Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
buna ziua.......LA MULTI ANI ....pt cei ce sarbatoresc azi si sper ca mosil si-a facut datoria si v-a adus tot ce v-ati dorit.....
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
noapte buna si un inceput de saptamana bun.....
emine- membru senior
buna seara fetelor ce mai faceti? sper ca bine
apropo acum am vazut reclama la kd si o sa avem film si marti seara deci 2 zile pe saptamana
apropo acum am vazut reclama la kd si o sa avem film si marti seara deci 2 zile pe saptamana
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
buna seara
ce misto avem serialu si in seara asta
ma bucur
ma bucur
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Dar nu cred ca o sa-i tina prea mult..Turcii sunt doar cu 8 episoade in fata,nu??Si daca urmeaza buna lor traditie de a nu difuza (la ei,in Turcia) seriale in perioada Anului Nou...ii ajungem repejor...si apoi..iar intrerupe Kanal D Ro difuzarea,si iar stam si asteptam cateva lunimonicuta a scris:buna seara
ma bucur
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
buna! la cum cioparteste astia de la noi serialul s-ar putea sa ajungem dintr-un ep de la turci sa-l faca doua la noi ....iulia1965 a scris:Dar nu cred ca o sa-i tina prea mult..Turcii sunt doar cu 8 episoade in fata,nu??Si daca urmeaza buna lor traditie de a nu difuza (la ei,in Turcia) seriale in perioada Anului Nou...ii ajungem repejor...si apoi..iar intrerupe Kanal D Ro difuzarea,si iar stam si asteptam cateva lunimonicuta a scris:buna seara
ma bucur
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
in seara asta a fost mai scurt episodul,nu se dezmint turcii, isi pastreaza prostul obicei de a cioparti episoadele.o noapte linistita va doresc.
elena50- vip
vai ce rau imi pare ca nu am fost pe faza si nu am vazut ep de marti atata zapacesc astia programul de nici nu mai stii cand sa te uiti stie careva ce nr de pe a fost,macar sa-l caut sa-l vad pe youtube...ms
emine- membru senior
emine- membru senior
Frumos serial!
Buna la toti!
Imi place acest serial si as dori sa il pot vedea tot! Ma poate ajuta cineva cu link-urile?
Multumesc frumos si va doresc la toti Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! :-*
Imi place acest serial si as dori sa il pot vedea tot! Ma poate ajuta cineva cu link-urile?
Multumesc frumos si va doresc la toti Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! :-*
mmchit- membru
Data de inscriere : 27/10/2009
nici nu stiu..nici macar nu au dat tot ce au aratat in promoemine a scris:vai ce rau imi pare ca nu am fost pe faza si nu am vazut ep de marti atata zapacesc astia programul de nici nu mai stii cand sa te uiti stie careva ce nr de pe a fost,macar sa-l caut sa-l vad pe youtube...ms
dea05- vip
buna fetele atata il zapacesc de nici ei nu mai stiu de capul lor cei de la kd sant de groaza marti au scurtat epdea05 a scris:nici nu stiu..nici macar nu au dat tot ce au aratat in promoemine a scris:vai ce rau imi pare ca nu am fost pe faza si nu am vazut ep de marti atata zapacesc astia programul de nici nu mai stii cand sa te uiti stie careva ce nr de pe a fost,macar sa-l caut sa-l vad pe youtube...ms
lucyana- membru senior
pai am si zis ca la ei dintr-un ep o sa faca doua ..doar la turci s-ar putea ca de sarbatori sa nu fie difuzat asa ca la noi o sa-l lungeasca :pirat:lucyana a scris:buna fetele atata il zapacesc de nici ei nu mai stiu de capul lor cei de la kd sant de groaza marti au scurtat epdea05 a scris:nici nu stiu..nici macar nu au dat tot ce au aratat in promoemine a scris:vai ce rau imi pare ca nu am fost pe faza si nu am vazut ep de marti atata zapacesc astia programul de nici nu mai stii cand sa te uiti stie careva ce nr de pe a fost,macar sa-l caut sa-l vad pe youtube...ms
dea05- vip
asa cum au facut si cu 1001 dn specific lordea05 a scris:pai am si zis ca la ei dintr-un ep o sa faca doua ..doar la turci s-ar putea ca de sarbatori sa nu fie difuzat asa ca la noi o sa-l lungeasca :pirat:lucyana a scris:buna fetele atata il zapacesc de nici ei nu mai stiu de capul lor cei de la kd sant de groaza marti au scurtat epdea05 a scris:nici nu stiu..nici macar nu au dat tot ce au aratat in promoemine a scris:vai ce rau imi pare ca nu am fost pe faza si nu am vazut ep de marti atata zapacesc astia programul de nici nu mai stii cand sa te uiti stie careva ce nr de pe a fost,macar sa-l caut sa-l vad pe youtube...ms
atunci mai bine il dadeau doar lunea si era intreg decat in ambele zile si ciopartit
dea te pup ma bucur ca esti prin zona
lucyana- membru senior
buna seara fetelor
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
dea05 a scris:nici nu stiu..nici macar nu au dat tot ce au aratat in promoemine a scris:vai ce rau imi pare ca nu am fost pe faza si nu am vazut ep de marti atata zapacesc astia programul de nici nu mai stii cand sa te uiti stie careva ce nr de pe a fost,macar sa-l caut sa-l vad pe youtube...ms
buna,mda,normal specific turcilor,inseamna ca nu am pierdut prea mult din film...trebuie sa ai rabdare multa cu astia ca sa urmaresti ceva la ei.... :P
emine- membru senior
emine- membru senior
a venit si bebe.....
un moment de tristete
un moment de tristete
dea05- vip
Nu prea..."Lalaitul" actiunii e specifica telenovelelor sud-americane...Turcii,de regula...au episoadele foarte antrenante...cu schimbari bruste si rapide de situatie...Pierzi un episod..pierzi o groaza de chestii!emine a scris:
buna,mda,normal specific turcilor,inseamna ca nu am pierdut prea mult din film...trebuie sa ai rabdare multa cu astia ca sa urmaresti ceva la ei.... :P
Din pacate...Yaprak Dokumu" pare singurul serial turcesc care se abate de la regula...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
haioasa mai e soacra lui Fikret!
elena50- vip
Buna ...deea ce ep ai pierdut ,poate te pot ajuta? sau e urcat pe youtube cu traducere?
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
buna!cred ca ep 2 nu vazusem dar oricum nu conteaza ca nici n-am sa ma mai uit...n-am pierdut multe mai ales ca astia ciopartesc serialul...multumesc oricum ca ai fost o draguta si ai vrut sa ma ajutinety a scris:Buna ...deea ce ep ai pierdut ,poate te pot ajuta? sau e urcat pe youtube cu traducere?
dea05- vip
asta e adevarat ..ne au zapacit cu orele lor ...sper sa si dea seama ce greseala au facut insa sa nu fie prea tarziu..e singurul serial pe care il vad si eu celelalte sint la ore imposibil de vizionat ...dea05 a scris:buna!cred ca ep 2 nu vazusem dar oricum nu conteaza ca nici n-am sa ma mai uit...n-am pierdut multe mai ales ca astia ciopartesc serialul...multumesc oricum ca ai fost o draguta si ai vrut sa ma ajutinety a scris:Buna ...deea ce ep ai pierdut ,poate te pot ajuta? sau e urcat pe youtube cu traducere?
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
si la mine la fel a ramas ultimul..nu m-am uitat la el tot doar l-am spicuit ..acum in sezonul asta am sa-l urmaresc cred ca e ultimul sezon ca l-a lungit asa de mult...nety a scris:asta e adevarat ..ne au zapacit cu orele lor ...sper sa si dea seama ce greseala au facut insa sa nu fie prea tarziu..e singurul serial pe care il vad si eu celelalte sint la ore imposibil de vizionat ...dea05 a scris:buna!cred ca ep 2 nu vazusem dar oricum nu conteaza ca nici n-am sa ma mai uit...n-am pierdut multe mai ales ca astia ciopartesc serialul...multumesc oricum ca ai fost o draguta si ai vrut sa ma ajutinety a scris:Buna ...deea ce ep ai pierdut ,poate te pot ajuta? sau e urcat pe youtube cu traducere?
dea05- vip
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum