Serialesitelenovelet
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 03 Iun 2011, 3:58 pm

Denisa,vezi ca ti-a furat o imagine din asta si am pus-o intr-un clip(al 2-lea)!!!Sper sa nu te super!!! 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 155520 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 155520
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Iun 2011, 3:59 pm

photoshop -ul . poti folosi ce vrei dar la cele transparente trebuie să le pui un fundal că altfel ai văzut apar pe fundal negru .

Gata v-am pupăcit , ne citim mai târziu BYE !!!!

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 896463e8

http://vimeo.com/6482901

Asi'nin Monte Carlo'daki adaylıgı veya kaçıncı oldugu ile ilgili birkaç yazısma yapılmıs geçmis sayfalarda. Bir bilgi notu vermek istiyorum hepinize.

Monte Carlo Festivali Yarısma Yetkilisi ile bir yazısma yaptık geçtigimiz günlerde. Basın Kitapçıgındaki açıklamayı ve ilgili resimleri verirken bu açıklamayı da yazmıstım aslında. Bizim mesajımızın 'sorular' kısmını ve bunlara gelen cevabı oldugu aktarıyorum asagıya...

1. Is there a jury dedicated to International TV Audience Awards? If there is, could you provide the names, titles and countries they represent?
- There is no jury because based on the figures collected by our partner Mediametrie.

2. In the Press Release dated April 27, 2011 it is stated that the nominees have been pre-selected from the fifteen best performing foreign fiction programs. What were the criteria in selecting these nominees? Only the number of audience (viewing ratings) they receive globally or were some other factors/specifications taken into consideration?
-If more explanation is necessary, than the information indicated in the press release, we can put you in contact with Mediamétrie.

3. What will be the procedure to select the winning program in these categories? Jury screening and decision or the number of international TV audience?
-There is no screening. The winner will be designated after taking in consideration all the figures of audiences as stated in the press release.

Uluslararasý TV Ýzleyicileri Ödülleri, Monte Carlo TV Festivali bünyesinde ayrıca verilen bir ödül. Bu yýl 6. kez düzenleniyor.

Festivalde yer alan diger ödüller için jüri heyeti sistemi uygulandıgı halde, Uluslararasý TV Ýzleyicileri Ödülleri için Mediametrie tarafýndan dünyadaki 67 ülke ve 3 milyar izleyici arasýnda yapýlan ölçümlerde elde edilen data kullanýlýyor ve en çok izlenen yapýmlar bu þekilde belirleniyor. Sonuç olarak Asi, 2010 yılında Telenovelas/Soap Opera dalında tüm dünyada en çok izlenen üç yapımdan biri. Hangi yapımýn birinci olacagı o gece açıklanacak.

Muhtemelen festival sonrasý bu konuda Mediametrie'den daha detaylı bilgi almamız mümkün olacaktır.

Aşk ve Ceza 60 Bölüm Resimleri

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 110
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 109
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11128. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11228. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11328. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11428. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11528. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11628. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11728. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11828. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 11928. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 120

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Iun 2011, 4:59 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 03 Iun 2011, 5:08 pm

Merhaba,
Denisa, mersi de poze!
Vin şi eu în completare :)

kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 03 Iun 2011, 6:06 pm

Merge Serghei la Louvre si vede pictura cu Mona Lisa. Cheama ghidul si-l intreaba cat costa. Ghidul ii raspunde:
- Pai stiti, asta-i muzeu, pictura nu e de vanzare.
- Hai, ma lasa-ma cu prostiile, in lumea asta totul e de vanzare, zice Serghei.
Atunci ghidul se gandeste sa zica o suma cat mai mare, crezand ca n-o sa poata plati:
- 400 milioane de euro. Scoate Serghei cecul si-i scrie 400 de milioane.
- Acuma da-o jos, ii zice ghidului.
- Dar nu pot, suntem într-un muzeu...
- Hai ma ca ti-am platit-o,ce ai? Da-o jos.
Ăsta cu mainile tremurande da jos pictura.
- Taie-i rama, zice Serghei.
- Dar, domnule...
.- Ma, ti-am dat banii pe ea sau nu?
Ghidul cu mainile tremurande, transpirat tot, scoate pictura din rama.
- Bine, acuma ia markerul si scrie asa: Te iubesc, Yura
- Dar, domnule, asta e o pictura celebra, nu pot sa fac asta.
- Ma. am cumparat-o. e a mea. scrie acolo ce iti spun.
Ghidul ia markerul si transpirat tot, scrie mesajul.
La care Serghei scoate mobilul si zice:
- Alo, Sasha? Vezi ca eu am luat felicitarea, de cadou te ocupi tu.

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 03 Iun 2011, 6:11 pm

Multumim pentru poze, Denisa. kiss kiss kiss
Multumim pentru promo, Motzisor. kiss kiss kiss
Mama...dar ce alearga lumea sa vada ce s-a intamplat cu Savas... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516
Zici ca sunt la maraton . Smile
Pala si Fidan , par sa se impace. Foarte bine.
Si bine ca nu pateste Pretiosul nimic... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 03 Iun 2011, 7:07 pm

Buna seara fetelor kiss kiss ce faceti ? ati mai dezbatut problema ? pana la urma Savas nu are nimic sa inteleg ?......a
apropo de Savas, 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 60243 la emisiunea de pe Kanal D , Drept la tinta era invitata Mihaela Ceausescu, ma rog printre altele
se plangea ca a fost tepuita de o agentie de voiaj , la un moment dat a zis ca Savas a inebunit pe toata lumea , 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 255789 o isterie
numita Savas, si vreau sa spun ca tipa este destul de respectabila ,si eu o apreciez foarte mult, e foarte citita si culta ,deci toata lumea SAVAS....... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 60243 .....ASTA AM VRUT SA SUBLINIEZ
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 03 Iun 2011, 7:11 pm

Salut fetelor,

tare fotografia cu Yavuz și Savaș, în luciul vopselei mașinii se vede un membru al echipei de filmare ce ține un panou pentru reflexia luminii, în spatele lui Savaș
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 03 Iun 2011, 7:21 pm

pufy2010 a scris:Salut fetelor,

tare fotografia cu Yavuz și Savaș, în luciul vopselei mașinii se vede un membru al echipei de filmare ce ține un panou pentru reflexia luminii, în spatele lui Savaș

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 648483 ce atentie distributiva ai ! te-am pus absent cateva zile ! Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 03 Iun 2011, 7:22 pm

superb, imi place foarte mult !
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 03 Iun 2011, 7:34 pm

Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel:Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin!

Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.

Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria.

A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit

mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.

A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!

Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 03 Iun 2011, 7:35 pm

pentru voi, din gradină
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 03062011117.th

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 03062011115.th

pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Vin 03 Iun 2011, 7:37 pm

pufy2010 a scris:pentru voi, din gradină
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 03062011117.th

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 03062011115.th

nice thanks 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 517793 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 517793
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 03 Iun 2011, 7:42 pm

- Mamico, ce faci goala pe taticu?
- Sar pe el ca sa-i desumflu burta.
- Te obosesti de pomana! In fiecare dimineata, vecina ingenuncheaza si i-o umfla la loc ...
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 03 Iun 2011, 7:50 pm

Va-m adus si eu un articol merita citit si comentat
aminte de ea. Traia in Turcia si facea traducerile din turca in romana la serialul Asi.

ASI/Peach/ 18 oct.2009 ora 20.17

"Awww... Citesc si nu imi vine sa cred! Cred ca fanii serialului au nevoie de cateva explicatii. La fel si turcoaicele, care, dupa cum vad, sunt adolescenti, sau pustoaice de 13-25 de ani. E clar! In afara de faptul ca nu au experienta vietii, au fost atat de captivate de performantele actorilor, incat cred ca mandria si prejudecata din film continua si in afara platourilor... Sa-mi sumec manecile si sa purced in a da explicatii, cu riscul asumat de a dezamagi aceste persoane naive! Cineva trebuie sa le scuture bine...
1. Murat Yildirim si Tuba Buyukustun sunt actori noi. Eu nu am mai auzit de ei. Inainte de a se apuca de serialul Asi, au avut cateva roluri, insa mici si sterse. Roluri cu 2-3 replici sau roluri in seriale de umplutura, difuzate la ore in care nu prea se inregistreaza audienta. Norocul lor a fost ca o mare producatoare a decis sa dea unor tineri sansa vietii lor. A avut incredere in ei, a vazut ca exista potential si i-a adus in echipa ASI, un serial caruia i-a fost acordat un buget imens si care a fost difuzat la ore in care lumea se aseaza de obicei in fata televizorului. A trebuit sa dea tot ce era mai bun in ei, petru ca au fost constienti ca de acest serial depinde viitorul lor. De aici si performanta care a parut atat de reala! Intre ei nu cred sa fi existat ceva romantisme, nu avea cum!
2. Burcin Terzioglu este mai cunoscuta. Nu atat dupa nume, cat dupa figura. Cand i-am auzit prima data numele, nici eu nu am stiut exact cine e. Apoi i-am vazut pozele din copilarie si mi-am amintit. A fost un fel de Abramburica, fiind prezenta mereu in emisiunile pentru copii. Sigur a inceput cu ajutorul parintilor, insa a continuat sa apara in acele emisiuni deoarece chiar a fost un copil talentat. Are filme, are seriale in care a jucat alaturi de actorii renumiti ai Turciei. Cand inceput sa creasca, o perioada buna de timp a refuzat ofertele pe care le-a primit, din cauza ca mergea la facultate. Dupa facultate, a acceptat un rol principal intr-un serial in care juca si Murat Yildirim. Este o tipa dintr-o bucata, in sensul ca nu se fereste sa spuna imediat ce-i trece prin cap. Parerea ei a fost ca, datorita pauzei pe care a facut-o, are nevoie de perfectionare profesionala si ca nu mai are de gand sa joace pana cand nu va simti ca este in stare perfecta. E foarte cultivata si vorbeste elegant, spre deosebire de Murat Yildirim care atunci cand deschide gura ai impresia ca il auzi pe Adrian Copilul Minune. Este un parvenit... Problema cu Burcin este ca atunci cand are ceva de spus, o face in asa fel incat nu iti permite sa-i dai replica. E dura, e radicala, e foarte decisa in hotararile ei... Insa asta nu inseamna ca este o persoana mojica sau de ultima speta.
3. Tuba Buyukustun are o personalitate puternica, la fel ca Burcin. Daca Burcin o face pe fata, Tuba o face pe ascuns. De la Burcin afli ce are de gand din vorbele ei, pe cand de la Tuba nu poti afla decat dupa ce faptul s-a consumat. Tot timpul m-am ferit de astfel de persoane, intrucat niciodata nu stii la ce te poti astepta din partea lor. Si totusi, este foarte feminina, spre deosebire de Burcin care este cam baietoasa. Dupa ce am inceput sa urmaresc serialul, am incercat sa aflu cine este aceasta Tuba. Am fost socata sa aflu ca a jucat intr-un film care a avut incasari record in istoria cinematografie turce. Cu 2-3 ani in urma, vizionand acel film, chiar ma gandisem cine a avut ideea sa aduca o astfel de asa-zis actrita. Cele 5 minute de film in care ea apare si da cateva replici, sunt naspa rau! Am fost uimita cand am realizat ca este una si aceeasi persoana! Cineva a tot incercat sa o propulseze, asta este parerea mea.... Dar este o diferenta ca de la cer la pamant intre performanta de atunci si cea din Asi. Imi place de ea, pentru ca a reusit sa se perfectioneze intre timp. De asemenea, am urmarit si cateva reportaje recente cu ea. Vorbeste foarte frumos, are o voce calda si placuta. Cred insa ca este o persoana nefericita. Asultandu-o, ai impresia ca, desi este o persoana cu capul pe umeri si picioarele pe pamant, duce totusi, lipsa de ceva. Nu termina frazele, lasa multe semne de intrebare.. Sau mai rau, raspunde ducand, cu abilitate, conversatia in alta parte.. De aici si falsa vulnerabilitate.
4. Hmmm... Murat Yildirim, omul negru :) El, copilul din provincie, s-a trezit dintr-odata in buricul Istanbulului. Cred ca niciodata in visele lui konyene nu si-a imaginat ca va putea trai un asa dezmat. Parintii lui, oameni modesti, cu o conditie normala, l-au trimis in Istanbul sa urmeze Politehnica. El, frumusel si cu vino-n-coa`, a cucerit multe inimi printre studentele viitoare inginere. Are un papagal mama-mama, numai bun pentru pustoaice arzoaice. Norocul lui a fost ca, in clubul de teatru al facultatii, existau persoane care mai apareau la televizor, sau mergeau la probele de audienta si obtineau 1-2 replici in seriale. S-a tinut si el dupa ei si usor usor a obtinut acel prim contract baban pentru serialul in care juca Burcin. Avand lipici si papagal, a cucerit-o usor. Ea, bogata si cunoscuta. El, un crai dorit de toata lumea. Ei ii trebuia un tip super-bine, lui ii trebuia o tipa care sa-l cizeleze si sa-l ajute din toate punctele de vedere.
5. Tuba si Murat sunt zero compatibili. El vorbeste mult si prost, ea e retinuta. El face pe mascariciul, ea zici ca e Cenusareasa. Nimeni nu il poate tine mai bine in frau pe Murat decat Burcin. Chiar si ei ii este greu :)) Asta, cum e singur, cum scapa niste perle maneliste. Trebuie oprit, nu ar trebui sa vorbeasca deloc in public :) Un exemplu:
Reporter: "Care credeti ca este diferenta dintre cinematografie si seriale?"
Murat: "E simplu de raspuns, dar daca tot intrebati... Ala care urmareste tre` sa stie diferenta dintre cinema si teatru." (rade si are cercel in ureche).
Reporter: "Ma refer la diferanta pe care o simtiti dvs ca actor.."
Murat: "Aha! Cand jucam in piese de teatru ma chinuam si traspiram mai mult, la filme pot sa repet scena cat am io chef ca nu ma streseaza nimeni din public."

De destept ce e, nici nu a reusit sa-si termine facultatea. Chiar daca a devenit cunoscut, unii profesori nu ii dau nota de trecere ca sa poata sa se inscrie la licenta.
Cand a fost intrebat, a zis ca sunt unele materii care ii provoaca dureri de cap si burta :)
Deci.... Manelist, cu lipici la fete tinere. Punct!"

Eu personal sunt de acord cu ea!
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 03 Iun 2011, 8:49 pm

Lica nu am inteles cine a spus toate astea??? Evil or Very Mad Nu ma intereseaza cum a fost Burcin cand era mica...acum din punctul meu de vedere e nula.Aproape toti copiii care joaca in filme cand sant mici atunci cand cresc nu se mai aude nimic de ei....cum e si cu Burcin.De Murat ce sa zic...bravo lui ca a dat din coate si a ajuns acolo unde e....PE COVORUL ROSU....ca joaca din ce in ce mai bine 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 lui...inseamna ca are ceva si in cap,nu oricine poate face asta.Daca s-a cizelat....foarte bine...a intrat in alta lume si era nevoie...dar asta nu inseamna ca l-a cizelat diva,fie vb intre noi ea nu mi se pare cizelata cu toate volanasele alea pe ea.Diferenta dintre ei,este ca diva a avut parinti cunoscuti care au bagat-o in filme de mica(dar asta nu inseamna ca e si buna!!!) iar Murat si-a facut singur cariera.Asa ca mie nu-mi ramane altceva de facut decat sa-l felicit pe el 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 441651 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 Tuba mi se pare o fata faina,educata,frumoasa care s-a descurcat singura. 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 :dfer:Mie nu-mi schimba nimeni parerea despre Murat!!! 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 67332 In serialele Asi si Ask a jucat MONUMENTAL. 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 813541 si ii doresc sa urmeze si altele asemenea! 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Iun 2011, 9:07 pm

Lica eu nu sunt manelistă şi asta e simplu de sesizat din melodiile pe care vi le mai pun şi vouă, iar Murat chiar dacă ar fi un " băiat de cartier " merită apreciat , nu e de ici de colo să vii inviatat la un dineu oficial de preşedintele unei ţări sau să fii invitat de altul la el în ţară doar ptr că zâmbeşte şmechereşte , e talentat , provine dintr-o familie elevată, tată profesor , sora profesoară în Anglia cealată e studentă, deci nu sunt o familie mediocră, poate respectă tradiţiile dar trăiesc şi în lumea reală.

Burcin a pornit ca un talent şi moare speranţă, nu se face remarcată cu nimic , e ştearsă.

dar acest băieţaş şi această fată ( Tuba ) ne-a făcut pe multe dintre noi să ne pierdem nopţile pe net , eu uan nu mă uitam pe la TV, la seriale nici atât , dar am văzut o reclamă cu băieţelul din 1001 de nopţi şi m-a impresionat foarte mult suferinţa lui , frumuseţe a şi dăruirea mamei lui şi chiar acel bărbat de neînduolecat Onur care în final s-a dovedit a fi foarte uman . când dădeau reclamă la ASi chiar nu mă uiatm , Tuba mi se părea şleambădă , urât îmbrăcată , Murat cu mâinile în buzunar chiar nu m-a impresionat iar pe la ep 4 am văzut întâmplător un dans al lor şi privirile lor cum practic se întrepărundeau şi m-au cucerit definitiv şi nu regret că mi-am pierdut nopţile pe net cghiar a meriatta să-mi " sacrific " din timpul meu liber şi aşa destul de puţin . Cei doi sunt foarte talentaţi şi modeşti sper să cadă pe mâna unor producători buni şi a unor regizori talentaţi şi sigur vom mai auzi mulţi ani de acum înainte despre ei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 03 Iun 2011, 9:11 pm

Sant de acord cu tine Denisa...nu conteaza de unde vi....conteaza unde ajungi... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 03 Iun 2011, 9:20 pm

Buna seara din nou , fetelor! kiss kiss kiss

Hai ca am trait sa citesc si asa ceva despre Murat ... stupid stupid stupid
Nu imi vine sa cred ... Cat de tare a fost propulsat Murat, de familia Burcinicai si de insasi 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 756436 ... Parca au sarit cu totii pe o trambulina ...si astfel au reusit marea performanta de a-l face pe Pretios, actorul foarte bun care este astazi ...
In sfarsit...fiecare cu parerea lui...
Dar daca Murat a reusit sa cucereasca inimile atator fani ...este MERITUL LUI... SI ATAT...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 03 Iun 2011, 9:26 pm

Tuba era cunoscută când a început ASi ,Murat nu prea dar nu a încercat să capteze tot auditoriu ea , i-a lăsat spaţiu şi lui Murat , s-au ajutat enorm unul pe altul s-au pus în valoare reciproc ,, lucru mai rar întâlnit în lumea artistică , fiecare doreşte să fie nr 1 . cred că le- a fost foarte greu să joace cu atâtea priviri aţintite asupra lor mai ales că la ei totul părea realitatea ca şi cum şi ar fi ecranizat propriile trăiri interioare conştienţi poate că stârnesc zvonuri dar aveau o scuza " asta ne cere regizorul şi scenariu " spre sfârştul serialului am senzaţia că inimile nu le mai asculta raţiunea şi practic şi-au etalat propriile sentimente cu apariţia Caglei ei păreau o familie reală, Aceşti doi actori mi-au înfrumuseţat viaţa, mi-am făcut prieteni nu doar virtuali ci şi reali , am ajuns să cunosc cultura unei ţări care până la acel moment nu prea m-a interesat .Tuba şi Murat sunt 2 actorii care pentru mine vor fi mereu pe locul întâi, sunt oamenii pe care-i voi păstra în suflet cu defecte şi calităţi. 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Ad18bce91d9f2714c09859d38b86a616

Ask ve Ceza 60. bölüm özeti

Yavuz Savaş’ı öldürecek mi?

Yıllar sonra ortaya çıkan ağabeyini ve babasının geçmişte âşık olduğu kadını karşısında gören Savaş allak bullaktır. Karışık duygular içerisinde kahvehaneden çıkar, dalgın bir şekilde arabasına doğru yürür. Ancak arabaya binemez çünkü Onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Yavuz bir anda karşısına çıkmış ve silahını Ona doğrultmuştur.

Hasip ise kimliğinden habersiz olduğu kardeşine kahvehanede unuttuğu araba anahtarını yetiştirmek için peşinden koşar. Savaş’ın yanına ulaştığında ise şoke olur!

Öte yandan, gelişmelerden habersiz bir şekilde, akşam yemeği için hazırlıklar yapılan evde, Şahnur’un hafızası ile ilgili endişeler yaşanmaktadır. Yanlışlıkla oğlu Kemal’in adını zikreden Şahnur, Fidan’ın korkmasına sebep olurken, Ona yapılan hasta muamelesine tepki duyar.

Seher, Savaş’ın geçmişte delicesine sevdiği Hasip ağa’nın oğlu olduğunu anlamıştır. Onun başına gelenlerden dolayı üzüntü duyan ve endişelenen Seher, kendi oğlunu da korumak ister ve herşeyden habersiz olan Şahnur ile konuşmaya karar verir. Ona düzenlerinin değişmesini istemediklerini ve oğluna gerçekleri anlatmayacağını söyler. Ancak Hasip artık sandığından fazlasını biliyordur ve öfkeyle Baldar
Ancak Hasip artık sandığından fazlasını biliyordur ve öfkeyle Baldar holdinge doğru yola çıkar.

Yavuz’un son olanlarla birlikte kendi güvenliği ile beraber Onunkini de tehlikeye attığını düşünen Cemal ise artık Yavuz’dan kurtulmak gerektiğine emin olmuştur. Ancak Yavuz Cemal’den son bir iyilik istemektedir. Cemal bu teklifi reddeder. Yavuz ise artık başka çaresi kalmadığını düşünerek canice planını uygulamaya karar verir.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Iun 2011, 9:35 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 03 Iun 2011, 9:27 pm

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 136358 Lica , mie mi se pare ca parerile acelea au fost mai degraba critici dure aduse la adresa unei persoane atat de deosebite cum este Murat ...Nu conteaza ce calificative a avut la scoala sau la facultate , dar cariera lui actoriceasca spune destul de mult!!! Si in ceea ce priveste faptul ca a fost caracterizat drept ,, manelist '' totusi sa fim serioase un manelist sau un agramat nu reuseste sa fie recunoscut si apreciat de o populatie vasta.. avem dovezi clare cu invitatia presedintelui Croatiei .... Noi nu ne schimbam opinia cu privire la 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 255789
NEVER AND NEVER!!!!!!!!!! Si Burcin a ramas demult in umbra , cu tot cu aerele ei de Ambramurica....
Bravo :mURI>: .....A stiiut sa se descurce si sa devina faima Istambulului... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 357595
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 03 Iun 2011, 9:35 pm

cadouri barbati

Categoria "Bancuri noi"
bancurile 1-20 din 160

Următoarele 20 bancuri
eClub - un club al cluburilor virtuale! Dacă vrei să fii informat despre lansarea serviciilor noastre, click aici!

1. Ce a zis olteanul când a văzut Marea Neagră? Muică, ce de Olt!
trimite unui prieten | (alezandru) | (3 voturi)

2. Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fabricat în China.
trimite unui prieten | (samsi) | (8 voturi)

3. - Doamnă, arătaţi superb în această toaletă!
- Nesimţitule, închide uşa!
trimite unui prieten | (samsi) | (33 voturi)

4. Ana: Ce faci?
Manole: Un zid. Te bagi?
trimite unui prieten | (Bob) | (13 voturi)

5. Un tânăr merge la preot:
- Părinte, am venit să mă spovedesc.
- Nu este nevoie, ţi-am citit blogul!
trimite unui prieten | (samsi) | (39 voturi)

Iveco Massif Coupé 12,9 D 434 CP
Pret: 40.000 € Capacitate: 12.882 cmc
An fabricatie: 2003 Rulaj: 250.000 km Putere: 434 CP
Click pentru detalii si alte oferte

6. În avion, la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn. La un moment dat, ea începe să strănute şi de fiecare dată începe să tremure din toata fiinţa ei, după care îşi şterge delicat nasul.
Istoria se repetă, la care domnul de lângă ea i se adresează:
- Mă scuzaţi, nu vreau să vă inoportunez, dar mi-e imposibil să mă abţin să vă întreb: de ce tremuraţi aşa de tare de fiecare dată când strănutaţi?
- Pentru că sufăr de o boală foarte rară, de fiecare dată când strănut, am un orgasm.
La care domnul, un pic jenat că nu a mai auzit de asemenea boală, o întreabă grijuliu:
- Şi luaţi ceva?
- Da... piper...
trimite unui prieten | (samsi) | (97 voturi)

7. La un semafor, opreşte la culoarea galbenă un Maybach. În spatele lui, nereuşind să mai frâneze la timp, intră un Tico. Pe bordul Maybach-ului apare: "New hardware detected. Install?"
trimite unui prieten | (samsi) | (53 voturi)

8. Discuţie la Dacia:
- Ce ar trebui schimbat ca maşinile noastre să corespundă normelor internaţionale?
- Normele internaţionale.
trimite unui prieten | (samsi) | (23 voturi)

9. Judecătorul întreabă martorul la proces:
- La ce distanţă v-aţi aflat de locul accidentului?
- La 6 metri şi 75 de centimetri.
- Şi cum de ştiţi aşa de exact?
- Când am văzut accidentul, mi-am dat seama pe loc că voi fi întrebat la proces de vreun tâmpit şi am măsurat...
trimite unui prieten | (samsi) | (45 voturi)

10. Doi ardeleni la oraş sunt cazaţi într-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apucă ei să urce pe scări. Pe la etajul 5, Ion către Gheorghe:
- Gheo, am să îţi zic ceva…
- Lasă-mă în amărăciunea mea, îmi zici când ajungem…
După încă vreo 7 etaje, Ion:
- Gheo, trebe să-ţi zic ceva…
- Lasă-mă Ioane, îmi zici când ajungem, acu' lasă-mă în pace!
În faţa uşii, Gheorghe către Ion, gâfâind ca o locomotivă:
- Ia zi acuma ce voiai să-mi zici.
- Am uitat cheia la recepţie!
Se apucă ei să coboare. După vreo 5 etaje, Ion vrea să zică ceva.
- Lasă-mă în pace. Îmi zici jos!
Alte 7 etaje, Ion vrea să spună ceva, Gheorghe îl opreşte enervat. Ajung sleiţi la recepţie, Ion:
- Măi Gheo, tu chiar nu ştii de glumă?
trimite unui prieten | (Bob) | (118 voturi)

11. Cum îl enervează nevastă-sa pe Emil Boc? Îi ia cheile de la maşină de pe masă şi le pune pe frigider.
trimite unui prieten | (cristi) | (62 voturi)

12. O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lângă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită în sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, când vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!
trimite unui prieten | (samsi) | (112 voturi)

13. Un individ avea nevoie de un instalator, aşa că îl roagă pe un prieten să-i comande unul. Zis şi făcut. Pune mâna pe telefon şi-l sună pe instalator:
- Bună ziua...
- Sunt fierbinte, ce doriţi?
- Ce număr de telefon mi-a dat ăsta?, se întreabă omul, care închide telefonul şi formează numărul din nou.
- Alo?... aş dori...
- Alo... sunt fierbinte...
- Auzi, cucoană... eu nu-mi văd capul de treabă şi matale îţi arde de alte alea.
Trânteşte telefonul şi-l sună pe prieten:
- Bă, ce număr de telefon mi-ai dat? Că-mi răspunde una şi-mi spune că-i... fierbinte...
- Păi Fierbinte Ion îl cheamă pe instalator. Cred că ţi-a răspuns nevastă-sa.
trimite unui prieten | (samsi) | (91 voturi)

14. Erau doi reni. Unul era numai coaste şi celălalt era numai coarne. De aceea, pe unul îl chema Costel şi pe celălalt Cornel.
trimite unui prieten | (ali baeram) | (61 voturi)

15. Cum fac oltencele testul pentru sarcină? Îşi bagă un praz în sex şi, dacă iese muşcat, sunt în luna a treia.
trimite unui prieten | (samsi) | (74 voturi)

Volkswagen Golf Hatchback 1,9 I 90 CP
Pret: 1.900 € Capacitate: 1.900 cmc
An fabricatie: 1993 Rulaj: 145.000 km Putere: 90 CP
Click pentru detalii si alte oferte

16. Vine soţul acasă şi-şi întreabă nevasta:
- Ce ai face dacă aş câştiga la Loto?
- Aş lua jumătate şi te-aş părăsi, răspunde soţia.
- Perfect, spune soţul. Am câştigat 12 dolari. Ia 6 şi dispari!
trimite unui prieten | (Bob) | (197 voturi)

17. - Sunteţi ginecolog?
- Nu, dar aş putea arunca o privire.
trimite unui prieten | (Bob) | (73 voturi)

18. Becalisme:
- Gigi Becali nu face flotări, le cumpără gata făcute.
- Dacă tu ai 1 leu şi Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai mulţi bani decât tine.
- Gigi Becali nu o să ajungă în Rai pentru că a fost deja acolo şi nu i-a plăcut.
- Dacă ai o prietenă, înseamnă că Gigi Becali nu a mai avut chef de ea.
- Unele persoane poartă pijamale cu SuperMan. SuperMan poartă pijamale cu Gigi Becali.
- Gigi Becali nu se spală pe dinţi. Dinţii lui spală periuţa de dinţi.
- Gigi Becali poate să împartă la 0.
- Gigi Becali donează mereu sînge la Crucea Roşie. Dar nu e niciodată al lui.
- Timpul nu aşteaptă pe nimeni, decît dacă e Gigi Becali.
- Dumnezeu plăteşte drepturi de autor lui Gigi Becali pentru Biblie.
- Gigi Becali nu poartă ceas. El decide ce oră să fie.
- Doar punctele de la “i” au voie să stea deasupra lui Gigi Becali.
- Gigi Becali a luat examenele înainte să le dea.
- Ca euro-parlamentar, Gigi Becali va anula Legea Gravitaţiei.
- Gigi Becali a învins soarele într-un concurs de strălucire.
- Gigi Becali are puterea financiară necesară pentru a-l plăti pe Chuck Norris să-şi dea o palmă.
- Gigi Becali a fost primul om care a elaborat teoria relativităţii, dar ca să nu pară tocilar a vîndut-o lui Einstein.
- Gigi Becali unge pîinea pe unt.
- Gigi Becali poate fisiona atomul cu mîinile goale.
- Gigi Becali poate filma HD cu Nokia 3310.
- Gigi Becali poate să deseneze un triunghi cu 4 laturi.
- Gigi Becali poate să alerge 10 km în 15 secunde, că ştie o scurtătură.
- Timpul nu trece pe lîngă Gigi Becali, Gigi aleargă pe lângă timp.
- Gigi Becali poate să dea foc la un cub de gheaţă şi să îl stingă cu benzină.
- De ce în calendarul lui Gigi Becali se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu face mişto de Gigi Becali.
- Gigi Becali nu are acces la internet, internetul are acces la el.
- Gigi Becali poate să dea mat dintr-o singură mutare.
- Gigi Becali poate să amâne sfîrşitul lumii.
- Toate companiile de asigurări se bat să-i facă o asigurare de viaţă lui Gigi Becali pentru că el este nemuritor.
- Sunt lucruri pe care doar Gigi Becali le poate cumpăra, pentru toate celelalte există MasterCard.
- Lumea a fost făcută în urma unui proiect finanţat de Gigi Becali.
- Gigi Becali poate să apară la mai multe emisiuni TV în acelaşi timp. În direct.
- Gigi Becali a lovit odată un cal în barbă. Descendenţii acelui cal se numesc acum girafe.
- Gigi Becali a fost de 3 ori pe Lună, odată cu oile la păscut, odata cu Steaua în deplasare şi odată cu Rădoi când era mic.
- Gigi Becali a lăsat o urmă de pantof pe apă.
- Iniţial erau 8 minuni în lume. Dar Gigi Becali a declarat că preferă să ramînă modest.
- Gigi Becali poate să trântească o uşă închisă.
- Gigi Becali este capabil să lase un mesaj înainte de bipul sonor.
- Gigi Becali şi-a pierdut virginitatea înaintea tatălui sau.
- Gigi Becali a căzut de 2 ori în viaţa lui din avion: la Hiroshima şi Nagasaki.
- Gigi Becali stă cu viteza luminii.
- Gigi Becali a înecat odată un peşte.
- Doar Gigi Becali ştie să scrie cu pana care se află încă pe pasăre.
- Gigi Becali a cîştigat o partidă de şah cu un careu de aşi.
- Gigi Becali are o casă de vacanţă pe Soare.
trimite unui prieten | (Bob) | (540 voturi)

19. O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:
- Uite, tre’ s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las’ că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:
- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!
- Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna...

. - Alo, draga mea, ce-ţi plac mai mult, bananele sau căpşunile?
- Eşti la piaţă?
- Nu, la farmacie!

47. Se duce unul să cumpere ţigări. Ia pachetul şi citeşte: "tutunul cauzează impotenţă". Speriat, îi zice vînzătoarei:
- Nu vă supăraţi, din alea cu cancer nu mai aveţi?
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 03 Iun 2011, 9:37 pm

... manelist cu lipici la femei!!!! Smile Smile Smile

... cine o fi tipa care a scris comentariul? ... aș face bani frumoși din încercarea de a-i reda echilibrul psihic (nu sunt convins că voi și reuși)

la o primă citire, despre tipa care a scris comentariul:

- se identifică cu Burcin, fire directă, categorică în abordări, probabil nu arată foarte bine (sau consideră că nu arată foarte bine)
- decepționată în dragoste- probabil el - manelistul analfabet cu lipici la femei - i-a făcut vânt, pentru vreo tipă nu atât de categorică în a-și susține punctul de vedere

personal, ASI m-a ținut în fata calculatorului multe nopți De ce? datorită talentului actorilor - calitate dobândită nativ - au jucat exact cum au simțit acele roluri. Nu a fost nimic fals acolo - pentru comparație uitați-vă la telenovelele românești - falși cu toții
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 03 Iun 2011, 9:39 pm

lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 03 Iun 2011, 9:41 pm

pufy2010 a scris:... manelist cu lipici la femei!!!! Smile Smile Smile

- se identifică cu Burcin, fire directă, categorică în abordări, probabil nu arată foarte bine (sau consideră că nu arată foarte bine)
- decepționată în dragoste- probabil el - manelistul analfabet cu lipici la femei - i-a făcut vânt, pentru vreo tipă nu atât de categorică în a-și susține punctul de vedere

Smile Smile Smile Smile Smile
Foarte bun comentariul tau , pufy. Smile Smile Smile Smile
Uite ...am gasit si eu pe cineva care sa o aprecieze pe Burcin. stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Vin 03 Iun 2011, 9:42 pm

pufy2010 a scris:

la o primă citire, despre tipa care a scris comentariul:

Smile Smile Deci poate fi vb si de o tipa cam tare in gura 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 29 600626 , copia Burcinicai ...E prea transanta !!
lavy612
lavy612
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum