21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
banc misogin
Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si femeia, isi admira opera.
Intai ii cade privirea asupra lui, barbatului:
- Ce minunatie, ce opera reusita, cata frumusete!
Apoi se uita si la femeie:
- Eh... Tu va trebui sa te machiezi putin...
Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si femeia, isi admira opera.
Intai ii cade privirea asupra lui, barbatului:
- Ce minunatie, ce opera reusita, cata frumusete!
Apoi se uita si la femeie:
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:unde aţi dispărut fraţilor ?? vă gândiţi la întrebări ???
Yamy, yany, yamy
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pufy2010 a scris:banc misogin
Si ce te faci cand si machiajul da gres?
victorelalove- moderator
Denisa ceva mai in urma am pus lincurile de la o comedie romantica si team rugat sa il pui la filme preferate de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
victorelalove a scris:
Si ce te faci cand si machiajul da gres?
când dă greș nu e problemă, când lasă urme pe cămașă e problemă
Stiu si eu o versiune a creatiei.
Dumnezeu a creat prima data femeia...- Draga iti voi face un partener de viata. Dar va fi atat de orgolios, incat ii vom spune ca el a fost primul.
Dumnezeu a creat prima data femeia...- Draga iti voi face un partener de viata. Dar va fi atat de orgolios, incat ii vom spune ca el a fost primul.
victorelalove- moderator
scuze Lica , o să-l pun , acum mă tot chinui să caut ceva , dar promit că -l mut .
victorelalove a scris: Dar va fi atat de orgolios, incat ii vom spune ca el a fost primul.
super
Si inca o versiune:
Dumnezeu ii spune barbatului : - I ti voi face o partenera superba... Pentru asta am nevoi de: un ochi, un rinichi, o mana, un plamanam, jumatate de inima si jumatate de ficat.
Adam: - Dar ce poti sa-mi faci dintr-o coasta?
Dumnezeu ii spune barbatului : - I ti voi face o partenera superba... Pentru asta am nevoi de: un ochi, un rinichi, o mana, un plamanam, jumatate de inima si jumatate de ficat.
Adam: - Dar ce poti sa-mi faci dintr-o coasta?
victorelalove- moderator
Noapte buna!
Foarte bune bancurile...
Foarte bune bancurile...
victorelalove- moderator
noapte bună
“Angajam vanzatoare!"
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si o prelucreaza:
- Fata draga, noi nu zicem NU clientului chiar daca nu avem produsul in stoc... il aburim, il amanam.
Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- Manusi aveti??
- Pai sigur....de care sa fie? De piele? Tricotate? Cu un deget, cu 2 cu 5?? De jacheta?
- La palton, ca vine iarna!!! zice clientul.
- Domnule, eu propun sa veniti maine cu paltonul sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul super furios cu un colac de buda si cu o placa de faianta in mana:
- Cucoana, uite asta e capacul de la buda, asta e nuanta de faianta, kuru ti l-am aratat ieri, acum imi dai hartie igienica????
“Angajam vanzatoare!"
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si o prelucreaza:
- Fata draga, noi nu zicem NU clientului chiar daca nu avem produsul in stoc... il aburim, il amanam.
Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- Manusi aveti??
- Pai sigur....de care sa fie? De piele? Tricotate? Cu un deget, cu 2 cu 5?? De jacheta?
- La palton, ca vine iarna!!! zice clientul.
- Domnule, eu propun sa veniti maine cu paltonul sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul super furios cu un colac de buda si cu o placa de faianta in mana:
- Cucoana, uite asta e capacul de la buda, asta e nuanta de faianta, kuru ti l-am aratat ieri, acum imi dai hartie igienica????
buna seara buna seara...
ce faceti dragilor...iaca si eu am venit prin vizita! pufy bun bancul.....
ce faceti dragilor...iaca si eu am venit prin vizita! pufy bun bancul.....
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
aoleu .. ai mai ştiut adresa ??? credeam că deja mi-ai cedat locul şi că numai lupţi .
Seara buna fete si baiat! Ce mai este prin ograda asta?Este totul in regula?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
bună Dea !! nici măcar nu am cu cine să mă mai " războiesc "
buna dea..iaca ma urecheste Deni..ca nu ammai trecut pe acasa....
tu esti bine..fetita e bine?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pufy2010 a scris:
suntem bine..fata e la tara ..imi este dor de eaiulia80 a scris:buna dea..iaca ma urecheste Deni..ca nu ammai trecut pe acasa....
Admin_dea05- Admin
Dea, pe la noi doarme lumeaAdmin_dea05 a scris:Seara buna fete si baiat! Ce mai este prin ograda asta?Este totul in regula?
pe aici sunt mai energice, ca se duc la aniversarea lu` fulgerica
naspa e ca or sa dea de
ai ramas singura pe front...ai castigat marea batalie?DENISA a scris:bună Dea !! nici măcar nu am cu cine să mă mai " războiesc "
Admin_dea05- Admin
ti l/am cedat toateDENISA a scris:bună Dea !! nici măcar nu am cu cine să mă mai " războiesc "
esti nr. 1
mai ai sa o linsezi pe purcinica si esti the best
nooAdmin_dea05 a scris:ai ramas singura pe front...ai castigat marea batalie?
marea batalie e cu
ete na' ....te pomenesti ca-si face univeritate baiatul?axxa246 a scris:Dea, pe la noi doarme lumeaAdmin_dea05 a scris:Seara buna fete si baiat! Ce mai este prin ograda asta?Este totul in regula?
pe aici sunt mai energice, ca se duc la aniversarea lu` fulgerica
naspa e ca or sa dea de
Admin_dea05- Admin
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum