23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Noapte buna lica. pe maine.lica54 a scris:Dragalaselor cu bune si cu rele actiunea filmului merge mai departe iar eu va de noapte buna
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
lavy iti multumesc mult si te imbratisez cu drag bunicuta si noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte bunalica54 a scris:lavy iti multumesc mult si te imbratisez cu drag bunicuta si noapte buna
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Da...ii pregatim cosciugul si ii pregatim si multe cuie...lavy612 a scris:
Ii pregatim cosciugul bestiei
VA FI O CONFRUNTARE PE CINSTE ...
Yavuz inca spera ca mai poate castiga... Cat de pueril...ha,ha,ha,ha,ha... Dupa cate le-a facut lui Savas, Yaseminei si Baldarilor nu cred ca poate scapa de furia lor.
Imi pare rau pentru Sahnur...Din cate se pare...se va intelege foarte bine cu Leyla (cuscra)...
Ai vazut ce prompta este cand lesina Sahnur...imediat sare sa o prinda...
Cat despre Nazan mi se rupe inima... Dar stii le ce ma gandeam astazi cand vedeam episodul de pe Kanal D?...Daca in final ramane cu Esref? mi-a trecut asta prin minte vazandu-l pe Esref foarte afectat de faptul ca Yavuz ii dadea celui mic (Baran ) sa manance... Este o idee de-a mea...atata tot.
Oricum serialul devine din ce in ce mai interesant... Episodul de ieri mi-a placut foarte mult.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da...ii pregatim cosciugul si ii pregatim si multe cuie...
VA FI O CONFRUNTARE PE CINSTE ...
Yavuz inca spera ca mai poate castiga... Cat de pueril...ha,ha,ha,ha,ha... Dupa cate le-a facut lui Savas, Yaseminei si Baldarilor nu cred ca poate scapa de furia lor.
Imi pare rau pentru Sahnur...Din cate se pare...se va intelege foarte bine cu Leyla (cuscra)...
Ai vazut ce prompta este cand lesina Sahnur...imediat sare sa o prinda...
Cat despre Nazan mi se rupe inima... Dar stii le ce ma gandeam astazi cand vedeam episodul de pe Kanal D?...Daca in final ramane cu Esref? mi-a trecut asta prin minte vazandu-l pe Esref foarte afectat de faptul ca Yavuz ii dadea celui mic (Baran ) sa manance... Este o idee de-a mea...atata tot.
Oricum serialul devine din ce in ce mai interesant... Episodul de ieri mi-a placut foarte mult.
Am impresia ca Sahnur va fi cam in centrul atentiei in ep urmator , din cauza afectiunii, si eu o compatimesc... La inceput credeam ca ea va fi dusmanul de temut pt Yaso si Savas , dar se pare ca si-a luat altcineva angajamentul
Cat despre Nazan , a fost atat de naiva in privinta lui Bora ...( mi-a parut f rau atunci de Baran parca il neglijase de tot pt idiotul ala)>>dragostea asta oarba!
Mi-ar placea s-o vad alaturi de Esref sa stii, sigur i-ar oferi o dragoste sincera , pare asa zbatator si sufletist..
lavy612- vip
lavy612- vip
Daaaaaaaaaaaaaa! Ce melodie superba.lavy612 a scris:
victorelalove- moderator
Vic , c faci , ai adormit ?... ca se pare ca numai noi am mai ramas pe aici
Oricum , am fugit si eu.. Noapte buna
lavy612- vip
lavy612- vip
lavy612 a scris:Vic , c faci , ai adormit ?... ca se pare ca numai noi am mai ramas pe aici
PE MAINE.
NOAPTE BUNA.
victorelalove- moderator
lavy612 .... victoelalove
You are welcome
I am agree with you lavy612 ....Yavoz will be more evil He hate Savas too much and now he is sure that Yasemin
alawys will be besides Savas ...and she Impossible to be with him...
...Especially after she told him in front of the police: Do, what you can to do ...
As if she wont to say to him: I'm not afraid of you ....Yasemin & Savas both have challenged him ...that will make
him loses his mind more and more
You are welcome
I am agree with you lavy612 ....Yavoz will be more evil He hate Savas too much and now he is sure that Yasemin
alawys will be besides Savas ...and she Impossible to be with him...
...Especially after she told him in front of the police: Do, what you can to do ...
As if she wont to say to him: I'm not afraid of you ....Yasemin & Savas both have challenged him ...that will make
him loses his mind more and more
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Good morning
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
buna dimineata lume..
buna dimineata soroo! ce faci draguta? nu esti cam matinala?
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
buna dimineata soroo! ce faci draguta? nu esti cam matinala?
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Neaţa dragilor !!!
bună Iulia !!!
astăzi sunt mai aglomerată şi nu ştiu când pot intra şi mi-am zis să nu ratez ocazia
Aşk ve Ceza 54 Bölüm Resimleri
What a beautiful picture...Thank you... They are so cute.kh69 a scris:
Good morning
victorelalove- moderator
Buna dimineata tuturor.
O zi minunata sa aveti!
Buna dimineata Denisa. Ce mai faci?
O zi minunata sa aveti!
Buna dimineata Denisa. Ce mai faci?
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Buna dimineata fetelor, va multumesc pentru rezumatul ep. viitor, va
pupic pe ziua de azi si ne mai auzim ,foarte aglomerata sunt
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
-Ce se intampla daca economia albaniei inregistreaza un surplus?
-Mai cumpara un sac de iuta!
.................................................................................................
Î: Ce se întampla când la Tirana se arde un bec?
R: Prin decret prezidential se scoate si cel de-al doilea bec din motive de siguranta statului!
.................................................................................................
Se facea ca americanii invadeaza Albania. Deh, astia mai slab dotati, nu prea stiau ce sa faca. Se întrunesc ei, fac un consiliu de razboi, si planuiesc...
- Ar trebui sa dotam si noi armata noastra cu ceva deosebit...
- Pai,... sa le dam un tanc, cel mai bun tanc al nostru.
- Bine, bine, si cum îi repartizam?
- Doi la prastie, si trei la pedale...
...............................................................................................
- Ce reprezinta doi albanezi pe plaja cu cate doua bete in mana?
- Paza de coasta!
................................................................................................
Într-o tabara a Castilor Albastre în Kosovo si isca o cearta pe motive nationaliste între un american si un albanez. Zice americanul plin de mândrie albanezului:
- We have Bill Clinton, Stevie Wonder, Bob Hope and Jonny Cash!
La care albanezul:
- We have Slobodan Milosevici, No Wonder, No Hope and No Cash...
-Mai cumpara un sac de iuta!
Î: Ce se întampla când la Tirana se arde un bec?
R: Prin decret prezidential se scoate si cel de-al doilea bec din motive de siguranta statului!
Se facea ca americanii invadeaza Albania. Deh, astia mai slab dotati, nu prea stiau ce sa faca. Se întrunesc ei, fac un consiliu de razboi, si planuiesc...
- Ar trebui sa dotam si noi armata noastra cu ceva deosebit...
- Pai,... sa le dam un tanc, cel mai bun tanc al nostru.
- Bine, bine, si cum îi repartizam?
- Doi la prastie, si trei la pedale...
...............................................................................................
- Ce reprezinta doi albanezi pe plaja cu cate doua bete in mana?
- Paza de coasta!
................................................................................................
Într-o tabara a Castilor Albastre în Kosovo si isca o cearta pe motive nationaliste între un american si un albanez. Zice americanul plin de mândrie albanezului:
- We have Bill Clinton, Stevie Wonder, Bob Hope and Jonny Cash!
La care albanezul:
- We have Slobodan Milosevici, No Wonder, No Hope and No Cash...
victorelalove- moderator
Buna dimineata ninnet. Spor la treaba!ninnet a scris:Buna dimineata fetelor, va multumesc pentru rezumatul ep. viitor, va
victorelalove- moderator
te pup vic si tie la fel
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Raport al amiralului albanez:
Flota noastra a suferit pierderi grele: s-a rupt o vâsla.
............................................................................
La Natiunile Unite:
- Cu ce dotare logistica poate participa Albania la fortele de mentinere a pacii?
- Va dam un tanc!
- Nu se poate, doar unul?
- Bine, vi le dam pe amandoua.
..............................................................................
- De ce un avion albanez coboara la sol din 3 in 3 minute?
- Ca sa-l intoarca cu cheita.
................................................................................
Dupa un raid aviatic asupra Bosniei, albanezii sunt intrebati:
- De ce nu a participat flota voastră aviatică?
- Era bolnav pilotul...
..................................................................................
Albanezii au reusit sa scoata pe piata primul lor computer. Tastatura este prevazuta cu doua butoane: daca apesi pe unul dintre ele nu se întîmpla nimic, iar cel de-al doilea anuleaza comanda.
....................................................................................
De ce in Albania cand te uiti la stiri prezentatorul zice: "Buna dimineata domnule presedinte"?
- Pentru ca numai el are televizor.
...................................................................................
I: Stiti cum fac soldatii albanezi incalzirea de dimineata?
R: Alearga doua ture de tara!
Flota noastra a suferit pierderi grele: s-a rupt o vâsla.
............................................................................
La Natiunile Unite:
- Cu ce dotare logistica poate participa Albania la fortele de mentinere a pacii?
- Va dam un tanc!
- Nu se poate, doar unul?
- Bine, vi le dam pe amandoua.
..............................................................................
- De ce un avion albanez coboara la sol din 3 in 3 minute?
- Ca sa-l intoarca cu cheita.
................................................................................
Dupa un raid aviatic asupra Bosniei, albanezii sunt intrebati:
- De ce nu a participat flota voastră aviatică?
- Era bolnav pilotul...
..................................................................................
Albanezii au reusit sa scoata pe piata primul lor computer. Tastatura este prevazuta cu doua butoane: daca apesi pe unul dintre ele nu se întîmpla nimic, iar cel de-al doilea anuleaza comanda.
....................................................................................
De ce in Albania cand te uiti la stiri prezentatorul zice: "Buna dimineata domnule presedinte"?
- Pentru ca numai el are televizor.
...................................................................................
I: Stiti cum fac soldatii albanezi incalzirea de dimineata?
R: Alearga doua ture de tara!
victorelalove- moderator
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum