Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+24
marianaz
lexia
Iuliana
kh69
dubaisport
alina_chupi
danuza
alimar
Admin_dea05
sasa
andreea90
dana17
teodora_roman
andradamaria
iulia80
ninnet
Petre Gabriel Nicoleta
pufy2010
lica54
DENISA
Motzişor
dana4699
lavy612
victorelalove
28 participanți

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Lun 02 Mai 2011, 1:40 pm

DENISA a scris:te iert , madam dar cedează şi tu o bucăţică din Muratel. kiss kiss

iti dau..dar sanu ma spui rodicai..ca sigur merg cocosata o luna! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 02 Mai 2011, 1:41 pm

Văz că Rodica numai apare.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 02 Mai 2011, 1:43 pm

DENISA a scris:Văz că Rodica numai apare.
e prinsa si ea cu treburile..si plus ..stii ca are interdictie acasa la ordinator..dupa ce a adus niste musafiri...
sad sad sad
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 02 Mai 2011, 1:57 pm

Kenan s-a întâlnit cu Zeynep

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 5636563611116761002123. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 1013229111266660884323. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 61666469902807091926

eu cred că Rodica vrea să-mi cedeze locul pe lista de aşteptare la Fulgerică. Smile Smile

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 20100111120132.tort-de-ciocolata-cu-hp-375323. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 471x318_SSA42904
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 02 Mai 2011, 2:01 pm

si vrabia malai viseaza.... Smile Smile Smile
am sters putina draguta...ma duc la papa..
sa aveti o zi cat mai frumoasa....23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 02 Mai 2011, 2:04 pm

Buna ziua Denisa multumim de informatii.Iulia vati tarat bine picioarele ca a disparut cam multa lume buna de pe aici ua nai ramas doar cateva fete mai noi. kiss kiss kiss kiss si o zi frumosa
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 02 Mai 2011, 2:10 pm

papă ... papă... poate te faci mai rotunjoară şi mai pufoasă... Smile Smile Smile

Am intrat puţintel pe Hunili şi am citit că Eşref a părăsit echipa Ask ve Ceza , se pare că producătorii nu şi-au respectat promisiunile făcute iniţil iar el dezamăgit a plecat acum fără să mai aştepte până la sfârşitul serialului în luna iunie

He was one of the Baldar's men, the closest to Savas, known for his spy work, lol he spied on Cicek first when they thought she had a boyfriend, then spied on Yasemin and uncovered her secret to Sahnur, then on Nazan. They did not develop his character, i can understand his dissapointment.

he could have even fallen in love with Nazan. and followed bora around on his own accord and could have saved Nazan from Bora.. and told her he loved her. he could marry her and adopt the baby etc.. but they did not even write a proper role for him and most episodes they just said he was in Van...

he could have fallen in love with çiçek. he had sympathy for her at the begining of the series, why not developing this sympathy into love. Too bad they kept his role marginal, they could have developped it better

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 3291341B
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 4:28 pm

lica54 a scris:Vic Hristos a Inviat ce faci a venit acasa teai distrat bine pe unde ai fost?Teai uitat cateva pagini in urma? ai vazut ce frumos sunt pregatiti pentru nunta!Va doresc o zi frumoasa kiss kiss

Buna Lica,
Adevarat a inviat! A fost frumos...ne-am recreat si noi cateva zile. kiss
Am vazut si promo-ul la episodul din aceasta seara...Sa vedem ce se mai intampla dupa aceea... La ce se mai gandesc scenaristii turci. kiss kiss kiss
Tu ce mai faci?

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 4:36 pm

lavy612 a scris: 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 kiss kiss Abia astept sa-i vedem diseara.. 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 745790 ...Acum ne-am adunat la loc...23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155520
Vic , cum a fost departe de Bucuresti??

Departe de Bucuresti este liniste...Te mai detasezi putin de forfota si vacarmul CAPITALEI EUROPENE. kiss
Mi-am mai incarcat si eu putin bateriile pentru lupta finala... slap slap slap Nu ma asteptam la o nunta...dar este binevenita. Mai ales ca este pe BARCA. 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516
Hai ca mai este putin si scapam de emotia intalnirii cu Baldarii, Moranii & compania... sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 02 Mai 2011, 5:05 pm

Vic multumesc de intrebare eu sunt bine am pertecut pastele alaturi de familie acasa.Asa este asteptam sa vedem ce ne mai pregatesc scenaristi cu toate ca eu ma asteptam ca nunta sa fie la sfarsit si mai fastuoasa vad ca din familie nu a participat nimeni.O zi buna in continuare kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 5:20 pm

lica54 a scris:Vic multumesc de intrebare eu sunt bine am pertecut pastele alaturi de familie acasa.Asa este asteptam sa vedem ce ne mai pregatesc scenaristi cu toate ca eu ma asteptam ca nunta sa fie la sfarsit si mai fastuoasa vad ca din familie nu a participat nimeni.O zi buna in continuare kiss kiss

Ramane de vazut de ce decid sa faca nunta ...asa ...fara nimeni din familie.Chiar ca sunt curioasa. Poate ca fac o nunta "de proba" Smile Sau nu vor sa afle nimeni ca se casatoresc...se gandesc si la "bietul" Yavuz, sa nu care cumva sa inebuneasca, sau sa fie nevoiti sa-i trimita invitatie.
Sper sa fie nunta dinaintea NUNTII ( si daca nu ar fi participat nimeni...Omer tot ar fi trebuit sa fie CAVALER DE ONOARE.)... Offffffffff la cate scenarii ma gandesc stupid Sper sa nu imi ia foc capul! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 02 Mai 2011, 5:51 pm

Totusi eu cred ca tot nu vor scapa de problema Yavuz este AGA mare Mafiot are putere foarte mare si siigur isi va intinde antenele si din spatele gratiilor si va actiona impotriva familiei Baldar.
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Lun 02 Mai 2011, 6:09 pm

Hello girls ... kiss fInally it is Monday and after 2 hours our time with AVC 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638

Ultima editare efectuata de catre kh69 in Lun 02 Mai 2011, 6:14 pm, editata de 1 ori
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 6:10 pm

lica54 a scris:Totusi eu cred ca tot nu vor scapa de problema Yavuz este AGA mare Mafiot are putere foarte mare si siigur isi va intinde antenele si din spatele gratiilor si va actiona impotriva familiei Baldar.
De asta imi este si mie teama...Ca ura lui Yavuz sa nu cunoasca limite...sa fie atat de inveninat impotriva lui Savas si a lui Yaso incat sa puna la cale un plan diabolic. sad sad sad
Poate ca intr-un final va ramane fara dorinta de razbunare 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917 Desi sunt slabe sanse ca lucrul acesta sa se intample. Oricum...trebuie sa apreciem ca Yavuz este un dusman pe cinste ... "Mai bine un dusman adevarat decat un prieten fals."
Si eu consider ca Yavuz este un dusman adevarat...Faptul ca am ajuns sa-l urasc din toata inima 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 2743637754 spune multe despre felul in care isi joaca rolul. Dar sa stea departe de Baldari!!!!!!!
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 131747
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 6:17 pm

kh69 a scris:
Hello girls ... kiss fInally it is Monday and after 2 hours our time with AVC 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638
Hello kh69. kiss kiss kiss
Tonight is the night...Wedding night!!!!!!!!!! 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638
Let's hope everything will be ok till the end. 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 229917
Savas, Yasemin, Omer & bebeko ( i think is a girl 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 517793 )
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 02 Mai 2011, 6:19 pm

Vic in primul ma gandesc daca Yavuz ajunge in inchisoare aproape de Mustafa acesta nu va avea zile bune si sa nu uitam ca el a mai actionat o data ca sal omoare pe Mustafa dar acum ii este mai usor fiind mai aproape de el.Daca se intampla ceva cu Mustafa coana mare siigur isi da duhul
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 6:27 pm

lica54 a scris:Vic in primul ma gandesc daca Yavuz ajunge in inchisoare aproape de Mustafa acesta nu va avea zile bune si sa nu uitam ca el a mai actionat o data ca sal omoare pe Mustafa dar acum ii este mai usor fiind mai aproape de el.Daca se intampla ceva cu Mustafa coana mare siigur isi da duhul
Da...daca ajunge in episodul de astazi in inchisoare, isi va putea pune planul diabolic in aplicare si de acolo. Dar eu cred ca va ramane in libertate pana la finalul serialului ( care se termina in iunie din cate am inteles) deci nu vor mai fi foarte multe episoade asa ca totul va fi alert pe ultima suta de metri. Oricum fie si din inchisoare si de afara, tot va "coace mintea lui bolnava" ceva...
Sa vedem ce aleg turcii...care nu inceteaza niciodata sa ma surprinda cu finalurile lor...unele chiar de "coma" Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 6:53 pm

In timpul potopului...
Dupa ce au navigat ei ceva vreme peste ape, arca lui Noe a inceput sa se zgaltaie si era gata-gata sa se scufunde, clatinandu-se serios. Noe nu putea sa inteleaga ce se intampla, apele fiind calme. Asa ca decide sa mearga in vizita la animale.
Aici descoperi problema: toate animalele faceau sex.
- Nu se poate asa ceva! Eu va salvez viata si asa ma rasplatiti? O sa scufundati arca!
Toate animalele s-au oprit si l-au ascultat speriate.
- De acum inainte fiecare pereche va primi o fisa cu ziua si ora la care pot face dragoste si care nu le respecta va fi aruncat peste bord.
Dupa cateva zile maimutoiul incepe sa o tachineze pe maimuta:
- Miercuri la ora 4 vei avea de suferit!
Timp de 3 zile ii tot spune:
- Miercuri la ora 4 vei avea de suferit!
Maimuta nervoasa merge la Noe si ii povesteste:
- Uite Noe, de 3 zile maimutoiul ma tot ameninta. Imi zice ca miercuri la ora 4 voi avea de suferit. Eu stiu ce se va intampla in acea zi insa nu se poate sa strige asa in gura mare. Ce vor spune prietenele mele?
Noe merge la maimutoi sa ii ceara socoteala:
- De ce o ameninti pe maimuta? Cum adica va avea de suferit? Ia spune-mi!
- Pai... Mi-am pierdut fisa cand am jucat pocker cu magarul...
..................................................................................................
Un ziarist in vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
- Ce faci, bace?
- Uite, aice cu turma…
- Pot sa vorbesc cu cainele tau?
- Cainele nu vorbeste!
Ziaristul se apleaca la caine:
- Ce mai faci, Azor?
- Multam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
- Ciobanul te ingrijeste bine?
- Nu ma Crying or Very sad. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai si jucam.
Ciobanul sta stupefiat.
- Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
- Magarul nu vorbeste…
Ziaristul se apropie de magar:
- Ce mai faci, magare?
- Nu ma Crying or Very sad. (ciobanul intra in stare de soc)
- Ciobanul se comporta bine cu tine?
- Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in sura…
Ciobanul cade pe spate.
- Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta?
- Apai bagaboanta aia minte de ingheatza apele !!!
...................................................................................
-Esti condamnat la 10 ani de inchisoare. Doresti sa mai adaugi ceva?
-Vai de mine, d-le judecator, mai curind as vrea sa scad!
...............................................................................
Un sef mafiot afla ca are un contabil surdo-mut care ii fura din bani. Se duce peste contabil, impreuna cu un avocat care cunoaste limbajul semnelor.
- Unde sunt milioanele pe care mi le-ai furat?, il intreaba mafiotul cu ajutorul avocatului care traduce.
- Nu stiu, spune contabilul, iar avocatul traduce semnele lui.
Mafiotul scoate pistolul si il lipeste de tampla contabilului.
- Mai intreaba-l o data, zice el.
Speriat, contabilul ii face semn avocatului:
- Banii sunt ingropati in gradina din spatele casei varului meu din orasul XYZ...cutare.
- Zice ca nu ai curaj sa apesi pe tragaci, traduce avocatul.
.......................................................................................
Un profesor filolog se plimba pe la munte. La un moment dat vede un cioban cu oile la pascut. Cum era el pierdut pe ganduri, il intreaba pe cioban:
- Ancestralule pastor, in posesia dumitale se afla aceste minunate patrupede paracopitate?
- Indubitabil!
..............................................................................................
Discuta doi ciobani.
- Am aflat cum sa fac sa nu mai murdaresc ciorapii, zice unul.
- Cum, ma? intreaba celalalt.
- Nu-i mai port.
.................................................................................................
Un american merge la o stana sa culeaga folclor. Îl aude pe un cioban cantand din frunza. Se minuneaza de frumusetea cantecului si vrea sa-l laude pe cioban. Scoate dictionarul si zice:
- Cioban domnule, cantat frumos la tine.
La care ciobanul scuipa frunza, se uita lung la american si spune:
- Thank you!
..........................................................................
Schimb de experienta intre doi ciobani:
- A venit lupul anul asta la stana ta? intreaba un cioban.
- Da, raspunde celalalt.
- Şi a luat vreo oaie?
- Da’ ce, ai fi vrut sa aduca?
............................................................
Un englez, smintit ca toti englezii, umbla prin Carpati nostri ca sa culeaga folclor. Coborand o vale, vede un bade cu oile. Fericit ca poate sa-si demonstreeze veleitatile lingvistice, intra in vorba cu baciul:
-Ce faci, bade? Pasti oile?
Baciul se uita la nimurica roscata si curios imbracata, se scarpina pe crestet, si isi vede de oi mai departe. Englezu infuriat scoate ghidul de conversatie din buzunar si-si repeta pledoaria.
-Ziua buna, bade! Ce faci, pasti oile?
Baciul il ignora complet, iar dupa un timp se uita la " inglez", isi da clopu pe spate si-i zice:
-Hei men, I think you have an obsesion.....??????!!!!!
........................................................
Un tanar merge la preot:
- Parinte, am venit sa ma spovedesc.
- Nu este nevoie, ti-am citit blogul!
.............................................................
Un barbat zbura cu un balon cu aer cald si la un moment dat si-a dat seama ca s-a ratacit. A coborat pana aproape de pamant si a zarit o femeie pe o pajiste. Apropiindu-se de ea, el i-a strigat:
-Fii amabila, poti sa ma ajuti? Am promis unui prieten ca ma intalnesc cu el, dar nu mai stiu unde ma aflu.
Femeia i-a raspuns:
-Te afli intr-un balon cu aer cald, la vreo 10 metri inaltime. Te gasesti intre 40 si 41 grade latitudine nord, si intre 59 si 60 de grade logitudine vest.
-Ei, probabil esti inginera de profesie! spuse omul din balon.
-Asa este, raspunse femeia, dar de unde stii?
-Pai tot ce mi-ai spus este corect din punct de vedere tehnic, dar tot n-am idee ce-as putea face cu informatiile de la tine si sunt tot in ceata. Sa fiu sincer, nu m-ai ajutat deloc. Ba chiar pot spune ca m-ai tinut pe loc degeaba.
Atunci femeia i-a raspuns:
-Dar tu trebuie sa fii director!
-Asa este, raspunse barbatul, dar de unde stii?
-Pai nu stii unde te afli si nici incotro te indrepti. Te-ai ridicat la inaltime profitand de o flama care a incins situatia. Ai facut o promisiune pe care nu stii cum ai sa ti-o tii si te astepti ca oamenii de sub tine sa-ti rezolve problema. Adevarul este ca te afli exact in locul unde te aflai cand am inceput discutia, acum 1 minut, dar brusc constati acum ca asta este din vina mea.
..........................................................................
O femeie batuta rau se duce la doctor.
Doctorul:
-Ce s-a intamplat ?
-Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe.
-Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu
imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se
intoarce la doctor.
-A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa
baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
-Vezi daca-ti tii gura ?

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 02 Mai 2011, 7:26 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 02 Mai 2011, 7:20 pm

bună seara !! gata de nuntă??? se impune vreun dress code ??? nu de alta dar să nu ne fie refuzată prezenţa pe yaht .

Fetelor care dintre aceste adrese funcţionează la voi ??

http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp

http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://webtv.atv.com.tr/canli_yayin.html

http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin

http://www.camturk.com/en/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 02 Mai 2011, 7:26 pm

23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 648483 .. Eu totusi am asa o presimtire , si mi-e teama ca ,, bestia'' aia sa nu evadeze si sa le pregateasca lui Savas si Yaso o ultima lovitura ....cum ati zis si voi asta nu piere asa usor... sad , dar am speranta sa fie ,,lecuit de catre traficantii aia care au tras atunci asupra lui....., de data asta chiar n-ar mai scapa decat cu un picior avariat Smile ...

Deci avem ce sarbatorii diseara 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 165638 .... 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 364945 ..>>si oricum cadoul cel mare ramane pe final... , sa speram
23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 37 363452
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 02 Mai 2011, 7:27 pm

Lavy poate fură Yavuzel mireasa Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Lun 02 Mai 2011, 7:29 pm

[quote="DENISA"]

Doar acesta functioneaza la mn....
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Aoleu , Deni.... il spanzuram
Smile

lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 02 Mai 2011, 7:31 pm

nu ,,, nu... dacă o fură îi face un bine lui Savaş şi retinei noastre , nu am mai fi nevoite să o privim , poate Pufy va fi mai trist , acum cred că-şi pregăteşet fracul .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 7:31 pm

DENISA a scris:bună seara !! gata de nuntă??? se impune vreun dress code ??? nu de alta dar să nu ne fie refuzată prezenţa pe yaht .

Fetelor care dintre aceste adrese funcţionează la voi ??

Buna Denisa.
La mine merge : http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Restul vad ca se incarca foarte greu sau deloc.

Si...Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Suntem gata de nunta. kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 02 Mai 2011, 7:33 pm

DENISA a scris:Lavy poate fură Yavuzel mireasa Smile Smile

Sa o fure, sa o fure...o rascumpara Savas...nu aveti grija. Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 40 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum