21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
- Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice rahat...
..............
O femeie isi cauta cu disperare barbatul. Ajunasa in fata CASEI POPORULUI il intreaba pe un jandarm :-Domnule, nu ai vazut un barbat.... si-l descrie pe sot.
La care jandarmul raspunde :
- Da doamna l-am vazut...vroia sa cumpere CASA POPORULUI cu 100 lei.
- Al dracu'... cand e beat da banii pe toate prostiile.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dragilor,ce mai faceti ?.... interesante bancurile.. , mai ales problema
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Toti oamenii de stiinta jucau pititea in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton:
Eistein: - Te-am vazut. Tu esti Newton.
Newton: - Imi pare rau, dar nu sunt eu.
Eistein: - Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton.
Newton: - Ia priveste mai atent. Ce vezi?
Eistein: - Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.
Newton: - Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat?
Eistein: - Pascal.
Newton: - Pai vezi, el e!
Eistein: - Te-am vazut. Tu esti Newton.
Newton: - Imi pare rau, dar nu sunt eu.
Eistein: - Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton.
Newton: - Ia priveste mai atent. Ce vezi?
Eistein: - Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.
Newton: - Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat?
Eistein: - Pascal.
Newton: - Pai vezi, el e!
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:...ce mai faceti ?....
... ne băncuim
pufy2010 a scris:
... ne băncuim
Exista cuvantul asta in DEX?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Exista cuvantul asta in DEX?
nu
Intrebare: Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii?
Raspuns: Moartea printesei Diana !
Intrebare: Cum asa ?
Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez....
intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, imbatat cu wiskey scotian, urmarita fiind de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene.. Si chestia asta iti este trimisa de un ardelean, care a auzit-o de la un muntean, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore, transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vandut tie de evrei.
Raspuns: Moartea printesei Diana !
Intrebare: Cum asa ?
Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez....
intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, imbatat cu wiskey scotian, urmarita fiind de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene.. Si chestia asta iti este trimisa de un ardelean, care a auzit-o de la un muntean, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore, transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vandut tie de evrei.
pufy2010 a scris:
nu
Parca si vad explicatia data : " Expresie intalnita pe forumurile romanesti ,care se refera la modalitatea in care se comunica ( pe forum) si anume prin bancuri "
victorelalove- moderator
Nurgul e pusă pe fapte mari
Mithatcan'la ilişkim fantezi
04.04.2011
http://sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/04/04/yesilcay-hukuki-islem-baslatiyor
04.04.2011
http://sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/04/04/yesilcay-hukuki-islem-baslatiyor
e un termen a la Pufy:)))
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
lavy612 a scris:e un termen a la Pufy:)))
da
victorelalove- moderator
Foarte frumoase clipurile.
victorelalove- moderator
DENISA a scris:Nurgul e pusă pe fapte mari
04.04.2011
- Spoiler:
cam prea adânc şi cam prea îndrăzneţ decolteul Pufy ...
DENISA a scris:cam prea adânc şi cam prea îndrăzneţ decolteul Pufy ...
ah nu la decolteu mă refeream, eu îi admiram inteligența
Doi olteni mergeau pe strada:
- Ma', Ioane, tu stii ce-i ala un 'beu'?
- Nu, Marine! Dar de ce ma-ntrebi?
- Pai, mi-a spus un prieten de-al meu c-a vazut un 'cur-cu-beu'!...
...............................
Intrebare: De ce stau oltenii isi iau mereu bilete in ultimul rand, la comedii?
Raspuns: Au auzit si ei ca ... 'Cine rade la urma, rade mai bine!'...
.................................
Un oltean se urca in autobuz si composteaza un bilet si -imediat apoi- inca unul. Un cetatean il vede si-l intreaba:
- De ce ati compostat doua bilete?
- Pai, daca pierd unul, il am pe al doilea!
- Si daca le pierdeti pe amandoua?
- Ei, asta-i!... Am abonament!...
- Ma', Ioane, tu stii ce-i ala un 'beu'?
- Nu, Marine! Dar de ce ma-ntrebi?
- Pai, mi-a spus un prieten de-al meu c-a vazut un 'cur-cu-beu'!...
...............................
Intrebare: De ce stau oltenii isi iau mereu bilete in ultimul rand, la comedii?
Raspuns: Au auzit si ei ca ... 'Cine rade la urma, rade mai bine!'...
.................................
Un oltean se urca in autobuz si composteaza un bilet si -imediat apoi- inca unul. Un cetatean il vede si-l intreaba:
- De ce ati compostat doua bilete?
- Pai, daca pierd unul, il am pe al doilea!
- Si daca le pierdeti pe amandoua?
- Ei, asta-i!... Am abonament!...
victorelalove- moderator
dar la duduia aceasta ce admiri ????
să nu ne spui că motorul
să nu ne spui că motorul
DENISA a scris:
- Spoiler:
dar la duduia aceasta ce admiri ????
să nu ne spui că motorul
IQ-ul
Lucruri pe care doar o nevasta te poate invata
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede
Nevasta te invata despre necesitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata goala
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni
Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat
Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul
Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine
Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata
Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?
Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine
Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu…
Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc
Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi
Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta
Nevasta te invata despre necesitati: trebuie sa aduci mai multi bani in casa
Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos
Nevasta te invata despre fericire: sa te duci la ma-ta! Sigur se bucura cand te vede
Nevasta te invata despre necesitate: nu ma interseaza cate beri ai baut, tu trebuia sa fii acasa
Nevasta te invata despre nudism: plec de aici si te las in poponeata goala
Nevasta te invata despre nulitate: tu fara mine esti un nimeni
Nevasta te invata despre creare: eu te-am facut barbat
Nevasta te invata despre dureri: nu am chef, ma doare capul
Nevasta te invata despre mobilitate: ce-ti fug ochii dupa curu lu’ aia
Nevasta te invata despre otet: ce acra poate fi ma-ta!
Nevasta te invata despre ordine: m-am saturat sa tot adun dupa tine
Nevasta te invata despre botanica: nu mi-ai mai cumparat o floare de nici nu mai stiu cum arata
Nevasta te invata despre juramant: zi sa mori tu ca n-ai baut nimic?
Nevasta te invata despre geneza: inca nu s-o nascut ala care sa dea in mine
Nevasta te invata despre munca in exces: cam multe sedinte peste program ai tu…
Nevasta te invata despre greseli: a fost greseala mea ca ti-am facut toate poftele
Nevasta te invata despre transformare: cand te-am luat erai slab ca o aschie, acum esti gras ca un porc
Nevasta te invata despre ratiune: cand iti vine sa ma inseli, sa te gandesti bine la ce pierzi
Nevasta te invata despre dictie: vorbesti exact ca ma-ta
Nevasta te invata despre necesitati: trebuie sa aduci mai multi bani in casa
Nevasta te invata despre sarbatori: vezi ca vine ziua mea, poate nu-mi cumperi ceva frumos
se vede cu ochiul liber ??????
dragilor ne citim mai târziu
nu uitaţi că în seara asta avem serial
dragilor ne citim mai târziu
nu uitaţi că în seara asta avem serial
DENISA a scris:[color=darkblue]se vede cu ochiul liber ??????
da, tace inteligent
Sotia: – Astazi in autobuz trei barbati mi-au oferit loc.
Sotul: – Si ti-a ajuns?!
pufy2010 a scris:Lucruri pe care doar o nevasta te poate invata
victorelalove- moderator
Pe autostrada un Tico ramas in pana de motor. Sofer o femeie. Se da jos
din masina si deschide capota motorului sa se uite ce sa intamplat.
Aplecandu-se, o tzatza ii iese afara. Alt sofer trecand pe langa ea
observa ca sanul era iesit si spune:
- Degeaba ii dai sa suga,ca nu mai creste !!!
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare.
Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa...
El se uita la ea, respira adanc si spuse :
Bine, macar ai incercat!
din masina si deschide capota motorului sa se uite ce sa intamplat.
Aplecandu-se, o tzatza ii iese afara. Alt sofer trecand pe langa ea
observa ca sanul era iesit si spune:
- Degeaba ii dai sa suga,ca nu mai creste !!!
Sotul asteapta langa salonul de infrumusetare.
Dupa un timp indelungat iese de acolo sotia sa...
El se uita la ea, respira adanc si spuse :
Bine, macar ai incercat!
Un barbat da un interviu pentru a se angaja la MICROSOFT ca spalator de WC-uri. Dupa o serie de intrebari venite din partea angajatorului, i se cere o adresa de mail.
Acesta spune ca nu are si pleaca. Pe drumul spre casa cumpara 1 kg de capsuni cu 10 lei. Mananca el ce mananca si dupa ce se satura se gandeste sa vanda capsunii ce i-ai ramas. Ii vinde cu 10 lei si astfel isi da seama ca se poate apuca de afaceri. La inceput cu afaceri mici, apoi din ce in ce mai serioase pana devine foarte bogat.
Intr-o zi vine la firma un furnizor. Acesta ii cere o adresa de mail omului nostru.
- Nu am adresa de mail.
- Nu aveti adresa de mail? Va dati seama unde ati fi ajuns daca aveati?..
- DA...SPALATOR DE WC-URI LA MICROSOFT.
Acesta spune ca nu are si pleaca. Pe drumul spre casa cumpara 1 kg de capsuni cu 10 lei. Mananca el ce mananca si dupa ce se satura se gandeste sa vanda capsunii ce i-ai ramas. Ii vinde cu 10 lei si astfel isi da seama ca se poate apuca de afaceri. La inceput cu afaceri mici, apoi din ce in ce mai serioase pana devine foarte bogat.
Intr-o zi vine la firma un furnizor. Acesta ii cere o adresa de mail omului nostru.
- Nu am adresa de mail.
- Nu aveti adresa de mail? Va dati seama unde ati fi ajuns daca aveati?..
- DA...SPALATOR DE WC-URI LA MICROSOFT.
victorelalove- moderator
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum