21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
victorelalove
dubaisport
alina_chupi
lica54
andradamaria
Petre Gabriel Nicoleta
teodora_roman
sasa
vivi
dana sandulescu
iulia80
rodica
lexia
axxa246
kh69
ninnet
lavy612
Motzişor
pufy2010
andreea90
dana4699
DENISA
alimar
27 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ne gandim si la asta.......victorelalove a scris:
Dar de ce sa nu ne gandim ca poate vrea sa faca un control de rutina!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa in ce limba e artcolul ca am vrut sa il traduc cu google sa inteleg ce spune
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana4699 a scris:
ce misto 2 in 1
Daca o chema si pe ma-sa Merry Christmas... Era cel mai cumoscut pe glob.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
andradamaria a scris:ne gandim si la asta.......
Poate ca se gandeste unde isi tine tipa actele.
victorelalove- moderator
Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua!
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire spune tatal:
- Apoi fiule ai dreptate! Ce nu le-a trebuit la altii nu ne trebuie nici noua!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Apr 2011, 2:17 pm, editata de 1 ori
lume ,lume..soro lume.....parca era un cantec din Veronica-interpretat de motan-
ce mai faceti dragilor si dragelor....am vazut una bucata de marioara..ce faci draguta?
mandro care iti e viata?
ce mai faceti dragilor si dragelor....am vazut una bucata de marioara..ce faci draguta?
mandro care iti e viata?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decit sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia revoltata intreaba:
- Cine e fufa asta?
La care sotul raspunde calm:
- E amanta mea!
Sotia riposteaza pe un ton ucigas:
- Divortez! Ma mut inapoi la mama!
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:
- Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale. Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:
- Cine-i tipa care a intrat cu M.?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:
- Este I., amanta lui.
Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:
- A noastra-i mai frumoasa!
..................
salut Iulia
- Cine e fufa asta?
La care sotul raspunde calm:
- E amanta mea!
Sotia riposteaza pe un ton ucigas:
- Divortez! Ma mut inapoi la mama!
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:
- Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale. Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:
- Cine-i tipa care a intrat cu M.?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:
- Este I., amanta lui.
Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:
- A noastra-i mai frumoasa!
..................
salut Iulia
hello madam !!!
sunt cam tristă nu am cu cine lupta , o să mă veştejesc , îmi uit schemele de luptă.
sunt cam tristă nu am cu cine lupta , o să mă veştejesc , îmi uit schemele de luptă.
bre..o fi batranetea de vina..nu te mai tin salele!DENISA a scris:hello madam !!!
iulia80- vip
Gloria logo-ul
Top Panorama Stardust poveşti cu coloane palatul regal
Croaţia World
Ştiri Tendinţe Review Designeri Accesorii
Gastro Sănătate Frumuseţe Principala Travel Tehnopolis Familie
Tuba Büyüküstün
M-au condus prin senzaţie de viaţă
actrita turceşti în "Asi", seria joacă rebel frumos este o fată modernă de la o comunitate conservatoare care are grijă de câini fără stăpân şi este sensibil la soarta copiilor, şi dragostea najromantičniju este experimentată ca un adolescent
Stiri »Top Stories» Through Life plumb mine sentimente
marketing | contact
Cu seria echipa Asi
Turc actrita Tuba Büyüküstün că croat telespectatori interesant rol Asi Rebels în aceeaşi serie, în casa sa actuală într-un film cu totul diferit. În timp ce se ocupă Asi cu viitorul fermei sale pentru a salva familia de la faliment şi ruşine, o actriţă de 28 de ani in noua serialul TV "Gönülçelen" free-play romi femeie Hasret, floare fata de pe strada carui viata se schimba atunci când un muzician faimos, a văzut frumuseţea vocii ei.
Desi, dupa mai multe serii de televiziune de succes şi filme planificat o vacanţă lungă, 2007. Asi a acceptat rolul, pe care ea a oferit prietena ei bine, director Tomris Giritlioğlu, care este o serie dedicată tatălui său.
- În Antiohia, o provincie dur la graniţa de Siria, a fost foarte frumos, dar greu. Două mii de mile departe de casa, am tanjit familia mea, prietenii si prietenul. Acesti doi ani şi jumătate am fost perioada cea mai stresantă de viaţă - spune Büyüküstün Tuba, care a fost apoi în conexiune de trei ani cu cineastul Sanije Saydanom. Deşi mulţi crezut apoi că ea şi Murat Yildirim, partenerul ei din seria "Asi", au fost cuplul perfect în viaţa reală, printre ei nu a fost niciodată o chimie real.
Tubu scenele cele mai Büyüküstün poate dezola suferinţa altora. Este deosebit de sensibile la copii şi animale, în special câini. Când iarna vede în afara vagabonzi din izbucni rece, inima ei, şi ea însăşi nu ştia câţi au fost luate acasă, hrănite şi curăţate de purici. Deşi ea ştie că aceasta nu este o soluţie permanentă, instinctul de a le ajuta, spune el, este mai puternic decât ei. Pentru nivelul tubilor au fost întotdeauna alerga prin viaţa de sentimente.
Top Panorama Stardust poveşti cu coloane palatul regal
Croaţia World
Ştiri Tendinţe Review Designeri Accesorii
Gastro Sănătate Frumuseţe Principala Travel Tehnopolis Familie
Tuba Büyüküstün
actrita turceşti în "Asi", seria joacă rebel frumos este o fată modernă de la o comunitate conservatoare care are grijă de câini fără stăpân şi este sensibil la soarta copiilor, şi dragostea najromantičniju este experimentată ca un adolescent
Stiri »Top Stories» Through Life plumb mine sentimente
marketing | contact
Cu seria echipa Asi
Turc actrita Tuba Büyüküstün că croat telespectatori interesant rol Asi Rebels în aceeaşi serie, în casa sa actuală într-un film cu totul diferit. În timp ce se ocupă Asi cu viitorul fermei sale pentru a salva familia de la faliment şi ruşine, o actriţă de 28 de ani in noua serialul TV "Gönülçelen" free-play romi femeie Hasret, floare fata de pe strada carui viata se schimba atunci când un muzician faimos, a văzut frumuseţea vocii ei.
Desi, dupa mai multe serii de televiziune de succes şi filme planificat o vacanţă lungă, 2007. Asi a acceptat rolul, pe care ea a oferit prietena ei bine, director Tomris Giritlioğlu, care este o serie dedicată tatălui său.
- În Antiohia, o provincie dur la graniţa de Siria, a fost foarte frumos, dar greu. Două mii de mile departe de casa, am tanjit familia mea, prietenii si prietenul. Acesti doi ani şi jumătate am fost perioada cea mai stresantă de viaţă - spune Büyüküstün Tuba, care a fost apoi în conexiune de trei ani cu cineastul Sanije Saydanom. Deşi mulţi crezut apoi că ea şi Murat Yildirim, partenerul ei din seria "Asi", au fost cuplul perfect în viaţa reală, printre ei nu a fost niciodată o chimie real.
Tubu scenele cele mai Büyüküstün poate dezola suferinţa altora. Este deosebit de sensibile la copii şi animale, în special câini. Când iarna vede în afara vagabonzi din izbucni rece, inima ei, şi ea însăşi nu ştia câţi au fost luate acasă, hrănite şi curăţate de purici. Deşi ea ştie că aceasta nu este o soluţie permanentă, instinctul de a le ajuta, spune el, este mai puternic decât ei. Pentru nivelul tubilor au fost întotdeauna alerga prin viaţa de sentimente.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bine scumpete,...e un frig si-o vreme urata...ploaia nu e hotarata, vantul bate rece de zici ca-i toamnaiulia80 a scris:lume ,lume..soro lume.....parca era un cantec din Veronica-interpretat de motan-
mandro care iti e viata?
andradamaria- vip
buna pufy..dar ai dat de conducta de bancuri? cupidon
iulia80- vip
mă ţin bine dragă că doar "" înghit în fiecare zi câte un pumn de naftalină "" , nu-ţi face vise că rămâi cu bunăciunea de Preţios .
iulia80 a scris:buna pufy..dar ai dat de conducta de bancuri? cupidon
hemoragie de bancuri HELPPPP!!!!
marioara la mine mi-s 18-19 grade..e drept ca bate nitel vantul..si al naibii mai treb sa ma duc si la munca!
iulia80- vip
Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut.
Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
- Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
- Si ? Intreba barmanul.
- Pe cutie scria 2-4 ani !
Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
- Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
- Si ? Intreba barmanul.
- Pe cutie scria 2-4 ani !
inainte ,vezi de prietenul care striga dupa ajutoriulia80 a scris:marioara la mine mi-s 18-19 grade..e drept ca bate nitel vantul..si al naibii mai treb sa ma duc si la munca!
andradamaria- vip
Donşoara Iulia , uite ce ţinută mi-am pregătit ptr miercuri
Vine o doamna la ginecolog, se aseaza pe scaun, isi desface picioarele si le ridica. Doctorul se uita la ea si-i spune:
- Mai sus...
Doamna ridica picioarele mai sus. Doctorul spune iar:
- Mai sus...
Doamna ridica si mai sus picioarele. Doctorul:
- Mai sus e ginecologia, aici e stomotologia!
- Mai sus...
Doamna ridica picioarele mai sus. Doctorul spune iar:
- Mai sus...
Doamna ridica si mai sus picioarele. Doctorul:
- Mai sus e ginecologia, aici e stomotologia!
De fiecare daqta cand Ion pleca la serviciu, Maria avea obiceiul de a sta cu picioarele in tavan:
- Nu mai sta fa Mario asa , ca or sa-ti iasa ficatii.
- Du-te bai de aici!
Ii spune o data , de 2 ori pana cand intr-o zi se hotaraste sa-i faca o farsa si cand Maria dormea ii pune un ficat de porc pe burta. Apoi Ion pleaca la treaba lui. Peste ceva timp primeste un telefon de la soata.
- Bai Ioana sa stii ca ai avut dreptate. Mi-au iestit ficatii.
- Si? Te-a durut?
- Cand mi-au iesit nu m-a durut... Cand i-am bagat la loc...
- Nu mai sta fa Mario asa , ca or sa-ti iasa ficatii.
- Du-te bai de aici!
Ii spune o data , de 2 ori pana cand intr-o zi se hotaraste sa-i faca o farsa si cand Maria dormea ii pune un ficat de porc pe burta. Apoi Ion pleaca la treaba lui. Peste ceva timp primeste un telefon de la soata.
- Bai Ioana sa stii ca ai avut dreptate. Mi-au iestit ficatii.
- Si? Te-a durut?
- Cand mi-au iesit nu m-a durut... Cand i-am bagat la loc...
victorelalove- moderator
nici nu-i de mirare ca Iulia are atata grija de salele taleDENISA a scris:Donşoara Iulia , uite ce ţinută mi-am pregătit ptr miercuri
andradamaria- vip
Andrada ea se pregăteşte să-mi dea mie ceva de calmare . dar eu mi-am luat medicaţia
mai pufy..eu mi-s bruneta ghini......dar poate o fi vreuna din fete blonda
eu am sters putina..va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
PS: deni..vrei sa vorbesc cu kineto-terapeutul sa iti fac rezervare?
eu am sters putina..va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
PS: deni..vrei sa vorbesc cu kineto-terapeutul sa iti fac rezervare?
iulia80- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum