21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bună seara iară !!!
Lume scumpă la vedere ... ce faci Iulia ???
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna mandro.......
iaca ma delectam cu bancurile lui pufy....! mataluta esti ghini? cum e vremea pe acasa ca la mine ieri au fost 29 grade si azi 10 cu ploaie!
dragilor..eu am sters-o..noapte buna si va doresc sa aveti o sapt cat mai linistita!
iaca ma delectam cu bancurile lui pufy....! mataluta esti ghini? cum e vremea pe acasa ca la mine ieri au fost 29 grade si azi 10 cu ploaie!
dragilor..eu am sters-o..noapte buna si va doresc sa aveti o sapt cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
măi, dar rapid dispari , eu mă uit la Gonulcelen , Noapte bună!!!!!!!!
si ea il asteapta pe Pretios
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
ea poate să aştepte mult şi bineeeeeeeeeeeeeee
daaaaa , pacat ca nu are ochi si pt ea ....DENISA a scris:ea poate să aştepte mult şi bineeeeeeeeeeeeeee
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Pachet de salvare economica!!!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China .
Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong .
Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran .
Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania .
- Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan , si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania , este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.
Eu asa incerc sa fac!
Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
Sa presupunem ca...
Guvernul acorda fiecaruia din noi cam 100.000 de roni.
Daca cheltuim acesti bani prin hypermarketuri, ei vor ajunge in China .
Daca cumparam benzina, vor ajunge la Arabi.
Daca cumparam calculatoare, vor ajunge in India si Hong Kong .
Daca cumparam fructe si legume, vor ajunge in Turcia, Spania, Italia, Egipt sau Iran .
Daca cumparam autoturisme mici si economice, vor ajunge in Japonia sau Germania .
- Daca cumparam unul din multele gadgeturi electronice, vor ajunge in Taiwan , si nu vor ajuta cu NIMIC economia româna.
Singura posibilitate de a pastra acesti bani acasa in Romania , este de a-i cheltui pe curve, gustosul vin românesc sau pe tuica, deoarece acestea sunt garantat produse autohtone.
Eu asa incerc sa fac!
Dar e cam greu de convins sotia ca fac aceste lucruri numai din patriotism!
DENISA a scris:bună seara iară !!!
buna seara Deni , buna seara Iulia , buna seara tuturor
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
buna Deni , ma chinui de doua ore sa fac un clip pentru ziua Pretiosului
dana4699- vip
foarte bine !!!!!!! spor la lucru
ms frumos
dana4699- vip
super tare, de nota 10
Conform unor site-uri de pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de fizica la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns sa avem placerea de a-l cunoaste.
Intrebare suplimentara: Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?
Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris
urmatoarele:
In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad.
Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad.
In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume.
Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad.
Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membri mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad.
Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta , volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra.
Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
1. Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.
2. Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este?
Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta.
Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja. Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut...ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!".
Acest student e singurul care a luat 10.
Conform unor site-uri de pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de fizica la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns sa avem placerea de a-l cunoaste.
Intrebare suplimentara: Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?
Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris
urmatoarele:
In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad.
Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad.
In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume.
Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad.
Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membri mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad.
Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta , volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra.
Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:
1. Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant.
2. Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este?
Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta.
Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja. Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut...ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!".
Acest student e singurul care a luat 10.
buna dimineata forum..
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa!
PS: pufy,tare faza cu iadul! esti sigur ca studentul nu era cumva roman?
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa!
PS: pufy,tare faza cu iadul! esti sigur ca studentul nu era cumva roman?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Servus Iulia!!!
Bună dmineaţa tuturor!
Astă noapte mă muncea talentul pe problema zilei: a fost Tuba la Oscarurile turceşti sau ba?
Există un clip, la secunda 32 se vede Tuba intrând în sală şi Murat sucindu-şi gâtul să se uite la ea
Desfăcând filmul în bucăţi iată rezultatul:
(pentru a vedea fotografiile întregi, descărcaţi-le pe computer)
O zi bună tututuror şi o săptămână pe măsură!
Bună dmineaţa tuturor!
Astă noapte mă muncea talentul pe problema zilei: a fost Tuba la Oscarurile turceşti sau ba?
Există un clip, la secunda 32 se vede Tuba intrând în sală şi Murat sucindu-şi gâtul să se uite la ea
Desfăcând filmul în bucăţi iată rezultatul:
(pentru a vedea fotografiile întregi, descărcaţi-le pe computer)
O zi bună tututuror şi o săptămână pe măsură!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
hai să vă stric ziua
REACTII NECONTROLATE
Un tip si-o tipa in pat ...
Actiune din greu.
Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei!
Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate ...
Tipa ii deschide geamul si sare!
Dupa un timp se aude un ciocanit la usa.
Tipa deschide.
- In usa, tipul cu hainele in brate...
- Ma nevasta, dar stresati mai suntem!
..................
Doi nebuni în curtea spitalului de psihiatrie.
- Bă mă crezi că fac mâţa să zboare?
- Imposibil.
- Fii atent. Ia mâţa de coadă, o învarte si o zvârle, pisica se loveşte de zidul curţii si cade.
-Asta a fost cam grasă, da' fii atent că am una mai aerodinamică. Ia incă o pisică, o zvârle, pisica zboară peste gard şi se împrăştie pe trotuar.
- Nici asta nu a zburat prea bine, da' fii atent că am una supersonică. Ia o mâţă, o învârte şi o zvârle cât poate. Pisica zboară peste gard şi sosea, în grădina unei bătrâne.
Doi doctori fumează la balcon:
- Băi, cred că o să vină ploaia...
-De unde ştii?
-Păi n-a vazut ce jos zboară mâţele?
....................
Doi barbati stateau pe o banca. Trece o femeie cu sani mari. Unul intreaba pe celalalt:
- Iti place?
Celalalt raspunde:
- Nu prea!
Mai trece o alta cu un posterior apetisant. Omul iar intreaba, celalalt stramba din nas. A treia oara trece una dotata din toate punctele de vedere. Asta iar intreaba, celalalt se stramba din nou.
Acum, infuriat cel care intreba spune:
- Mai da ce dracu tie nu iti place niciuna?!
Celalalt raspunde sec si plin de verva:
- Pai daca nu pot sa le fac nimic macar sa fiu EXIGENT!
REACTII NECONTROLATE
Un tip si-o tipa in pat ...
Actiune din greu.
Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei!
Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate ...
Tipa ii deschide geamul si sare!
Dupa un timp se aude un ciocanit la usa.
Tipa deschide.
- In usa, tipul cu hainele in brate...
- Ma nevasta, dar stresati mai suntem!
..................
Doi nebuni în curtea spitalului de psihiatrie.
- Bă mă crezi că fac mâţa să zboare?
- Imposibil.
- Fii atent. Ia mâţa de coadă, o învarte si o zvârle, pisica se loveşte de zidul curţii si cade.
-Asta a fost cam grasă, da' fii atent că am una mai aerodinamică. Ia incă o pisică, o zvârle, pisica zboară peste gard şi se împrăştie pe trotuar.
- Nici asta nu a zburat prea bine, da' fii atent că am una supersonică. Ia o mâţă, o învârte şi o zvârle cât poate. Pisica zboară peste gard şi sosea, în grădina unei bătrâne.
Doi doctori fumează la balcon:
- Băi, cred că o să vină ploaia...
-De unde ştii?
-Păi n-a vazut ce jos zboară mâţele?
....................
Doi barbati stateau pe o banca. Trece o femeie cu sani mari. Unul intreaba pe celalalt:
- Iti place?
Celalalt raspunde:
- Nu prea!
Mai trece o alta cu un posterior apetisant. Omul iar intreaba, celalalt stramba din nas. A treia oara trece una dotata din toate punctele de vedere. Asta iar intreaba, celalalt se stramba din nou.
Acum, infuriat cel care intreba spune:
- Mai da ce dracu tie nu iti place niciuna?!
Celalalt raspunde sec si plin de verva:
- Pai daca nu pot sa le fac nimic macar sa fiu EXIGENT!
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 04 Apr 2011, 12:04 pm, editata de 1 ori
Buna ziua tuturor,
Am ras cu lacrimi cand am citit bancurile de ieri. Bravo...
Si foarte tare si reactia domnului Murat cand a vazut-o pe Tuba.
La un magazin alimentar un client mai tipicar { asta ca sa nu spun nebun } a venit sa cumpere :
-Buna ziua. Vreau si eu 1 kg de castraveti. Dar va rog sa ii impachetati bucata cu bucata, ca asa imi place mie. Vanzatorul impacheteaza castravetii bucata cu bucata.
-Mai vreau si 1kg de mere. Dar va rog sa ile impachetati bucata cu bucata, ca asa imi place mie.
Vanzatorul impacheteaza merele bucata cu bucata si deja simtea ca isi pierde rabdarea.
- Acolo ce aveti...mazare?
- Da..dar nu este de vanzare...
............................
Un roman si un american in tren.
Scoate romanul un mar. Americanul : - Ce este acela?
- Un mar.
- La noi in America sunt de 3 ori mai mari.
Dupa un timp mai scoate romanul un castravete.- Ce este acela?
- Un castravete.
- la noi in America sunt de 3 ori mai mari.
Mai trece ceva timp si scoate romanul nostru un pepene {de dabuleni probabil }. - Ce este acela?
- MAZARE MA... MAZARE
Am ras cu lacrimi cand am citit bancurile de ieri. Bravo...
Si foarte tare si reactia domnului Murat cand a vazut-o pe Tuba.
La un magazin alimentar un client mai tipicar { asta ca sa nu spun nebun } a venit sa cumpere :
-Buna ziua. Vreau si eu 1 kg de castraveti. Dar va rog sa ii impachetati bucata cu bucata, ca asa imi place mie. Vanzatorul impacheteaza castravetii bucata cu bucata.
-Mai vreau si 1kg de mere. Dar va rog sa ile impachetati bucata cu bucata, ca asa imi place mie.
Vanzatorul impacheteaza merele bucata cu bucata si deja simtea ca isi pierde rabdarea.
- Acolo ce aveti...mazare?
- Da..dar nu este de vanzare...
............................
Un roman si un american in tren.
Scoate romanul un mar. Americanul : - Ce este acela?
- Un mar.
- La noi in America sunt de 3 ori mai mari.
Dupa un timp mai scoate romanul un castravete.- Ce este acela?
- Un castravete.
- la noi in America sunt de 3 ori mai mari.
Mai trece ceva timp si scoate romanul nostru un pepene {de dabuleni probabil }. - Ce este acela?
- MAZARE MA... MAZARE
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
si-a sucit gatul de tot..sa nu ramana saracul intepenit...Motzişor a scris:Servus Iulia!!!
Bună dmineaţa tuturor!
O saptamana frumoasa fete si baieti !!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:si-a sucit gatul de tot..sa nu ramana saracul intepenit...
O saptamana frumoasa fete si baieti !!!!!!!!
Il dezintepeneste doamna Burcin, cand s-o uita urat la el....
O saptamana frumoasa si tie!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
bună ziua dragilor !!
Motzi eu zic că e Tuba iar turcoaicele au confirmat că Tuba a fost la dec premiilor .
Motzi eu zic că e Tuba iar turcoaicele au confirmat că Tuba a fost la dec premiilor .
DENISA a scris:bună ziua dragilor !!
ea este, clar
acum orice apropiere dintre Murat și Tuba la mai puțin de 1 km, va naște discuții, de ce nu și speranțe, indiferent de acțiunile celor doi (în cazul de față privirea aruncată în treacăt de Murat) sau inacțiunile lor (Murat , la fel de bine putea să privească în altă parte).
În cazul în care o ignora, probabil găseam vreo 1000 de motive pentru acest fapt (să nu se supere Burcin, să nu dea motive de comentarii, să nu o pună pe Tuba într-o situație jenantă....)
Ce-a făcut el? - a "șters-o" cu privirea, în timp ce Burcin era captată de vreo glumă spusă pe scenă
Și Burcin are o atitudine interesantă. Într-o sală de spectacol, în imediata ei apropiere, se întâmplă ceva ieșit din tipar (2 întârziați încearcă să ajungă la locurile lor), iar atenția Burcinei este atrasă de o glumă spusă pe scenă. Asta este din categoria "fă-te că nu mă vezi". E clar, "nu a văzut-o" ca să nu fie nevoită să reacționeze (să o salute sau să aștepte să fie salutată)
una din întrebările mele va fi de ce se fereşte să vorbească despre ASI , şi de ce evită să apară în public alături de colegii din ASi , Totuşi acest serial l-a făcut cunoscut şi datorită lui a câştigat atâţia fani .
:hello2: :hello2: fete si baieti!DENISA a scris:una din întrebările mele va fi de ce se fereşte să vorbească despre ASI , şi de ce evită să apară în public alături de colegii din ASi , Totuşi acest serial l-a făcut cunoscut şi datorită lui a câştigat atâţia fani .
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si fructuoasa.
Vai Denisa ,chiar crezi ca va raspunde la asa ceva??????, probabil va face si el ca Burcin, se va face ca o asemenea intrebare nu exista ,asta daca intrebarea va ajunge la el si n-o va sterge
Am vazut ca atunci cand este intrebat, in legatura cu Asi, are niste raspunsuri stereotipe si nu iese din sablon nici sa-l pici cu ceara ce naiba s-a intamplat acolo? stiu doar ei. Noi stim ca Murat evita subiectul de parca ar fi otravit si face orice sa ridice in slavi AvC si alte nimicuri(Firtina)...si totusi se spune ca timpul le vindeca pe toate..pentru ASI n-a trecut destul, " ranile "sunt inca vii si inca dor.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum