29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
a eliberat-o pentru ca o iubeste... sufera ca un caine dupa ea... nu o sa se apropie de ea iar un timp pana ea nu isi va reconfirma succesul si isi va schimba starea materiala... intre timp vor aparea si alte piedici...sper totusi ca el sa ramana intreg la minte si Bahar sa nu-i faca vreun raualitheea a scris:vom avea din nou episod trist , dar cred ca hasret va trece la atac si asta nu ii va conveni lui murat , il va pune pe ganduri si va realiza ca s-ar putea sa o piarda definitiv si cum asta nu i-ar conveni deloc va lua atitudine , e clar ca lui ii trebuie un soc puternic pentru a-l readuce la realitate
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor va spun noapte buna si va doresc discutii placute in continuare multi
anuta1971- vip
Și după figura pe care o face în pragul ușii lui Hasret cred că o să aibă unul foarte puternic. Deja m-am obișnuit cu gândul că episoadele vor fi cu supărări dar mă bucur că va fi o schimbare de atitudine la Hasret, de asta abia aștept episodul de vineri. Încă nu s-a desprins de Murat, se vede că încă mai așteaptă un semn de la el că înseamnă ceva pentru el.alitheea a scris:vom avea din nou episod trist , dar cred ca hasret va trece la atac si asta nu ii va conveni lui murat , il va pune pe ganduri si va realiza ca s-ar putea sa o piarda definitiv si cum asta nu i-ar conveni deloc va lua atitudine , e clar ca lui ii trebuie un soc puternic pentru a-l readuce la realitate
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
noapte buna iubitaanuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna si va doresc discutii placute in continuare multi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Noapte bună Ana.anuta1971 a scris:fetelor va spun noapte buna si va doresc discutii placute in continuare multi
narcisa- vip
intotdeauna hasret a spus sincer in fata ce gandeste si acum i-a spus lui murat ca pt ca nu a vrut-o langa el a facut acest lucru , deci de acum e pe propriile picioare si sunt convinsa ca se va ridica foarte repede fiind o persoana inteligenta si ambitioasa , sa vezi ca nu va rezista murat sa stea departe de ea si ii va da tarcoale ca motanul la smantana , sa vezi atunci framantari si gelozii pe capul lui , sper presarat cu atentii dragute din partea lui si scene picante, desi magia primului sezon nu stiu daca o vom mai regasi aicinarcisa a scris:
Și după figura pe care o face în pragul ușii lui Hasret cred că o să aibă unul foarte puternic. Deja m-am obișnuit cu gândul că episoadele vor fi cu supărări dar mă bucur că va fi o schimbare de atitudine la Hasret, de asta abia aștept episodul de vineri. Încă nu s-a desprins de Murat, se vede că încă mai așteaptă un semn de la el că înseamnă ceva pentru el.
alitheea- vip
Cine cunoaște lucrurile astea? Dar chiar dacă ar mai fi, deși nu cred, îmi imaginez că relația lor nu ar fi chiar roză din cauza zvonurilor și a dorinței fanilor de a fi cu Tuba.iulianagl a scris:
Nu inca dar cine stie poate-i vine randul si lui.Dar Cansel mai este cu iubita lui?
narcisa- vip
ce ma mir eu fetelor este ca in ciuda faptului ca sunt pe val si sunt vanati de paparazzi , nu apar nici un fel de stiri despre ei impreuna sau separat sau cu partenerii lor de vaita , or sta inchisi impreuna undeva?narcisa a scris:
Cine cunoaște lucrurile astea? Dar chiar dacă ar mai fi, deși nu cred, îmi imaginez că relația lor nu ar fi chiar roză din cauza zvonurilor și a dorinței fanilor de a fi cu Tuba.
alitheea- vip
ce palma peste cap o sa isi ia murat cand va vedea ca hasret si levent sarbatoresc si el a picat ca musca in lapte , nu ma bateti da io ma bucur ... sa inceapa razbunarea...
alitheea- vip
Și eu cred că nu va fi la fel de magic precum primul sezon dar incitant va mai fi, vom mai face multe scenarii în legătură cu evoluția dragostei lor. Iar Murat va avea mult de muncă până o va face să-și recapete încrederea în el. Până atunci n-are decât să fie gelos, chiar vreau să-l văd de ce e în stare la gelozie.alitheea a scris:intotdeauna hasret a spus sincer in fata ce gandeste si acum i-a spus lui murat ca pt ca nu a vrut-o langa el a facut acest lucru , deci de acum e pe propriile picioare si sunt convinsa ca se va ridica foarte repede fiind o persoana inteligenta si ambitioasa , sa vezi ca nu va rezista murat sa stea departe de ea si ii va da tarcoale ca motanul la smantana , sa vezi atunci framantari si gelozii pe capul lui , sper presarat cu atentii dragute din partea lui si scene picante, desi magia primului sezon nu stiu daca o vom mai regasi aici
narcisa- vip
narcisa , uite pt tine
Dragii mei,
Trebuie sa va anunt ca reluarile din serialul Ezel de la orele 13:15 au fost programate in grila, la cererea telespectatorilor, doar in aceasta saptamana. Incepand cu saptamana viitoare, adica 18.10 - 24.10.2010, serialul se va difuza la fel ca si pana acum, miercuri si joi seara, incepand cu orele 22:00. Reluarile vor fi in aceeasi seara, respectiv miercuri spre joi de la 02:00 si joi spre vineri tot de la 22:00.
In ceea ce priveste nemultumirile legate de asa zisele "taieri", acestea au fost doar pentru reluarile de la 13:15 de saptamana aceasta, pentru a putea fi incadrat filmul in grila. Va asiguram ca nicio secventa nu a fost omisa, filmul continuand in episodul urmator, exact de unde s-a incheiat actiunea in cel anterior.
Sper ca acest mesaj v-a fost de folos, iar daca aveti alte intrebari, sugestii, nu ezitati sa le scrieti pe forum.
Echipa Kanal D va multumeste!
Dragii mei,
Trebuie sa va anunt ca reluarile din serialul Ezel de la orele 13:15 au fost programate in grila, la cererea telespectatorilor, doar in aceasta saptamana. Incepand cu saptamana viitoare, adica 18.10 - 24.10.2010, serialul se va difuza la fel ca si pana acum, miercuri si joi seara, incepand cu orele 22:00. Reluarile vor fi in aceeasi seara, respectiv miercuri spre joi de la 02:00 si joi spre vineri tot de la 22:00.
In ceea ce priveste nemultumirile legate de asa zisele "taieri", acestea au fost doar pentru reluarile de la 13:15 de saptamana aceasta, pentru a putea fi incadrat filmul in grila. Va asiguram ca nicio secventa nu a fost omisa, filmul continuand in episodul urmator, exact de unde s-a incheiat actiunea in cel anterior.
Sper ca acest mesaj v-a fost de folos, iar daca aveti alte intrebari, sugestii, nu ezitati sa le scrieti pe forum.
alitheea- vip
[quote="alitheea"]
Că bine zici. Adaug și eu câteva și poate avem noroc de-o știre cât de mică să ne lămurească și pe noi că sunt pe drumul cel bun. Adică drumul către casa lor.
Că bine zici. Adaug și eu câteva și poate avem noroc de-o știre cât de mică să ne lămurească și pe noi că sunt pe drumul cel bun. Adică drumul către casa lor.
narcisa- vip
Da Gulnaz, Kadir și Saime n-or fi și ei în căsoiul ăla? Să-i mai treacă spaima lui Murat de la vederea lui Levent. Vreau să fie gelos dar parcă tot mă doare sufletul să-l știu așa.alitheea a scris:ce palma peste cap o sa isi ia murat cand va vedea ca hasret si levent sarbatoresc si el a picat ca musca in lapte , nu ma bateti da io ma bucur ... sa inceapa razbunarea...
narcisa- vip
Da ce pe el l-a durut sufletul cand s-a comportat ca si purcelusul agresiv?narcisa a scris:
Da Gulnaz, Kadir și Saime n-or fi și ei în căsoiul ăla? Să-i mai treacă spaima lui Murat de la vederea lui Levent. Vreau să fie gelos dar parcă tot mă doare sufletul să-l știu așa.
alitheea- vip
zanutelor , pe mine ma doare gatul si nu prea sunt in forma , asa ca ma pun in pat si va spun noapte buna
alitheea- vip
Mulțumesc mult Ali, dar să știi că tot tu rămâi singura mea speranță. indragostit Dar asta numai dacă se poate.alitheea a scris:narcisa , uite pt tine
Dragii mei,
narcisa- vip
Noapte bună Ali și multă, multă sănătate.alitheea a scris:zanutelor , pe mine ma doare gatul si nu prea sunt in forma , asa ca ma pun in pat si va spun noapte buna
narcisa- vip
cu tot dragul , nu iti face griji , maine il ai pe mp adica azinarcisa a scris:
Mulțumesc mult Ali, dar să știi că tot tu rămâi singura mea speranță. indragostit Dar asta numai dacă se poate.
alitheea- vip
Cred că l-a durut, măcar un pic. Ce să fac Ali, sunt foarte miloasă din fire.alitheea a scris:Da ce pe el l-a durut sufletul cand s-a comportat ca si purcelusul agresiv?
narcisa- vip
Recunosc că abia aștept. Atunci îți urez odihnă plăcută ca să fii în formă pentru convertirea filmului. Că ai văzut că se lasă greu.alitheea a scris:cu tot dragul , nu iti face griji , maine il ai pe mp adica azi
narcisa- vip
Noapte bună tuturor. Mă duc și eu la nani. Dacă nu mai e nimeni sting lumina.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Da Gulnaz, Kadir și Saime n-or fi și ei în căsoiul ăla? Să-i mai treacă spaima lui Murat de la vederea lui Levent. Vreau să fie gelos dar parcă tot mă doare sufletul să-l știu așa.
Ha ha ha deci suferi pt. el, si eu tot la fel dar merita cu varf si indesat sula in coaste la mine e Bahar cu Levent ne mai descurcam noi dar cu nebuna ba.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Toata lumea la culcare?
Noapte buna.
Noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata fetelor sa aveti o zi excelenta
va servesc si micul dejun
va servesc si micul dejun
anuta1971- vip
buna dimineata Anuta, cum este trailerul?buna dimineata fetelor poftiti cu toate la sau sau cu micul dejun va veni altcineva .va doresc sa aveti spor la munca pina am scris eu tu Anuta ai venit cu papica
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum