50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetelor!
A fost Tuba pe starTV?
A fost Tuba pe starTV?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O duminică frumoasă vă urez dragele mele. Abia aștept să ne vedem deseară la film, în sfârșit în seara asta sunt liberă.
Ana și Dea și tuturor celor care au muncit la episodul șapte mii de mulțumiri
Ana și Dea și tuturor celor care au muncit la episodul șapte mii de mulțumiri
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna fetelor , ce mai faceti ?
Eu am ajuns acasa … am avut ceva peripetii … Sa va spun , sa nu va spun … ? Hai sa va spun …
Am ajuns din pura intamplare pt aproape o zi , la Istanbul … Da , s-au incurcat niste bilete , complicat de explicat ... Dar in fine , am preferat sa dorm la Istanbul o noapte si nu la Bucuresti … Dar am profitat din plin de aceasta intamplare … Si totul a fost perfect … Desi nu am stat mult , am facut tot ce mi-am propus . Am fost si ne-am plimbat pe malul Bosforului , am baut un ceai pe o terasa celebra , am fost sa mancam la Kanyon si sa bem o cafea turceasca in Nisantasi ... Am avut noroc cu toate , de la soferii de taxi , pana la chelnerul care ne-a servit masa … Nu ne intelegeam deloc … Engleza lui , era varza , de franceza nu auzise , am incercat ceva din turca mea … L-am speriat … Am sfarsit prin a injura in romaneste … La care lui i se lumineza fata si-mi raspunde : Vai , santeti romanca ?(intr-o romana perfecta ) Eu : Fratele meu , de ce nu spui ca esti roman ? Doar stii ca pt noi romanii , e greu tare sa te intelegi cu turcii … Scrie si tu pe ecuson ...
Mama care era langa mine si s-a distrat copios , am ras toti trei atragand atentia celorlalti , inclusiv a patronului , care era acolo … Un batranel simpatic , care stia engleza …
Apa Bosforului era mai involburata si mai repezita ca oricand , dar mie mi-a transmis un sentiment de liniste , de bine , de bucurie , de speranta … Am plecat de acolo , atat de incarcata de o energie pozitiva si speranta ca v-a fi bine , incat sant sigura ca vom auzi numai lucruri bune in privinta Tubei si a lui Cansel … Vreau sa va transmit si voua asta , altfel , nu cred ca va spuneam ca am fost la Istanbul ... Nu cred ca ne vom lua ramas bun de la ei in iunie ... Sper ca vom mai auzi de ei doi ... Sper sa fie bine si sa nu se schimbe in rau nimic pana atunci ...
Tot ce apare e praf in ochi , poate pt derutarea adversarului … Sant atatea clipe reale cu cei doi de care nu trebuie sa uitam si care sigur vor continua si vor avea , sper , Heppy End …
Vorbesc de Tuba si Cansel , de Hastret si Murat vom vedea … Vedem deseara ... Parerea mea aici o stiti ... Nu mi-am schimbat-o ...
O duminica frumoasa va doresc si o seara pe masura ... Va pup ...
Eu am ajuns acasa … am avut ceva peripetii … Sa va spun , sa nu va spun … ? Hai sa va spun …
Am ajuns din pura intamplare pt aproape o zi , la Istanbul … Da , s-au incurcat niste bilete , complicat de explicat ... Dar in fine , am preferat sa dorm la Istanbul o noapte si nu la Bucuresti … Dar am profitat din plin de aceasta intamplare … Si totul a fost perfect … Desi nu am stat mult , am facut tot ce mi-am propus . Am fost si ne-am plimbat pe malul Bosforului , am baut un ceai pe o terasa celebra , am fost sa mancam la Kanyon si sa bem o cafea turceasca in Nisantasi ... Am avut noroc cu toate , de la soferii de taxi , pana la chelnerul care ne-a servit masa … Nu ne intelegeam deloc … Engleza lui , era varza , de franceza nu auzise , am incercat ceva din turca mea … L-am speriat … Am sfarsit prin a injura in romaneste … La care lui i se lumineza fata si-mi raspunde : Vai , santeti romanca ?(intr-o romana perfecta ) Eu : Fratele meu , de ce nu spui ca esti roman ? Doar stii ca pt noi romanii , e greu tare sa te intelegi cu turcii … Scrie si tu pe ecuson ...
Mama care era langa mine si s-a distrat copios , am ras toti trei atragand atentia celorlalti , inclusiv a patronului , care era acolo … Un batranel simpatic , care stia engleza …
Apa Bosforului era mai involburata si mai repezita ca oricand , dar mie mi-a transmis un sentiment de liniste , de bine , de bucurie , de speranta … Am plecat de acolo , atat de incarcata de o energie pozitiva si speranta ca v-a fi bine , incat sant sigura ca vom auzi numai lucruri bune in privinta Tubei si a lui Cansel … Vreau sa va transmit si voua asta , altfel , nu cred ca va spuneam ca am fost la Istanbul ... Nu cred ca ne vom lua ramas bun de la ei in iunie ... Sper ca vom mai auzi de ei doi ... Sper sa fie bine si sa nu se schimbe in rau nimic pana atunci ...
Tot ce apare e praf in ochi , poate pt derutarea adversarului … Sant atatea clipe reale cu cei doi de care nu trebuie sa uitam si care sigur vor continua si vor avea , sper , Heppy End …
Vorbesc de Tuba si Cansel , de Hastret si Murat vom vedea … Vedem deseara ... Parerea mea aici o stiti ... Nu mi-am schimbat-o ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Bine ai venit acasa draga mea .dana17 a scris: Buna fetelor , ce mai faceti ?
Multumim pentru unda de optimism pe care ne-o transmiti intotdeauna la momentul oportun.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dragalaselor buna ziua am venit si eu cu masa de prinz
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bine v-am gasit zanute
Lica , multumim pentru bunatati
Lica , multumim pentru bunatati
alitheea- vip
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
Dizi tv de la 13.45
Se pare ca vor canta impreuna acasa la Murat si sunt foarte fericiti si destinsi, si cred ca murat ii trimite flori
Dizi tv de la 13.45
Se pare ca vor canta impreuna acasa la Murat si sunt foarte fericiti si destinsi, si cred ca murat ii trimite flori
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua la toata lumea. Dana , acum intzelegi de ce am spus ca Istanbulul este orasul meu de suflet. De acolo lucrurile se vad cu totul altfel. Acesta este si motivul pentru care si eu cred ca Tuba si Cansel vor avea un viitor impreuna. Acolo , si nu numai acolo ci si in Antalya , de anumitzi actori nu s-a auzit niciodata. Dar Tuba , Cansel , Kenan , Erkan sunt foarte cunoscutzi. Crede-ma ca am stat de vorba cu multzi turci de acolo , precum si cu o prietena care traieste la Ankara. Ma bucur pentru tot ce ai scris . Va sarut pe toate.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Geta în Antalya nu prea găseşti turci , acolo sunt mulţi ruşi , nemţi , ucranieni, despre Tuba şi Murat am mai întrebat şi eu răspunsul lor a fost foarte scurt "" o femeie frumoasă şi atât", despre ASi cam habar nu aveau şi chestia asta m-a cam întristat , datorită acestor minunaţi actori cred că le -a crescut turismul .
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Multumim vivi, ce lipiti stau in prima pozavivi a scris:
- Spoiler:
alitheea- vip
vivi a scris:
ceva este intre ei .. prea stau apropiati si nici nu se filma .. faceau repetiti Multumim pentru poze
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
vivi- vip
Mesajul lu CANSEL pe twitter
cansellelcin cansel elçin
Sapanca'ya yarin aksam gidiyoruz ve çekimler ertesi gün sabah erkenden baslar. sevgiler.
14 minutes ago Favorite Retweet Reply
Sapanca'ya yarin aksam gidiyoruz ve çekimler ertesi gün sabah erkenden baslar. sevgiler.
andreea90- vip
buna iubita , deci maine dimineata incep filmarile la Sapancaandreea90 a scris:Mesajul lu CANSEL pe twitter
alitheea- vip
Danuta , nu dai o fuga la Sapanca sa ne relatezi si noua de la fata locului?
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Geta în Antalya nu prea găseşti turci , acolo sunt mulţi ruşi , nemţi , ucranieni, despre Tuba şi Murat am mai întrebat şi eu răspunsul lor a fost foarte scurt "" o femeie frumoasă şi atât", despre ASi cam habar nu aveau şi chestia asta m-a cam întristat , datorită acestor minunaţi actori cred că le -a crescut turismul .
Denisa , eu am vorbit cu turcii din bazar si de la hotel. Nu am intalnit alte natzii pentru ca n-am stat foarte mult in Antalya. De Asi si de Murat Yildirim nu auzise nimeni.In schimb de Kenan si Ezel , de Tuba stiau absolut totzi. La televizor nu se urmarea Ask ve Ceza , ci cu totul alte programe. Spun acest lucru pentru ca langa hotel erau cateva magazine deschise pana noaptea tarziu ( hotelul era foarte central , langa fantana aceea muzicala) si aveau televizoare. Angajatzii se uitau si la televizor. Intamplator era o zi cand se transmitea Ask , dar nimeni nu urmarea searialul. Asta am vazut . Nu este o regula bineintzeles. Dar n-am pierdut nici o ocazie sa intreb in cele 12 zile de excursie ( Istanbul , Capadocia, Antalya, Ankara) de actorii mei preferatzi si mai putzin preferatzi. Am remarcat insa ca nimeni nu urmarise Asi. Eu nu am fost in Antakya , ca sa stiu daca numarul turistilor a crescut acolo datorita serialului. Cert este ca acolo unde tzi-am spus , nimeni nu auzise de Asi si de Murat Yildirim. Poate s-o fi schimbat situatzia din septembrie si pana acum.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
alitheea a scris:buna iubita , deci maine dimineata incep filmarile la Sapanca
Buna draga mea .. mi-a fost dor de tine .. nu te-am mai vazut p-aici .. esti bine ? ... si daaa maine se duc la Sapanca
andreea90- vip
Le-am facut un pic mai mari
andreea90- vip
vivi- vip
andreea90- vip
Am fost destul de aglomerata , dar azi nu ma gandesc decat ca vine seara si aduce episodul care se arata a fi destul de dragutandreea90 a scris:
Buna draga mea .. mi-a fost dor de tine .. nu te-am mai vazut p-aici .. esti bine ? ... si daaa maine se duc la Sapanca
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum