22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.youtube.com/user/KrissRomania
https://www.youtube.com/user/SavasBaldar
https://www.youtube.com/user/ASKveCEZAro#g/u
https://www.dailymotion.com/ASKveCEZAro
andradamaria a scris:
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
perdelele macar erau mai transparente , se mai vedea cate cva dar pledurile..... nu mai lasa nimic la vedere..
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Doar ei doi!
lavy612- vip
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=1870
poate apar Murat şi Tuba asta dacă sunt şi prezenţi
poate apar Murat şi Tuba asta dacă sunt şi prezenţi
Într-o viaţă, aproape normală, bărbatul trece, în viziunea femeii, printr-o serie de transformări zoologice, unele complet ilogice: la început e puişor, puiuţ, pui, iepuraş, gândăcel, motănel, mieluşel, cocoşel, ursuleţ, bursuc şi mânz. Apoi devine armăsar, taur, leu, leopard, tigru, iepuroi, dulău, cârlan, cintezoi şi cocoş. Uşor, uşor, se transformă în popândău, măgăruş, ţap, berbec şi viţel. Spre final, ajunge guzgan, papagal, sconcs, gorilă, urangutan, dinozur, caşalot, mastodont, măgar, porc şi, inevitabil, boul dracului.
lavy612- vip
lavy612 a scris:... boul dracului.
... asta se va trece în cartea de indentitate, la rubrica "sex"
[quote="pufy2010"]atenție la buchet
oops, .... ce viteaza a fost , o sa se marite la anul ca prea disperata ca sa-l prinda , incat...a ramas despuiata
oops, .... ce viteaza a fost , o sa se marite la anul ca prea disperata ca sa-l prinda , incat...a ramas despuiata
lavy612- vip
[quote="lavy612"]
clar, buchetul miresii dăunează grav textilei
, mă bag la somn, că altfel mă arestează poliția
clar, buchetul miresii dăunează grav textilei
, mă bag la somn, că altfel mă arestează poliția
,cred si eu , abia astepti sa te sanctioneze
lavy612- vip
ultima și gata pe ziua de azi
cred că aș căuta totuși un boschet
cred că aș căuta totuși un boschet
Dragalaselor va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna si tie lica
lavy612- vip
lavy612 a scris:Într-o viaţă, aproape normală, bărbatul trece, în viziunea femeii, printr-o serie de transformări zoologice, unele complet ilogice: la început e puişor, puiuţ, pui, iepuraş, gândăcel, motănel, mieluşel, cocoşel, ursuleţ, bursuc şi mânz. Apoi devine armăsar, taur, leu, leopard, tigru, iepuroi, dulău, cârlan, cintezoi şi cocoş. Uşor, uşor, se transformă în popândău, măgăruş, ţap, berbec şi viţel. Spre final, ajunge guzgan, papagal, sconcs, gorilă, urangutan, dinozur, caşalot, mastodont, măgar, porc şi, inevitabil, boul dracului.
buna seara...am intrat si eu la spartul targului......am ras cu lacrimi lavy
ce-am pierdut asta seara?
vad ca e liniste..Deni trimite-mi te rog si mine un rezumat maine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
comentariu la nr 1
dea denisa multumesc pentru ep de inceput constat ca sunt utile la amanunte
alimar Astazi la 2:50 am
buna dimineata! dea denisa multumesc am vazut raspunsul vostru tarziu Ma refeream ca ar fii bun un topic cu articolele deosebite ziare ,reviste scenarii Ar fii un mijloc de informare si pentru cele care nu intra mereu si mai pierd din art impottante Motzy multumesc Nici-o zi fara =asi si demir alimar
alimar
\
\
alimar Astazi la 2:50 am
buna dimineata! dea denisa multumesc am vazut raspunsul vostru tarziu Ma refeream ca ar fii bun un topic cu articolele deosebite ziare ,reviste scenarii Ar fii un mijloc de informare si pentru cele care nu intra mereu si mai pierd din art impottante Motzy multumesc Nici-o zi fara =asi si demir alimar
alimar
\
\
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
sezatoarea functioneaza bine ca sa ne binedispuna
sunte-ti foarte \distractivi radem din toata inima la aceste bancuri in care va intrece-ti rmultumesc ca noaptea este mai senina si dorm mai linistita alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Buna dimineata dragalaselor poftiti la o cafeluta de la bunicuta [/center]
lica54- vip
Buna dimi! Inainte de a incepe treaba sa va servesc si cu un mic dejun pofta buna
lica54- vip
sa servim cafeluta si micul dejun impreuna cu eiva doresc o zi frumoasa va dulce
lica54- vip
Bună dimineața
EA & EL
EA: voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus!
EL: pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea laterala!
.........
Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul:
Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie.
2) Sexualitate.
3) Mister.
Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10: "Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
EA & EL
EA: voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus!
EL: pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea laterala!
.........
Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul:
Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie.
2) Sexualitate.
3) Mister.
Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10: "Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
Buna dimineata,
O zi excelenta tuturor!
Multumim pentru micul dejun. Delicios.
O zi excelenta tuturor!
Multumim pentru micul dejun. Delicios.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
O femeie intra in bucatarie si gaseste sotul urmarind mustele cu o paleta.
- Ce faci, iubitul e?
- Vanez muste.
- Si ai vanat ceva?
- Da, 3 masculi si 2 femele.
- Dar de unde stii tu care e mascul si care e femela?
- Pai... 3 erau pe cana de bere si 2 erau pe telefon...
- Ce faci, iubitul e?
- Vanez muste.
- Si ai vanat ceva?
- Da, 3 masculi si 2 femele.
- Dar de unde stii tu care e mascul si care e femela?
pufy2010 a scris:
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
POLIȚIȘTI
O baba intr-un tramvai casca de somn o gura foarte mare la care un politist de langa ea i spune:
- Hoo, babo, ca ne inghiti!
La care baba raspunde:
- Nu te teme, pe voi si asa nu va inghite nimeni.
O trupa de mascati se aduna in jurul sefului.
- Atentiune! zice sefu', incepem operatiunea! Portiviti-va ceasurile. E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada ...
.............
SUCCESUL
Succesul la 2 ani este ... sa nu faci pe tine Succesul la 3 ani este ... sa ai dinti Succesul la 12 ani este ... sa ai prieteni Succesul la 18 ani este ... sa ai permis de conducere Succesul la 20 ani este ... sa faci dragoste bine Succesul la 35 ani este ... sa ai bani Si apoi o iei de la capat... Succesul la 50 ani este ... sa ai bani Succesul la 60 ani este ... sa faci dragoste bine Succesul la 70 ani este ... sa ai permis de conducere Succesul la 75 ani este ... sa ai prieteni Succesul la 80 ani este ... sa ai dinti Succesul la 85 ani este ... sa nu faci pe tine..............
O baba intr-un tramvai casca de somn o gura foarte mare la care un politist de langa ea i spune:
- Hoo, babo, ca ne inghiti!
La care baba raspunde:
- Nu te teme, pe voi si asa nu va inghite nimeni.
O trupa de mascati se aduna in jurul sefului.
- Atentiune! zice sefu', incepem operatiunea! Portiviti-va ceasurile. E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada ...
.............
SUCCESUL
Succesul la 2 ani este ... sa nu faci pe tine Succesul la 3 ani este ... sa ai dinti Succesul la 12 ani este ... sa ai prieteni Succesul la 18 ani este ... sa ai permis de conducere Succesul la 20 ani este ... sa faci dragoste bine Succesul la 35 ani este ... sa ai bani Si apoi o iei de la capat... Succesul la 50 ani este ... sa ai bani Succesul la 60 ani este ... sa faci dragoste bine Succesul la 70 ani este ... sa ai permis de conducere Succesul la 75 ani este ... sa ai prieteni Succesul la 80 ani este ... sa ai dinti Succesul la 85 ani este ... sa nu faci pe tine..............
buna dimineata fetelor , ce faceti ? la voi tot vreme urata si ploioasa ?
va pup si aduc si eu o cafeluta
va pup si aduc si eu o cafeluta
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum