26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Deni ce spui ca se va intampla cu fratele lui Savas
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Indicii
Cicek decide să nu se mai vadă cu Hakan şi Lara pentru o perioadă de timp astfel încât să nu le pună viaţa în pericol.
Yasemin găseşte o modalitate bună de a pune capăt parteneriatului cu Ceyda.
Savaş îi spune lui Yasemin despre discuţia lui cu Hakan.
Şahnur spune adevărul despre Hasib întregii familii.
şahnur: când am spus, tu ai aflat că eşti tată, după o lungă perioadă de timp nu vorbeam de tine Savaş, vorbeam despre tatăl tău. Tatăl tău are un fiu.!
Savas este şocat de această veste iar Yasemin este ca întotdeauna lângă el să-l mângâie.
Yasemin: Savaş ... iubirea mea .. unde te duci?
Savaþ: Nu ştiu .. Vreau să i-au nişte aer proaspăt.
Yasemin: apoi pleacă ..
Yasemin: amândoi ştim că nu poţi respira fără mine.
Savaş merge la poliţie pentru a obţine unele informaţii cu privire la Cemal. Yasemin se acomodează cu rolul de femeie lider .
Savaş se duce la întalnirea cu fratele lui, dar el are o surpriza neplăcută când se duce acolo.
Dana nu m-ar mira să fie amic cu Yavuz .
fetelor dar Pelin nu şi-a făcut simţită prezenţa în ep de luni , acum aveau posibilitatea să o cupleze cu noul membru Baldar . cred că regizor e disperat să facă finalul mai repede şi a uitat să-i mai pună şi burta Yaseminei , au aflat şi sexul copilului dar ei burta culmea nu-i mai creşte . nu m-ar mira să aflăm că şi Pala ajută la creşterea natalităţii la Baldari , nu cred că iese Ceyda aşa uşor din ecuaţie , o altă scăpare a regizorului disponibilitatea Larei de a pleca cu Yavuz eu nu-mi amintesc să fi arătat că aceştia doi se cunoaşteau .
Cicek decide să nu se mai vadă cu Hakan şi Lara pentru o perioadă de timp astfel încât să nu le pună viaţa în pericol.
Yasemin găseşte o modalitate bună de a pune capăt parteneriatului cu Ceyda.
Savaş îi spune lui Yasemin despre discuţia lui cu Hakan.
Şahnur spune adevărul despre Hasib întregii familii.
şahnur: când am spus, tu ai aflat că eşti tată, după o lungă perioadă de timp nu vorbeam de tine Savaş, vorbeam despre tatăl tău. Tatăl tău are un fiu.!
Savas este şocat de această veste iar Yasemin este ca întotdeauna lângă el să-l mângâie.
Yasemin: Savaş ... iubirea mea .. unde te duci?
Savaþ: Nu ştiu .. Vreau să i-au nişte aer proaspăt.
Yasemin: apoi pleacă ..
Yasemin: amândoi ştim că nu poţi respira fără mine.
Savaş merge la poliţie pentru a obţine unele informaţii cu privire la Cemal. Yasemin se acomodează cu rolul de femeie lider .
Savaş se duce la întalnirea cu fratele lui, dar el are o surpriza neplăcută când se duce acolo.
Dana nu m-ar mira să fie amic cu Yavuz .
fetelor dar Pelin nu şi-a făcut simţită prezenţa în ep de luni , acum aveau posibilitatea să o cupleze cu noul membru Baldar . cred că regizor e disperat să facă finalul mai repede şi a uitat să-i mai pună şi burta Yaseminei , au aflat şi sexul copilului dar ei burta culmea nu-i mai creşte . nu m-ar mira să aflăm că şi Pala ajută la creşterea natalităţii la Baldari , nu cred că iese Ceyda aşa uşor din ecuaţie , o altă scăpare a regizorului disponibilitatea Larei de a pleca cu Yavuz eu nu-mi amintesc să fi arătat că aceştia doi se cunoaşteau .
daca este mana lui Yavuz si totusi nu este fratele lui Savas , daca minte femeia aia
dana4699- vip
Yavuz si Lara se cunosteau imi amintesc ca le facut cunostinta Cicec la scoala dar nu mai stiu cu ce ocazie.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bine se cunoaşteau dar nu te urci în maşina cuiva pe cate l-ai văzut o singură dată. Yavuz o răpeşte pe Lara doar ptr a obţine bani de la Çiçek .
fetelor se pare că va avea doar 62 de episoade
Istancool - istanbul festival of culture
27-29 May 2011
http://www.istancool.com.tr/festival-programme/
Friday 27 May 2011
2pm Cinema in the Age of Marketing
@ VAKKO FASHION CENTER
Marco Mueller, Kirsten Dunst and Nurgul Yesilcay
What does Contemporary Cinema Tell Us About The World Today
ADMISSION IS FREE. OPEN TO THE PUBLIC !
fetelor se pare că va avea doar 62 de episoade
Istancool - istanbul festival of culture
27-29 May 2011
http://www.istancool.com.tr/festival-programme/
Friday 27 May 2011
2pm Cinema in the Age of Marketing
@ VAKKO FASHION CENTER
Marco Mueller, Kirsten Dunst and Nurgul Yesilcay
What does Contemporary Cinema Tell Us About The World Today
ADMISSION IS FREE. OPEN TO THE PUBLIC !
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 25 Mai 2011, 8:15 pm, editata de 2 ori
Da,dar de unde atata incredere sa plece cu el?lica54 a scris:Yavuz si Lara se cunosteau imi amintesc ca le facut cunostinta Cicec la scoala dar nu mai stiu cu ce ocazie.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
eu nu cred ca Lara s-ar fi urcat in masina lui daca nu il cunostea . si eu tin minte ca Cicek le-a facut cunostinta
[quote="simi"]
daca este fratele lui Cicek , de ce n-ar avea incredere in el , doar o iubeste foarte mult pe Cicek si eu cred ca nu s-a gandit nici o clipa i-ar putea face rau
[quote="simi"]
daca este fratele lui Cicek , de ce n-ar avea incredere in el , doar o iubeste foarte mult pe Cicek si eu cred ca nu s-a gandit nici o clipa i-ar putea face rau
dana4699- vip
atat de putine episoade , si asi a avut mai multe
dana4699- vip
La Asi mai vroiam inca 77 de ep.dana4699 a scris:atat de putine episoade , si asi a avut mai multe
simi- vip
si eu
dana4699- vip
DAAAAAAAAAA,mai vrem!dana4699 a scris:si eu
simi- vip
imi pare rau ca se termina Ask , dar o sa-l revad de fiecare data cu acceasi ardoare , insa vreau sa vizionez si Asi..dana4699 a scris:atat de putine episoade ,
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
sa fie ca Tanar si nelinistit , cam 5000 de episoade
dana4699- vip
si tot nu m-as satura
dana4699- vip
si va uitati in seara asta la Ezel
dana4699- vip
Lavy,tu nu ai vazut Asi????lavy612 a scris:
imi pare rau ca se termina Ask , dar o sa-l revad de fiecare data cu acceasi ardoare , insa vreau sa vizionez si Asi..
simi- vip
Nici eudana4699 a scris:si tot nu m-as satura
simi- vip
eu cred ca l-am vazut de vre-o trei ori si inca il mai vad odata
dana4699- vip
Nu ma uit la ezel din cauza divei...cand o vad ca da din aripi.... ma apucadana4699 a scris:si va uitati in seara asta la Ezel
simi- vip
Nu , simi, o sa vad Asi dupa Ask....simi a scris:
Lavy,tu nu ai vazut Asi????
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
M-am speriat ca nu l-ai vazut si eu sant la ep 55...din noudana4699 a scris:eu cred ca l-am vazut de vre-o trei ori si inca il mai vad odata
simi- vip
La Ezel merită să te uiţi la Kenan-Ezel , arată bine .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 25 Mai 2011, 8:50 pm, editata de 1 ori
Mi-a placut de el cand a inceput serialul....dar dupa ce am dat cu ochii de Murat nu-mi mai place de ezel... el e in topul preferintelorDENISA a scris:La Ezel merită să te uiţi la Kenan-Ezel , arată bine .
simi- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum