Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de Luana Joi 14 Iul 2011, 7:56 pm

Arata bine alea. Dar azi am calcat naibii regimul si am mancat cu prietena mea cate o inghetata mare fiecare , cu fructe de padure proaspete deasupra, o nebunie..
Asa ca ma abtin la prajituri. Voi gusta maine, daca mai ai....
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 Empty Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D

Mesaj Scris de ASI 4 ever Joi 14 Iul 2011, 8:20 pm

Daa! seamana mult!
Multumesc mult Luana!
Ma bucur ca a venit descoperirea asta pe capul lui Omer tocmai acum cand o improsca cu noroi pe Ceren, e ca o palma peste orgoliul lui prea mare deja..
Astazi l-am urat efectiv cand a zis ca fata va creste la ferma, iar mama ei poate veni in vizita...la fel a facut si cu Meryemce(noroc ca a fost Ceren care l-a mai domolit, insa acum daca nu descoperea povestea cu borul, nu stiu cine avea sa-l domoleasca)..tipic turcesc, ele n-au nicio valoare in ochii lor.Copilul le apartine lor ca o proprietate personala, ele sa se duca unde vad cu ochii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Alis nota 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 291660 cu felicitari!!! doar el ce se mai ocupa de fetele casei, cumnatele lui, foarte mare grija arata fata de Meryemce, e de admirat!!! Si Cerenei i-a luat apararea in fata lui Omer, el e cel mai destept, rational si cel mai dulce din acea familie! 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 155520 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 155520
O nedumerire as avea eu...cum de cei de la firma au facut rost de dosarul cu cercetarile facute de Sefer, cand se presupune ca nu erau de gasit?
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Joi 14 Iul 2011, 8:33 pm

Aici au cam scrantit-o. Erau doi tipi care lucrau la firma si care cica lucrasera si pt bunicul la acel dosar, dar ei erau tineri si cu 20 de ani in urma cred ca purtau pempersi, nu intocmeau dosare cu continutr stiintific. Halil le spusese sa pregateasca acel dosar si sa nu stie nimeni si ei l-au pus pe masa in asteptarea lui Halil. El a avut insa treba altundeva si a intrat Omer si in timp ce vorbea cu ei, a vazut dosarul. Ce mi-a placut, a fost ca s-a procedat frumos aici, chiar au pus niste foi scrise la masina de scris, nu la computer, asa ca pareau a fi din 1979. Si scria acolo ca e facuta cercetarea pt. S. Aslanbas, adica scumpul , nepretuitul si nepatatul bunic.
Si mie mi-a placut Alis, singurul care judeca corect in familia aia de bolnavi de glorie si impaunati de rezonanta numelui ce-l poarta.
Pana si Gulizar face atata tapaj cu numele ala, de ma face sa ma intreb din ce familie facea ea parte, de e asa impaunata cu numele sotului. Abia astept scena cu Ceyhan. Imi vine s-o iau la palme, asa ma irita rautatea ei.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Joi 14 Iul 2011, 8:35 pm

Ca de obicei am dat drumul fara sa recitesc, dar nu mai revin, imi cer scuze pt greseli..
O noapte linistita fetelor si vise ornate cu cine vreti voi.
Pe maine! Sleep
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:34 am

Gȕnaydin kizlar!
Iar ati fugit toate odata!
Va pun cafea de la Deea sa va trezec....
cafea cafea cafea cafea
Sa aveti o zi minunata!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Vin 15 Iul 2011, 6:40 am

Luana a scris:Gȕnaydin kizlar!
Iar ati fugit toate odata!
Va pun cafea de la Deea sa va trezec....
cafea cafea cafea cafea
Sa aveti o zi minunata!

buna dimineata
binevenita cafeluta ta, Luana.............multumesc kiss
m am bucurat cind am vazut ep. urcate de adriana, dar ce sa vezi , surpriza, nu se deschid ........sint foarte suparata

te rog incearca sa vezi daca la tine merg si spune mi si mie

http://www.peteava.ro/adriana4all

Ultima editare efectuata de catre carmen_theea in Vin 15 Iul 2011, 6:41 am, editata de 1 ori
carmen_
carmen_
vip
vip

Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:40 am

Aseara am vazut un film tare placut.Frantuzesc. Bine facut,placut si cald. L-au numit romanii"IMpreuna".De fapt se numeste "Impreuna, asta-i tot! Nu a fost chiar tot, pt ca stand impreuna o femeie frumoasa si un barbat - printre altii, fireste ca s-a legat ceva.
Un film de bandajat inimi. M-as fi bucurat sa-l fi vazut vreuna dintre voi.
In fine plec sa citesc ziarele si apoi la plimbare///
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:42 am

carmen_theea a scris:

buna dimineata
binevenita cafeluta ta, Luana.............multumesc kiss
m am bucurat cind am vazut ep. urcate de adriana, dar ce sa vezi , surpriza, nu se deschid ........sint foarte suparata

te rog incearca sa vezi daca la tine merg si spune mi si mie

http://www.peteava.ro/adriana4all
Nu se deschid, dar in cursul zilei le vor da drumul. Astreapta sa treaca reluarea, sigur.
Imi pare rau
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:44 am

de obicei puneau si mesajul cu drepturile de autor, dar acum sunt doar negre si cat se poate de nefunctionale..
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Vin 15 Iul 2011, 6:50 am

Luana a scris:
Nu se deschid, dar in cursul zilei le vor da drumul. Astreapta sa treaca reluarea, sigur.
Imi pare rau

multumesc pt. ajutor..credeam ca doar eu nu le pot vedea(episoadele)
plimbare placuta ..acum de dimineata este bine, dar mai tirziu va fi cumplit
o zi reusita iti doresc
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:57 am

multumesc, la fel!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Vin 15 Iul 2011, 9:33 am

Luana a scris:Aseara am vazut un film tare placut.Frantuzesc. Bine facut,placut si cald. L-au numit romanii"IMpreuna".De fapt se numeste "Impreuna, asta-i tot! Nu a fost chiar tot, pt ca stand impreuna o femeie frumoasa si un barbat - printre altii, fireste ca s-a legat ceva.
Un film de bandajat inimi. M-as fi bucurat sa-l fi vazut vreuna dintre voi.
In fine plec sa citesc ziarele si apoi la plimbare///
cafea Bună dimineața! Și eu l-am văzut aseară.Bună alegere a celor de la TVR1 pentru a marca Ziua Națională a Franței.Un fim excelent.Audrey Tatou este fermecătoare,iar pe Guillaume Canet,actor și regizor foarte talentat,îl știam doar din recenzii,nu văzusem încă niciun film cu el.
Am verificat și eu link-ul cu episoadele.Acum se pot vedea.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 10:57 am

Nicky a scris:
cafea Bună dimineața! Și eu l-am văzut aseară.Bună alegere a celor de la TVR1 pentru a marca Ziua Națională a Franței.Un fim excelent.Audrey Tatou este fermecătoare,iar pe Guillaume Canet,actor și regizor foarte talentat,îl știam doar din recenzii,nu văzusem încă niciun film cu el.

Am ajuns acasa...
Of! Nici plimbarile nu-mi mai priesc, pe asa caldura numai apa cu cuburi de gheata visez...
Ma bucur ca l-a mai vazut cineva. Ma uitasem in program si vazand ca e frantuzesc , m-am hotarat sa-l vizionez. Nu mi-a parut rau, un film extrem de placut. Foarte buni actorii si desi putini, filmul a fost alert...Chiar doream sa mai vad si altceva inafara de filme americane si seriale tr.
O zi placuta in continuare, poate la voi nu e asa cald...
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Vin 15 Iul 2011, 12:07 pm

Nicky a scris:

buna
la mine nu merg nici acum ..............culmea e ca nu merge nimic, la nici un serial, sa fi modificat ceva ei de nu mai merg...........pina ieri nu am avut nici o problema
daca stie cineva ce se intimpla sa mi spuna si mie, va rog frumos
trebuie sa fi logat cumva??eu nu eram si am reusit sa vad pina acum

multumesc
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 12:12 pm

carmen_theea a scris:

buna
la mine nu merg nici acum ..............culmea e ca nu merge nimic, la nici un serial, sa fi modificat ceva ei de nu mai merg...........pina ieri nu am avut nici o problema
daca stie cineva ce se intimpla sa mi spuna si mie, va rog frumos
trebuie sa fi logat cumva??eu nu eram si am reusit sa vad pina acum

multumesc
Carmen, am mers sa incerc si eu. Nu merg, asa este. Si nu merg nici cele postate de kris. Nu stiu ce este. Eu m-am logat, dar mesajele scrise nu mi-au aparut, cand am incercat, asa ca nu cred ca logarea este cauza. Altceva trebuie sa fie.
O fi mentenanta a site-ului, asa cum este la unele jocuri pe net, nu stiu ce sa zic....
Poate dupa amiaza vor functiona.
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Vin 15 Iul 2011, 12:25 pm

http://www.peteava.ro/adriana4all/video
Îmi pare rău,nu știu cum să vă ajut.La mine se văd video-urile.Chiar acum mă uit la ep.83,partea a 5-a.E un decalaj sunet-imagine,dar nu e grav.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 15 Iul 2011, 12:35 pm

Merhaba!!
Si la mine merg videoclipurile..pot sa vad..ma uit si eu la finalul de ieri, ca tot nu l-am vazut..
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Vin 15 Iul 2011, 12:50 pm

Nicky a scris:http://www.peteava.ro/adriana4all/video
Îmi pare rău,nu știu cum să vă ajut.La mine se văd video-urile.Chiar acum mă uit la ep.83,partea a 5-a.E un decalaj sunet-imagine,dar nu e grav.

offffffff....nu inteleg cum de pina ieri le am putut vedea si astazi nu
o fi trebuind instalat ceva, dar ce anume?
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 3:43 pm

am vazut ce este. Trebuie sa instalezi o alta versiune a Adobe flash player, iar ca sa faci asta trebuie sa dezinstalezi antivirusul. Imi pare rau, dar eu nu risc sa fac asta. Si asa mai am ceva virusi luati de pe site-uri, altii nu mai vreau.
Carmen, vezi ca apare sus un mesaj, chiar pe ecran. Tu faci cum crezi.....
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 4:48 pm

Ma enerveaza turcii astia cu plecarile lor. Ei nu-si pot limpezi mintile, decat departe, cat mai departe. De obicei Italia sau Franta.
Ati observat tipul care manca din tigaia cu oua cu rosii impreuna cu Halil era un ajutor de-al lui Zafer in Asi sezonul 1 ???
Si Halil ce candid minte, dragul de el! Il murdareste pe bunic, numai sa cada el bine. Vai de mine, ticalos individ!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 4:49 pm

Tot singura sunt, pot sa plec linistita.
O dupa amiaza senina, fetelor!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ASI 4 ever Vin 15 Iul 2011, 4:59 pm

eu am mai observat ceva..in bucataria de la ferma cand sunt frigiderele rosii cand sunt gri..in acelasi episod... Smile
nu mai spun nimic...astia pleaca cand unul cand altul...nu puteau pleca impreuna??
la fel a facut si Demir...a dat bir cu fugitii..ce i-as bate! slap
Mai tarziu plec iar la tara, week asta, ca in fiecare an de cand sunt eu copil, se face balci intr-un sat vecin, in ultimii ani n-am prea ajuns, insa anul asta tin neaparat sa merg.. va aduc si voua bunatati de acolo.
Pupici si un sfarsit de saptamana minunat!!
kiss kiss kiss kiss kiss kiss
ASI 4 ever
ASI 4 ever
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:13 pm

AnjeLyk a scris:eu am mai observat ceva..in bucataria de la ferma cand sunt frigiderele rosii cand sunt gri..in acelasi episod... Smile
nu mai spun nimic...astia pleaca cand unul cand altul...nu puteau pleca impreuna??
la fel a facut si Demir...a dat bir cu fugitii..ce i-as bate! slap
Mai tarziu plec iar la tara, week asta, ca in fiecare an de cand sunt eu copil, se face balci intr-un sat vecin, in ultimii ani n-am prea ajuns, insa anul asta tin neaparat sa merg.. va aduc si voua bunatati de acolo.
Pupici si un sfarsit de saptamana minunat!!
kiss kiss kiss kiss kiss kiss
Drum bun si petrecere frumoasaAngelika. Iti trimisesem un msj pe E-mail, dar cred ca nu ai deschis. Nu-i nimic...
Voiam sa spun ca au taiat kanalistii nopstri si azi si cred ca vor taia maine din greu, pt ca o scena pe care au aratat-o ca fiind din ep. de maine, la turci este peste doua episoade.
Sunt incalificabili! Iti vine sa-i boicotezi cand vezi cum isi bat joc de telespectatori. Isi fac rating pe seama noastra , dar nu ne respecta. Urat!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Vin 15 Iul 2011, 6:15 pm

Si Demir dar si Erkan in Un nou destin voia sa plece, am uitat cum se numea personajul.
Si Filiz din "Umbra teilor" a plecat cu fratele, care lasa un copil in urma...Tot in Italia plecau si aia.
Macar Demir nu a plecat din tara... Si in cate filme or mai fi plecat unii, dar nu le-am vazut noi...
Dar in alt episod erau frigiderele alaturi, acum erau sepoarate. Si la inceput aragazul era la perete(cand au ars pilaful Fatma si Elmas), iar acum aragazul este in mijlocul bucatariei.
Dar cand Yasar lustruia cizmele pe fata de masa pe care pusese doar un ziar si apoi pe aceeasi fata de masa isi beau ceaiul...Si mai sunt!
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Vin 15 Iul 2011, 10:50 pm

Buna iubitelor am ajuns si eu in sfarsit acasa bounce bounce bounce nu ami pot sunt rupta,dar nu ma pun in pat pana nu vad ce ati scris si binenteles filmul :drunken: :drunken: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 517793 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 85344 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 85344 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 85344 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului   Kanal D  - Pagina 33 85344
denta
denta
vip
vip

Data de inscriere : 24/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum