22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor trezitil si pe dumnealui si poftiti la cafeluta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
poftiti si la micul dejun pofta buna ne auzim pe seara sa-veti parte de o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
o zi minunata ...
nety- membru activ
Buna dimineata forum
Ne asteapta o zi minunata!!!!!!!!
Avem bateriile incarcate la maximmmmmmmmm :tyrt:
Ne asteapta o zi minunata!!!!!!!!
Avem bateriile incarcate la maximmmmmmmmm :tyrt:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor trezitil si pe dumnealui si poftiti la cafeluta
CE DRAGUT ESTE MURAT CAND DOARME.
Asta pe langa faptul ca este dragut si cand zambaste, rade, plange, este furios,trist, suparat...
victorelalove- moderator
dragilor!!
si ceva vesel
si ceva vesel
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
O zi minunata si un inceput de weekend relaxant
Asa e , Vic ,pe noi ne incanta in orice ipostza Muri
Asa e , Vic ,pe noi ne incanta in orice ipostza Muri
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
buna tuturor
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
episodul 45!!!
Merhaba, o veste excelentă!
Ne putem apuca de episodul 45!
O zi bună tuturor!cupidon
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
sa aveti spor ... dar eu nu am reusit sa l vad pe 44 ...nu stiu ce sa intamplat insa pe nici un sait nu le mai pot vedea ...unde le pot gasi ?Motzişor a scris:Merhaba, o veste excelentă!
nety- membru activ
[quote="nety"]Aveţi toate explicaţiile la ,,Profile" pe contul de pe YouTube,citiţi tot şi daţi clic pe toate link-urile, vă lămuriţi.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună fetelor, ce activitate,bogată, câte scenarii aici, ce să credem Yasemin descoperă spionul
Motzișor, wauuu ce noutate, nici eu nu mai credeam.
Vin și eu cu o noutate
Aici mi-am făcut reclamă că nu am putut să-l urc ca și film pe YT.
https://www.youtube.com/watch?v=TkUy8WQGuOA, auzi pufy parcă sunt și eu casă de producție dacă fac promo la clip, de la tine mi s-a luat
Clipul
sau aici
http://vimeo.com/22431021
Motzișor, wauuu ce noutate, nici eu nu mai credeam.
Vin și eu cu o noutate
Aici mi-am făcut reclamă că nu am putut să-l urc ca și film pe YT.
https://www.youtube.com/watch?v=TkUy8WQGuOA, auzi pufy parcă sunt și eu casă de producție dacă fac promo la clip, de la tine mi s-a luat
Clipul
sau aici
http://vimeo.com/22431021
[quote="Motzişor"]
nety- membru activ
Multumim Motzi , ne-ai adus unguentul perfect pe ziua de azi... chiar nu mai aveam destule sperante de traducere dupa cele intamplate .. Abia astept ... 45
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Motzişor a scris:Merhaba, o veste excelentă!
Toata stima pentru ceea ce faceti!
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=322
victorelalove- moderator
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum