21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Andrada eu mă risc şi întreb .
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Super analiza ta, se vede cat colo profesionistul!!!!!!!!!!pufy2010 a scris:
ea este, clar
acum orice apropiere dintre Murat și Tuba la mai puțin de 1 km, va naște discuții, de ce nu și speranțe, indiferent de acțiunile celor doi (în cazul de față privirea aruncată în treacăt de Murat) sau inacțiunile lor (Murat , la fel de bine putea să privească în altă parte).
În cazul în care o ignora, probabil găseam vreo 1000 de motive pentru acest fapt (să nu se supere Burcin, să nu dea motive de comentarii, să nu o pună pe Tuba într-o situație jenantă....)
Ce-a făcut el? - a "șters-o" cu privirea, în timp ce Burcin era captată de vreo glumă spusă pe scenă
Și Burcin are o atitudine interesantă. Într-o sală de spectacol, în imediata ei apropiere, se întâmplă ceva ieșit din tipar (2 întârziați încearcă să ajungă la locurile lor), iar atenția Burcinei este atrasă de o glumă spusă pe scenă. Asta este din categoria "fă-te că nu mă vezi". E clar, "nu a văzut-o" ca să nu fie nevoită să reacționeze (să o salute sau să aștepte să fie salutată)
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Pufy o să aştepte Curcinica mult şi bine să fie salutată...
tare mi-ar placea sa si raspunda in vreun fel..sau te pomenesti ca astia au semnat un contract de confidentialitate" pentru mentinerea misterului" o fi si asta o stategie de promovare a serialului????????????/DENISA a scris:Andrada eu mă risc şi întreb .
andradamaria- vip
Domnii Ionescu iau masa intr-un restaurant luxos. La un moment dat, pe langa masa lor trece o femeie superba care il saluta pe domn. Doamna, vizibil iritata ,il intrEaba:- Cine este?
- Amanta mea...
- Poftim? Voi divorta... cum poti sa imi spui asa ceva cu atata usurinta? Ne vom desparti....
- Cum doresti... Dar gandeste-te... Asta inseamna fara calatoriile prin toata lumea, fara haine scumpe, fara bijuterii scumpe, fara masini , fara sofer, fara viata luxoasa pe care o ai acum.
Doamna nu mai spune nimic.
Peste putin timp intra in restaurant domnul popescu( un prieten de familie) cu o femeie. Doamna Ionescu intreaba :- Cu cine este Popescu?
- Cu amanta lui... Sta doamna Ionescu, se gandeste si dupa o pauza spune:
- A NOSTRA ESTE MAI FRUMOASA!
- Amanta mea...
- Poftim? Voi divorta... cum poti sa imi spui asa ceva cu atata usurinta? Ne vom desparti....
- Cum doresti... Dar gandeste-te... Asta inseamna fara calatoriile prin toata lumea, fara haine scumpe, fara bijuterii scumpe, fara masini , fara sofer, fara viata luxoasa pe care o ai acum.
Doamna nu mai spune nimic.
Peste putin timp intra in restaurant domnul popescu( un prieten de familie) cu o femeie. Doamna Ionescu intreaba :- Cu cine este Popescu?
- Cu amanta lui... Sta doamna Ionescu, se gandeste si dupa o pauza spune:
- A NOSTRA ESTE MAI FRUMOASA!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
mai am în program şi alte întrebari legate de ASi .
Dragilor avem nevoie de ajutor ... vrem o melodie beton ptr un clip dedicat lui Fulgerică
Help !!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria a scris:Super analiza ta, se vede cat colo profesionistul!!!!!!!!!!
eu am doua sugestii 1.
din toate sugestiile, alegi tu ceva, Murat merita ceva beton, vorba ta
2.
din toate sugestiile, alegi tu ceva, Murat merita ceva beton, vorba ta
2.
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 04 Apr 2011, 3:15 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
DENISA a scris:Dragilor avem nevoie de ajutor ... vrem o melodie beton ptr un clip dedicat lui Fulgerică
lasa modestia!!!!!!!!pufy2010 a scris:
andradamaria- vip
Dragalaselor buna ziua o zi frumoasa cu mult soare o dupa amiaza placuta tuturor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
sau...
andradamaria- vip
O pustoaica intra la frizerie cu tac’su. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac’su se tunde. Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate:
- Draguta, o sa ai par pe gogosica.
- Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si ţâţele…
pufy2010 a scris:O pustoaica intra la frizerie cu tac’su. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac’su se tunde. Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate:
victorelalove- moderator
La Bula vine un vecin: - Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat? - 20. - Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc: - Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus. - Pai si mie...
andradamaria- vip
andradamaria a scris: Pai si mie...
La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba:
- Reteta este pentru dvs.?
- Da.
-Stiti ca este o reteta de anticonceptionale? Acestea nu va fac nimic.
- Ba da, ma fac sa dorm linistita.
- Cum asa?
- Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv in paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita! ...
andradamaria a scris:La Bula vine un vecin: - Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat? - 20. - Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc: - Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus. - Pai si mie...
Aici Bula are dreptate...
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:
Asa dorm eu linistita! ...
Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca unul. Un calator il intreaba:
- Scuzati-ma, de ce ati perforat 2 bilete?
- Pai daca il pierd pe primul si vine controlorul sa il am pe al 2-lea.
- Bine, si daca le pierdeti pe amindoua?
- Pai am abonament, ma baiatule!
andradamaria- vip
puțină geografie
Geografia femeii
– Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum continentul african: jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.
– Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord: moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.
– Intre 36 si 40 e precum India : fierbinte, relaxata si constienta de propria frumusete.
– Intre 41 si 50, femeia e precum Franta: usor imbatrinita, dar inca atragatoare si interesanta.
– Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia: a pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului, dar se lucreaza la reconstructie.
– Intre 61 si 70, ea e precum Rusia: spatioasa, cu frontiere fara patrula, iar stratul de zapada ascunde mari bogatii.
– Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia : cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.
– Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistanul: aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pina acolo.
Geografia barbatului
– Intre 15 si 75, barbatul e precum Cuba : guvernat de un singur membru.
Geografia femeii
– Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum continentul african: jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile.
– Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord: moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor.
– Intre 36 si 40 e precum India : fierbinte, relaxata si constienta de propria frumusete.
– Intre 41 si 50, femeia e precum Franta: usor imbatrinita, dar inca atragatoare si interesanta.
– Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia: a pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului, dar se lucreaza la reconstructie.
– Intre 61 si 70, ea e precum Rusia: spatioasa, cu frontiere fara patrula, iar stratul de zapada ascunde mari bogatii.
– Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia : cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor.
– Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistanul: aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pina acolo.
Geografia barbatului
pufy2010 a scris:puțină geografie
Geografia femeii
Geografia barbatului
Femeia dupa 81 de ani - este ca Luna - Explorarea s-a incheiat...
victorelalove- moderator
APROAPE AXIOME
01. Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric.
02. Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura..
03. Cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost s-a gandit deja pe cine sa dea vina.
04. Probabilitatea sa intalnesti pe cineva cunoscut creste atunci cand esti cu cineva cu care nu trebuie sa fii vazut.
05. Intuitia este o stiinta exacta.
06. O concluzie marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti..
07. Hard-disk-urile sunt intotdeauna pline.. N-are rost sa incerci sa faci rost de mai mult spatiu.. Datele se vor extinde pana ocupa tot spatiul liber.
08. Oamenii, ca si natiunile, vor actiona rational numai dupa ce toate celelalte posibilitati au fost epuizate.
09. Poti invata o pisica sa faca orice vrea ea.
10. Nu e destul sa fii tu norocos, trebuie ca ceilalti sa nu fie.
11. Stressul inseamna sa te trezesti urland, apoi sa-ti dai seama ca nu dormeai.
12. Toate femeile sunt bune: bune de nimic sau bune la ceva.
13. Cred ca barbatii care au cercel in ureche sunt mai bine pregatiti pentru casatorie. Au suferit si au cumparat bijuterii.
14. Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit; daca nu, vei deveni filosof.
15. Nu am aflat ce este fericirea decat in momentul in care m-am casatorit. Dar atunci era deja prea tarziu.
16. Verighetele: cele mai mici catuse din lume..
17. Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar, ar fi si ei casatoriti.
18. Femeile sunt pasionate de matematica; isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei celei mai bune.
19. Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale este sa o uiti o data...
andradamaria- vip
Pe usa unei biserici statea scris : “Daca ai pacate, vino inauntru”.
Dedesubt, se adaugase cu ruj de buze: “Daca nu, suna la telefon 89.89.999 !
.............
Un tip o intreaba pe nevasta sa:
- Draga, cand voi muri, tu vei plinge mult?
- Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice rahat...
..............
Dedesubt, se adaugase cu ruj de buze: “Daca nu, suna la telefon 89.89.999 !
.............
Un tip o intreaba pe nevasta sa:
- Draga, cand voi muri, tu vei plinge mult?
- Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice rahat...
..............
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 04 Apr 2011, 4:02 pm, editata de 1 ori
andradamaria a scris:
APROAPE AXIOME
19. Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale este sa o uiti o data...
Foarte tare...mai ales ultima
victorelalove- moderator
Culmea puterii de convingere: sotul sa-si convinga sotia ca toate blanurile ingrasa
......................
Problema:
Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.
Intrebare:
UNDE e TATAL?
-------------------------------------------
Aceasta problema se poate rezolva matematic; nu e atit de dificila cum pare.
Solutia mai jos !
Incercati totusi sa o rezolvati singuri!!
SOLUTIE:
Copilul are azi X ani si mama Y ani, stim ca mama are cu
21 de ani mai mult decit copilul.
Deci:
X + 21 = Y
Stim ca peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.
Deci putem scrie urmatoarea ecuatie:
5 (X + 6) = Y + 6
Inlocuind Y cu valoarea din prima ecuatie, rezulta:
5 (X + 6) = X + 21 + 6
5X + 30 = X + 27
5X - X = 27 - 30
4X = -3
X = -3/4
Copilul are azi -3/4 dintr-un an deci are -9 luni.
Din punct de vedere matematic putem confirma si dovedi ca in
acest moment mama concepe copilul.
Rezultatul:
TATAL este PESTE MAMA.
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum