Serialesitelenovelet
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 11:33 am

Hristos s-a Inălţat !!!

dragilor Fulgerică merge în vara aceasta la croaţi.

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Muratcroatia

http://www.gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=15355
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 11:37 am

DENISA a scris:Hristos s-a Inălţat !!!

dragilor Fulgerică merge în vara aceasta la croaţi.

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Muratcroatia

Adevarat s-a Inaltat! Poate ajunge si in Romania la un moment dat! kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 11:38 am

Simi trebuie şi invitat .

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 4f6af213
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 02 Iun 2011, 11:38 am

simi a scris:Buna dimineata fetelor(la pranz)!!Cafeaua ati baut-o asa ca va servesc cu :ryty: ca doar e sarbatoare... kiss kiss kiss
multumim mult Simi, ai vazut ca 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 255789 e invitat in Croatia chiar de presedinte, i-a cuprins "isteria "si pe ei Smile Smile personal ma bucur mult pentru recunoasterea mondiala a acestui minunat actor,...la turci sta mai rau dar ei sunt o alta natie............... Smile Smile
BUNA DENISA, in DUBAI MURI, in CROATIA MURI...NU NE-AM INSELAT CHIAR ASA RAU Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 11:42 am

Ma bucur tare mult pt el 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 60243 Turcii nu ne ofera foarte multe despre el...nu stiu ce e cu secretomania asta!!! sad sad
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 11:44 am

vizavi de această poză pe care eu am postat-o ieri la turcoaice şi aici am tot primit Mp cine e fata ce apare alături de el , se pare că ar fi una dintre surorile lui cu nepoţica lui .

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 E634768d

eu ştiam că are doar o soră dar am întrebat amu' şi mi s-a spus că are 2 surori cea mică e studentă în Istanbul iar cea mare este în Anglia .

Andrada cred că încet încet ne va arăta că a meritat să ne pierdem nopţile pe net dar un merit mare îl are şi Tuba , ei au dat lovitura ca şi cuplu " ASI- DEMIR ".

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 11:50 am

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 1eecf1ce
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 02 Iun 2011, 11:57 am

Buna Denisa Hristos sa Inaltat!
Presupun ca merge insotit de consoarta la Croati?? kiss kiss kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 02 Iun 2011, 11:59 am

asa este DENISA, au fost un cuplu de aur, si nici acum nu inteleg ..ce i-a despartit atat de iremediabil si de ce nici nu regizor nu a incercat sa exploateze minunatul lor potential mai departe....se pare totusi ca VIPA isi are meritul ei aici! Evil or Very Mad Evil or Very Mad 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436
este frumoasa poza si da seamana a familie kiss

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 02 Iun 2011, 12:00 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:00 pm

Lica nu cred ca lipseste vineri din post!!! sad sad Cand ii vad moaca prin poze ma apuca toate cele.... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 12:03 pm

Lica sigur nu va pierde duduia ocazia să se afişeze la toarta lui , dar acum ca să fiu corectă nu e de condamnat el , fiecare dintre noi ne-am lua jumătăţile şi mi se pare normal să mă bucur de reuşitele mele alături de colegul de apartament , mie nu-mi convine să-i văd rânjetul pe plajele de la croaţi dar asta e , înghit în sec .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:05 pm

andradamaria a scris:asa este DENISA, au fost un cuplu de aur, si nici acum nu inteleg ..ce i-a despartit atat de iremediabil si de ce nici nu regizor nu a incercat sa exploateze minunatul lor potential mai departe....se pare totusi ca VIPA isi are meritul ei aici! Evil or Very Mad Evil or Very Mad 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436
este frumoasa poza si da seamana a familie kiss
Andrada,eu cred ca a venit timpul pt un proiect comun...mai ales ca acum sant pe val... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 Am citit undeva ca Muri a zis ca poate o sa mai aiba un proiect cu Tuba...dupa ceva ani....cred ca a venit momentul...sau cel putin asa sper eu... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 12:06 pm

Andrada mie mi-ar place un video chat live , eu am tot întrebat de ce se evită dar un răspuns ferm nu am primit.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 02 Iun 2011, 12:08 pm

DENISA a scris:Lica sigur nu va pierde duduia ocazia să se afişeze la toarta lui , dar acum ca să fiu corectă nu e de condamnat el , fiecare dintre noi ne-am lua jumătăţile şi mi se pare normal să mă bucur de reuşitele mele alături de colegul de apartament , mie nu-mi convine să-i văd rânjetul pe plajele de la croaţi dar asta e , înghit în sec .
corect asa este,nu stiu ce pozitie au croatele vis a'vis de 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 , dar daca este ca la noi..eu n-as lua-o la purtator Smile cel putin la intalniri cu fanii,presupun ca vor fi si de-astea..Muri este mult mai dezinhibat in absenta 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:09 pm

simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 02 Iun 2011, 12:11 pm

simi a scris:Andrada,eu cred ca a venit timpul pt un proiect comun...mai ales ca acum sant pe val... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 Am citit undeva ca Muri a zis ca poate o sa mai aiba un proiect cu Tuba...dupa ceva ani....cred ca a venit momentul...sau cel putin asa sper eu... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638
a declarat ca peste vreo 5 ani...si n-au trecut! fatidica expresie "dupa 5 ani" sad sad sau cifra 5 era legata de TUBA care va fi una din cele mai bune actrite ale turciei..peste 5 ani Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 12:13 pm

28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 B929cbf3
28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 430
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:15 pm

Frumoase poze Denisa! kiss kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 02 Iun 2011, 12:19 pm

„Asi“ series star is coming to Croatia by invitation of President Josipovic

„I look forward to meet with fans in Croatia and visit Dubrovnik, whose beauty I've been told about by my wife“, says the popular Turkish actor, star of the series „Asi“, who will visit the Adriatic sea this summer by invitation of President Ivo Josipovic and his wife Tatjana. He met his wife on the set of the series „Storm“ in which they played a love couple. „We've already agreed that both of us will visit Dubrovnik this summer, as soon as each of us finishes shooting“, said to Gloria magazine 30-year-old Turkish actor Murat Yildirim at the start of his interview. The star of TV series "Asi" in which he plays Demir Dogan, married 31-year colleague Burçin Terzioglu three years ago, which is starring as Istanbul mob boss's daughter Azad Karaesk in the TV series "Ezel", the happy actors-couple will come to Croatia at the invitation of the President Ivo Josipovic and his wife Tatjana.

Murat Yildrim: The dream son-in-law

How did it happen that President Josipovic invites Murat Yildrim to visit Croatia and other details from the private life of the popular Turkish actor, read an exclusive interview in the new issue of weekly magazine Gloria out on 2nd of June 2011.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:25 pm

Deci in final isi ia si diva cu el....dar exista si o parte buna...daca am inteles bine...o sa faca baie in Adriatica....si acolo fac si eu... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 165638 Macar cu atata ma consolez si eu...
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 12:30 pm

andradamaria a scris:

„Asi“ series star is coming to Croatia by invitation of President Josipovic
Spoiler:

starul din "Asi" vine în Croaţia la invitaţia preşedintelui Josipovic.

"Aştept cu nerăbdare să mă întâlneasc cu fanii din Croaţia şi vizita în Dubrovnik, despre a cărei frumuseţe mi-a spus soţia mea", spune popularul actor turc, starul din serialul "Asi", care va vizita Marea Adriatică în această vară la invitaţia preşedintelui Ivo Josipovic şi a soţiei sale Tatjana. El şi-a cunoscut soţia prin intermediul serialului "Firtina ", în care au jucat un cuplu de îndrăgostiţi. "

Am convenit deja că amândoi vor vizita Dubrovnik în această vară, de îndată ce fiecare dintre ei termină filmările a declarat pentru revista Gloria actorul turc Murat Yildirim la începutul interviului său. Star din serialul de televiziune "Asi", unde el joacă personajul Demir Dogan, de 31 de ani , căsătorit cu colega lui de platou Burcin Terzioglu în urmă cu trei ani, fericitul cuplu de actori vor veni în Croaţia, la invitaţia preşedintelui Ivo Josipovic şi a soţiei sale Tatjana.

Cum s-a întâmplat ca preşedintele Josipovic să-l invite pe Murat Yildrim să viziteze Croaţia şi alte detalii din viaţa privată a popularului actor turc, citiţi un interviu exclusiv în noul număr al revistei săptămânale Gloria pe 02 iunie 2011.

Am tradus doar ce ne interesa pe noi .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:34 pm

Multumesc Denisa....deci am inteles bine...eu inteleg engleza doar cand e vorbita...cu cititul mai greu... 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 1450537109 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 1450537109
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 02 Iun 2011, 12:36 pm

te-ai descurcat cu melodiile ????
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 02 Iun 2011, 12:37 pm

[quote="DENISA"] sad sad se leaga de el cu lanturi 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 756436 naibi!!!!!!!!!!si acum ce sa zica si aia de la gazeta..sunt politicosi ok 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Jq17ol
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Joi 02 Iun 2011, 12:39 pm

DENISA a scris:te-ai descurcat cu melodiile ????
Cred ca da....dar nu-mi apare casuta in care scrie"save"...dar cu toate astea se salveaza in downloand...nu stiu daca e bine...
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum