Serialesitelenovelet
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Empty Fahriye Evcen

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:00 am

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 71459903

A mers în vacanţă în Turcia şi s-a ales cu un rol în serial.

Fahriye s-a născut şi a crescut în Germania. Acum doi ani a mers în vacanţă în Turcia, unde viaţa i s-a schimbat radical. Persoana care i-a dat peste cap totul a fost Oya Aydogan, o actriţă celebră din Turcia. La insistenţele ei, Fahriye a acceptat să joace în seriale.

Nostalgia locurilor natale...

Din pasiune pentru actorie, tânăra a fost nevoită să-şi îngheţe anul la Universitatea Dusseldorf-Heinrich Heine, secţia de sociologie şi să se mute împreună cu mama ei în Istanbul. A plecat purtând cu ea nostalgia oraşului unde a crescut. Şi acum, când cariera ei de actriţă este în plină ascensiune, Fahriye nu a uitat de Solingen, micul orăşel între Dusseldorf şi Koln.

"Mi-e dor de micile cafenele italiene din Dusseldorf, de chelnării aceia drăguţi care te întâmpinau mereu cu zâmbetul pe buze şi de îngheţata italiană. Şi de parcuri mi-e dor.”

"Încă mă chinui să mă obişnuiesc să trăiesc în Turcia.”

În Istanbul, actriţa locuieşte cu mama ei care o susţine şi o ajută foarte mult, chiar dacă este mereu pe drumuri între Turcia şi Germania.

Actriţa povesteşte că, la început, a avut reţineri pentru că toată lumea se purta frumos şi nu îşi dădea seama de ce. În Germania, mărturiseşte ea, oamenii sunt mult mai reci şi mai distanţi.

"Această apropiere nejustificată m-a deranjat la început. Nu îmi dădeam seama de ce se purtau aşa cu mine sau dacă era ceva natural ori fals. La început eram dată peste cap şi mă gândeam să mă întorc, însă acum am trecut peste această fază.”

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 54236749
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 87992683Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 11242032
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Empty Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

Mesaj Scris de IRIS Vin 04 Dec 2009, 9:11 am

dea05 a scris:Cea mai mare dorinta a mea este ca Leyla sa ramana cu Oguz si sa nu o mai supere(sper sa nu inceapa iara sa se dea la Necla)
Si eu imi doresc asta, insa...inca sunt retinuta in ceea ce-l priveste pe Oguz, nu sunt 100% convinsa ca o iubeste cu adevarat pe Leyla ( oare din marea lui dragoste pentru Necla sa nu mai fi ramas nimic ?? Question )
IRIS
IRIS
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA

Sus In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Empty Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:41 am

IRIS a scris:
dea05 a scris:Cea mai mare dorinta a mea este ca Leyla sa ramana cu Oguz si sa nu o mai supere(sper sa nu inceapa iara sa se dea la Necla)
Si eu imi doresc asta, insa...inca sunt retinuta in ceea ce-l priveste pe Oguz, nu sunt 100% convinsa ca o iubeste cu adevarat pe Leyla ( oare din marea lui dragoste pentru Necla sa nu mai fi ramas nimic ?? Question )
da si eu am multe semne de intrebare cu privire la el..eu nu-l mai cred asa de usor de
fapt nici leyla nu are totala incredere in el mereu o urmareste trecutul lor asta o face sa fie o persoana neimplinita si mereu mie mi se pare trista(sper pana la sf serialului sa fie si ea fericita in adevaratul sens al cuvantului)
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Empty Poveste de familie - Episodul 124 - Ferhunde are o nouă capcană

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:42 am

Sevket vroia să o ceară în căsătorie pe Sedef, însă va avea o mare dezamăgire.

Sevket va înţelege greşit ceea ce va vedea însă nu îi va da ocazia lui Sedef să îi explice. Ceyda ca să îşi poată finalize planurile în legătură cu Oguz va merge să vorbească cu Necla. Situaţia dintre Sevket şi Sedef îi va influenţa pe toţi în mod diferit. Mithat va începe să aibă semne de întrebare în legătură cu căsătoria lui cu Ferhunde
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Vin 04 Dec 2009, 10:32 am

buna fetele
ieri dupa ce am vazut pozele puse de voi ma-ti facut curioasa desi am zis ca nu ma mai uit in avans la nici un film iar am facut-o, imi pare rau ca moare cem cat despre leyla ar merita sa fie fericita a avut cel mai mult de suferit
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Vin 04 Dec 2009, 4:54 pm

lucyana a scris:buna fetele
ieri dupa ce am vazut pozele puse de voi ma-ti facut curioasa desi am zis ca nu ma mai uit in avans la nici un film iar am facut-o, imi pare rau ca moare cem cat despre leyla ar merita sa fie fericita a avut cel mai mult de suferit

Buna Fetelor, buna Lucyana
Singura parere de rau legata de acest film este ca moare Cem, intr-un mod destul de penibil ,zic penibil pt. ca nici tatal, nici sotia lui nu l-a bagat in seama atunci cand a aratat ca are o astfel de durere, Nejla nici macar nu a parut ingrijorata...Cat despre Leyla, imi pare rau ca zic asta ..dar s-a complacut de la inceput in relatia cu Oguz de la inceput mi s-a parut mai mult o ambitie..eu am impresia ca ele, Nejla si Leyla de mici se certau si erau invidioase pe lucrurile celeilalte(faza cu papusa)..la fel si acum...mai bine isi consuma energia ca sa se impace cu doctorul..un tip care mie mi-a placut mult...Vom vedea ..oricum cred ca vo intinde filmul mult ..are f.mare audienta..
Pupici si o seara buna
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lucyana Vin 04 Dec 2009, 9:02 pm

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 517793 si tie
inseamna ca nu am fost eu atenta sau nu am inteles deci cem le-a spus ca se simte rau? nasol sa te simti rau si sa nu te creada nimeni
fetelor un weeked placut
lucyana
lucyana
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:07 pm

clio 24 a scris:

Singura parere de rau legata de acest film este ca moare Cem, intr-un mod destul de penibil ,zic penibil pt. ca nici tatal, nici sotia lui nu l-a bagat in seama atunci cand a aratat ca are o astfel de durere, Nejla nici macar nu a parut ingrijorata...Cat despre Leyla, imi pare rau ca zic asta ..dar s-a complacut de la inceput in relatia cu Oguz de la inceput mi s-a parut mai mult o ambitie..eu am impresia ca ele, Nejla si Leyla de mici se certau si erau invidioase pe lucrurile celeilalte(faza cu papusa)..la fel si acum...mai bine isi consuma energia ca sa se impace cu doctorul..un tip care mie mi-a placut mult...Vom vedea ..oricum cred ca vo intinde filmul mult ..are f.mare audienta..
Pupici si o seara buna
da a fost o concurenta intre ele de mici s-au invidiat una pe alta .Doctorul acela a murit in accident?sau a plecat
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Vin 04 Dec 2009, 9:11 pm

buna seara fetelor Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 2n7kz8l Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 1yveqh
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:21 pm

buna vivi!
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 209h9nn
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Ipuujs
cine o fi tipul?
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:24 pm

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Sb51le
fikret cu tot familionul..se putea sa lipseasca cel mai important membru,soacra.

Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 04 Dec 2009, 9:26 pm, editata de 1 ori
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Vin 04 Dec 2009, 9:24 pm

dea05 a scris:buna vivi!
cine o fi tipul?
s-au cunoscut intr-un local si cred ca va fi partenerul ei sa nu ramana si ea singura
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:27 pm

deja ce repede a cunoscut in nou partener, s-a miscat repede sau arata dupa o perioada de timp?
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Vin 04 Dec 2009, 9:28 pm

dea05 a scris:
fikret la control cu tot familionul..se putea sa lipseasca cel mai important membru,soacra.
nemaipomenita soacra ea si dupa ecograf spera sa aiba o nepotica :D
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:29 pm

vivi a scris:
dea05 a scris:
fikret la control cu tot familionul..se putea sa lipseasca cel mai important membru,soacra.

zicea cu inversunare ca este aparatul stricat :bom:
vivi pozele cu paruiala au fost sau urmeaza?(ca nu mai stiu)
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Vin 04 Dec 2009, 9:30 pm

dea05 a scris:
vivi a scris:
dea05 a scris:

urmeaza miercuri la turci
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Vin 04 Dec 2009, 9:49 pm

vivi a scris:
dea05 a scris:
vivi a scris:
dea05 a scris:

urmeaza miercuri la turci
pai de ce o sa se certe?
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 0
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Vin 04 Dec 2009, 9:57 pm

din cate am inteles din trailar se incurca iar cu Oguz el o sa-i ia un inel de logodna si il va cauta pe Ali Riza
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tubafan Sam 05 Dec 2009, 8:57 am

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Iw3dvmYaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 F0n4wmYaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 E0hdt0Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 2qx5pjpYaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 2z4cnc7

BUNA DIMINEATA!
Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 ALilChristmas

episodul 132 la turci/poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

tubafan
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 05 Dec 2009, 4:10 pm

dea05 a scris:
clio 24 a scris:

Pupici si o seara buna
da a fost o concurenta intre ele de mici s-au invidiat una pe alta .Doctorul acela a murit in accident?sau a plecat

Buna ziua...
Din cate am inteles eu ..doctorul nu a murit in accident ..dar l-au scos din serial..
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 05 Dec 2009, 4:14 pm

dea05 a scris:buna vivi!
cine o fi tipul?

Eu am inteles ca este un tip cu care Cem facea afaceri imobiliare, pe care le preia ea, chiar daca parintii lui Cem vor s-o scoata din viata lor cu totul...incearca s-o puna sa semneze cateva acte, dar nu reusesc...
Intotdeauna mi s-a parut ca este cam dura in exprimare...acum am inteles..s-a nascut si crescut in Germania..ceea ce explica..
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Sam 05 Dec 2009, 8:32 pm

Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 Stoppingbytosayhi
emine
emine
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Sam 05 Dec 2009, 8:43 pm

clio 24 a scris:Emine frumoase poze..si mai ales multe..eu nu iubesc personajul Ferhunde..dar actrita imi place ..Intr-una din poze e cu Burci?! sau nu vad eu bine?!...Plus ca se pare ca actrita numai e cu actorul din Levent..am vazut intr-un ziar de al lor ..spunea de o noua iubire a ei...daca e asa mare pacat mie imi placea actorul care il interpreta pe Levent

buna,nici mie nu-mi place personajul pe care-l joaca,dar eu zic ca este o actrita buna din moment ce joaca asa de bine un personaj negativ si a reusit sa-o uram pe ferhunde,eu cred ca este mai greu sa joci un personaj negativ si sa-ti si iasa bine...parerea mea Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 248946 .da intr-o poza este cu burcin :lol: dar cred ca erau mai tinere,asa par.si eu stiam ca sunt impreuna.....dar ca s-au despartin nu stiu,pacat ca erau frumosi amandoi....dar se poarta intre actori :)
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Sam 05 Dec 2009, 10:01 pm

emine a scris:
clio 24 a scris:Emine frumoase poze..si mai ales multe..eu nu iubesc personajul Ferhunde..dar actrita imi place ..Intr-una din poze e cu Burci?! sau nu vad eu bine?!...Plus ca se pare ca actrita numai e cu actorul din Levent..am vazut intr-un ziar de al lor ..spunea de o noua iubire a ei...daca e asa mare pacat mie imi placea actorul care il interpreta pe Levent

buna,nici mie nu-mi place personajul pe care-l joaca,dar eu zic ca este o actrita buna din moment ce joaca asa de bine un personaj negativ si a reusit sa-o uram pe ferhunde,eu cred ca este mai greu sa joci un personaj negativ si sa-ti si iasa bine...parerea mea Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4 - Pagina 6 248946 .da intr-o poza este cu burcin :lol: dar cred ca erau mai tinere,asa par.si eu stiam ca sunt impreuna.....dar ca s-au despartin nu stiu,pacat ca erau frumosi amandoi....dar se poarta intre actori :)
Buna seara
Si eu am zis ca-mi place actrita...da este o actrita buna care interpreteaza f.bine rolul ei...mie in general imi place filmul..imi pare rau ca nu-l dau de mai multe ori pe saptamana. Pupici ..o seara buna ..si iti doresc ca MOS NICOLAE sa-ti aduca tot ce iti doresti.... 🎅 🎅
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Sam 05 Dec 2009, 10:10 pm

clio 24 a scris:
emine a scris:

Buna seara
Si eu am zis ca-mi place actrita...da este o actrita buna care interpreteaza f.bine rolul ei...mie in general imi place filmul..imi pare rau ca nu-l dau de mai multe ori pe saptamana. Pupici ..o seara buna ..si iti doresc ca MOS NICOLAE sa-ti aduca tot ce iti doresti.... 🎅 🎅

ms clio,o seara buna iti doresc si eu si Mosul Nicolae sa nu te uite nici pe tine ❤
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum