28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+16
Motzişor
kh69
Lucica10
lexia
Admin_dea05
andreea90
pufy2010
ninnet
michiper68
lavy612
simi
dana4699
DENISA
andradamaria
victorelalove
lica54
20 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Wauuu Ninnet ce tip ne-ai pus sa cante!!!!Degeaba eu raman tot la prima dragoste...nu ma ispitesti...El doar el
si eu tot la raman
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 28. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
vă mai pun unul producţie proprie
ASI & DEMIR Woman of my life
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 04 Iun 2011, 12:48 am, editata de 1 ori
[quote="ninnet"][quote="simi"]Wauuu Ninnet tip ne-ai pus sa cante!!!!Degeaba eu raman tot la prima dragoste...nu ma ispitesti...El doar el [/quote
nu te ispitesc deloc nu ??????????
Nuuuuuuu,sant prinsa rau....
nu te ispitesc deloc nu ??????????
Nuuuuuuu,sant prinsa rau....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
DENISA a scris:vă mai pun unul producţie proprie
- Spoiler:
super Deni
dana4699- vip
... mi-e teamă ca Murat să nu cânte alături de Compact
mie mi-e teamă să nu cânte aşa dacă nu o fi cântat deja
DENISA a scris:[color=darkblue][center] mie mi-e teamă să nu cânte aşa dacă nu o fi cântat deja
... asta a cântat deja, avea și un felinar în mână
pufy2010 a scris:
... asta a cântat deja, avea și un felinar în mână
Ce fata finuta e Tuba!!De cand e inregistrarea Denisa?
simi- vip
superba melodia
dana4699- vip
...înainte de somnic, o melodie și o interpretare fantastică
Am recunoscut-o pe doamna ...era si la intalnirea lui Murat cu fanii!! Pufy!DENISA a scris:ieri e făcută Simi
simi- vip
pufy2010 a scris:...înainte de somnic, o melodie și o interpretare fantastică
[
superba Pufy,
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
da , Simi este Gönülce
Merită ascultată ♥♥♥♥♥♥♥
ninnet- vip
M-am gandit eu Denisa ca e ea....
simi- vip
eu va spun Noapte Buna , ca s-a trezit si celalalt puiut .va pup dulce
dana4699- vip
Dragilor eu vă pupăcesc şi vă urez somnic pufos
Noapte buna tuturor!Mai barfim dimineata la cafea!
simi- vip
Noapte Buna Deni ,Ninnet, Simi , Victo have a nice day :rf<:
dana4699- vip
magnetismul dragostei si chimia iubirii dintre asi /demir ne tine prezenti pana in miez de noapte
buna dimineata! denisa ai creat si postat atatea clipuri nostalgice unul mai sensibil ca altul
am trait clipele filmului asa ca am si plans un pic in sala pasilor iar in dansul dupa 5 ani am oftat din tot sufletul ei au o mimica si gesturi ca nu le poti confunda sti exact care a fost segventa si ce a spus in film muzica este minunata si in ton cu textul original deaceea clipurile au avut o sensibilitate mai mare noroc cu pufy care ne da si alta muzica sa ne trezim iar ninnet ne da si pe savas sa vedem si alta fata a lui murat cum spune-au evele chimia a lucrat in asi Nu am reusit sa va urmaresc decat pg 80-88 asta de dragul lui murat ca este in aceasta luna pe platou si ce va urma? pana la toamna ne multumim cu arhiva demir in paralel cu savas si poate cate o stire din ziare sa va tina puterile si sa creati in continuare clipuri asa de frumoase ca tot ce a=ti postat pana acum succes alimar FRUMOASA SEARA A FOST OFERITA DE PASIONATELE DE TURCI SI TURCOAICE CAM LUNGI COMENTARII OARE LE CITITI?
am trait clipele filmului asa ca am si plans un pic in sala pasilor iar in dansul dupa 5 ani am oftat din tot sufletul ei au o mimica si gesturi ca nu le poti confunda sti exact care a fost segventa si ce a spus in film muzica este minunata si in ton cu textul original deaceea clipurile au avut o sensibilitate mai mare noroc cu pufy care ne da si alta muzica sa ne trezim iar ninnet ne da si pe savas sa vedem si alta fata a lui murat cum spune-au evele chimia a lucrat in asi Nu am reusit sa va urmaresc decat pg 80-88 asta de dragul lui murat ca este in aceasta luna pe platou si ce va urma? pana la toamna ne multumim cu arhiva demir in paralel cu savas si poate cate o stire din ziare sa va tina puterile si sa creati in continuare clipuri asa de frumoase ca tot ce a=ti postat pana acum succes alimar FRUMOASA SEARA A FOST OFERITA DE PASIONATELE DE TURCI SI TURCOAICE CAM LUNGI COMENTARII OARE LE CITITI?
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Neata
V-am adus niste fructe delicioase de dimineata...
V-am adus niste fructe delicioase de dimineata...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
alimar a scris:buna dimineata! FRUMOASA SEARA A FOST OFERITA DE PASIONATELE DE TURCI SI TURCOAICE CAM LUNGI COMENTARII OARE LE CITITI?
Buna dimineata alimar, sigur ca citim , sa nu te indoiesti de asta eu citesc fiecare comentariu in parte, da aseara am alunecat in panta nostalgica , mai avem si caderi din astea ,cu privire la vacanta si la noile proiecte turcesti ????? asteptam toamna ,pana atunci ? avem arhiva ,avem ASI, DEMIR -YASO, SAVAS,
ninnet- vip
Buna dimineata fetele! Multumim pentru fructe Lavy,sant foarte bune!
simi- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum