28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
El este un actor atat de carismatic...incat cred ca atrage orice femeie care il vede...Nu are cum sa treaca neobservat...este nascut pentru meseria de actor!!!!!!simi a scris:Crezi ca ne-am mai uita la filmele lui daca nu am fii indragostite???Am mai cauta vesti despre el peste tot???
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Un inginer agronom, un oltean scolit la Bucuresti si in strainatate, se destainuie reporterului de la TV ce mult naduf in glas:
- Anul trecut am semanat varza pe 5 hectare; dar au mancat-o omizile. Anul acesta am semanat 10 hectare si iar au mancat-o omizile !
- Si ce masuri ati luat ? intreaba reporterul TV.
- Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature blestematele !
- Anul trecut am semanat varza pe 5 hectare; dar au mancat-o omizile. Anul acesta am semanat 10 hectare si iar au mancat-o omizile !
- Si ce masuri ati luat ? intreaba reporterul TV.
- Anul viitor o sa punem varza pe 20 de hectare. Sa se sature blestematele !
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Oare Muratel ...stie ce pasiuni naste??????????????????
Sau se prKeface ca este nestiutor? Din cate imi amintesc el spunea ca o femeie (fana) nu poate fi indragostita de el...poate fi indragostita de personajul pe care il interpreteaza.
daca analizezi putin , are dreptate , atunci cand ne amintim de ASI ,spunem Demir, cand
vorbim de ASK spunem Savas, de aici logica lui ... ........fanele sunt indragostite de personaj
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
S-a nascut sa ne faca noua zilele mai frumoase!! cupidon cupidon cupidon De cand ma stiu nu mi-a placut vreun actor asa cum imi place el!!!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Fetelor, va pupic, merg la dus......apoi la culcare aveti grija
de baiatul asta :mURI>: pana ne intalnim
de baiatul asta :mURI>: pana ne intalnim
ninnet- vip
Da...are. Poate ca este diferit in viata de zi cu zi...nu avem de unde sa stim. Insa ca Demir si ca Savas... wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!ninnet a scris:
daca analizezi putin , are dreptate
victorelalove- moderator
Noapte buna Ninnet!Sa visezi frumos! cupidon cupidon
simi- vip
Noapte buna, ninnet!
Somn usor si vise placute. Pe maine!
Somn usor si vise placute. Pe maine!
victorelalove- moderator
Joc de fotbal intr-un sat scotian.
Inaintea inceputul meciului, pentru alegerea terenului, arbitrul arunca o moneda in sus.
Rezultat: 4200 de raniti.
Inaintea inceputul meciului, pentru alegerea terenului, arbitrul arunca o moneda in sus.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Joc de fotbal intr-un sat scotian.
simi- vip
Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat – Strul, vesel la culme.
-Frate, am scapat de toate problemele !
-Dar ce-ai facut, ma ?
-Mi-am luat un elefant !
-Hai mai, lasa vrajeala, ca nu-mi arde…
-Zau! Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea… stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi… jet mic, jet mare. Copiii… stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa, ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei.
-Dar cat ai dat pe el ?
-1.000.000 de euro, dar face toti banii…
-Auzi, nu mi-l vinzi mie ?
-Ce sa fac ??? Face parte din familie acum, nu e de vanzare.
-Hai ca-ti dau 1.500.000, dar mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa !
-Nu se poate. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?
-Hai ca-ti dau 2.000.000, da-mi-l sa scap de belele.
-Nu se poate. Iti comand si tie unul, daca vrei, dar ai de asteptat un an.
-Iti dau 3.000.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri !
-Bine, hai. Dar sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru…
Dupa 6 luni se intalnesc cei doi iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari…
-Ce mi-ai facut, mai Strul ? M-ai nenorocit cu elefantul asta !
-De ce ?
-Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii… S-a suit cu fundul pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea… Obsedata si ea cu florile, a facut pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii… nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat !
-Bai, Itic, tu ai o problema !
-Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine !
-Nuuuu ! Alta e problema ta! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala !
-Frate, am scapat de toate problemele !
-Dar ce-ai facut, ma ?
-Mi-am luat un elefant !
-Hai mai, lasa vrajeala, ca nu-mi arde…
-Zau! Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea… stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi… jet mic, jet mare. Copiii… stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa, ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei.
-Dar cat ai dat pe el ?
-1.000.000 de euro, dar face toti banii…
-Auzi, nu mi-l vinzi mie ?
-Ce sa fac ??? Face parte din familie acum, nu e de vanzare.
-Hai ca-ti dau 1.500.000, dar mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa !
-Nu se poate. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?
-Hai ca-ti dau 2.000.000, da-mi-l sa scap de belele.
-Nu se poate. Iti comand si tie unul, daca vrei, dar ai de asteptat un an.
-Iti dau 3.000.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri !
-Bine, hai. Dar sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru…
Dupa 6 luni se intalnesc cei doi iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari…
-Ce mi-ai facut, mai Strul ? M-ai nenorocit cu elefantul asta !
-De ce ?
-Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii… S-a suit cu fundul pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea… Obsedata si ea cu florile, a facut pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii… nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat !
-Bai, Itic, tu ai o problema !
-Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine !
-Nuuuu ! Alta e problema ta! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala !
victorelalove- moderator
Noapte buna, tuturor!
Pe maine.
Si inainte de a adormi...o melodie de vis!!!!!!!!!!
Pe maine.
Si inainte de a adormi...o melodie de vis!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Noapte buna Vic!
simi- vip
simi- vip
I AM BACK
Hi for the all dear girls
miss you
this is the first summary for the EPISODE 60 with my love
Savas does get shot but it is only a surface wound.
YASEMIN: Savas! What is wrong?
SAVAS: I am fine…You know what I am going to ask of you, please be calm
Seher & Sahnur meet again
Everyone at the mansion is discussing the wedding
Shanur has a gift for Yasemin
SHANUR: My mother-in-law was a bride with this, she gave it to me, now it is your turn
Hakan proposes to CIcek, but someone least expected is against this marriage
Pala & Fidan slowly are working things out
Savas wants to meet with Hasip one more time and tell him that they are brothers.
But he is faced with an unexpected something that wants to stop him. (this is not clear
YASEMIN: Savas! What is wrong?
SAVAS: I am fine…You know what I am going to ask of you, please be calm
Seher & Sahnur meet again
Everyone at the mansion is discussing the wedding
Shanur has a gift for Yasemin
SHANUR: My mother-in-law was a bride with this, she gave it to me, now it is your turn
Hakan proposes to CIcek, but someone least expected is against this marriage
Pala & Fidan slowly are working things out
Savas wants to meet with Hasip one more time and tell him that they are brothers.
But he is faced with an unexpected something that wants to stop him. (this is not clear
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Dragalaselor buna dimineata si Hristos sa inaltat.Astazi este mare sarbatoare.Inaltarea domnului.Pofteti la cafea
Pentru astazi vam pregatit cozonac si oua rosii
Pentru astazi vam pregatit cozonac si oua rosii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata tuturor! Hristos s-a Inaltat !
ninnet- vip
ninet Adevarat a Inaltat!
Va aduc si o poezie culeasa de pe alte meleaguri sper sa nu supar pe nimeni
Foaie verde solz de peste
S-au gasit ‘nspe neveste
Sa-i faca lui Muri zestre
Zestre de femei –iubite
Car’ de care mai traznite
Nurghiul este prea batrana
Tuba e cam *fluturaş*
Burcin , soata legitima
Nu-i pe placul la neveste.
Si-uite asa trecura anii
A imbatranit si “ clanul”
Cautand si cautand
O muiere pricopsita
Pentru blondul
Cam boland!!
Foaie verde solz de peste
S-au gasit ‘nspe neveste
Sa-i faca lui Muri zestre
Zestre de femei –iubite
Car’ de care mai traznite
Nurghiul este prea batrana
Tuba e cam *fluturaş*
Burcin , soata legitima
Nu-i pe placul la neveste.
Si-uite asa trecura anii
A imbatranit si “ clanul”
Cautand si cautand
O muiere pricopsita
Pentru blondul
Cam boland!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ninnet- vip
lica54 a scris:ninet Adevarat a Inaltat!
Pentru blondul
Cam boland!!
Adevarat a Inaltat LICA, nici o suparare iubito, chiar haioasa
ninnet- vip
Neatza si Adevarat a Inaltat Bravo Lica , mi-a placut poezia Cu blondul , cam brunetel
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
ninnet- vip
ninnet- vip
dragilor
http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=15355
MURAT YILDIRIM
Zvijezda serijala 'Asi' dolazi u Hrvatsku na poziv predsjednika Josipovića
Veselim se susretu s obožavateljima u Hrvatskoj i odlasku u Dubrovnik, o čijoj ljepoti mi je pričala supruga - govori popularni turski glumac, zvijezda serijala 'Asi', koji će ovoga ljeta posjetiti Jadran i to na poziv predsjednika Ive Josipovića i njegove supruge Tatjane
Veselim se susretu s obožavateljima u Hrvatskoj i odlasku u Dubrovnik, o čijoj ljepoti mi je pričala supruga. Dogovorili smo se da ćemo ga već ovo ljeto, čim završimo svaki
svoje snimanje, posjetiti zajedno - rekao je na početku razgovora za Gloriju 30-godišnji turski glumac Murat Yildirim. Zvijezda TV serijala “Asi” u kojem igra glavnu mušku ulogu Demira Dogana prije tri godine vjenčao se s 31-godišnjom kolegicom Burçin Terzioglu, koja, pak, u “Ezelu” glumi Azad Karaeski, kćer istanbulskog šefa mafije, a sretni glumačko-bračni par u Hrvatsku će doći na poziv predsjednika Ive Josipovića i njegove supruge Tatjane.
Murat Yildrim: Zet iz snova
Kako je došlo do toga da predsjednik Josipović pozove Murata Yildrima u posjet Hrvatskoj, ali i ostale detalje iz privatnog života popularnog turskog glumca, pročitajte u ekskluzivnom intervjuu u novom broju tjednika Gloria, koji dolazi na kioske u četvrta, 2. lipnja 2011.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata fetelor(la pranz)!!Cafeaua ati baut-o asa ca va servesc cu :ryty: ca doar e sarbatoare...
simi- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum