21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:Soacra și cratița
Gheorghe isi inmormanteaza soacra.Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap.
Gheorghe contrariat se uita spre cer:
-Ai si ajuns, scarba?!?!?!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da Andrada , dar incă nu am găsit nimic , de acum mă pun pe " goagălit ".
Dana mai bine i-aş trimite nişte ceaiuri laxative că prea l-au îndopat cu orez poate are probleme de digestie , a mai nou au renunţat la perdele , le lua prea mult timp de despleticit după , acum au trecut la pleduri , cresc vânzările de pleduri .
Dana mai bine i-aş trimite nişte ceaiuri laxative că prea l-au îndopat cu orez poate are probleme de digestie , a mai nou au renunţat la perdele , le lua prea mult timp de despleticit după , acum au trecut la pleduri , cresc vânzările de pleduri .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Apr 2011, 1:45 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:Da Andrada , dar incă nu am găsit nimic , de acum mă pun pe " goagălit ".
Dana mai bine i-aş trimite nişte ceaiuri laxative că prea l-au îndopat cu orez poate are probleme de digestie , a mai nou au renunţat la perdele , le lua prea mult timp de despleticit după , acum au trecut la pleduri , cresc vânzările le pleduri .
pai ce sa faca si ei
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
La biroul de imigrari un ardelean este intrebat:
- Sex?
- De trei ori pe saptamana.
- Nu, vreau sa spun...barbat sau femeie?
- Nu conteaza .
Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor.
Se duce in fuga si-si gaseste nevasta desbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind...
- Ce-i ma, nevasta, ce ai?
- Am infarct.... zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala...
Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine ma, nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul...
- Sex?
- Nu conteaza .
Se duce in fuga si-si gaseste nevasta desbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind...
Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine ma, nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul...
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Scena se petrece intr-un compartiment de tren.
In compartiment, un soldat si o tinara , frumoasa foc.
Soldatul isi desface traista, scoate pita, slana, brinza si ceapa si le taie in bucatele mici, deci face "soldatei" ca si la copii mici si incepe sa manince.
Tinara...saliveaza de pofta , iar la un moment dat , ii spune soldatului:
- Nu va suparati, mi-e asa o pofta, nu-mi faceti si mie un soldatel ?
- Ba da, cum sa nu, asteptati numai sa termin de mincat...!
La piata Ion vinde un cocos. Se apropie un cumparator:
- Cat ceri pe el ?
- Trei sute de mii.
- Da` gainile le calca?
- Calca gaini, rate, gaste, curci, . si cainele, . si porcu`!
- Pai si de ce il vinzi ?
- De la o vreme se uita lung si dupa mine ...
In compartiment, un soldat si o tinara , frumoasa foc.
Soldatul isi desface traista, scoate pita, slana, brinza si ceapa si le taie in bucatele mici, deci face "soldatei" ca si la copii mici si incepe sa manince.
Tinara...saliveaza de pofta , iar la un moment dat , ii spune soldatului:
- Nu va suparati, mi-e asa o pofta, nu-mi faceti si mie un soldatel ?
- Ba da, cum sa nu, asteptati numai sa termin de mincat...!
La piata Ion vinde un cocos. Se apropie un cumparator:
- Cat ceri pe el ?
- Trei sute de mii.
- Da` gainile le calca?
- Calca gaini, rate, gaste, curci, . si cainele, . si porcu`!
- Pai si de ce il vinzi ?
- De la o vreme se uita lung si dupa mine ...
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
cum ce Dana ?? eu sper că s-o amoreza şi Şahnur de unul din mai marii mafioţi apăruţi în serial , să vedem pe ea ne-o arată tot sub pled ??
ninnet a scris:
- Spoiler:
La biroul de imigrari un ardelean este intrebat:
- Sex?
- Nu conteaza .
dana4699- vip
DENISA a scris:cum ce Dana ?? eu sper că s-o amoreza şi Şahnur de unul din mai marii mafioţi apăruţi în serial , să vedem pe ea ne-o arată tot sub pled ??
da ar fi bine
dana4699- vip
ninnet a scris:...Pai bine ma, nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul...
de ce i-o fi tras pe dreapta?
pufy2010 a scris:
- Spoiler:
se produceau accidente în lanţ
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Apr 2011, 1:53 pm, editata de 1 ori
Pe vremea lui Ceausescu, o organizatie internationala de monitorizare a activitatii pazei si protectiei, se decide sa faca verificari in mai multe tari.
Prima tara verificata este USA. Sunt foarte multumiti de ceea ce gasesc. Totul pus la punct pana in cele mai mici detalii. Criminalitatea este in scadere. Cand sa plece reprezentantii se aude un "auuuuu".
- Ce a fost asta?
- Scaunul electric domnule.
- Inca mai folositi metodele astea barbare?
- Da domnule ce sa facem?
- Inteleg...
Ajung si in Rusia . Sunt foarte multumiti de ceea ce gasesc. Totul pus la punct pana in cele mai mici detalii. Criminalitatea este in scadere. Cand sa plece reprezentantii se aude un "auuuuu".
- Ce a fost asta?
- Inteleg...
Si in sfarsit ajung si in Romania. Sunt cat de cat multuniti de ceea ce gasesc.Cand sa plece reprezentantii se aude un "au au au au auuuuuuuuuu au au au au au au au auuuuuuuuuu au au au".
- Ce a fost asta?
- Scaunul electric domnule. Dar nu avem curent electric si il ardem cu lumanarea.
Prima tara verificata este USA. Sunt foarte multumiti de ceea ce gasesc. Totul pus la punct pana in cele mai mici detalii. Criminalitatea este in scadere. Cand sa plece reprezentantii se aude un "auuuuu".
- Ce a fost asta?
- Inteleg...
Ajung si in Rusia . Sunt foarte multumiti de ceea ce gasesc. Totul pus la punct pana in cele mai mici detalii. Criminalitatea este in scadere. Cand sa plece reprezentantii se aude un "auuuuu".
- Ce a fost asta?
- Inteleg...
Si in sfarsit ajung si in Romania. Sunt cat de cat multuniti de ceea ce gasesc.Cand sa plece reprezentantii se aude un "au au au au auuuuuuuuuu au au au au au au au auuuuuuuuuu au au au".
- Ce a fost asta?
- Scaunul electric domnule. Dar nu avem curent electric si il ardem cu lumanarea.
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
se produceau accidente în lanţ
- Spoiler:
credeam că pentru că tipa nu are cască
pufy2010 a scris:ce golani!
Asa este...Ce golani! Cand ea seamana de fapt... cu Yeti.
victorelalove- moderator
http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=14786
sa le dea amenda pentru tinuta necorespunzatoare in traficpufy2010 a scris:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
cel mai cunoscut român!!
IZVORUL FERICIRII - DEFECT!
Asta explica multe.
Asta explica multe.
victorelalove- moderator
Denisa in semn de multumire
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dar de ce sa nu ne gandim ca poate vrea sa faca un control de rutina!andradamaria a scris:
sa le dea amenda pentru tinuta necorespunzatoare in trafic
victorelalove- moderator
2 in 1!!!!!pufy2010 a scris:cel mai cunoscut român!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris: 2 in 1!!!!!
ce misto 2 in 1
dana4699- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum