22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
V-ati gandit vreodata cat de nedreapta este viata? Adica...zi de zi te lupti cu ea, face experimente pe tine si la final... ce sa vezi? Te recompenseaza cu o MOARTE!
Este gresit... Ar trebui sa fie invers:
Viata incepe cand esti batran si bolnav, ai o pensie de care te bucuri pana in momentul in care primesti CEASUL DE AUR , cadou din partea colegilor . Esti din ce in ce mai tanar si mai in putere, muncesti cu drag pana cand ajungi la facultate. Dupa zeci de ani in campul muncii te poti bucura in sfarsit de viata. Petreceri, excursii si vacante. Ajungi la liceu, apoi in scoala generala, gradinita si cresa. Esti iubit de mami si de tati si toti te rasfata... CE VIATA MINUNATA!
Si in final totul sa se termine...intr-un ORGASM!!!!!!!!!!
Este gresit... Ar trebui sa fie invers:
Viata incepe cand esti batran si bolnav, ai o pensie de care te bucuri pana in momentul in care primesti CEASUL DE AUR , cadou din partea colegilor . Esti din ce in ce mai tanar si mai in putere, muncesti cu drag pana cand ajungi la facultate. Dupa zeci de ani in campul muncii te poti bucura in sfarsit de viata. Petreceri, excursii si vacante. Ajungi la liceu, apoi in scoala generala, gradinita si cresa. Esti iubit de mami si de tati si toti te rasfata... CE VIATA MINUNATA!
Si in final totul sa se termine...intr-un ORGASM!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:
am plecat să-mi iau fata cea mare de la școală
pufy2010 a scris:
am plecat să-mi iau fata cea mare de la școală
victorelalove- moderator
Bună ziua !!!
YILIN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU MURAT YILDIRIM
'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' ödül töreni Kültür Bakanlığı'nın katlılarıyla, Ağaoğlu'nun sponsorluğunda Suada'da an itibariyle gerçekleştiriliyor.
Ayakligazete.com'un 2010 Yılı Televizyon Yıdızları Ödül Töreni büyük ilgi uyandırdı. Türkiye'nin Oscar'ları niteliği taşıyan 'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' ödül töreni Kültür Bakanlığı'nın katlılarıyla, Ağaoğlu'nun sponsorluğunda Suada'da an itibariyle gerçekleştiriliyor.
Ayakligazete.com'un 43 kategoride 364 adayın yarıştığı '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI' anketin büyük ilgi gördü! Ayakligazete.com sitesinin takipçileri 43 kategoride yarışan adayları oylarıyla belirledi.
Aşk Ve Ceza dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Murat Yıldızım Ayakligazete.com'un takipçilerinin oylarıyla '2010 YILININ EN İYİ ERKEK OYUNCUSU' ödülüne layık görüldü. Murat Yıldırım ödülünü aldı. (Ayakligazete.com)
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/yilin_en_iyi_erkek_oyuncusu_murat_yildirim.htm
YILIN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU MURAT YILDIRIM
'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' ödül töreni Kültür Bakanlığı'nın katlılarıyla, Ağaoğlu'nun sponsorluğunda Suada'da an itibariyle gerçekleştiriliyor.
Ayakligazete.com'un 2010 Yılı Televizyon Yıdızları Ödül Töreni büyük ilgi uyandırdı. Türkiye'nin Oscar'ları niteliği taşıyan 'AYAKLIGAZETE.COM 2010 YILI TELEVİZYON YILDIZLARI' ödül töreni Kültür Bakanlığı'nın katlılarıyla, Ağaoğlu'nun sponsorluğunda Suada'da an itibariyle gerçekleştiriliyor.
Ayakligazete.com'un 43 kategoride 364 adayın yarıştığı '2010 YILININ TELEVİZYON YILDIZLARI' anketin büyük ilgi gördü! Ayakligazete.com sitesinin takipçileri 43 kategoride yarışan adayları oylarıyla belirledi.
Aşk Ve Ceza dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Murat Yıldızım Ayakligazete.com'un takipçilerinin oylarıyla '2010 YILININ EN İYİ ERKEK OYUNCUSU' ödülüne layık görüldü. Murat Yıldırım ödülünü aldı. (Ayakligazete.com)
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/yilin_en_iyi_erkek_oyuncusu_murat_yildirim.htm
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 06 Apr 2011, 11:08 am, editata de 1 ori
DENISA a scris:Bună ziua !!!
Buna ziua !
Multumim pentru poze Denisa. Esti grozava!
victorelalove- moderator
tuturor!
Ce-i cu pozele?????????Dumnezeule ce tricou!!!!!!
nu am timp de ..goagal si inca o mica intrebare,au fost sau nu aseara..premiile mult asteptate de noi???????sau astea-s premiile! si atunci unde-i Tuba????//
nu am timp de ..goagal si inca o mica intrebare,au fost sau nu aseara..premiile mult asteptate de noi???????sau astea-s premiile! si atunci unde-i Tuba????//
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
da Andrada , sunt de ieri seară de la premii , cred că Tuba nu a fost . îmi place , e vesel , se bucură de premiul primit , cred că soaţa nu a fost , păcat avea şi ea ocazia să fluiere niţel.
Alimar toate articolele ce apar cu Murat sau Tuba sunt puse la topicul lor , iar acolo le găsesc foarte uşor droarece acolo nu se fac comentarii ci se postează doar ştiri şi poze cu ei .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t276p100-2-murat-yildirim
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t209p530-2tuba-buyukustun
Alimar toate articolele ce apar cu Murat sau Tuba sunt puse la topicul lor , iar acolo le găsesc foarte uşor droarece acolo nu se fac comentarii ci se postează doar ştiri şi poze cu ei .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 06 Apr 2011, 11:43 am, editata de 3 ori
Buna, nu cred ca sunt astea premiile. In articol vad ca scrie ceva de 2010.andradamaria a scris: tuturor!
sau astea-s premiile! si atunci unde-i Tuba????//
Tricoul sa spunem ca ... l-a primit CADOU! :)
victorelalove- moderator
DENISA a scris:
Alimar toate articolele ce apr cu MUrat sau Tuba sunt puse la topicul lor , iar acolo le găsesc foarte uşor droarece acolo nu se fac comentarii ci se postează doar ştiri şi poze cu ei .
Deci sunt de aseara...Multumim pentru informatii Denisa.
victorelalove- moderator
Multumim Deni pt pozele cu Muri .... ce tinuta casual si-a ales pt seara premiilor...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
:merci: chiar nu mai inteleg.....dar ma bucur pentru Muri.DENISA a scris:da Andrada , sunt de ieri seară de la premii , cred că Tuba nu a fost . îmi place , e vesel , se bucură de premiul primit , cred că soaţa nu a fost , păcat avea şi ea ocazia să fluiere niţel.
Te pomenesti ca au interdictie, de-a nu se apropia unul de altul la mai putin...de cativa km
idiferent de cum e imbracat(ce cadouri a primit, in materie textila ) Muri are o fata vesela si luminoasa!
Of, of..fantasmele noastre!
andradamaria- vip
Pai "saracutii"... Cred ca nici ei nu mai stiu ce sa faca... Daca apar la acelasi eveniment- Waw! se uita unul la celalalt! Daca nu vine unul dintre ei - Ce se intampla, de ce nu vine? cupidonandradamaria a scris: :merci: Muri are o fata vesela si luminoasa!
Of, of..fantasmele noastre!
victorelalove- moderator
gata am aflat de ce Curcinica nu a fost la premii , îi venise neamurile în vizită
dragilor vă pupăcesc , ne auzim mai târziu .
dragilor vă pupăcesc , ne auzim mai târziu .
... Deni , ai mai aflat ceva in leg cu traducerile??
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
girls ..hello Denisa
Thank you the photos are very beautiful ...murat worth the best
he is handsome...nice..sweet and attractive
shortly perfect
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Mier 06 Apr 2011, 1:05 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
mare-i ograda...familiala!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Problema este ca n-au mai aparut deloc amandoi la vreun eveniment, ultimul eveniment public la care au fost impreuna <dupa stiinta mea > a fost petrecerea de final pentru serialul ASI, si de atunci...doua paralele urmate de zvonistica si speculatii, care har Domnului functionau si in timpul filmarilor la Asivictorelalove a scris:
Pai "saracutii"... Cred ca nici ei nu mai stiu ce sa faca... Daca apar la acelasi eveniment- Waw! se uita unul la celalalt! Daca nu vine unul dintre ei - Ce se intampla, de ce nu vine? cupidon
andradamaria- vip
Bula afacerist
Bula avea o colega de birou buna în draci, dar din pacate nedisponibila. O sorbea din priviri în fiecare zi si crapa de necaz ca nu-i poate face nimic.
Într-o zi ajunge atât de frustrat încât se duce direct la ea si îi spune deschis în fata:
- Esti o femeie superba si îmi doresc foarte mult sa te am macar o data. Uite, daca ma lasi o singura data sa ti-o pun, îti dau 500 de euro.
Tipa refuza fara sa stea pe gânduri.
Bula insista, explicându-i ca totul se va termina repede:
- Eu stau în spatele tau, arunc banii pe podea, tu te apleci sa-i iei si pâna i-ai ridicat eu am si terminat treaba.
Tipa sta si se gândeste o secunda, dupa care spune ca trebuie sa se consulte cu prietenul ei si îl suna. Aluia, când aude despre ce e vorba, îi sticlesc ochii si-i vine o idee:
- Cere-i 1000 EURO si ridica rapid banii de jos, asa nu va avea timp nici macar sa-si dea pantalonii jos.
Gagica e de acord si accepta propunerea.
Dupa vreo jumatate de ora prietenul ei începe sa-si faca griji nemaiprimind nici o veste si la un moment dat o suna el s-o întrebe ce s-a întâmplat. Tipa raspunde gâfâind si, printre gemete, îi spune:
"Nemernicul a folosit monede...".
Morala: O propunere de afaceri trebuie analizata întotdeauna în profunzime înainte de a bate palma si de a te trezi f...t.
Bula avea o colega de birou buna în draci, dar din pacate nedisponibila. O sorbea din priviri în fiecare zi si crapa de necaz ca nu-i poate face nimic.
Într-o zi ajunge atât de frustrat încât se duce direct la ea si îi spune deschis în fata:
- Esti o femeie superba si îmi doresc foarte mult sa te am macar o data. Uite, daca ma lasi o singura data sa ti-o pun, îti dau 500 de euro.
Tipa refuza fara sa stea pe gânduri.
Bula insista, explicându-i ca totul se va termina repede:
- Eu stau în spatele tau, arunc banii pe podea, tu te apleci sa-i iei si pâna i-ai ridicat eu am si terminat treaba.
Tipa sta si se gândeste o secunda, dupa care spune ca trebuie sa se consulte cu prietenul ei si îl suna. Aluia, când aude despre ce e vorba, îi sticlesc ochii si-i vine o idee:
- Cere-i 1000 EURO si ridica rapid banii de jos, asa nu va avea timp nici macar sa-si dea pantalonii jos.
Gagica e de acord si accepta propunerea.
Dupa vreo jumatate de ora prietenul ei începe sa-si faca griji nemaiprimind nici o veste si la un moment dat o suna el s-o întrebe ce s-a întâmplat. Tipa raspunde gâfâind si, printre gemete, îi spune:
"Nemernicul a folosit monede...".
Morala: O propunere de afaceri trebuie analizata întotdeauna în profunzime înainte de a bate palma si de a te trezi f...t.
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
andradamaria a scris:Problema este ca n-au mai aparut deloc amandoi la vreun eveniment,
Dar te gandesti .... sa apara amandoi la un eveniment SA VEZI ATUNCI SPECULATII!!!!!!! Si intr-un final sa spuna amandoi: " Bine... hai sa fie fanii fericiti!( si pe langa ei si noi). Sa mergem impreuna!"
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dar te gandesti .... sa apara amandoi la un eveniment SA VEZI ATUNCI SPECULATII!!!!!!! Si intr-un final sa spuna amandoi: " Bine... hai sa fie fanii fericiti!( si pe langa ei si noi). Sa mergem impreuna!"
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
Si poate ca le este si putin frica sa fie in aceeasi incapere... DACA PLEACA IMPREUNA ACASA?
Of of of... Cata imaginatie si la noi...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:... DACA PLEACA IMPREUNA ACASA?
da poate nu pleacă și doar închid ușa, că deh, au de recuperat
ninnet a scris:
corect!!!!!!!!!!!!!!!!!
pufy2010 a scris:
da poate nu pleacă și doar închid ușa, că deh, au de recuperat
Eu ma refeream la o incapere unde se decerneaza premiile!
Sau ii dau pe toti AFARA?
Asa de dor sa le fie unul de altul?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu ma refeream la o incapere unde se decerneaza premiile!
cvrezi că o să-i mai intereseze premiile?
Poate ca nu ii intereseaza premiile si nici nu mai sunt atenti... Dar sa nu mai vada pe nimeni? Asta chiar ca ar fi GROZAV!!!!!!!pufy2010 a scris:
cvrezi că o să-i mai intereseze premiile?
Si ce ar spune Burcin si Sami? S-ar cupla si ei de suparare?
victorelalove- moderator
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum