28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu gresesti Ninnet eu ma uit la copii mei...sant prea maturi pentru virsta lor...stiu totul de pe internet...au o vitezaaaaaaa!!!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sa mi-l trimita privat mesajul....ca cine stie,poate nu am toate pasaricile acasa si nu vreau sa auda toata lumea....ca mi se stirbeste onoarea!!!!ninnet a scris:
pot sa-ti dau ,dar cred ca Pufy se pricepe mai bine ..............nu ai auzit este psiholog ????????chiar daca nu practica
poate pune un diagnostic in mod cert fiecaruia dintre noi dealtfel numai ce a vazut rauri, rauri in
fiecare luni nu ? cine se pricepea sa ne aduca camioane cu servetele ????????? ce zici ???????
simi- vip
pufy2010 a scris:
... parcă e alt ritm, mult mai raspid... sau doar am îmbătrânit eu!?
nu in mod sigur totul e mai rapid..............nici nu savureaza bine momentul , ca a si trecut.........ai postat inca
o melodie superba care a facut valuri la vremea ei ,se dansa in cluburi si discoteci de simteai dragostea prin toti porii nu ?
cat priveste batranetea ...............nici vorba ........... ce noi suntem batrani ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
simi a scris:...poate nu am toate pasaricile acasa si nu vreau sa auda toata lumea....ca mi se stirbeste onoarea!!!!
ninnet a scris:
... ia uite ce melodie îi vine în cap lui Murat când se gândește la Tuba
Dragilor, pauza 2 minute
ninnet- vip
Dragalaselor va de noapte
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna Lica!
simi- vip
Viitoarea soacră îşi întreabă viitorul ginere:
- Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. Cum de nu m-ai întrebat pe mine înainte?
- Păi nu am ştiut că mă iubiţi şi d-voastră...
- Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. Cum de nu m-ai întrebat pe mine înainte?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Nopate buna , lica.
Somn usor.
Somn usor.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Viitoarea soacră îşi întreabă viitorul ginere:
simi- vip
Storie 'E Piccerelle
superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ninnet- vip
Rimelul de a Max Factor creează impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi.
Cred ca Max Factor ar trebui sa faca si prezervative.
victorelalove- moderator
[quote="pufy2010"]
Pufy, frumosule, nu mă bolunzi de cap, te tot foieşti, de gândeşti, mustăceşti, iar eu azi n-am capacităţi meditative.
La urma urmei care-i cea mai mare calitate a filmului Asi?
Una să aud!
Un adevăr masculin, rogu-te, că mi-e plin podul de entuziasm muieresc!
Eeeeeh??? Aştept părerea TA! Pliiiz
Pufy, frumosule, nu mă bolunzi de cap, te tot foieşti, de gândeşti, mustăceşti, iar eu azi n-am capacităţi meditative.
La urma urmei care-i cea mai mare calitate a filmului Asi?
Una să aud!
Un adevăr masculin, rogu-te, că mi-e plin podul de entuziasm muieresc!
Eeeeeh??? Aştept părerea TA! Pliiiz
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Vin 03 Iun 2011, 11:10 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
victorelalove a scris:Rimelul de a Max Factor creează impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi.
O femeie urmata de 15 copii intra la oficiul social al primariei.
- WOW", zice asistenta sociala, sunt toti ai dv?
- Da, toti sunt ai mei, zice mama
Se intoarce spre copii si zice cu ton de comanda: Sascha stai jos, si toti copiii se aseaza.
-Deci, zice asistenta sociala , sa incepem cu completarea formularelor; spuneti-mi numele copiilor.
-Acesta, cel mai mare este Sascha.
-Bine, si urmatorul?
-Si pe asta il cheama Sascha.
Asistenta sociala isi incrunta sprancenele si scrie mai departe.Unul dupa altul, fiii se numeau toti Sascha. Urmeaza fiica cea mica; si ea tot Sascha.
-Bine, zice asistenta sociala, Eu recunosc aici un model tipic.Toti 15 se numesc Sascha?
-Da, asta simplifica mult lucrurile, spune mama copiilor. Cand copii trebuie sa se scoale sa mearga la scoala nu-mi ramane decat sa strig tare: Saaaaaascha! Scularea. si cand e gata cina strig Saaaascha! La masa! si toti copiii vin in goana. Daca ii vad ca vor sa traverseze strada in fuga strig deasemenea Sascha, Stop! si toti se opresc. Faptul ca am botezat toti copiii mei Sascha a fost cea mai buna idee pe care am avut-o
vreodata.
Asistenta sociala se gandeste o clipa si intreaba nedumerita:
-Si cum faceti cand vreti sa chemati pe un anume copil si nu toatatrupa ?
-Simplu, il strig pe numele lui de familie.
- WOW", zice asistenta sociala, sunt toti ai dv?
- Da, toti sunt ai mei, zice mama
Se intoarce spre copii si zice cu ton de comanda: Sascha stai jos, si toti copiii se aseaza.
-Deci, zice asistenta sociala , sa incepem cu completarea formularelor; spuneti-mi numele copiilor.
-Acesta, cel mai mare este Sascha.
-Bine, si urmatorul?
-Si pe asta il cheama Sascha.
Asistenta sociala isi incrunta sprancenele si scrie mai departe.Unul dupa altul, fiii se numeau toti Sascha. Urmeaza fiica cea mica; si ea tot Sascha.
-Bine, zice asistenta sociala, Eu recunosc aici un model tipic.Toti 15 se numesc Sascha?
-Da, asta simplifica mult lucrurile, spune mama copiilor. Cand copii trebuie sa se scoale sa mearga la scoala nu-mi ramane decat sa strig tare: Saaaaaascha! Scularea. si cand e gata cina strig Saaaascha! La masa! si toti copiii vin in goana. Daca ii vad ca vor sa traverseze strada in fuga strig deasemenea Sascha, Stop! si toti se opresc. Faptul ca am botezat toti copiii mei Sascha a fost cea mai buna idee pe care am avut-o
vreodata.
Asistenta sociala se gandeste o clipa si intreaba nedumerita:
-Si cum faceti cand vreti sa chemati pe un anume copil si nu toatatrupa ?
-Simplu, il strig pe numele lui de familie.
victorelalove- moderator
[quote="Motzişor"]
... cea mai mare calitate - m-a făcut să trec mai ușor peste momete tensionate din viață. Ritmul alert în care trăim ne face să uităm valorile de bază - ASI e antidotul acestei uitări
... cea mai mare calitate - m-a făcut să trec mai ușor peste momete tensionate din viață. Ritmul alert în care trăim ne face să uităm valorile de bază - ASI e antidotul acestei uitări
Un tip in troleu se inpingea intr-o tipa. Tipa suparata il apostrofeza :
- Ce faci domnule nu iti e rusine ?
- Doamna am luat salariu si am un fisic de monede in buzunar !!
- Las-o dracu de treaba .. ce iti creste salariul din statie in statie ...???
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Un tip in troleu se inpingea intr-o tipa. Tipa suparata il apostrofeza :
simi- vip
Păi asta vreau să ştiu!pufy2010 a scris:... ASI e antidotul acestei uitări
De ce anume beneficiază Asi în mod esenţial???
Ca să ne ţină pe toţi în priză ani de zile, oameni atât de diferiţi de pe 3 continente, Asi ar trebui să conţină un mare adevăr! Să nu-mi spui că e calitatea scenariului!
Ce e?
Motzişor- vip
Motzişor a scris:[
de prezenţa a doi oameni minunaţi cu un magnetism irezistibil . de ecranizarea atât de simplă a unor trăiri şi sentimente atât de naturale şi fireşti , prin gesturi atât simple şi fără cuvinte îşi mărturiseau atât de sensibil dragostea .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 03 Iun 2011, 11:27 pm, editata de 1 ori
[quote="Motzişor"][quote="pufy2010"]... De ce anume beneficiază Asi în mod esenţial???
•O pasiune n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat sa fie înțeleasă și explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârșind abia când simte din nou nevoia de lămuriri.Octavian Paler
•O pasiune n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat sa fie înțeleasă și explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârșind abia când simte din nou nevoia de lămuriri.Octavian Paler
ninnet- vip
Fie... dar... + = ? doar nişte zeci de mii de fani nebuniDENISA a scris:...
de prezenţa a doi oameni minunaţi cu un magnetism irezistibil . [/color]
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Păi asta vreau să ştiu!
Ca să ne ţină pe toţi în priză ani de zile, oameni atât de diferiţi de pe 3 continente, Asi ar trebui să conţină un mare adevăr! Să nu-mi spui că e calitatea scenariului!
Ce e?
valorile promovate
- dragostea - în toate formele posibile - pură , obsesia din dragoste, puterea de a ierta din dragoste
- dragostea pentru copii, părinți
- respectul pentru cei apropiați
Toate astea te fac să revii cu picioarele pe pământ când, din diverse motive, te crezi buricul pământului. De fapt realizezi că ceea ce este cel mai important, este puterea de a arăta afecțiune
Aste a reușit ASI să transmită, iar pe întreg lanțul de relaționare din ASI, probabil fiecare ne-am regăsit la un moment sau altul al vieții noastre .
Ne regăsim și acum, iar din când în când mai tragem cu ochiul către serial
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum