26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Pala s-a vrut june prim dar nu prea i-a ieşit
Asa este...in schimb i-au iesit coarne lui Fidan.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
poate îl găzduieşte Ceyda şi pe Haldun în patul ei călduros şi moale
Acum il seduce si pe Haidun...vrajitoarea...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
DENISA a scris:poate îl găzduieşte Ceyda şi pe Haldun în patul ei călduros şi moale
... acum chiar că și-o ia de la Fidan
N-o fi atat de inconstienta , sa corupa si minorii , cred ca Haldun are sub 18DENISA a scris:poate îl găzduieşte Ceyda şi pe Haldun în patul ei călduros şi moale
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
i s-a înmuiat ' trombonul" lui Fidan
and she just says I trusted you. shame on you.
I cannot understand the kind of person you really are.
yas says I am talking about your affair with pala.
ceyda says this is my private life and we are grown ups. and yas says you are not an adult. you are wrecking a family.
and yas says this is not the end of this business.
**
haldun comes to ceyda's house.. and he also says what have you done??
ceyda says don't shout in the apartment.. and haldun says who cares..
**
and ceyda takes haldun inside.
**
ceyda calls pala and pala presses no.
**
and she just says I trusted you. shame on you.
I cannot understand the kind of person you really are.
yas says I am talking about your affair with pala.
ceyda says this is my private life and we are grown ups. and yas says you are not an adult. you are wrecking a family.
and yas says this is not the end of this business.
**
haldun comes to ceyda's house.. and he also says what have you done??
ceyda says don't shout in the apartment.. and haldun says who cares..
**
and ceyda takes haldun inside.
**
ceyda calls pala and pala presses no.
**
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 23 Mai 2011, 9:46 pm, editata de 1 ori
Aici sunt de acord cu tine...sper ca nu face asa ceva.lavy612 a scris:
N-o fi atat de inconstienta , sa corupa si minorii , cred ca Haldun are sub 18
Haldun cred ca are 16 ani...sau cel putin asa arata...
victorelalove- moderator
lavy612 a scris:
N-o fi atat de inconstienta , sa corupa si minorii , cred ca Haldun are sub 18
frumusel pustiul
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
da , foarte frumusel
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Scumpic foc.ninnet a scris:
frumusel pustiul
victorelalove- moderator
... nici Ceyda nu arată rău
Fetelor , l-ati corupe un pic pe Haldun si voi
lavy612- vip
uite cum se incurca lucrurile........Pala trebuia sa raspunda
ninnet- vip
ce fericita e baba ca i-a spus mama
dana4699- vip
lavy612 a scris:Fetelor , l-ati corupe un pic pe Haldun si voi
Cati ani are Ceyda?
victorelalove- moderator
Asa zice si sotul meu...santeti pe aceeasi lungime de undapufy2010 a scris:... nici Ceyda nu arată rău
simi- vip
pala tells savas how ceyda had their photos taken and she tried to blackmail pala with the photos.
pala goes to pick haldun up. and savas tells fidan haldun was at ceyda's house.
**
pala tells ceyda that everyone knows of the affair and she cannot blackmail him with those photos. she says you will be the one who will be hurt if you mess with my family.
**
sahnur wants to have a chat with yas.
**
sahnur says she feels yas is her own daughter and that yas should call her mom if she wants to. and yas says ok mom..
**
hakan comes to visit çiçek..
and he is amazed with everyone calling çiçek their leader. etc.
he is a bit tense..
**
çiçek says it is obvious you are a friend and not an enemy so don't be tense.
and he says I want to be more than a friend.
and when they are talking he says I want to kiss you..
he says but ofcourse don't worry I won't do it now we are not alone.
and she offers him coffee.
**
sahnur comes to her room and takes out an old picture.
Pe la 30 km asa zic eu ...victorelalove a scris:
Cati ani are Ceyda?
Dar la mn abia acum e faza cand ii spune mama , Camturk-ul a ramas in urma de cand cu tipetele ,,Fidelutei''
lavy612- vip
Acum poate murii linistita!!!dana4699 a scris:ce fericita e baba ca i-a spus mama
simi- vip
bine că a anunţat-o Hakan pe Çiçek că vrea să o sărute , neanunţat nu putea să o facă.
Ceyda e un sfert din Fidan dar nu îi ajunge lui Fidan nici la degetul mic de la picior la caracter.
Ceyda e un sfert din Fidan dar nu îi ajunge lui Fidan nici la degetul mic de la picior la caracter.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 23 Mai 2011, 9:57 pm, editata de 1 ori
imi place Cicek, intodeauna mi-a placut, dar acum e sclipitoare
ninnet- vip
ce trist e Pala
dana4699- vip
Stie Hakan ce stie...isi ia masuri de precautie. Nu se stie cat de apriga este Moranca.DENISA a scris:bine că a anunţat-o Hakan pe Çiçek că vrea să o sărute , neanunţat nu putea să o facă.
victorelalove- moderator
Mie nu-mi place ca boceste prea multninnet a scris:imi place Cicek, intodeauna mi-a placut, dar acum e sclipitoare
simi- vip
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum