21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:ţine-te bine să nu cazi !!! papi pilăfior ?
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
dana4699- vip
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
nu bre..orez cantonez..deci pe aproape..
eu am sters putina....va doresc o amiaza cat mai placuta in continoare!
eu am sters putina....va doresc o amiaza cat mai placuta in continoare!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dar ce scumpă eşti la vedere Iulia, parcă ai fi Speedy Gonzales nici nu m-am dezmeticit bine că ai şi dispărut , te pupăcesc, o după amiază uşoară fără prea mulţi pacienţi.
de ce dispar clipurile postate?
probail adresa nu e bună ?? de unde sunt ???
toata lumea a iesit
dana4699- vip
acum ies şi eu , că am o groază de lucru . ne " cetim "mai târziu ...
Dear Dana
Tuesday evening Turkey - Austria National match
Aşk ve Ceza episode 51 next week
Dear Dana
Tuesday evening Turkey - Austria National match
Aşk ve Ceza episode 51 next week
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 29 Mar 2011, 3:23 pm, editata de 1 ori
ok iubita , spor la lucru si o zi frumoasa
dana4699- vip
buna fetelor...va rog frumos sa imi spuneti si mie cum mai gasesc si unde episoade traduse din ask ve ceza...de la ep 40 nu mai reusesc sa gasesc
va rog mult spuneti-mi si mie cum mai gasesc si pe unde.....multumesc frumos
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
.. deci avem ask in seara asta yupii , nu vom pierde atacul de furie al coanei :)))saraca yaso , o terorizeaza baba..
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
https://www.dailymotion.com
Ultima editare efectuata de catre dana4699 in Mar 29 Mar 2011, 4:56 pm, editata de 1 ori
dana4699- vip
dana sandulescu a scris:buna fetelor...va rog frumos sa imi spuneti si mie cum mai gasesc si unde episoade traduse din ask ve ceza...de la ep 40 nu mai reusesc sa gasesc
https://www.dailymotion.com
dana4699- vip
Nurgül Yeşilçay
https://www.dailymotion.com/video/xhuv8u_nurgul-yeyilcay-elle-cekim-arkasy-nisan2011_creation
https://www.dailymotion.com/video/xhuv8u_nurgul-yeyilcay-elle-cekim-arkasy-nisan2011_creation
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
dana sandulescu a scris:...de la ep 40 nu mai reusesc sa gasesc...
Dana, salvează-ţi link-ul ăsta: https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
Apoi dă clic la Playlist la episodul dorit.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Gluma oficiala europeana sau cum functioneaza institutiile europene
Paradisul european : Esti invitat la un pranz oficial. Esti intampinat de un englez, bucatarul e francez, un italian se ocupa de buna dispozitie a mesenilor, in timp ce de intreaga organizare s-a ocupat un neamt.
Iadul european: Esti invitat la un pranz oficial. Esti intampinat de un francez, mancarea a gatit-o un englez, de buna dispozitie se ocupa un neamt, dar nu te speria inca - totul a fost organizat de un italian.
Un belgian a propus ca aceasta sa devina Gluma Oficiala Europeana, pe care s-o invete la scoala toti copiii. Gluma va imbunatati relatiile dintre popoare, va stimula autoironia si cunoasterea interculturala.
Consiliul European s-a intrunit pentru a lua o decizie: va fi gluma oficiala sau nu?
Reprezentantul britanic a anuntat, cu o figura foarte serioasa si fara a-si misca buzele, ca gluma este de-a dreptul colosala.
Cel francez a protestat, deoarece Franta a fost descrisa intr-o maniera negativa. A explicat ca o gluma nu poate fi buna daca este la adresa francezilor.
Polonia a protestat, de asemenea, deoarece nu este prezenta in gluma.
Luxemburgul a intrebat cine va detine drepturile de autor asupra glumei.
Suedezul n-a scos o vorba, dar s-a uitat la toti cu un zambet stramb.
Danemarca a intrebat unde este referinta sexuala explicita. Daca este o gluma, ar trebui sa contina una, nu-i asa?
Olanda n-a inteles gluma, iar Portugalia n-a inteles ce este o "gluma". Este un concept nou?
Spania a explicat ca gluma este amuzanta doar daca stii ca pranzul a fost programat la ora 13, cand de obicei se ia micul dejun.
Grecia s-a plans ca n-a fost anuntata despre pranz si a ratat astfel ocazia unei mese gratuite.
Romania a intrebat ce este un "pranz".
Lituania si Letonia s-au plans ca traducerile lor au fost inversate, ceea ce este inacceptabil, desi se intampla tot timpul.
Slovenia le-a spus ca n-a primit deloc traducere, dar nu face caz.
Slovacia a spus ca, din moment ce in gluma nu apar o ratusca si un instalator, inseamna ca traducerea este gresita. Reprezentantul britanic a spus ca si povestea cu ratusca si instalatorul pare foarte amuzanta.
Ungaria a anuntat ca n-a terminat de citit traducerea de 120 de pagini in maghiara.
Apoi, reprezentantul Belgiei a intrebat daca belgianul care a propus gluma este vorbitor de flamanda sau de franceza. Deoarece, intr-unul din cazuri va sprijini cu certitudine un compatriot, dar in celalalt caz va trebui sa refuze, indiferent de calitatea glumei.
In inchiderea lucrarilor, reprezentantul Germaniei a anuntat ca a fost placuta dezbaterea de aici, de la Bruxelles, dar ca acum trebuie sa ia toti trenul si sa mearga la Strasbourg pentru a lua decizia. A cerut ca unul dintre cei prezenti sa-l trezeasca pe italian, ca sa nu piarda trenul si sa se poata intoarce la Bruxelles pentru a anunta decizia.
"Care decizie?", a intrebat reprezentantul Irlandei. Si toti au fost de acord ca este timpul pentru cafea
Paradisul european : Esti invitat la un pranz oficial. Esti intampinat de un englez, bucatarul e francez, un italian se ocupa de buna dispozitie a mesenilor, in timp ce de intreaga organizare s-a ocupat un neamt.
Iadul european: Esti invitat la un pranz oficial. Esti intampinat de un francez, mancarea a gatit-o un englez, de buna dispozitie se ocupa un neamt, dar nu te speria inca - totul a fost organizat de un italian.
Un belgian a propus ca aceasta sa devina Gluma Oficiala Europeana, pe care s-o invete la scoala toti copiii. Gluma va imbunatati relatiile dintre popoare, va stimula autoironia si cunoasterea interculturala.
Consiliul European s-a intrunit pentru a lua o decizie: va fi gluma oficiala sau nu?
Reprezentantul britanic a anuntat, cu o figura foarte serioasa si fara a-si misca buzele, ca gluma este de-a dreptul colosala.
Cel francez a protestat, deoarece Franta a fost descrisa intr-o maniera negativa. A explicat ca o gluma nu poate fi buna daca este la adresa francezilor.
Polonia a protestat, de asemenea, deoarece nu este prezenta in gluma.
Luxemburgul a intrebat cine va detine drepturile de autor asupra glumei.
Suedezul n-a scos o vorba, dar s-a uitat la toti cu un zambet stramb.
Danemarca a intrebat unde este referinta sexuala explicita. Daca este o gluma, ar trebui sa contina una, nu-i asa?
Olanda n-a inteles gluma, iar Portugalia n-a inteles ce este o "gluma". Este un concept nou?
Spania a explicat ca gluma este amuzanta doar daca stii ca pranzul a fost programat la ora 13, cand de obicei se ia micul dejun.
Grecia s-a plans ca n-a fost anuntata despre pranz si a ratat astfel ocazia unei mese gratuite.
Romania a intrebat ce este un "pranz".
Lituania si Letonia s-au plans ca traducerile lor au fost inversate, ceea ce este inacceptabil, desi se intampla tot timpul.
Slovenia le-a spus ca n-a primit deloc traducere, dar nu face caz.
Slovacia a spus ca, din moment ce in gluma nu apar o ratusca si un instalator, inseamna ca traducerea este gresita. Reprezentantul britanic a spus ca si povestea cu ratusca si instalatorul pare foarte amuzanta.
Ungaria a anuntat ca n-a terminat de citit traducerea de 120 de pagini in maghiara.
Apoi, reprezentantul Belgiei a intrebat daca belgianul care a propus gluma este vorbitor de flamanda sau de franceza. Deoarece, intr-unul din cazuri va sprijini cu certitudine un compatriot, dar in celalalt caz va trebui sa refuze, indiferent de calitatea glumei.
In inchiderea lucrarilor, reprezentantul Germaniei a anuntat ca a fost placuta dezbaterea de aici, de la Bruxelles, dar ca acum trebuie sa ia toti trenul si sa mearga la Strasbourg pentru a lua decizia. A cerut ca unul dintre cei prezenti sa-l trezeasca pe italian, ca sa nu piarda trenul si sa se poata intoarce la Bruxelles pentru a anunta decizia.
"Care decizie?", a intrebat reprezentantul Irlandei. Si toti au fost de acord ca este timpul pentru cafea
multumesc frumos Motzi ne-am zapacit cu atatea Dana. eu am cont si le am la favorite .
dana4699- vip
Servus Dana4699dana4699 a scris:multumesc frumos Motzi ne-am zapacit cu atatea Dana. eu am cont si le am la favorite .
Ştie ea, Daniela Săndulescu, că al ei e răspunsul
Motzişor- vip
dana sandulescu a scris:buna fetelor...va rog frumos sa imi spuneti si mie cum mai gasesc si unde episoade traduse din ask ve ceza...de la ep 40 nu mai reusesc sa gasesc
Dana săndulescu oe acest topic găseşti toate episoadele , Click SPOILER
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t104p30-ask-ve-ceza-subtitrat-romaneste-pe-you-tube-love-punishment-romanian-subtitles-on-you-tube
Bună seara !!!
lavy612 a scris:.. deci avem ask in seara asta yupii , nu vom pierde atacul de furie al coanei :)))saraca yaso , o terorizeaza baba..
unde avem serial ?? la noi poate , în programul ATV nu apare.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 29 Mar 2011, 7:26 pm, editata de 2 ori
[quote="DENISA"] Deni, nu mă bate, dar am provleme mari la prelucrarea ep. 44.
La fiecare decupaj au schimbat rata imaginii, ori cel care a înregistrat (şi ca un făcut alţii înafară de el cu rezoluţie bună, nu-s), ori ATV-ul a făcut gafele, ceea ce ar fi greu de crezut.
Bleah, prelucrez şi reprelucrez pentru un fragment 2-3 variante.
Şi am reîncarcat fragmentul 2 pentru că a ,,scăpat" o bucată necorectată la final. Of...
Şi mai am 1 milion de treburi pe cap. Se va vedea cam peste 20-30 de minute.
La fiecare decupaj au schimbat rata imaginii, ori cel care a înregistrat (şi ca un făcut alţii înafară de el cu rezoluţie bună, nu-s), ori ATV-ul a făcut gafele, ceea ce ar fi greu de crezut.
Bleah, prelucrez şi reprelucrez pentru un fragment 2-3 variante.
Şi am reîncarcat fragmentul 2 pentru că a ,,scăpat" o bucată necorectată la final. Of...
Şi mai am 1 milion de treburi pe cap. Se va vedea cam peste 20-30 de minute.
Motzişor- vip
Motzişor a scris: Servus Dana4699
Ştie ea, Daniela Săndulescu, că al ei e răspunsul
da , pe urma mi-am dat seama
dana4699- vip
Aşk ve Ceza Artık Pazartesi Günleri Saat
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
deci mai nou avem serialul lunea de la ora 20:00 pe ATV
DENISA a scris:deci mai nou avem serialul lunea de la ora 20:00 pe ATV
să înțeleg că în seara asta yok AvC?
Apropo de guler la cămașă și nod la cravată, vezi acum pe Realitatea tv - Irinel Columbeanu
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum