21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
I am great thank you Denisa
every day there is a new news about Murat he is really famous & lovely actor
every day there is a new news about Murat he is really famous & lovely actor
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Eeh, dacă înota în vin...pufy2010 a scris:... gata cu pescuitul azi, problemă- e mult pește, dar e acoperit de apă
Deni!
Raportul pe computer: era placa de bază şi sursa. În rest e în stare bună.
Concluzia: încă nu-l arunc pe geam. Dar e timpul să-mi verific mai minuţios salvările.
Şi vă pup, am enorm de lucru
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
DENISA a scris:Why? seems too bold ?
Yes you are right it is tooooooooooooooooooo bold :gfd<:
kh69- membru senior
bold but an advantage, it's a beautiful woman.
Motzi mă bucur că nu e ceva prea grav , dar şi placa de baza costă niţel .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 30 Mar 2011, 8:45 pm, editata de 1 ori
deni , eu am fost plecata ca mi-au venit nasii si de asta am lipsit
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
nu e nicio problemă Dana.
Aşa e Denisa, dar trebuie un model vechi şi toate la un loc nu depăşesc 400 de lei zdroaba. Mi-era groază de reinstalări de programe, n-am timp de aşa ceva, cei de la service m-au asigurat că restul e foarte bun, în primul rând procesorul şi risc un pic, un răgaz de timp tot îmi oferă şi am mare nevoie.DENISA a scris:...
https://2img.net/r/ihimizer/img607/2091/0f5b.jpg
Vă ţuc şi fug la treabă
PS: Tuba arată splendid, dar n-o vreau călugărită. Doamne, feri!
Motzişor- vip
Motzişor a scris: Aşa e Denisa, dar trebuie un model vechi şi toate la un loc nu depăşesc 400 de lei zdroaba. Mi-era groază de reinstalări de programe, n-am timp de aşa ceva, cei de la service m-au asigurat că restul e foarte bun, în primul rând procesorul şi risc un pic, un răgaz de timp tot îmi oferă şi am mare nevoie.
Vă ţuc şi fug la treabă
PS: Tuba arată splendid, dar n-o vreau călugărită. Doamne, feri!
spor la treaba
dana4699- vip
Mersiii!DENISA a scris:spor la lucru Motzi !!!
Încă ceva: Munca de traducere şi subtitrare la episodul 44 s-a terminat, dar e un episod cu probleme de înregistrare şi prelucrările durează mai mult ca de obicei. Avem nevoie probabil de 7 ore pentru prelucrări şi de-abia apoi va urma încărcarea. Prin urmare fragmentele 4 şi 5 pot fi încărcate doar mâine dimineaţă în zori :))
Film veţi avea la cafea :))
Motzişor- vip
Yes she is beautifull
but Hakan heart with Cicek and pelin will lose this time her love
I have feeling Palin's role will end soon..poor girl :2a:
but Hakan heart with Cicek and pelin will lose this time her love
I have feeling Palin's role will end soon..poor girl :2a:
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Mier 30 Mar 2011, 9:00 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Motzişor a scris: Mersiii!
Încă ceva: Munca de traducere şi subtitrare la episodul 44 s-a terminat, dar e un episod cu probleme de înregistrare şi prelucrările durează mai mult ca de obicei. Avem nevoie probabil de 7 ore pentru prelucrări şi de-abia apoi va urma încărcarea. Prin urmare fragmentele 4 şi 5 pot fi încărcate doar mâine dimineaţă în zori :))
Film veţi avea la cafea :))
multumim frumos
dana4699- vip
I do not think Hakan loves Cicek , maybe he's just compassion for her.
I think he loves her..maybe you are right let's see in the next episode
but i am upset from Pala if he make a relationship with Gaida.. i wish Fidan kill Gaida
now i withdraw .. see you
but i am upset from Pala if he make a relationship with Gaida.. i wish Fidan kill Gaida
now i withdraw .. see you
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Mier 30 Mar 2011, 9:22 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Yes, I think that Pala will fall in love with Ceyda , but if they learn and Şahnur, Ceyda does not end well.
And she will make him fall in love and Haldun of her.
And she will make him fall in love and Haldun of her.
ce liniste e , vizionare placuta la Ezel .
dana4699- vip
dana4699- vip
mulţumim Dana , merg şi eu să-l văz pe Ezelu'
ok ,noapte buna
dana4699- vip
Noapte bună fete dragi! Venit, citit, fug să văd o bucăţică de Ezel, dacă mai apuc.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
buna seara printeselor ,unde sunteti ? va uitati la baiatul ala frumos si plangacios ? .............ok, am intrat sa va salut si sa va urez noapte
buna ...........va pupic
buna ...........va pupic
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Noapte bună! Mă îndrept şi eu înspre dormitor, sper să nu mă rătăcesc. Tocmai la ţanc şi tu cu harta , în caz de nevoie s-o folosesc
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
buna dimineata............am venit cu micul dejun si cafeluta
si acum un test de perspicacitate:
Trei studenti opresc la un hotel sa inchirieze o camera.
Pretul unei camere este de 30 lei . Pun fiecare cate 10 lei si achita camera.
Dupa un timp receptionerul realizeaza ca trebuia sa le faca o reducere de 5 lei.
Cheama portarul si-l trimite cu 5 lei sa-i duca studentilor in camera.
Portarul suparat,ca nu a primit bacsis, opreste 2 lei cu gandul ca cei trei isi vor imparti mai usor restul (5-2=3).
Studentii fericiti iau banii si-i impart la 3 - cate un leu de fiecare.
Deci initial au dat 10 lei au primit inapoi 1 leu, rezulta ca au platit fiecare cate 9 lei .
Sa facem calculul: 9 lei x 3studenti =27 lei + 2 lei opriti de portar = 29 lei ......unde este un leu ?
si acum un test de perspicacitate:
Trei studenti opresc la un hotel sa inchirieze o camera.
Pretul unei camere este de 30 lei . Pun fiecare cate 10 lei si achita camera.
Dupa un timp receptionerul realizeaza ca trebuia sa le faca o reducere de 5 lei.
Cheama portarul si-l trimite cu 5 lei sa-i duca studentilor in camera.
Portarul suparat,ca nu a primit bacsis, opreste 2 lei cu gandul ca cei trei isi vor imparti mai usor restul (5-2=3).
Studentii fericiti iau banii si-i impart la 3 - cate un leu de fiecare.
Deci initial au dat 10 lei au primit inapoi 1 leu, rezulta ca au platit fiecare cate 9 lei .
Sa facem calculul: 9 lei x 3studenti =27 lei + 2 lei opriti de portar = 29 lei ......unde este un leu ?
ninnet- vip
ninnet- vip
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum