28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
e imposibil să nu-ţi apară SAVE
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La mine chiar e posibil...imi arata doar ca il descarca....in stanga jos...dau clik acolo si incepe melodia si atat...DENISA a scris:e imposibil să nu-ţi apară SAVE
- Spoiler:
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
păi atunci cu click dr dă-i COPY în Download şi apoi PASTE în fişierul tău cu melodii.
Partea buna e ca le-am gasit in Download....chiar am facut un clip cu muzica pe el azinoapte....dar cand am vrut sa-l pun pe Youtube nu s-a inregistrat si nu stiu de ce....pentru ca mergea....oricum mai incerc si azi...DENISA a scris:păi atunci cu click dr dă-i COPY în Download şi apoi PASTE în fişierul tău cu melodii.
simi- vip
poate nu l-ai urcat cum trebuie sau poate l-ai pus pe privat , vezi că programul cu care ai făcut clipul are opţiune ptr Youtube şi ţ-il urcă direct .
Stiu ca are optiune pt Youtube...dar mi-am prins nasu acolo....imi cerea descriere si nu am stiut ce sa scriu...DENISA a scris:poate nu l-ai urcat cum trebuie sau poate l-ai pus pe privat , vezi că programul cu care ai făcut clipul are opţiune ptr Youtube şi ţ-il urcă direct .
simi- vip
nu contează ce scrii acolo
Denisa am o intrebare cam stupida dar totusi am sa te intreb.Pe alte forumuri in alte limbi pe unde s-a mai difuzat ASI ai avut ocazia sa intalnesti persoana cu aceiasi parere ca a noastra despre cuplu Yildirim ca nu sunt pe aceiasi lungime de unda????Ca nu se potivesc??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Destule Lica , sunt foarte multe turcoaice de aceeaşi părere cu noi inclusiv arăboaice .
Eh da, 2007. Tuba i Murat su dali jedan jedini zajednički intervju u Antakyi - tu su bili i Defne i Ihsan, na pitanje o ljubavi Tuba je izjavila," Vi kažete da je ljubav između Asi i Demira nemoguća - ja kažem, nema nemogućih ljubavi"...Murat "U ruke Demira, ovaj magični grad donio mi je strastvenu ljubav"
Eh da, 2007. Tuba i Murat su dali jedan jedini zajednički intervju u Antakyi - tu su bili i Defne i Ihsan, na pitanje o ljubavi Tuba je izjavila," Vi kažete da je ljubav između Asi i Demira nemoguća - ja kažem, nema nemogućih ljubavi"...Murat "U ruke Demira, ovaj magični grad donio mi je strastvenu ljubav"
O sa mai incerc si azi....Dar nu conteaza ca le iau melodiile direct din Downloand asa e??DENISA a scris:nu contează ce scrii acolo
simi- vip
dacă răuşeşti să le pui direct de acolo nu este nicio problemă.
Multumesc mult de raspuns te si-ti doresc o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Da le-am pus direct de acolo...DENISA a scris:dacă răuşeşti să le pui direct de acolo nu este nicio problemă.
simi- vip
fetele care v-aţi uitat la Ezel speneţi-mi şi mie dacă i-au spus lui Can că Ezel e tatăl lui adevărat .
eu nu m-am uitat dar uitati ce traducere trage goagalulDENISA a scris:fetele care v-aţi uitat la Ezel speneţi-mi şi mie dacă i-au spus lui Can că Ezel e tatăl lui adevărat .
Eh, 2007. Tuba Murat a dat un singur interviu comun în Antakya - au fost, de asemenea, Defne şi Ihsan, problema iubirii Tuba a spus, "Tu spune că iubirea dintre Asi şi Demir este imposibil - spun, nu o iubire imposibila ... Murat "în mâinile Demir, acest oras magic mi-a facut o dragoste pasionala"
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
declaraţia lui Demir=Murat e interesantă iar Tuba declară " nu e imposibilă o iubire pasională , e mai clară e traducerea din croată în egleză
am uitat sa-l trec prin engleza dar asta este un clip simpatic...ce??????????????urile lui MURATDENISA a scris:declaraţia lui Demir=Murat e interesantă iar Tuba declară " nu e imposibilă o iubire pasională , e mai clară e traducerea din croată în egleză
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
în ASI când se priveau parcă se hipnotizau
buna ziua dragelor
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Bună fetelor. e clar ce înseamnă să ai soţ preşedinte, ţi-l aduce acasă pe
Simi, sigur şi ea este de el, apropo de ce ai scris mai în faţă
Buna Dana....de acum o sa-l bat si eu la cap pe barbatul meu sa se faca presedinte!!!lexia a scris:Bună fetelor. e clar ce înseamnă să ai soţ preşedinte, ţi-l aduce acasă pe
simi- vip
Buna Lexia....cu tine vb dar te-am botezat....
simi- vip
bun venit Lexia !!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 02 Iun 2011, 2:03 pm, editata de 1 ori
dai mielul?simi a scris:Buna Lexia....cu tine vb dar te-am botezat....
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum