21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Mulţam Motzi . haideţi la dans
bună Andreea
bună Andreea
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
se potrivesc , mai bine dansam asa
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Dana dacă încep acum să-mi etalez ţinutele şi dansurile din dotare amu apar Rodica sau Iulia cu bâta
Ahu Yaðtu - Pelin 28.03.2011
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 29 Mar 2011, 1:47 pm, editata de 1 ori
te cred
dana4699- vip
Deni iubito unde esti , te caut si nu te gasesc
dana4699- vip
ce zici ??
Dana , ăsta se face că nu mă găseşte , iar a setat greşit direcţia Iulia
Dana , ăsta se face că nu mă găseşte , iar a setat greşit direcţia Iulia
misto , se mai intampla sa mai si gresesti directia
dana4699- vip
Cum să pună pe Mega??? Ce să pună? N-are cum pune TOT ep. 44 tradus.dana4699 a scris:am pus o poza cu ea , e chiar draguta
Motzi multumim frumos dar l-a pus careva si pe mega
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Cum să pună pe Mega??? Ce să pună? N-are cum pune TOT ep. 44 tradus.
am inteles
dana4699- vip
dana4699- vip
frumos
dana4699- vip
2010 YILININ EN İYİ ERKEK OYUNCUSU BELLİ OLDU!
29.03.2011 12:48:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/2010_yilinin_en_iyi_erkek_oyuncusu_belli_oldu_.htm
29.03.2011 12:48:00
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/2010_yilinin_en_iyi_erkek_oyuncusu_belli_oldu_.htm
dana4699- vip
hello hello
ce mai faceti dragelor..si dragilor? sunteti bine?
mai mandro....degeaba iti pui tu scilipicioase pe tine...ai vazut ce mandra are pe langa el?
ce mai faceti dragelor..si dragilor? sunteti bine?
mai mandro....degeaba iti pui tu scilipicioase pe tine...ai vazut ce mandra are pe langa el?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
aoleu lume nouă !!! revenişi ??? cu forţe proaspete ?? Iulia îl ţine bine că e jale mare dacă îl scapă .
dacă nu ţi-a plăcut aia , am alta dragă
dacă nu ţi-a plăcut aia , am alta dragă
bine-ai revenit Iulia
dana4699- vip
I was hoping for an episode tomorrow, too bad. Yas looks almost scared of Sahnur, lol. It is embarrassing being talked to in such manner at that age. Pala might not be cheating physically, but he has emotionally cheated on Fidan.
I would give up on Cicek if she acts passive and accepts her brother's proposal. She should kick up a big fuss and stand up for herself. Yavuz is no better than her father. She owes it to herself, hope Hakan helps her through it.
I would give up on Cicek if she acts passive and accepts her brother's proposal. She should kick up a big fuss and stand up for herself. Yavuz is no better than her father. She owes it to herself, hope Hakan helps her through it.
Mai copile, se plange maica-ta ca vorbeste cu tine si tu n-o asculti.
- Pai sa vezi, taticule...
- Lasa scuzele! Spune-mi cum de reusesti ?!
pufy2010 a scris:Mai copile,
- Spoiler:
se plange maica-ta ca vorbeste cu tine si tu n-o asculti.
şi Muri ar vrea cred să afle să aplice acasă metoda
draguta..eu ma tin bine de o farfurie si de o furculita..!!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:draguta..eu ma tin bine de o farfurie si de o furculita..!!
dana4699- vip
ţine-te bine să nu cazi !!! papi pilăfior ?
Prietenia intre femei:
Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea.
Prietenia intre barbati:
Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo. Ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.
Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea.
Prietenia intre barbati:
Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo. Ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum