21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
se pare că o câştig , nu se mai a arată nici un adversar
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pai daca ii da voie , el si-ar faceAdmin_dea05 a scris:ete na' ....te pomenesti ca-si face univeritate baiatul?
cu fete multe cred, degeaba se da el pios
aniversare cu pilaf si sarmale!
buna Axa...
buna Axa...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Admin_dea05 a scris:ete na' ....te pomenesti ca-si face univeritate baiatul?
da nu ai citit mai în urmă ????
mi-a picat faţa când am citit că mesajele trec prin filtrul soaţei
Dear Dana,
In the message we sent to Murat's wife Burçin, we explained our intention of preparing a suprize birday party for him and we also stated that our foreign members want to send something for him. This morning Burçin has answered our message saying that She will talk with Murat about the appropriate time for the party and they are expecting your cards. She will inform me for the birthday party soon. I also talked to Murat's press advisor for the questions you will prepare for him. She is expecting the questions you would like to ask Murat. Murat will answer all your questions.
Names of all of you must absulately be on the cards you will prepare. Because we will take pictures with those cards. Murat Yıldırım Fan Page preparations are in progress. Currently under trail. Namely, a sister website. Murat knows that. He said that he will support us with visual materials.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 01 Apr 2011, 11:35 pm, editata de 1 ori
buna Iuliiulia80 a scris:aniversare cu pilaf si sarmale!
buna Axa...
pai asa se fac muschii aia de pe el
si patratelele de pe burta
...sau colaceii??!!
[quote="DENISA"]
cenzură tată!
de fapt tot ea o sa raspunda
noapte bună!!
cenzură tată!
de fapt tot ea o sa raspunda
noapte bună!!
DENISA a scris:e]da nu ai citit mai în urmă ????
mi-a picat faţa când am citit că mesajele trec prin filtrul soaţei
Dear Dana,
In the message we sent to Murat's wife Burçin, we explained our intention of preparing a suprize birday party for him and we also stated that our foreign members want to send something for him. This morning Burçin has answered our message saying that She will talk with Murat about the appropriate time for the party and they are expecting your cards. She will inform me for the birthday party soon. I also talked to Murat's press advisor for the questions you will prepare for him. She is expecting the questions you would like to ask Murat. Murat will answer all your questions.
Names of all of you must absulately be on the cards you will prepare. Because we will take pictures with those cards. Murat Yıldırım Fan Page preparations are in progress. Currently under trail. Namely, a sister website. Murat knows that. He said that he will support us with visual materials.
absoarbe tot ....nu am citit din urma
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
eu aveam numai urări de bine la adresa ei ..
el e baiat serios nu se uita dupa alteleaxxa246 a scris:
pai daca ii da voie , el si-ar face
cu fete multe cred, degeaba se da el pios
Admin_dea05- Admin
Noapte buna axxa!Vise placute!..pardon..ezeliteaxxa246 a scris:[ noapte bună!!
Admin_dea05- Admin
dragelor..eu am sters putina...
sper maine daca am maimult timp sa intru pe forum..
va doresc noapte buna si somnik cu vise cat mai placute!
sper maine daca am maimult timp sa intru pe forum..
va doresc noapte buna si somnik cu vise cat mai placute!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dacă încep eu să-mi exprim în cuvinte " alese " " admiraţia mea "faţă de ea , e capabilă să nu-i mai arate niciun mesaj .
somn uşor !!! somnoroaso
somn uşor !!! somnoroaso
Somn usor printeselor! ..ma duc sa vad Ezel ...nu am vazut ep de joi.
Admin_dea05- Admin
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-8453305-clipul-zilei.htm
http://www.220.ro/animale/Pisici-Amuzante-Part-2/1YMaUhCIjw/?rel=related
http://www.220.ro/animale/Pisici-Amuzante-Part-2/1YMaUhCIjw/?rel=related
Neatza tuturor, .....la alergat
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
imi place mult mel aceasta , stie cneva cne o interpreteaza
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna ziua,
Cum poate o femeie sa faca un barbat milionar?
................
R: Daca acasta este miliardar.
Cum poate o femeie sa faca un barbat milionar?
................
R: Daca acasta este miliardar.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
axxa246 a scris:
Dea, pe la noi doarme lumea
pe aici sunt mai energice, ca se duc la aniversarea lu` fulgerica
naspa e ca or sa dea de
Ma amuz teribil cand citesc ceea ce se scrie despre sotia lui MY.
La inceput ma gandeam ca reprezentantele sexului frumos sunt putin geloase...
Am gandit asa pana in momentul in care am vazut-o la decernarea premilor, impreuna cu echipa din Ezel... Wow...wow...Double wow...Am ramas uimita.
Mi-o si imaginez chemandu-si sotul la masa :
- Mai fluier mult dupa tine? Pai am fluierat o data, am fluierat de doua ori... Pai pana cand? Vrei sa ne auda toti vecinii... hai ca se racesc adreii!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
buna tuturor :qw3:
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
bună seara dragilor !!!!!!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 02 Apr 2011, 5:13 pm, editata de 1 ori
buna seara Deni
dana4699- vip
buna fetelor , beo o cafea de ora 5?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Bună Dana !! votaţi-l şi voi pe MURAT ,
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2011-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/36068/47/
bună NINNET !!
eu nu sunt băutoare de cafea dar ciocolată servesc cu plăcere
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2011-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/36068/47/
bună NINNET !!
eu nu sunt băutoare de cafea dar ciocolată servesc cu plăcere
ninnet a scris:buna fetelor , beo o cafea de ora 5?
https://2img.net/h/i487.photobucket.com/albums/rr238/iva24/shutterstock-12991027.jpg
sigur ca da
dana4699- vip
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum