele? CE-AM PIERDUT?...nu am vazut de pe la jum lui spetembrie...asa ca sunt restantiera rau,,
anuta ,ali draga ,axxa..miha..dana..IULIA..l-ai gasit pe halit in sfarsit? sunteti ghini?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
prima parte o inteleganuta1971 a scris:
Mie imi place Mircea Badea... mai sare calul dar e simpatic... si Oreste e prea destept pentru mine ..m-am uitat la cateva emisiunile ale lui... si am constat ca inteleg doar jumatate din ce se vorbeste si ca mai am multe de citit
dar pe adoua...nop! nu e ala destept neam. sorry pt fane, ma voi abtine pe viitor sa il mai critic.
Buna Iulia .. bine ai venit cu noiiulia80 a scris:buna seara natiune..
ce mai fac fetele? CE-AM PIERDUT?...nu am vazut de pe la jum lui spetembrie...asa ca sunt restantiera rau,,
anuta ,ali draga ,axxa..miha..dana..IULIA..l-ai gasit pe halit in sfarsit? sunteti ghini?
anuta1971- vip
iulia80, dar unde mi-ai fost tu o luna de nu ai mai vazut filmul, hai??
O sa fie mai tare canarcisa a scris:
El urlă de o oră, eu de o oră încerc să-i explic. N-ați văzut așa căpos vă asigur. Când avea trei ani și jumătate (era iarnă) pentru că nu am vrut să îl descalț eu și nu a vrut nici el a stat îmbrăcat cu hainele de iarnă pe hol două ore (pe ceas) și a plâns continuu să-l descalț eu. După două ore nu am mai rezistat noi, îmi era și frică să nu se îmbolnăvească că-i curgea deja transpirația pe față și l-am descălțat eu. Și când avea doi ani, la mare a vrut să-l luăm în brațe și pentru că noi i-am spus să meargă pe jos s-a trântit în nisip și nu a mai vrut să se ridice. Noi am plecat și ne/am ascuns cam jumătate de oră iar el stătea tot în nisip și nici nu-i păsa de noi. Bineînțeles că a trebuit să ne ducem tot noi să-l luăm. Și astea sunt doar câteva mici exemple de încăpățânare sau nici nu știu cum să-i mai spun.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
atunci te compatimesc si mai mult... baietii seamana cu mamele?... dupa cum te vad eu nu s-ar pareanarcisa a scris:
El urlă de o oră, eu de o oră încerc să-i explic. N-ați văzut așa căpos vă asigur. Când avea trei ani și jumătate (era iarnă) pentru că nu am vrut să îl descalț eu și nu a vrut nici el a stat îmbrăcat cu hainele de iarnă pe hol două ore (pe ceas) și a plâns continuu să-l descalț eu. După două ore nu am mai rezistat noi, îmi era și frică să nu se îmbolnăvească că-i curgea deja transpirația pe față și l-am descălțat eu. Și când avea doi ani, la mare a vrut să-l luăm în brațe și pentru că noi i-am spus să meargă pe jos s-a trântit în nisip și nu a mai vrut să se ridice. Noi am plecat și ne/am ascuns cam jumătate de oră iar el stătea tot în nisip și nici nu-i păsa de noi. Bineînțeles că a trebuit să ne ducem tot noi să-l luăm. Și astea sunt doar câteva mici exemple de încăpățânare sau nici nu știu cum să-i mai spun.
anuta1971- vip
saru mana , daiulia80 a scris:
buna axxa...sper ca esti bine..
nucile le ceream de la tiza ta, iulia1965
critica-l ce nu e voie? eu nu zin nikaxxa246 a scris:
prima parte o inteleg
dar pe adoua...nop! nu e ala destept neam. sorry pt fane, ma voi abtine pe viitor sa il mai critic.
anuta1971- vip
dana17 a scris:O sa fie mai tare ca
Dacă ar fi încăpățânat când trebuie mai că m-aș bucura.
narcisa- vip
Buna Iulia ,mult ai lipsit ...Am intrebat de tine ,nimeni nu stia nimic...Bine ai revenit...iulia80 a scris:buna seara natiune..
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
axxa draga..nu mai sunt in tara..si deocamdata nici acces la net nu am..sper la sf lunii sa fie mai bineaxxa246 a scris:iulia80, dar unde mi-ai fost tu o luna de nu ai mai vazut filmul, hai??
iulia80- vip
axxa246 a scris:
hihihi, da da da
da asa parca are fatza.
freza lu badea si moaca din amandoi
anuta1971- vip
Tare faza cu Cafer si Balcicek.. Noroc ca macar in privinta astora, mai pastreaza accentele de comedie...
Iulia...noroc cu fetele ca mi l-au gasit pe Halit... Eu eram neajutorata !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
ma bucur tare mult pt tine..esti bine draguta?iulia1965 a scris: Tare faza cu Cafer si Balcicek.. Noroc ca macar in privinta astora, mai pastreaza accentele de comedie...
iulia80- vip
anuta1971 a scris:
atunci te compatimesc si mai mult... baietii seamana cu mamele?... dupa cum te vad eu nu s-ar parea
Oi fi și eu un soi de drac, cu cineva trebuie să semene și el. .
Gata, l-am potolit.
narcisa- vip
buna seara fetelor si bine v-am gasit, Axxa ce faci tot razboinica esti nu ti -ajuns aseara cit i-ai taiat,spinzuratnu stiu i-ai tras si-n teapa pe turci, cu jar la talpi i-ai tratat sa se perpeleasca si ei cum ne perpelim noi . NARCISA multumesc de traducere Mihaela ce putem face din pacate mai sunt si persoane fara suflet daca spui ca a fost otravit si noi avem o catea are aproape 13ani si de vreo 4ani are niste tumori care tot cresc, dr. a spus ca nu sunt operabile si ca trebui sa moara si ei din ceva asa ca-mi pare rau pt suferinta ta
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara Florica...esti bine?
iulia80- vip
florica a scris:buna seara fetelor si bine v-am gasit, Axxa ce faci tot razboinica esti nu ti -ajuns aseara cit i-ai taiat,spinzuratnu stiu i-ai tras si-n teapa pe turci, cu jar la talpi i-ai tratat sa se perpeleasca si ei cum ne perpelim noi . NARCISA multumesc de traducere Mihaela ce putem face din pacate mai sunt si persoane fara suflet daca spui ca a fost otravit si noi avem o catea are aproape 13ani si de vreo 4ani are niste tumori care tot cresc, dr. a spus ca nu sunt operabile si ca trebui sa moara si ei din ceva asa ca-mi pare rau pt suferinta ta
Bine ai venit Flori.
narcisa- vip
Floricico, sunt pasnica asta seara! sunt o floricica si eu! (mi-au murit laudatorii!)
Buna seara Floricaflorica a scris:buna seara fetelor si bine v-am gasit, Axxa ce faci tot razboinica esti nu ti -ajuns aseara cit i-ai taiat,spinzuratnu stiu i-ai tras si-n teapa pe turci, cu jar la talpi i-ai tratat sa se perpeleasca si ei cum ne perpelim noi . NARCISA multumesc de traducere Mihaela ce putem face din pacate mai sunt si persoane fara suflet daca spui ca a fost otravit si noi avem o catea are aproape 13ani si de vreo 4ani are niste tumori care tot cresc, dr. a spus ca nu sunt operabile si ca trebui sa moara si ei din ceva asa ca-mi pare rau pt suferinta ta
anuta1971- vip
aoleu, calca binisor sa nu mai urle in seara asta!narcisa a scris:
Oi fi și eu un soi de drac, cu cineva trebuie să semene și el. .
Gata, l-am potolit.
Multumesc de intrebare sunt bine, un pic de raceala pare ca-mi da tircoale aseara am racit cred ca am luat-o de la MURAT, tu esti bine.iulia80 a scris:buna seara Florica...esti bine?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum