51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+28
anuta1971
mihaela99
pufy2010
Theo_1
razbunator
simona_baschir
tiberici
ninnet
iulia80
Geta
gorbaciov
dana17
dlacatus65
Admin_dea05
lica54
iulianagl
alitheea
Garo
narcisa
Luana
Lucica10
nutzi
DENISA
axxa246
florica
vivi
andreea90
florina1989
32 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
unde se vede mai bine ca acolo unde ma uitam eu pe youtube nu l-a urcat inca.???anuta1971 a scris:eu cred că o să văd episodul din nou, prea a venit totul deodată, nu am avut timp să-l gust binealitheea a scris: abia astept
ma mai uit o data sa vad scenele cu cei doi
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Hoca e baiatul mami cred ca niciodata nu a mers descultanuta1971 a scris:
daaa... normal se vedea cât de îngrijorată era pentru el... îţi dă seama cât de mult este iubit
e cam sensibil Hoca nostru.. nu se compară cu ţigăncuşa
unde o fi dispărut Flori?
Admin_dea05- Admin
Eu am reusit sa fac capturile mai mari .. am dat sa vad pe tot ecranu , sa pot sa le fac poze .. si a durat un pic mai mult pana le-am incarcat cu imageshack ..
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atvAdmin_dea05 a scris:unde se vede mai bine ca acolo unde ma uitam eu pe youtube nu l-a urcat inca.???
aici , mergi cu cursorul la ziua de 24 ora 22
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
sa-i manance mama gurita lui de baiat frumosandreea90 a scris:Eu am reusit sa fac capturile mai mari .. am dat sa vad pe tot ecranu , sa pot sa le fac poze .. si a durat un pic mai mult pana le-am incarcat cu imageshack ..
Admin_dea05- Admin
nu am stiut ca poti revedea filmul tot acoloalitheea a scris:http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atvAdmin_dea05 a scris:unde se vede mai bine ca acolo unde ma uitam eu pe youtube nu l-a urcat inca.???
aici , mergi cu cursorul la ziua de 24 ora 22
Admin_dea05- Admin
alitheea, dea, thanks!
Good night!
Good night!
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
da dar din păcate revezi si secvenţele publicitareAdmin_dea05 a scris:nu am stiut ca poti revedea filmul tot acolo
încercaţi şi aici să vedeţi dacă vă place
http://www.dizizle.org/gonulcelen-48-bolum.html
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 25 Apr 2011, 12:32 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Dragalaselor frumos ep dar as fi vrut mai lungi secventile cu ei cand era mai captivant atunci schimbau
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Anuta aici sant,cred ca din cauza ca-i racit nu a sarutat-o,si eu am observat ca parca-s mai scurte ep. acum,multumesc Iuliana pt. rezumat,asa nu m-as supara daca ar fi si 4 sezoane.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
You're welcomerina-rina a scris:alitheea, dea, thanks!
Good night!
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Lun 25 Apr 2011, 12:38 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
nici eu nu m-aş supăra să fie 4 sezoaneflorica a scris:Anuta aici sant,cred ca din cauza ca-i racit nu a sarutat-o,si eu am observat ca parca-s mai scurte ep. acum,multumesc Iuliana pt. rezumat,asa nu m-as supara daca ar fi si 4 sezoane.
anuta1971- vip
http://www.ddizi.com/ si aici se poate revedea ep.48 somn usor cu vise placute
Ultima editare efectuata de catre florica in Lun 25 Apr 2011, 12:45 am, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
macar ce a ramas sa fie asa cum vrem noi , si cred ca si eianuta1971 a scris:
nici eu nu m-aş supăra să fie 4 sezoane
alitheea- vip
Dragalasele lu bunicuta in noaptea asta cred ca o sa dormiti mai bine ca va mers ep la .Foarte frumos dar iar imi pare o vesnicie pana duminica.Va de noapte buna si va imbratisez cu multa dragoste
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Da, să dea Domnul, dar să nu o dea iar pe dramă... ai observat că turcilor nu le plac episoadele romantice.. când sunt astfel de episoade ratingul e mic.. şi atunci dau şi ei ce se cere, mare apetit pentru dramă are poporul ăsta... sper să nu mă bateţialitheea a scris:macar ce a ramas sa fie asa cum vrem noi , si cred ca si ei
anuta1971- vip
rina-rina a scris:alitheea, dea, thanks!
Good night!
Admin_dea05- Admin
Mulţumim Andrea ... chiar a meritat efortulandreea90 a scris:Eu am reusit sa fac capturile mai mari .. am dat sa vad pe tot ecranu , sa pot sa le fac poze .. si a durat un pic mai mult pana le-am incarcat cu imageshack ..
anuta1971- vip
Noapte buna lica!lica54 a scris:]
Admin_dea05- Admin
Da aşa e.. mai e mult până duminică... ce o să facem când să se termine serialullica54 a scris:Dragalasele lu bunicuta in noaptea asta cred ca o sa dormiti mai bine ca va mers ep la .Foarte frumos dar iar imi pare o vesnicie pana duminica.Va de noapte buna si va imbratisez cu multa dragoste
Noapte bună, somn uşor, vise plăcute
anuta1971- vip
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Nu te batem ca si mie imi e frica de asta , cea mai mare dezamagire a mea a fost Havin , si de atunci imi e frica de orice final de serial turcescanuta1971 a scris:
Da, să dea Domnul, dar să nu o dea iar pe dramă... ai observat că turcilor nu le plac episoadele romantice.. când sunt astfel de episoade ratingul e mic.. şi atunci dau şi ei ce se cere, mare apetit pentru dramă are poporul ăsta... sper să nu mă bateţi
alitheea- vip
noapte buna Lica , ai dreptate iubita , mult mai e pana duminica
alitheea- vip
Noapte bună draga mea... să visezi frumosflorica a scris:http://www.ddizi.com/ si aici se poate revedea ep.48 somn usor cu vise placute
anuta1971- vip
Eu din păcate... sau din fericire (nu ştiu) Singurele seriale turceşti pe care le-am văzut cap-coadă au fost cele trei în care a jucat Tuba. Mi s-a lipit de suflet actriţa asta şi i-am acceptat toţi partenerii pe care i-a avut Dar toate serialele în care a jucat ea au avut final fericit. Sincer la Asi m-a dezamăgit sfârşitul... am rămas cu un gust amar... nu ne-au lăsat posibilitatea de a visa... au arătat clar că totul a fost doar ficţiune... cel puţin aşa am perceput eu. Să nu vă supăraţi pe ,mine Serialul cu toate minusurile lui a fost superb.. dar finalul a fost praf.. indiferent cât de încărcat de semnificaţii a fost finalulalitheea a scris:Nu te batem ca si mie imi e frica de asta , cea mai mare dezamagire a mea a fost Havin , si de atunci imi e frica de orice final de serial turcesc
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 25 Apr 2011, 1:02 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum