28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Basescu, dupa alegeri, in fata natiunii:
- Sa traiti bine !
Basescu, la un an de la alegeri:
- Sa traiti !
Basescu, la doi ani de la alegeri:
- Mai traiti ?
- Sa traiti bine !
Basescu, la un an de la alegeri:
- Sa traiti !
Basescu, la doi ani de la alegeri:
- Mai traiti ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Trei tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:
- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.
- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi renova apartamentul.
Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al 3 lea nu zisese nimic.
- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!
- Eu am pus desteptatorul sa sune la 3:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: “Pescuit sau sex?”
Si ea mi-a raspuns: “Sa te imbraci bine!”
- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.
- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi renova apartamentul.
Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al 3 lea nu zisese nimic.
- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!
- Eu am pus desteptatorul sa sune la 3:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am susurat la ureche: “Pescuit sau sex?”
ninnet- vip
ninnet a scris:
da , erau vremuri frumoase nu ?
... probabil fiecare perioadă are un farmec aparte, dar atunci erau alte priorități ... carpe diem
bună seara !!!
victoria am văzut şi eu pe sărite CLONA , Zein dacă ar fi fost ras cred că arăta mult mai bine , îmi plăcea cum dansa , mi-ar place să-l văz pe Fulgerică dansând precum Zein .
victoria am văzut şi eu pe sărite CLONA , Zein dacă ar fi fost ras cred că arăta mult mai bine , îmi plăcea cum dansa , mi-ar place să-l văz pe Fulgerică dansând precum Zein .
ninnet a scris:... “Pescuit sau sex?”
asta încă n-am testat-o
salut denisa
Un neurolog examineaza atent o pacienta, care se plange de dureri de cap:
-sunteti casatorita?
-Nu.
-In cazul asta nu mai inteleg nimic!
Pufy să înţeleg că numai " şaiba " provoacă dureri de cap
DENISA a scris:Pufy să înţeleg că numai " şaiba " provoacă dureri de cap
alergie la metal
Cele trei năzuinte ale barbatului:
1. sa fie asa frumos cum crede maica-sa ca e.
2. sa fie asa bogat cum crede fiu-su' ca e.
3. sa aiba atatea femei cat suspecteaza nevasta-sa ca are.
1. sa fie asa frumos cum crede maica-sa ca e.
2. sa fie asa bogat cum crede fiu-su' ca e.
3. sa aiba atatea femei cat suspecteaza nevasta-sa ca are.
Noapte buna va doresc ! fetelor, aveti grija de , Pufy, fa comanda
de un tir plin cu servetele sa vina pana luni, poate-i comanzi si
lui Simi un tir cu prosoape dar sa fie mai scurte
va pupic, have a nice day
ninnet- vip
ninnet, ... șervețele și prosoape să fie
pufy2010 a scris: ninnet, ... șervețele și prosoape să fie
ninnet- vip
Noapte buna Ninnet!Ce ganduri frumoase indrepti spre mine!!! cupidon cupidonninnet a scris:Noapte buna va doresc ! fetelor, aveti grija de , Pufy, fa comanda
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
fashiontv | FTV.com - Monte Carlo Film Festival Red Carpet
Off turcii nu au ziarişti acreditaţi la festivalul de la Monte Carlo
There are no Turkish Media registered to the festival (yet). There might be participation as 'unregistered' press. If we receive that information we will share it here.
We received the info that Access Hollywood, E! and TV Guide Network channels will be broadcasting interviews from the Red Carpet. There will be no broadcast of the actual Award Ceremony. The festival itself will release those videos.
There are some messages in the forums saying that last year Fashion TV broadcast the Red Carpet interviews. Maybe it will do the same for this year also.
Off turcii nu au ziarişti acreditaţi la festivalul de la Monte Carlo
There are no Turkish Media registered to the festival (yet). There might be participation as 'unregistered' press. If we receive that information we will share it here.
We received the info that Access Hollywood, E! and TV Guide Network channels will be broadcasting interviews from the Red Carpet. There will be no broadcast of the actual Award Ceremony. The festival itself will release those videos.
There are some messages in the forums saying that last year Fashion TV broadcast the Red Carpet interviews. Maybe it will do the same for this year also.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 31 Mai 2011, 11:21 pm, editata de 1 ori
Noapte buna Ninnet ... Deni ai venit cu cadourile ca de fiecare data Thanks
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
mai e ouțin până pe 10, mass-media turce nu au cum să rateze momentul, doar dacă consturile deplasării nu sunt prea mari
fetelor, noapte bună
fetelor, noapte bună
Pufy! Wauuuuuu,Denisa ce costumatii poarta toti la Monte Carlo!! Iti dai seama cum o sa arate Muri la patru ace...iar Tuba ca o printesa. Si sa-i vezi cum pasesc amandoi pe covorul rosu...impreuna bineinteles...!!!
simi- vip
buna seara , toata lumea a plecat la culcare , va urez si eu Noapte buna
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
eu nu am plecat la culcare
Somn usor Dana!!!!! Somn usor Denisa!
simi- vip
Denisa eu am inteles ca vrei sa pleci si tu la culcare!!!Nici eu nu am plecat bantui pe aici!!!
simi- vip
multumesc la fel SIMI . Noapte buna tuturor si sa-l visati pe pretiosul
dana4699- vip
si eu mai bantui , mi-a fost dor de voi
dana4699- vip
simi- vip
nu , eu colind niţel pe net , e prea devreme ptr mine ..
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum