1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
+12
carmen_
lica54
iulianagl
dubaisport
ASI 4 ever
doryna32
Luana
Nicky
GUMUS-NOOR
denta
nety
dukytz
16 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 1. Beyaz Gelincik- La mana destinului Kanal D
dragutelor incepe ,ne auzim dupa o sa fie un ep frumos
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Am vrea noi! cupidon cupidondenta a scris:Fetelor poate i vine si lui Omer vreo idee si fuge in Romania ,ce ziceti
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Ce ma supara Omer!
Ce naiba e asta???
Eu in locul ei chiar plecam de acolo. Ce rost avea s-o vada zilnic pe Guli, sa-l vada pe "mosul din padurea adormita"(grozav rol, oare cat l-or fi platit sa stea in pat un serial intreg????). Nu ar fi fost mai bine la casuta aceea de la 3 ore distanta???
Pana acum tipa din rarunchi pt orice o contrazicea si acum sufera ca un caine asteptandu-l pe Omer, fara sa stie daca va mai veni...
Ciudati mai sunt turcii!!!!!!!!!!
Ce naiba e asta???
Eu in locul ei chiar plecam de acolo. Ce rost avea s-o vada zilnic pe Guli, sa-l vada pe "mosul din padurea adormita"(grozav rol, oare cat l-or fi platit sa stea in pat un serial intreg????). Nu ar fi fost mai bine la casuta aceea de la 3 ore distanta???
Pana acum tipa din rarunchi pt orice o contrazicea si acum sufera ca un caine asteptandu-l pe Omer, fara sa stie daca va mai veni...
Ciudati mai sunt turcii!!!!!!!!!!
Luana- vip
Si frumosul, desteptul, nemaipomenitul Aziz cum a facut el sa se indragosteasca de el o femeie trecuta prin toate cele, inafara de fata cea prostuta de Ceyhan!!!!!!!!!!Fat Frumos din poveste! Sa nu-ti vina sa crezi!!!!
Luana- vip
Frmos se comporta Aziz nu numai cu dusmanii, ci si cu prietenul care l-a ajutat, l-a ascuns, i-a dat mijloace de intretinere si el ca multumire, ii fura iubita ...si nu numai. Mare mizerabil individul!
Luana- vip
Frumos gandeste Alis!
Pacat ca nu si Omer!
Iar Zeliha este caraghioasa. Cand era tatal ei in jocul murdar, nu a fost la fel de afectata ca acum, cand a aflat ca si un Aslanbas este implicat.
Ce minti sucite mai au, te inebunesc turcii astia!
Am plecat fetelor, ca ma dor degetele de cand vorbesc in oglinda!
Pacat ca nu si Omer!
Iar Zeliha este caraghioasa. Cand era tatal ei in jocul murdar, nu a fost la fel de afectata ca acum, cand a aflat ca si un Aslanbas este implicat.
Ce minti sucite mai au, te inebunesc turcii astia!
Am plecat fetelor, ca ma dor degetele de cand vorbesc in oglinda!
Luana- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
sper sa fie bine pus...
Luana- vip
am experimentat.Se pare ca a mers.
Noapte linistita fetelor!
Noapte linistita fetelor!
Luana- vip
Of, of , of Omer ... Ceren mai ca s-a facut "pres" in fata ta , si tu nimic , ce sa mai faca fata ?! , tu nu si nu ... ca a tacut si nu ti-a reprosat nimic cu privire la familia ta onorabila si curata , nu a contat ... ca a stat 3 luni, cu asasinul parintilor ei, in casa si te-a asteptat, nu a contat ... tu o ti una si buna pe-a ta ... no dute invartindu-te inapoi in Italia .Un lucru bun ai facut si tu in episodul de azi ... atunci cand ai sarit in apararea Cerenei in fata lui Sulhi , in rest nimic ...
Raman la parerea ca cel mai mult a avut de indurat Meryemce , cu rolul ei , ea a trecut prin cele mai grele momente si trairi in acest serial, ptr mine ea a fost eroina acestui film , ei ,am toata admiratia si ma in fata ei ptr prestatia din serial ( am mai spus asta si o mai repet ).
Alis singurul personaj cerebral din film , noroc cu el ... sper sa reactioneze Zelis cat mai repede si sa-si revina ...
Oare nu are nimeni "ac de cojocul " lui Aziz , cred ca orice moarte ar fi prea usoara ptr el, la cate a facut in serial ...cu cat sange rece ,dar si cata satisfactie ii se citea pe fata cand ii povestea lui Meryemce cum a tras in ea si Mustafa la petrecere , omorandu-i fetita . Sper ca ea sa-i fie "calaul " lui Aziz ...
Raman la parerea ca cel mai mult a avut de indurat Meryemce , cu rolul ei , ea a trecut prin cele mai grele momente si trairi in acest serial, ptr mine ea a fost eroina acestui film , ei ,am toata admiratia si ma in fata ei ptr prestatia din serial ( am mai spus asta si o mai repet ).
Alis singurul personaj cerebral din film , noroc cu el ... sper sa reactioneze Zelis cat mai repede si sa-si revina ...
Oare nu are nimeni "ac de cojocul " lui Aziz , cred ca orice moarte ar fi prea usoara ptr el, la cate a facut in serial ...cu cat sange rece ,dar si cata satisfactie ii se citea pe fata cand ii povestea lui Meryemce cum a tras in ea si Mustafa la petrecere , omorandu-i fetita . Sper ca ea sa-i fie "calaul " lui Aziz ...
doryna32- membru activ
Data de inscriere : 28/02/2010
Varsta : 50
Buna dimineata fetelor!
Sa va fie duminica frumoasa!
Am venit sa va trezesc, am facut cafeaua. Nu se simte aroma????
V-am adus cate o ceasca
Pentru Doryna mai fac una, mai tarziu. S-a culcat tarziu, asa ca o las sa mai doarma.
Ai dreptate cu Meryemce, si eu am spus ca a avut rolul cel mai greu, dar macar desfasurarea lui a avut logica. La personajele principale, logica este pe dos:se supara si pleaca exact atunci cand nu trebuie, iar cand este cu adevarat de plecat, stau si rabda si .
Ce sa facem, ar fi trebuit sa fim obisnuite cu astea dupa cateva filme turcesti.
Mi-a displacut total Sulhi in ep. de ieri. Nu m-am omorat dupa el deloc de-a lungul filmului, dar ieri mi-a stat in gat purtarea lui. Este batran, nu are pe nimeni caruia sa-i lase averea si umbla dupa bani ca un nebun. A avut dreptate Ceren sa refuze pamanturile patate cu sangele parintilor ei, dar el nu si nu, le voia neaparat si oricum. Lacom si rautacios individ!
Aziz este ticalos, dar de data asta mi-a placut ce a spus dupa ce l-a impuscat pe individul acela gretos:"sa nu ridici mana asupra unei femei". Frumos!
Sa va fie duminica frumoasa!
Am venit sa va trezesc, am facut cafeaua. Nu se simte aroma????
V-am adus cate o ceasca
Pentru Doryna mai fac una, mai tarziu. S-a culcat tarziu, asa ca o las sa mai doarma.
Ai dreptate cu Meryemce, si eu am spus ca a avut rolul cel mai greu, dar macar desfasurarea lui a avut logica. La personajele principale, logica este pe dos:se supara si pleaca exact atunci cand nu trebuie, iar cand este cu adevarat de plecat, stau si rabda si .
Ce sa facem, ar fi trebuit sa fim obisnuite cu astea dupa cateva filme turcesti.
Mi-a displacut total Sulhi in ep. de ieri. Nu m-am omorat dupa el deloc de-a lungul filmului, dar ieri mi-a stat in gat purtarea lui. Este batran, nu are pe nimeni caruia sa-i lase averea si umbla dupa bani ca un nebun. A avut dreptate Ceren sa refuze pamanturile patate cu sangele parintilor ei, dar el nu si nu, le voia neaparat si oricum. Lacom si rautacios individ!
Aziz este ticalos, dar de data asta mi-a placut ce a spus dupa ce l-a impuscat pe individul acela gretos:"sa nu ridici mana asupra unei femei". Frumos!
Luana- vip
Ceva pt suflet:
"Cand avem prieteni"
http://www.nicepps.ro/prezentare-pps-ppt-quand-nous-avons-damis-8691.html
"Cand avem prieteni"
http://www.nicepps.ro/prezentare-pps-ppt-quand-nous-avons-damis-8691.html
Luana- vip
buna dimineata Luana
binevenita cafeluta ta...........eu am fost la nunta ieri si d abia ce m am trezit
binevenita cafeluta ta...........eu am fost la nunta ieri si d abia ce m am trezit
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Luana buna cafeluta ta
sa speram ca in ep de azi fetele se vor impaca cu baietii
denta- vip
Sper ca te-ai distrat bine!carmen_theea a scris:buna dimineata Luana
Luana- vip
Speram, speram, ca doar cateva episoade mai sunt. Au dat aiurea trailerul vineri, nu s-a intamplat ce au aratat acolo cu Sulhi.denta a scris:Luana buna cafeluta ta
Ce lipsa de profesionalism la kanalistii nostri!
Toate le fac pe genunchi.
Melih mai vine, sau s-a saturat de filmul acesta si a plecat sa faca altceva. Ca Dyiar se plictiseste de moarte si-i baga in cap Cerenei numei contre pt. Omer.
Luana- vip
Parca simt eu cand intra cate cineva pe aici.
De duminica viitoare va voi duce dorul.
La cateva minute dupa ce a intrat cineva, simt eu asa o nevoie imperioasa sa las ce fac si sa intru aici...
La cateva minute dupa ce a intrat cineva, simt eu asa o nevoie imperioasa sa las ce fac si sa intru aici...
Luana- vip
Iubita si eu fac la fel(inainte parca nu puteam scrie nimic )acum exact cum zici tu si daca sunt in vizita intru putin sa va salut sper sa mai interactionam si dupa ce se gata Omer.Ne mutam toate pe alt topic s-au tot aici mie imi convineLuana a scris:Parca simt eu cand intra cate cineva pe aici.
cat lipsesti?
denta- vip
ce ma dispera este faptul ca mai si taie din el secvente pe care ei le considera nesemnificativeLuana a scris:
Speram, speram, ca doar cateva episoade mai sunt. Au dat aiurea trailerul vineri, nu s-a intamplat ce au aratat acolo cu Sulhi.
Ce lipsa de profesionalism la kanalistii nostri!
Toate le fac pe genunchi.
Melih mai vine, sau s-a saturat de filmul acesta si a plecat sa faca altceva. Ca Dyiar se plictiseste de moarte si-i baga in cap Cerenei numei contre pt. Omer.
denta- vip
fetelor ma bucur ca pe nu a pupat-o Omer cand a plecat
denta- vip
Cum vreti voi, mie-mi convine oricum. Ma intorc mai tarziu decat crezusem initial. Probabil in jur de 20 august. Astept sa vina acolo niste prieteni si ei nu pot inainte de 15 august, atunci vin in tara.denta a scris:
Iubita si eu fac la fel(inainte parca nu puteam scrie nimic )acum exact cum zici tu si daca sunt in vizita intru putin sa va salut sper sa mai interactionam si dupa ce se gata Omer.Ne mutam toate pe alt topic s-au tot aici mie imi convine
cat lipsesti?
Mi-a placut cum nastea Ceren cu pantalonii pe ea.
Si se intelege Omer cu Ceren teribil, fiecare are alta idee, dar simt ei ca sunt de aceeasi parere.
Frumoasa fetita!
Artagos si uracios unchiul Sulhi. Daca Ceren nu voia euy cred ca fetita ar fi fost proprietarul de drept pe linie directa si nu el...Nu pot suferi lacomia. Mi-e mai urata decat orice alt viciu.
Imi vine s-o bat pe Ceyhan!
Se spune ca fetelor le plac baietii rai, dar parca Aziz este mai mult decat un baiat rau. Sunt curioasa daca se va afla totul despre el, adica se va afla cate victime are pe constiinta, sau cum s-o fi chemand la el, ca nu i se poate spune constiinta.
Luana- vip
Pai trebuie sa-l termine. Eu am tremarcat faptul ca au mai mult decat pot inghesui intre reclame, era normal sa taie...Pt ei normal!denta a scris:
ce ma dispera este faptul ca mai si taie din el secvente pe care ei le considera nesemnificative
Luana- vip
Acum a inceput sa imi placa mult Alis iar Zeliha a baut apa dupa unchiul ei a inceput sa-l copieze nu imi place
denta- vip
Luana sa vezi ce repede o sa treaca o luna si te asteptam tot aici
denta- vip
fetelor Halil cred ca s-a lovit la cap e asa de cumsecade acum oauuuuuuuuuuu
denta- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare