48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
lindus43
Theo_1
vania_e
DENISA
dana17
rina-rina
Gloxinia2010
Luana
Garo
iulianagl
rodica 57
pufy2010
dana4699
teodora_roman
dlacatus65
Geta
Admin_dea05
lica54
ASI 4 ever
florica
andreea90
narcisa
alitheea
axxa246
anuta1971
29 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://www.top1.ro/adicluj/camera-ascunsa-inghetata.html
Narcis, pentru tine
Narcis, pentru tine
Re: 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:
mulțumim pentru tort
parcare-barbat
parcare-femeie
să nu se înţeleagă greşit... eu recunosc că sunt o semi catastrofă
parcare-femeie
să nu se înţeleagă greşit... eu recunosc că sunt o semi catastrofă
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
parcare - femeie la cumpărături
Să aveţi o după amiază placută
anuta1971- vip
mai greu cu intratul pe poartă
pufy2010 a scris:
parcare - femeie la cumpărături
super
anuta1971- vip
pufy2010 a scris:mai greu cu intratul pe poartă
vai de mine... nici mie nu cred că mi-ar ieşi aşa ceva
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
vai de mine... nici mie nu cred că mi-ar ieşi aşa ceva
nu cred că ține de genul fiecăruia modul în care conduce mașina. Am cunoscut niște catastrofe la volan de genul masculin de nu vă vine să credeți.
adevărat, eu nu sunt expertă dar nu am avut niciodată probleme, cred că ţine şi de bun simţ, să îţi ştii limitele şi să nu te bagi acolo unde eşti sigur că nu faci faţăpufy2010 a scris:
nu cred că ține de genul fiecăruia modul în care conduce mașina. Am cunoscut niște catastrofe la volan de genul masculin de nu vă vine să credeți.
anuta1971- vip
anuta1971- vip
Buna ziua tuturor :qw3: cops , Sa aveti o duminica placuta , plec la o plimbarica ca s-a mai incalzit afara , parca , ..... vorbim mai pe seara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Saudi acquitted in Turkish actress case
Teacher was accused of writing poem describing Lamis as Kaaba. A Saudi court ended a 30-month saga and acquitted a local teacher accused of writing a poem describing a Turkish actress as Kaaba, the holiest Islamic shrine that is based in Makkah, a newspaper reported on Saturday.
Abdul Hakim Al-Oufi, a school teacher in the western Saudi town of Madina, had been suspended from work and prosecuted by the ministry of education and judicial authorities over the past 30 months after he was accused of writing a poem about Tuba Büyüküstün, known to her Arab audience under Lamis, the name of her character in the Turkish series ‘Sanawat Addaya’ (lost years).
Al-Oufi has been interrogated by an educational committee, police and other parties but he has insisted that he was not the writer of that poem.
“Although Al-Oufi has not appointed a lawyer to defend him, the court in Madina on Wednesday put an end to his 30-month ordeal and acquitted him,” the Arabic language Sharq newspaper reported.
“Prolonged investigation conducted by many parties found that there is no relationship between Al-Oufi and that poem which could have been written by any one else…the court decided on Wednesday to close the case.”
Source: Emirates 24/7
Teacher was accused of writing poem describing Lamis as Kaaba. A Saudi court ended a 30-month saga and acquitted a local teacher accused of writing a poem describing a Turkish actress as Kaaba, the holiest Islamic shrine that is based in Makkah, a newspaper reported on Saturday.
Abdul Hakim Al-Oufi, a school teacher in the western Saudi town of Madina, had been suspended from work and prosecuted by the ministry of education and judicial authorities over the past 30 months after he was accused of writing a poem about Tuba Büyüküstün, known to her Arab audience under Lamis, the name of her character in the Turkish series ‘Sanawat Addaya’ (lost years).
Al-Oufi has been interrogated by an educational committee, police and other parties but he has insisted that he was not the writer of that poem.
“Although Al-Oufi has not appointed a lawyer to defend him, the court in Madina on Wednesday put an end to his 30-month ordeal and acquitted him,” the Arabic language Sharq newspaper reported.
“Prolonged investigation conducted by many parties found that there is no relationship between Al-Oufi and that poem which could have been written by any one else…the court decided on Wednesday to close the case.”
buna, Denisa, nu te-am mai "zarit" de mult; multumesc pt.articol, bietul profesor, bine ca s-a terminat; o duminica placuta iti doresc ! ; pa
Ultima editare efectuata de catre Garo in Dum 20 Mar 2011, 5:46 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Saudi acquitted in Turkish actress case
Multzumesc Denisa. Primisem si eu un raspuns in acest sens, dar nu atat de clar ca al tau. De dimineatza ii strangeam de gat pe arabi !!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
ultimul clip al Mihaelei- super...trist, dar emotionant
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu stiu daca o sa va placa. O fetitza canta dumnezeiste si o sala intreaga plange !!
https://www.youtube.com/watch?v=vqEf9TvGicI&feature=fvwrel
Geta- vip
Dragalaselor buna seara ce faceti ati esit la plimbare?sa cam instalat linistea pe aici Geta frumos a cantat fetita si eu am dat o lacrima ai vazut de cate milioane este vazut clipul?Va si va doresc o seara frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
e o emisiune surprize surprizeGeta a scris:Nu stiu daca o sa va placa. O fetitza canta dumnezeiste si o sala intreaga plange !!
i/a adus/o pe muma.sa.
dar fata are o voce super.
axxa tiam adus in dar ceva frumos sper sa iti placa
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
daa, super, saru mana!!!!!
ce simpatici sunt astia
purcelusa aia ...e cam sexoasa, ca sa nu zic si mai si
ce simpatici sunt astia
purcelusa aia ...e cam sexoasa, ca sa nu zic si mai si
Pentru toate fetele cate o [/quote]
lica54- vip
Plec la tv. Va doresc o barfa placuta. Va citesc maine
Geta- vip
fete, daca vreti un zambet larg (io am ras cu lacrimi!), clicăiţi aci
Lexia l-a găsit
http://video.bihon.ro/umor/sa-radeti-cu-pofta?autoPlay=true#ve_video_player_a
Lexia l-a găsit
http://video.bihon.ro/umor/sa-radeti-cu-pofta?autoPlay=true#ve_video_player_a
seara buna si bine v-am gasit,o seara cat mai frumoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum