51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+28
anuta1971
mihaela99
pufy2010
Theo_1
razbunator
simona_baschir
tiberici
ninnet
iulia80
Geta
gorbaciov
dana17
dlacatus65
Admin_dea05
lica54
iulianagl
alitheea
Garo
narcisa
Luana
Lucica10
nutzi
DENISA
axxa246
florica
vivi
andreea90
florina1989
32 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pt. a avea mai mult spor la munca!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 51. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumesc fetelor pt traducere..
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Superbă poza Dea. Ce frumuşel e Murat.Admin_dea05 a scris:Multumesc fetelor pt traducere..
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mulţumim Flori. O seară frumoasă.florica a scris:[img(500,550)]http] pt. a avea mai mult spor la munca!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Am terminat partea a 4 a .. sper sa fie bine .. este prima oara ..sa nu ma injurati prea tare daca sunt greseli , va rog corectati-ma ca nu ma supar .. mi-am dorit de episodu trecut sa incerc o traducere si pana la urma am facut-o azi n-am reusit decat o parte , cu timpu sper sa termin mai repede . Multumesc
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Am terminat si partea 4.Saruma'na pentru traduceri Narci si este un inceput Andreea, cu timpul o sa inveti, rabdare si tutun.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dalia Ahmed Cansel Elcin will attend tomorrow at night the award ceremony of Siyaset Dergisi (Siyaset journal) which he win the best actor for his role in Gonulcelen helal olsun canim benim,, tebrikler
florica- vip
FARAiulianagl a scris:Am terminat si partea 4.Saruma'na pentru traduceri Narci si este un inceput Andreea, cu timpul o sa inveti, rabdare si tutun.
florica- vip
iulianagl- moderator
florica a scris:FARA
iulianagl- moderator
Mulţumesc încă o dată fetelor.. eu am rămas agăţată la... românii au talent...
un banc...
O ADEVARATA EROINA....
Jurnal Personal: Prima zi
Bagajul este facut si sunt gata sa plec intr-o croaziera. Mi-am luat toate rochiile frumoase si cutia de machiaj. Sunt intr-adevar nerabdatoare sa ma bucur de acest voiaj.
Jurnal Personal: Ziua a doua
Am petrecut ziua intreaga in larg. A fost minunat si am vazut niste balene si delfini. Aceasta vacanta a inceput intr-un mod minunat. Astazi l-am cunoscut pe Capitan care pare sa fie un om foarte dragut.
Jurnal Personal: Ziua a treia.
Astazi am petrecut o parte din zi la piscina. M-am jucat, deasemeni cu niste bile de golf, pe punte. Capitanul m-a invitat la masa lui pentru dinner. M-am simtit onorata si am avut un timp minunat. Capitanul este un gentleman foarte atent si atractiv.
Jurnal Personal: Ziua a patra.
M-am dus la Cazinoul vasului si am cistigat $80. Capitanul m-a invitat sa iau dinner-ul cu el in cabina lui. Am avut un dinner copios cu caviar si sampanie. El mi-a cerut sa stau peste noapte dar am refuzat. I-am spus ca nu-mi insel barbatul sub nici o forma.
Jurnal Personal: Ziua a cincea.
Astazi m-am dus iarasi la piscina si m-am bronzat putin. Apoi m-am dus la Piano-Bar si am petrecut restul zilei inauntru. Capitanul m-a vazut si mi-a adus citeva bauturi. El este intr-adevar un om incintator. El mi-a cerut din nou sa-l vizitez peste noapte dar l-am refuzat. Atunci el mi-a spus ca daca nu petrec noaptea cu el, va scufunda vasul. Am fost stupefiata.
Jurnal Personal: Ziua a sasea.
Am salvat 1600 de oameni astazi..........de patru ori !!!!!
un banc...
O ADEVARATA EROINA....
Jurnal Personal: Prima zi
Bagajul este facut si sunt gata sa plec intr-o croaziera. Mi-am luat toate rochiile frumoase si cutia de machiaj. Sunt intr-adevar nerabdatoare sa ma bucur de acest voiaj.
Jurnal Personal: Ziua a doua
Am petrecut ziua intreaga in larg. A fost minunat si am vazut niste balene si delfini. Aceasta vacanta a inceput intr-un mod minunat. Astazi l-am cunoscut pe Capitan care pare sa fie un om foarte dragut.
Jurnal Personal: Ziua a treia.
Astazi am petrecut o parte din zi la piscina. M-am jucat, deasemeni cu niste bile de golf, pe punte. Capitanul m-a invitat la masa lui pentru dinner. M-am simtit onorata si am avut un timp minunat. Capitanul este un gentleman foarte atent si atractiv.
Jurnal Personal: Ziua a patra.
M-am dus la Cazinoul vasului si am cistigat $80. Capitanul m-a invitat sa iau dinner-ul cu el in cabina lui. Am avut un dinner copios cu caviar si sampanie. El mi-a cerut sa stau peste noapte dar am refuzat. I-am spus ca nu-mi insel barbatul sub nici o forma.
Jurnal Personal: Ziua a cincea.
Astazi m-am dus iarasi la piscina si m-am bronzat putin. Apoi m-am dus la Piano-Bar si am petrecut restul zilei inauntru. Capitanul m-a vazut si mi-a adus citeva bauturi. El este intr-adevar un om incintator. El mi-a cerut din nou sa-l vizitez peste noapte dar l-am refuzat. Atunci el mi-a spus ca daca nu petrec noaptea cu el, va scufunda vasul. Am fost stupefiata.
Jurnal Personal: Ziua a sasea.
Am salvat 1600 de oameni astazi..........de patru ori !!!!!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Dragalaselor HRISTOA A INVIAT.Eu am venit mai tarziu am fost in ograda cealalta si am urmarit ASK.Mii de multumiri pentru traducere.Andreea felicitari mult curaj si la cat mai multa traducere.Am vazut ca tea-i specializat si la facut poze. Deasemeni multumesc frumos si lu Iuliana si Narcisa va dulce si va imbratisez cu multa multa dragoste.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
In sf am urcat ep 46 pe youtube nu m-a lasat pe gonulcelentuba dar l-am urcat pe canalul 2005dea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
narcisa a scris:
Adevărat a înviat!
O seară bună Axxa.
fetelor, ma uit cu un ochi la Ask, pe kanal.
mi-a venit un gand, dar nu-l pot marturisi decat aici!
cred ca MY alias fulgerica face copii frumosi, mai ales baieti (ca la fete mi-e ca le transmite nasul ...respectabil)
plus ca are un fel de a fi foarte ... atractiv
desi voi nu aveti nicio taina cu el, trebuia sa scriu in gradina Ask, dar mi-e lene sa ma duc pana acolo.
Anuta ,smecher tare domn capitan!!!!!!!!!!!
florica- vip
Mulţumim Dea, poate nu o să fie probleme, mai sunt puţine episoade până se termină serialulAdmin_dea05 a scris:In sf am urcat ep 46 pe youtube nu m-a lasat pe gonulcelentuba dar l-am urcat pe canalul 2005dea
anuta1971- vip
Bună seara dragă axxa .. arată bine pe ecran Fulgerică, trebuie să recunoaştem că are o căldură în joc pe care rar o găseşti... aştept să îl văd ăn altfel de rol.. rolul de acum seamănă prea mult cu cel din Asi... vreau altcevaaxxa246 a scris:
fetelor, ma uit cu un ochi la Ask, pe kanal.
mi-a venit un gand, dar nu-l pot marturisi decat aici!
cred ca MY alias fulgerica face copii frumosi, mai ales baieti (ca la fete mi-e ca le transmite nasul ...respectabil)
plus ca are un fel de a fi foarte ... atractiv
desi voi nu aveti nicio taina cu el, trebuia sa scriu in gradina Ask, dar mi-e lene sa ma duc pana acolo.
anuta1971- vip
Multumim Dea pentru episod
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
bietul vitel a ajuns bicicleta!!!!!!!! nu stiu cine a gandit asa ceva ,dar te face sa-ti treaca dorul de mancare!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
buna, Anuta!anuta1971 a scris:
Bună seara dragă axxa .. arată bine pe ecran Fulgerică, trebuie să recunoaştem că are o căldură în joc pe care rar o găseşti... aştept să îl văd ăn altfel de rol.. rolul de acum seamănă prea mult cu cel din Asi... vreau altceva
nu ne-am mai vazuuuut.....
sa stii ca am văzut in Ask un MY mai tandru decât in Asi, adică cred ca scenariul ii da voie sa fie mai natural.
e fain tipul, e tandru, etc ce-i place unei femei...
dacă ar fi in realitate si asa cum e in roluri, adică serios și protector, ar fi perfect
iar bărbați perfecți nu exista (zice vulpea cand nu ajunge la struguri hahaha)
Floricico, ce pisici nebune ai gasit
florica a scris:bietul vitel a ajuns bicicleta!!!!!!!! nu stiu cine a gandit asa ceva ,dar te face sa-ti treaca dorul de mancare!!!!!!!!!!!!!
Flori sărut mâna
anuta1971- vip
PT.AXXA,cum azi s-a sarbatorit Sf.Gheorghe iti trimit un mic cadou
florica- vip
IULIANA,NARCISA,ANDREEA pt. traducere.
florica- vip
saru mana de 1000 de ori!florica a scris:PT.AXXA,cum azi s-a sarbatorit Sf.Gheorghe iti trimit un mic cadou
fetelor pt. ep.46
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum