26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu cred ca-l ofileste...nu vezi ca e din ce in ce mai frumos? Cred ca din comoditate mai sta langa ea...are cine ii gati,cine ii spala...mai da si el cate o "pedala" din cand in cand E comod nu-i asa??
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumim Deni de poze
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
simi a scris:Nu cred ca-l ofileste...nu vezi ca e din ce in ce mai frumos? Cred ca din comoditate mai sta langa ea...are cine ii gati,cine ii spala...mai da si el cate o "pedala" din cand in cand E comod nu-i asa??
Ce "pedala" simi?
Cand ar putea sa aiba niste "padale" sa stea mintea in loc.
Si de gatit si spalat? ha ha ha Crezi ca se omoara Diva prin bucatarie si baie ?!?!? Cred ca sunt incaperi exponat ale casei, intra acolo ca la muzeu...asta in cazul in care intra!
Singurul motiv pentru care mai sta cu este din obisnuinta si pentru ca el este un om de cuvant.
Dar sa-si murdareasca manusitele mamicutei si ale taticutului ?!? Vai de mine si de mine...crezi ca este facuta pentru a spala si calca? Locul ei este pe Broadway...
De fapt daca este sa ne gandim bine...in "lumina talentului ei " ...orice scena paleste!!!!!! Inca nu a fost ea descoperita de marii regizori de la Hollywood...ca o pune in umbra pe Angelina Jolie...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Multumim pt poze , Deni, o mai vedem si noi pe Nurgul...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
E ceva ce mi s-a întâmplat mie la Carrefour şi vi s-ar putea întâmpla şi vouă. Escrocheria funcţionează în astfel: două puştoaice bune de 18 ani se apropie de maşină în timp ce bagi cumpărăturile în portbagaj. Încep sa şteargă parbrizul de la maşină cu o cârpă în timp ce sânii le atârnă afară din tricouri. E imposibil sa nu te uiţi. Când le mulţumeşti şi le dai nişte bani, ele te roagă ca în loc de asta sa le duci la un alt magazin. Accepţi şi ele urcă în spate. Pe drum încep să facă sex una cu alta. După un timp una dintre ele trece în faţă şi începe să îţi facă sex oral. În acest timp cealaltă îţi fură portofelul! Va sfătuiesc sa fiţi foarte atenţi deoarece mie mi s-a întâmplat lunea trecută, miercuri de două ori, joi, sâmbătă şi din nou ieri, acum mă duc din nou.
victorelalove- moderator
S-a invatat tipulvictorelalove a scris:
- Spoiler:
E ceva ce mi s-a întâmplat mie la Carrefour şi vi s-ar putea întâmpla şi vouă. Escrocheria funcţionează în astfel: două puştoaice bune de 18 ani se apropie de maşină în timp ce bagi cumpărăturile în portbagaj. Încep sa şteargă parbrizul de la maşină cu o cârpă în timp ce sânii le atârnă afară din tricouri. E imposibil sa nu te uiţi. Când le mulţumeşti şi le dai nişte bani, ele te roagă ca în loc de asta sa le duci la un alt magazin. Accepţi şi ele urcă în spate. Pe drum încep să facă sex una cu alta. După un timp una dintre ele trece în faţă şi începe să îţi facă sex oral. În acest timp cealaltă îţi fură portofelul! Va sfătuiesc sa fiţi foarte atenţi deoarece mie mi s-a întâmplat lunea trecută, miercuri de două ori, joi, sâmbătă şi din nou ieri, acum mă duc din nou.
[flash
lavy612- vip
dragilor eu vă pupăcesc şi vă doresc o seară plăcută
Fetelor si eu trebuie sa ma retrag acum...dar revin mai tarziu...daca mai ramane putin chef de jumuleala
simi- vip
Denisa.
simi.
simi.
victorelalove- moderator
lavy612 a scris: S-a invatat tipul
Se pare ca da...insa nu se poate opri!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Ati lasat-o pe nesupravegheata fetelor , si .... face ravagii pe aici daca e lasata in voia ei ...
Dar o lasam in compania Coane , poate se ocupa de ea mai bn...
Dar o lasam in compania Coane , poate se ocupa de ea mai bn...
lavy612- vip
Am lasat-o...asta este!!!!!!!!!!!!lavy612 a scris:Ati lasat-o pe nesupravegheata fetelor
Sa mai zboare si ea libera din creanga in creanga...poate isi face cuib in alt copac si il lasa pe Murat in pace.
Mai ciuguleste si ea cate o rama , mai scurma prin tarana...de-ale -lor ... Face si ea ce stie mai bine.
victorelalove- moderator
N-o da domnu sa ramana pe creanga Sa i se incurce penele printre frunze Acolo poate sa croncane cat o vrea sa nu o mai auzim noi
simi- vip
Nu se poate simi...ea este o descurcareata din nastere...
Si pana la urma au si CRENGILE MANDRIA LOR!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Dragalaslor va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
NOAPTE BUNA LICA.
victorelalove- moderator
Ai dreptate...nu i se mai termina odata bateriile?Scarmana cu ghiarele peste tot....doar...doar o fii in prima linie La cat e de scunda nu o vede nimeni sa o usuiasca :nh8: se strecoara printre picioarele lor si tot nu se lasa impinsavictorelalove a scris:Nu se poate simi...ea este o descurcareata din nastere...
simi- vip
Noapte buna Lica!
simi- vip
Nu imi vine sa cred... cat am suferit din cauza ASK VE CEZA!!!!!!!!!!
Si am un sentiment ca suferinta inca nu s-a terminat!!!!!!!!!!
Si am un sentiment ca suferinta inca nu s-a terminat!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Vezi ce inseamna sa ai DURACELL??????????????????????????????simi a scris:Ai dreptate...nu i se mai termina odata bateriile?Scarmana cu ghiarele peste tot....doar...doar o fii in prima linie La cat e de scunda nu o vede nimeni sa o usuiasca :nh8: se strecoara printre picioarele lor si tot nu se lasa impinsa
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Nu imi vine sa cred... cat am suferit din cauza ASK VE CEZA!!!!!!!!!!
Si am un sentiment ca suferinta inca nu s-a terminat!!!!!!!!!!L-am vazut pe Kanal...mai inainte s-a terminat!
simi- vip
OF, OF,OF... Nu spune nimeni "SA NU FIE SUFERINTA!" Dar nici asa nu se poate...aduc turcii astia tiruri dupa tiruri, pline de tristete... Zici ca li s-a spart conducta cu bocete si jelanie!
victorelalove- moderator
Si noi ca niste fete bune ce santem...le dam satisfactie....bocim...bocim...si iar bocim
simi- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum