Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 10 Iun 2011, 9:26 pm

sunt frumusei foc "Alis si Zelis"... el o stimeaza mult. cred, de fapt sunt sigura k era departe de el gandul de a o baga in aceeasi oala cu restul cuceririlor..
Apropo...mi-a placut de matusica Z. astazi cum a pus-o la punct pe Gulizar Question
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 11 Iun 2011, 6:05 pm

Salutaree! A vazut cineva filmul astazi?
eu acum am ajuns acasa de la facultate si l-am ratat sad sad
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 11 Iun 2011, 6:23 pm

AnjeLyk a scris:Salutaree! A vazut cineva filmul astazi?
eu acum am ajuns acasa de la facultate si l-am ratat sad sad
Buna!
Eu l-am vazut!
A fost partea in care am scapat de Davut. S-a dus definitiv.
L-a impuscat Aziz, care fireste , da vina pe altul.
A fost si o scena care mi-a amintit de "La umbra teilor", in care cele doua perechi (a aparut Selim, bucatarul din Australia, prietenul Cerenei)se "intalnesc"la mese vecine in restaurant . De fapt Ceren a auzit cand secretara a facut rezervarea si s-a dus si ea cu Selim ca sa-i faca nervi lui Omer. Si-i face!
Gulizar are o limba otravita rau, ii spune Cerenei ca si ea ar trebui sa fie internata in spital (de boli nervoase, ca si fratele ei) pt. ca si ea a trecut prin incercari serioase..
Bleaga de Ceyhan primeste un cadou de la Aziz, din care afla ca acesta s-a schimbat, a devenit un baiat gigea, asa deodata!
Si ea crede, fireste.
Cam asta a fost.

Ultima editare efectuata de catre Luana in Sam 11 Iun 2011, 6:30 pm, editata de 1 ori
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 11 Iun 2011, 6:25 pm

Si? si?
ce s-a intamplat?
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 11 Iun 2011, 6:31 pm

AnjeLyk a scris:Si? si?
ce s-a intamplat?
Am completat putin...Daca mai vrei sa-ti spun cate ceva, spune.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 11 Iun 2011, 6:35 pm

Omer afla in mod cam neplacut de Selim. Tocmai cand voia sa-i spuna ceva dragut Cerenei pe holul spitalului, apare bucatarul (nu-mi place nici personajul si nici actorul) care-i spune ca , "daca nu a venit ea in Australia, a venit Australia la ea". Si a venit "dragul"de el in excursie, fara sa aiba nici macar o periuta de dinti si un chilot de schimb, dupa marimea bagajului si in pantaloni scurti pe deasupra. Si ma gandesc ca,daca in Turcia era vara, in Australia ar fi fost invers...In fine....
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 11 Iun 2011, 6:35 pm

mai stau putin apoi plec. Se pare ca ai iesit.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 11 Iun 2011, 6:48 pm

Daa...am vazut ca Omer ii cerea scuze pt cum i-a vorbit cu o zi in urma si-a aparut Selim...las' ca-i bine asa.. sa fie cineva care sa-l faca gelos si pe Omer...chiar daca nu e nimic inca intre Ceren si Selim. Daca Omer se poate plimba in voie cu doctora lui, atunci si Ceren poate face la fel..nu?
Am vazut ca Mustafa incerca sa-l salveze pe Samur..credeam ca el l-a impuscat...se vede treaba ca Aziz e necuratul in persoana...iar Ceyhan e Melek nr.2 (sora lui Demir - Asi)
Multam de rezumat! kiss kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 11 Iun 2011, 6:51 pm

Cu placere!
As fi vrut sa stiu cum a ascuns Aziz pistolul acolo, dar nu au aratat...
O seara placuta si o noapte linistita sa ai!
OPe maine!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 11 Iun 2011, 6:55 pm

unde l-a ascuns?
Multumesc la fel!
Maine o sa iau o singura pauza de la invatatul pt licenta, la ora 15.15 ca sa vad filmul :D
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 Empty la mana destinului

Mesaj Scris de dubaisport Sam 11 Iun 2011, 7:10 pm

AnjeLyk a scris:unde l-a ascuns?
Multumesc la fel!
Maine o sa iau o singura pauza de la invatatul pt licenta, la ora 15.15 ca sa vad filmul :D
iti raspuns eu, pistolul l-a ascuns in rama ferestrei, practic intre toc si pervaz
a mai fost o secventa cu copilul lui Mustafa care s-a ascuns in curte,el crezand ca se joaca de-a fata ascunselea a reusit sa-i sperie pe toti dar in special pe Mustafa care a facut o criza de nervi zgaltaindu-l pe copil si tipand la el.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Sam 11 Iun 2011, 8:05 pm

aaa.. pai tocul l-a inspectat de data trecuta cand a fost in vizita la Samur..asta nu pune mana pe nimic fara sa i se nazare vreo fapta rea.. Evil or Very Mad
Si nepotul meu s-a ascuns de tacsu.. Smile l-au cautat prin tot satul ca nebunii, l-a gasit politia adormit in cotetul puilor... Smile
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 11 Iun 2011, 10:58 pm

Buna seara si multumesc de rezumat dragelor.Sincer ma bucur ca se mai uita cineva la acest serial. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 12 Iun 2011, 7:08 am

iulianagl a scris:Buna seara si multumesc de rezumat dragelor.Sincer ma bucur ca se mai uita cineva la acest serial. kiss kiss kiss kiss

Uau!!!
Buna dimineata!
Bine ai venit!
Ma bucur ca mai este cineva cu noi.
Sa speram ca se mai anima topicul. Este mare pacat, filmul este bun, dar ora este nepotrivita.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 12 Iun 2011, 7:12 am

In rama ferestrei l-a ascuns, dar cand???
Erau cautati de arme inainte de a urca la mos Davut.
A propos de actor: cred ca a suferit un accident vascular cerebral candva, are o mana teapana, se deplaseaza greu si vorbeste la fel de greu. La cat este de gras, nu e de mirare...
Cred ca Aziz avea printre oamenii lui Samur pe cineva care l-a ajutat, cel care a facut semn din cap cand l-a luat politia...
Sa aveti o duminica pe placul vostru!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 12 Iun 2011, 10:37 am

Luana a scris:

Uau!!!
Buna dimineata!
Bine ai venit!
Ma bucur ca mai este cineva cu noi.
Sa speram ca se mai anima topicul. Este mare pacat, filmul este bun, dar ora este nepotrivita.

Buna dimineata tuturor.Da este un serial bun si actorii sunt placuti mai putin Davut si Aziz pacat de nume ca mie imi place numele asta cu toate ca e nesuferit Aziz totusi joaca foarte bine rolul, asta e cineva trebuie sa joace si rolurile astea, nu?
O Duminica placuta va doresc. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Dum 12 Iun 2011, 10:48 am

Buna dimineata! kiss
Nu trebuie sa ne mire nimic din ceea ce face Aziz..poate fi si supra-omenesc si lui tot ii reuseste..
Alis si Zelis ce au mai facut?
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 12 Iun 2011, 11:09 am

Buna dimineata!
Am rascolit pe net si am gasit aici, unde ne-a mai spus cineva ca ar fi, episoadele din filmul nostru, la zi:
http://www.peteava.ro/id-700879-episodul-50-part-1
Te poti uita Angelica (asa sper ca e numele, nu am gresit).
Este si ep. transmis ieri...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 12 Iun 2011, 11:16 am

Buna dimineata tuturor.Da este un serial bun si actorii sunt placuti mai putin Davut si Aziz pacat de nume ca mie imi place numele asta cu toate ca e nesuferit Aziz totusi joaca foarte bine rolul, asta e cineva trebuie sa joace si rolurile astea, nu?
O Duminica placuta va doresc. kiss kiss kiss [/quote]
Multumim si tie la fel!
Aziz este f. bun in rol, trebuie sa recunoastem.
A fost un fil horror american cu o papusa ucigasa, nu-mi amintesc cum se numea. Cand il vad pe Aziz, imediat imi vine in minte papusa aceea..Seamana teribil cu ea!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 12 Iun 2011, 11:23 am

Luana a scris:

O Duminica placuta va doresc. kiss kiss kiss
Multumim si tie la fel!
Aziz este f. bun in rol, trebuie sa recunoastem.
A fost un fil horror american cu o papusa ucigasa, nu-mi amintesc cum se numea. Cand il vad pe Aziz, imediat imi vine in minte papusa aceea..Seamana teribil cu ea![/quote]

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 Images?q=tbn:ANd9GcS7nc99-2gH0oV7GDoGtrVwdZ0MtfZXgzi0oaigrB6UvkPTvT8A

Papusa Chucky. Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Dum 12 Iun 2011, 11:28 am

Smile perfect seamana!!!
Am descarcat de pe net acum episodul de ieri(daca ieri a fost 50), dar acum ma apuc de invatat..o sa-l vad eu la noapte- relax inainte de somn :D
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 12 Iun 2011, 11:28 am

AnjeLyk a scris: Smile perfect seamana!!!
Am descarcat de pe net acum episodul de ieri(daca ieri a fost 50), dar acum ma apuc de invatat..o sa-l vad eu la noapte- relax inainte de somn :D

Bafta iubita. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Dum 12 Iun 2011, 11:31 am

:merci: Sa fie!! Multumesc muult de tot!
Sa aveti o duminica minunata! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 693889 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 693889 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 517793
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 12 Iun 2011, 11:37 am

AnjeLyk a scris: :merci: Sa fie!! Multumesc muult de tot!
Sa aveti o duminica minunata! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 693889 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 693889 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 517793

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 6933951. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 6933951. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 9 693395
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Dum 12 Iun 2011, 12:09 pm

AnjeLyk a scris: Smile perfect seamana!!!
Da, ieri a fost. dar nu trebuia sa-l vezi inaintea celui de azi???
Sa stii ca are sunetul distorsionat si nesincron acest episod 50. Pacat!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum