50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
dlacatus65
nutzi
razbunator
Lucica10
narcisa
Petre Gabriel Nicoleta
vivi
vania_e
annadanna
DENISA
iulianagl
pufy2010
axxa246
Luana
scumpica22
Geta
rina-rina
Admin_dea05
dana17
florica
lica54
andreea90
anuta1971
alitheea
Garo
29 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Trailer Episode 47 By ARZU
Murat: It is as if nothing has changed everything continues as it was before. Never in my life no movie or music has touched my soul as you have.
Ceren: You let go of the woman you loved because she was so unhappy. you did not want to see her in such a miserable state.
...levent: My answer is NO. Did you hear me? No! I won't allow this.
nesrin: they are both so good hearted you used both of them and made them fall in love with you.
and now they are like 2 enemies.
and now you are back to try your hand at Murat again..
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DvDba2tVo5Jw&h=58f45
Murat: It is as if nothing has changed everything continues as it was before. Never in my life no movie or music has touched my soul as you have.
Ceren: You let go of the woman you loved because she was so unhappy. you did not want to see her in such a miserable state.
...levent: My answer is NO. Did you hear me? No! I won't allow this.
nesrin: they are both so good hearted you used both of them and made them fall in love with you.
and now they are like 2 enemies.
and now you are back to try your hand at Murat again..
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DvDba2tVo5Jw&h=58f45
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Re: 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
O seara buna si o noapte linistita tuturor ...Pupici ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
buna seara,doamnelor!...mii de multumiri pt.ep.45
multumiri pt.promp+tot ce postati...o seara frumoasa va doresc...ce draguta este Hasret,ii revine zimbetul in priviri...vom avea un ep.frumos,dar la 22:30?
ce atente sunt fetele - au facut deja poza cu ei cintind la pian,iar Nasrin
multumiri pt.promp+tot ce postati...o seara frumoasa va doresc...ce draguta este Hasret,ii revine zimbetul in priviri...vom avea un ep.frumos,dar la 22:30?
ce atente sunt fetele - au facut deja poza cu ei cintind la pian,iar Nasrin
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Murat: Este ca şi cum nimic nu s-a schimbat totul continuă aşa cum a fost înainte. Niciodată în viaţa mea nici un film sau muzica nu a atins sufletul meu, cum ai facut-o tu..
Ceren: Ai dat drumul femeii care te-a iubit, deoarece ea a fost atât de nefericita. Nu ai vrut să o vezi într-o astfel de stare mizerabilă.
...Levent: Raspunsul meu este NU. M-ai auzit? Nu! Eu nu voi permite acest lucru.
Nesrin: Amandoi sunt atat de sufletisti, i-ai folosit pe amandoi si i-ai facut sa se indragosteasca de tine.
Si acum sunt ca doi duşmani.
Si acum te-ai intors să iti încerci norocul cu Murat din nou.
Ceren: Ai dat drumul femeii care te-a iubit, deoarece ea a fost atât de nefericita. Nu ai vrut să o vezi într-o astfel de stare mizerabilă.
...Levent: Raspunsul meu este NU. M-ai auzit? Nu! Eu nu voi permite acest lucru.
Nesrin: Amandoi sunt atat de sufletisti, i-ai folosit pe amandoi si i-ai facut sa se indragosteasca de tine.
Si acum sunt ca doi duşmani.
Si acum te-ai intors să iti încerci norocul cu Murat din nou.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Joi 14 Apr 2011, 9:03 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna seara zanute
Danuta , bine ai venit
Danuta , bine ai venit
alitheea- vip
Gloxinia2010 a scris:
Murat:Ca si cand nimic nu s-a schimbat totul continua la fel ca inainte.Nimic in viata mea, nici un film sau muzica mi-a atins sufletul asa cum ai facut tu.
Ceren: Ai renuntat la femeia, pe care o iubesti, asa încât ea să devină fericita. Ai facut-o pentru că nu doreai să o vezi nefericita.
Levo:Nu... M-ai auzit? Răspunsul meu este "nu". Eu nu voi permite asta.. .
Nesrin:Amandoi sunt buni la inima si tu te-ai folosit de amandoi.I-ai facut pe amandoi sa se indragosteasca de tine si acum sunt ca doi dusmani.Si acum te-ai intors sa-ti incerci din nou norocul cu Murat...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna iubita , ce faci ? Ti-a trecut raceala?iulianagl a scris:
Murat:Ca si cand nimic nu s-a schimbat totul continua la fel ca inainte.Nimic in viata mea, nici un film sau muzica mi-a atins sufletul asa cum ai facut tu.
Ceren: Ai renuntat la femeia, pe care o iubesti, asa încât ea să devină fericita. Ai facut-o pentru că nu doreai să o vezi nefericita.
Levo:Nu... M-ai auzit? Răspunsul meu este "nu". Eu nu voi permite asta.. .
Nesrin:Amandoi sunt buni la inima si tu te-ai folosit de amandoi.I-ai facut pe amandoi sa se indragosteasca de tine si acum sunt ca doi dusmani.Si acum te-ai intors sa-ti incerci din nou norocul cu Murat...
alitheea- vip
multe salutari si ganduri bune. o seara placuta si linistita tuturor.
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
alitheea a scris:Buna iubita , ce faci ? Ti-a trecut raceala?
Buna draga mea am avut o zi mai bunicica dar vad ca din nou m-a luat tusea si junghiul bate un vant la mine si un frig aici de zici ca-i iarna si-am mai fost si la doc acum vad ca ma doare rau in gat e rau tare cand imbatranesti.Tu de altfel cu ce te mai lauzi?Ai vazut ca avem dor o zi pe saptamana Bezel?
iulianagl- moderator
Petre Gabriel Nicoleta a scris:multe salutari si ganduri bune. o seara placuta si linistita tuturor.
La fel si tie iubita.
iulianagl- moderator
Doamnelor va spun noapte buna si vise placute.
iulianagl- moderator
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragelor . Pe maine.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Dragalaselor buna seara si bine vam gasit tin sa multumesc fetelor pentru ep 45 Iuliana si Ali si voua va multimesc petru traducere promo Iuliana ca faci draga dai semne de batranete? va doresc o seara frumoasa cu toate ca afara vine iarna dulci si o imbratisare calda de la bunicuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Inès Nanoussa CanseL ElçiN JÜRÏ
Engellilik, iş göremezlik konusunda kısa ve uzun metrajlı filmlerle toplumda farkındalık yaratmayı ve bu bilincin güçlenerek yayılmasını hedefleyen Uluslararası Engelsiz Film Festivali; “Herkes İçin Eşit Yaşam Koşulları, Eşit Saygı ve Adalet” ana temasıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Festivalde; En iyi kı...sa film, En İyi Senaryo ve Jüri Özel Ödülleri verilecek. Kısa film ve senaryo yarışmalarının jürileri; Güven Kıraç, Levent Ülgen, Levent Üzümcü, İlksen Başarır, Uğur İçbak, Bülent Doruker, Mert Fırat, Ümit Ünal, Ceylan Özçelik, Kerem Sanatel, Cansel Elçin ve Nadir Öperli’den oluşuyor. Festival süresince Hindistan ve Rusya’dan 58 ödüllü kısa film sinema izleyicisiyle buluşacak.
Pera Müzesi’nde ve değişik sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak olan filmler, engelli bireylerin festivale katılımını üst düzeyde tutuyor."sevgi"
Vezi mai mult
Engellilik, iş göremezlik konusunda kısa ve uzun metrajlı filmlerle toplumda farkındalık yaratmayı ve bu bilincin güçlenerek yayılmasını hedefleyen Uluslararası Engelsiz Film Festivali; “Herkes İçin Eşit Yaşam Koşulları, Eşit Saygı ve Adalet” ana temasıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Festivalde; En iyi kı...sa film, En İyi Senaryo ve Jüri Özel Ödülleri verilecek. Kısa film ve senaryo yarışmalarının jürileri; Güven Kıraç, Levent Ülgen, Levent Üzümcü, İlksen Başarır, Uğur İçbak, Bülent Doruker, Mert Fırat, Ümit Ünal, Ceylan Özçelik, Kerem Sanatel, Cansel Elçin ve Nadir Öperli’den oluşuyor. Festival süresince Hindistan ve Rusya’dan 58 ödüllü kısa film sinema izleyicisiyle buluşacak.
Pera Müzesi’nde ve değişik sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak olan filmler, engelli bireylerin festivale katılımını üst düzeyde tutuyor."sevgi"
Vezi mai mult
florica- vip
Dragalaselor va spun si eu noapte buna si sa visati frumos
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 14 Apr 2011, 9:58 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
vivi a scris:
Multumim Vivi ... par recente ...
Tuba e pe drumul care duce la Hotelul " Gural " - Sapanca , iar Cansel pe o terasa de pe malul lacului Sapanca , unde sant nenumarate ... Intre hotel si lac sant cativa km ... Orasul e langa lac , hotelul e intre dealuri ... E o zona f linistita ... Iesirea din autostrada e la cativa km de Hotel ... se ajunge usor ... Se vede bine hotelul si din satelit ... Daca aveti programul ...
M-am gandit ca poate santeti curioase ...
Multumiri pt noutati fetelor ...
https://www.dailymotion.com/video/xi7v6n_murathasret-istanbul-aylyyor-tarkan_shortfilms#from=embed[/dailymotion]
dana17- vip
florica- vip
Noapte buna si tie draga mea , nu am disparut dar se pare ca din nou calculatorul asta imi pune nervii la incercare , cred ca cere unul nouiulianagl a scris:Doamnelor va spun noapte buna si vise placute.
alitheea- vip
florica- vip
Buna seara dragelor .. am ajuns si eu acasa .. Multumesc pentru informatiile aduse .. Multumesc Florica pentru poze ..chiar ma intrebat Tuba de ce nu are poze de la Sapanca
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
cu placere!andreea90 a scris:Buna seara dragelor .. am ajuns si eu acasa .. Multumesc pentru informatiile aduse .. Multumesc Florica pentru poze ..chiar ma intrebat Tuba de ce nu are poze de la Sapanca
florica- vip
ce faci Danuta, esti bine?
alitheea- vip
alitheea a scris:ce faci Danuta, esti bine?
Da Nico sant bine , merci ... dar am multe pe cap ... Multe de rezolvat ... Dar imi fac timp si pt noutatile cu ei ... Astept sa vad episoadele urmatoare ...Sper sa se impace si sper sa o tina asa ... pana la adanci batranete ... Ca m-am saturat sa fac comentarii la toate jocurile si supararile lor ... vreau dragoste si bucurie ...
Nu doar un episod ... Multe ... Se poate ??? Se poate , dar vor ? Please ....!!!!!
Sant obosita , tot zic ca ma retrag , dar tot am cate ceva de rezolvat ... nu se mai termina ... Noapte buna ...
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum