51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+28
anuta1971
mihaela99
pufy2010
Theo_1
razbunator
simona_baschir
tiberici
ninnet
iulia80
Geta
gorbaciov
dana17
dlacatus65
Admin_dea05
lica54
iulianagl
alitheea
Garo
narcisa
Luana
Lucica10
nutzi
DENISA
axxa246
florica
vivi
andreea90
florina1989
32 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da, vise... frumoasealitheea a scris:da , da , da si daca se poate sa fi si trait in Franta...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
sper ca ep asta a fost doar preambulul si saptamana viitoare sa fie mai hot, cred ca s-au gandit la noi sa nu ne infierbantam prea tare
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
nu-i loc? da pe cel de langa tine jos din patanuta1971 a scris:nu pot că nu e loc..Admin_dea05 a scris:ce faci draga vrei sa iei poza cu tine la culcare
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
supa la plic si bezele la pachet da ceva frectie cu diana nu ii face?anuta1971 a scris:
dacă răceşte îi dă Tuba supă... şi un pupic să-i treacă
alitheea- vip
la urmatorul ma astept de la orice de la stia..poate ne lasa cu ochii in soare din noualitheea a scris:sper ca ep asta a fost doar preambulul si saptamana viitoare sa fie mai hot, cred ca s-au gandit la noi sa nu ne infierbantam prea tare
Admin_dea05- Admin
Mulţumim Andrea.. ce frumoşi sunt, cu cât dor şi tandreţe se privesc.. se sorb din priviri. Frumos.. chimie pură
anuta1971- vip
era prea HOT pt noialitheea a scris:supa la plic si bezele la pachet da ceva frectie cu diana nu ii face?anuta1971 a scris:
dacă răceşte îi dă Tuba supă... şi un pupic să-i treacă
Admin_dea05- Admin
eu sunt mai practică.. nu dau vrabia din mână..Admin_dea05 a scris:nu-i loc? da pe cel de langa tine jos din pat
anuta1971- vip
dragul de cansel nu prea le are cu dansul nici pe ring , darmite pe teren accidentat...
era frumos sa vedem reactia lui cand a vazut surpriza ...dar nu il duce capul pe regizor
era frumos sa vedem reactia lui cand a vazut surpriza ...dar nu il duce capul pe regizor
alitheea- vip
poti fi sigura ca nu continua de unde au terminatAdmin_dea05 a scris:la urmatorul ma astept de la orice de la stia..poate ne lasa cu ochii in soare din nou
alitheea- vip
nu-l duce deloc a tot repetat scenele din primul sezon , daca nu era tuba si cansel nu ma mai uitam demult la elalitheea a scris:dragul de cansel nu prea le are cu dansul nici pe ring , darmite pe teren accidentat...
Admin_dea05- Admin
Eu am luat-o de tot pe arătură am mai văzut şi poza cu Cansel războinic şi am ajuns la concluzia că trebuie să plec la somn
Noapte bună fetelor.. afost o plăcere
anuta1971- vip
bineinteles ca filmul va incepe cu a doua zi cand murat este vindecat ..nici nu ma gandeam ca se va relua de unde a ramasalitheea a scris:poti fi sigura ca nu continua de unde au terminatAdmin_dea05 a scris:la urmatorul ma astept de la orice de la stia..poate ne lasa cu ochii in soare din nou
Admin_dea05- Admin
si eu la fel , parca ar da din averea lui scenele de tandreteAdmin_dea05 a scris:nu-l duce deloc a tot repetat scenele din primul sezon , daca nu era tuba si cansel nu ma mai uitam demult la el
alitheea- vip
noapte buna iubita , vise placute si scenarii pe masuraanuta1971 a scris:Eu am luat-o de tot pe arătură am mai văzut şi poza cu Cansel războinic şi am ajuns la concluzia că trebuie să plec la somn
alitheea- vip
Poza asta imi place cel mai mult ... Cu placere dragelor , Noapte buna
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Noapte buna anuta!anuta1971 a scris:Eu am luat-o de tot pe arătură am mai văzut şi poza cu Cansel războinic şi am ajuns la concluzia că trebuie să plec la somn
Noapte buna nico, andreea!!!!!plec si eu ca m-a luat somnul aici la calcurici
daca tot hasret refuza sa doarma .......am plecat langa murat ca este loc in patul lui destul ..
Admin_dea05- Admin
ce sexoasa e Tuba cand vb cu floricica mov , si ce mult se vede din interiorul coapsei...iar Cansel se uita ca si pisoiul la oala cu smantana
alitheea- vip
Noapte buna , ai grija de el sa nu se descopere sa raceacsa mai rau, si sa il pupi pe pleoape sa vezi daca mai are febra cupidonAdmin_dea05 a scris:Noapte buna anuta!
Noapte buna nico, andreea!!!!!plec si eu ca m-a luat somnul aici la calcurici
daca tot hasret refuza sa doarma .......am plecat langa murat ca este loc in patul lui destul ..
alitheea- vip
multumim iubita , esti o harnicutaandreea90 a scris:Poza asta imi place cel mai mult ... Cu placere dragelor , Noapte buna
alitheea- vip
am sa-l pupacesc un pic sa-i treacaalitheea a scris:[]Noapte buna , ai grija de el sa nu se descopere sa raceacsa mai rau, si sa il pupi pe pleoape sa vezi daca mai are febra cupidon
am crezut ca-i zice ca o iubeste dar ii pronunta tot numele la final
Admin_dea05- Admin
Ce frumos...
Noapte buna zanute
Noapte buna zanute
alitheea- vip
Harnicute a-ti fost dragutelor,va invit la o cafea sa va mai inviorati!!!Tineretu' rezista mai mult,babetu' la culcare ,pe mine ma durea capul de la calculator,dar am dormit neintoarsa pana la 8 ,o zi minunata tuturor,aici parca ar vrea sa se innoureze si ieri dupa masa tot un timp putin inchis a fost.O mirare intrebatoare:de ce si-a incuiat Murat usa la camera,se temea ca da navala HASRET peste el,sau n-are incredere in el,doara nu s-a gandit ca-l v-a ataca cineva?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Un clip de la IMY cu cele mai frumoase momente din ep. ce aseara,ep.48a fost a Hasretei cu initiatuvele. https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsBwgxTWtWZg&h=b1b41
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum