29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Axxa ,Ce ai ? Acum te-ai trezit ? Ai visat mult... Vad ca ai multa treaba ... Dormi in pat ?axxa246 a scris:eee, uite ca pe cancel hoca murat nu il visez, deci nu sunt in pericol pe forum!
s-a mai pus un trailer?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noo,
pe ezel l-am visat pana pe la 5 (nu stiu de cand, dar nu de mult, ca nu am visat cine stie ce)
iar pe tuba si MY de la 5 la 6
ca dupa aia m-am trezit
si radeam singura la baie amintindu-mi ce vise am avut!
imi venea sa ma culc la loc.
pe ezel l-am visat pana pe la 5 (nu stiu de cand, dar nu de mult, ca nu am visat cine stie ce)
ca dupa aia m-am trezit
No bine...La noapte e randul lui Cansel ?axxa246 a scris:noo,
ca dupa aia m-am trezit
dana17- vip
nu ştiu dacă a mai fost pus , nu v-am citit de câteva zile , e posibil să fie acel accident mai vechi
SPECIAL NEWS! Protecting God said. In the ATV television series starring the Tuba Büyüküstün'ün played a major fazia Gonülçelen was narrowly survived. Tuba player and the whole series of famous Buyukustun team returned from the dead!
Tuba Buyukustun returned from the dead
ATV screens and Censel Buyukustun Tuba Starring Verna's published novels starring the Flower Girl is the story of Hasret Gonülçelen a series of accidents occurred on the set.
Gönülçelen taken at the scene of a series of high voltage power lines at petrol stations under the Jimmy Jib camera crew in the shot too close to high voltage lines camera exploded.
Generators of electricity directly to the camera rather than an accident due to the explosion of the petrol generator because that will lead to a major disaster was saved from.
Tuba in the accident on the set of anxious moments Buyukustun and other players they are among the incoming information
SPECIAL NEWS! Protecting God said. In the ATV television series starring the Tuba Büyüküstün'ün played a major fazia Gonülçelen was narrowly survived. Tuba player and the whole series of famous Buyukustun team returned from the dead!
Tuba Buyukustun returned from the dead
ATV screens and Censel Buyukustun Tuba Starring Verna's published novels starring the Flower Girl is the story of Hasret Gonülçelen a series of accidents occurred on the set.
Gönülçelen taken at the scene of a series of high voltage power lines at petrol stations under the Jimmy Jib camera crew in the shot too close to high voltage lines camera exploded.
Generators of electricity directly to the camera rather than an accident due to the explosion of the petrol generator because that will lead to a major disaster was saved from.
Tuba in the accident on the set of anxious moments Buyukustun and other players they are among the incoming information
S-a intamplat prin mai sau iunie...DENISA a scris:[]nu ştiu dacă a mai fost pus , nu v-am citit de câteva zile , e posibil să fie acel accident mai vechi
dana17- vip
dana17- vip
buna seara fetelor .. unde sunteti?
vreti sa faceti o calatorie cu avionul? poftiti
http://www.tubewatcher.tv/182
vreti sa faceti o calatorie cu avionul? poftiti
http://www.tubewatcher.tv/182
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bună seara dragele mele. De o oră mă uit la farse pe net și râd cu lacrimi. Vă pun și vouă ceva drăguț și foarte caraghios.
http://www.220.ro/funny/Farse-La-Japonezi/JPW8PYCGTu/
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna seara Narcisa doamne nu mai pot de ras... ce tampenii le mai trece unora prin capnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. De o oră mă uit la farse pe net și râd cu lacrimi. Vă pun și vouă ceva drăguț și foarte caraghios.
uitati fetelor... uneori trebuie sa luam lectii de la animale
https://www.youtube.com/watch?v=UZAQDy19dSA
anuta1971- vip
Foarte interesant Ana.anuta1971 a scris:
Buna seara Narcisa doamne nu mai pot de ras... ce tampenii le mai trece unora prin cap
uitati fetelor... uneori trebuie sa luam lectii de la animale
https://www.youtube.com/watch?v=UZAQDy19dSA
Mai pun și eu o adresă cu farse. Unele sunt mai mult decât tari.
www.220.ro/farse
narcisa- vip
Multumesc Narcisa.. chiar am sa ma uitnarcisa a scris:
Foarte interesant Ana.
www.220.ro/farse
uite alt clip... daca ai rabdare sa te uiti... foarte interesant
https://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM&feature=fvw
anuta1971- vip
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Seara buna fetelor.Vizionare placuta la Bezel.Din cate am inteles Tuba ar putea fi noua Bond Girl a lui Kenan.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna seara Alialitheea a scris:buna seara zanute
anuta1971- vip
Buna seara Iuliana multumesc si tie la fel... ce Kenan va fi agent 007? nu prea cred... doar o varianta turceasca...iulianagl a scris:Seara buna fetelor.Vizionare placuta la Bezel.Din cate am inteles Tuba ar putea fi noua Bond Girl a lui Kenan.
anuta1971- vip
vizionare placuta la serial
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Bună seara Ali și Iuliana
narcisa- vip
chiar sunt tarinarcisa a scris:
Foarte interesant Ana.
www.220.ro/farse
anuta1971- vip
Multumesc la fel si tiealitheea a scris:vizionare placuta la serial
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
chiar sunt tari
Mai ales cele făcute de japonezi. Unele zic eu că mai sunt și regizate. Dar măcar azi să mai râdem că mâine seară cine știe ce ne mai așteaptă.
narcisa- vip
fetelor nu mai rezist va spun noapte buna si somn usor
anuta1971- vip
eu ma bucur ca o sa-i vad pe ei... imi place foarte mult serialul asa cum este ... ai dreptate sigur o sa fie tristnarcisa a scris:
Mai ales cele făcute de japonezi. Unele zic eu că mai sunt și regizate. Dar măcar azi să mai râdem că mâine seară cine știe ce ne mai așteaptă.
anuta1971- vip
buna seara fetelor, ati plecat? , nu-i nik , plec si eu , o noapte mirifica va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna Mihaela ce-i cu tine? pe unde ai fost pana acum? ai fost dupa bezel?mihaela99 a scris:buna seara fetelor, ati plecat? , nu-i nik , plec si eu , o noapte mirifica va doresc
Ce suparat e baiatul ala din avatarul tau...
anuta1971- vip
Nu inteleg ce s-a intamplat cu tatal Eysanei de a ajuns asa, el care era regele excrocilor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum