Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 24 din 43
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
Buna dimineata!Sa aveti o zi buna si o saptamana la fel! Cine doreste o cafea?
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Buna seara Deea, buna seara fetelor!Pai nu prea s-a intamplat mare lucru cel putin in ultimile doua ep. au cam intins pelteaua. Leyla naste o fetita, Oguz e in continuare fugar, urmarit de politie dar si de nepotul mafiotului ucis de el(de Oguz).Necla poate stii s-a despartit de Ali si acum il ingrijeste pe tatal ei.Am uitat sa spun ca toti s-au adunat in casa Leylei, vechea casa a lui Ali Riza, si batranii si Leyla cu fetita si Fikret cu baiatul si Necla.Pe Ali R. il viziteaza Fehrunde care stie cine e adevararul criminal si promite sa-l salveze pe Sevket. Fikret nu s-a impacat cu Tahsin . In vizita la fam Ali R. vine si baba Cevryie ,poate ,poate o indupleca pe Fikret sa se impace cu fii-su .Oguz aranjeaza sa fuga pe mare cu o salupa si inainte ii scrie o scrisoare lui Leyla. Mihtat o cere de sotie pe prietena cea draguta a lui Fikret- asistenta- si ea accepta. Logodna se face tot in casa fam Ali R si Cevryie este in frunte la logodna.De coma babi!!Salupa cu care tr. sa plece Oguz are o defectiune si apare politia pe tarm, schimb de focuri, Oguz incearca sa fuga si e impuscat.Leyla primeste vestea .Asa se termina ep .168.Fetele, va pup si va doresc sa aveti o seara frumoasa si o noapte linistitaAdmin_dea05 a scris:Buna elena , lucyana! si eu sper sa-l dea si romanii nostri doar nu l-o lasa asa neterminat.eu la turci nu m-am uitat.ce s-a mai intamplat?
elena50- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara!Deea draga mea, apropo de faptul ca Oguz n-ar fi uitat-o pe Necla nu stiu ce sa spun. Am inteles ca Necla s-a despartit de Ali pentru ca nu l-a uitat ea pa Cem, cel putin asta i-a reprosat Ali la despartire.Dar la turci orice e posibil!Au niste scenaristi !!!S-ar putea ca Oguz sa nici nu fi murit!Sa avem o surpriza la sfarsit!Vom trai si vom vedea!Va pup si va doresc o seara buna si vizionare placuta laAVG!
elena50- vip
Avem in seara asta AVG?
elena50- vip
A fost.elena50 a scris:Avem in seara asta AVG?
Admin_dea05- Admin
Decat sa-l vad din nou umbland dupa Necla mai bine il lasa scenaristii mort.elena50 a scris:Buna seara!Deea draga mea, apropo de faptul ca Oguz n-ar fi uitat-o pe Necla nu stiu ce sa spun. Am inteles ca Necla s-a despartit de Ali pentru ca nu l-a uitat ea pa Cem, cel putin asta i-a reprosat Ali la despartire.Dar la turci orice e posibil!Au niste scenaristi !!!S-ar putea ca Oguz sa nici nu fi murit!Sa avem o surpriza la sfarsit!Vom trai si vom vedea!Va pup si va doresc o seara buna si vizionare placuta laAVG! ]
Admin_dea05- Admin
elena50- vip
Pai ce D-zeu o iau de la capat?Admin_dea05 a scris:Decat sa-l vad din nou umbland dupa Necla mai bine il lasa scenaristii mort.
elena50- vip
mersi elena de rezumat ciudata si necla acum ce nu ii mai convine la ali??
uf abia astept sa dea si ai nostri filmul
va pup fetelor
uf abia astept sa dea si ai nostri filmul
va pup fetelor
lucyana- membru senior
Varsta : 44
Buna seara fete dragi! In seara asta avem Yaprak Dokumu la turci! Vizionare placuta!
elena50- vip
Turcii intind in continuare pelteaua...Privesc de o ora deja si nu s-a intamplat mare lucru:Oguz nu a murit ,e la spital, pazit de soldati. Leyla vrea sa intre sa-l vada dar nu i se da voie. Asteapta sa vada ce se intampla cu Oguz .Necla are intalnire cu Ali in prezenta avocatului, pentru divort, cand ea iese din biroul lui Ali, da nas in nas cu Fehrunde care nu a renuntat sa-i ceara acestuia sa o angajeze la firma lui.Are loc un schimb de ,, amabilitatii,,!Tahsin cu un agent imobiliar vede o casuta din afara orasului, probabil vr. sa o cumpere.In casa lui Ali Riza sta si babi Cevryie su cei doi baieti ai lui Tahsin. Baietii il invata pe Ali R. alfabetul.Sedef e si ea pe acolo cu maica-sa, au grija de fetita Leylei.Un adevarat Turn Babel in casa lui Ali Riza!Tahsin vine la spital si o ia pe Fikret. Sper sa se impace cei doi , e perechea de care mi-a placut cel mai mult din serial. Necla lucreaza in continuare la firma lui Ali. Are loc o discutie intre Necla si Ali, dupa care ea ramane f suparata in birou.Episod de umplutura!Multa vorbarie din care nu am inteles mare lucru si f putina actiune. Fehrunde nu stiu ce pune la cale cu nepotul mafiotului ucis de Oguz.Oguz e dus in sala de operatii.Doctorul care il va opera pe Oguz o trimite pe Leyla acasa.Se lasa cu pupicei intre Fikret si Tahsin!Ali Riza incearca sa vorbeasca.Vine in vizita Ali sotul Neclei la Ali Riza, isi ia ramas bun de la familieSuna Sevket de la inchisoare si Ali Riza incearca sa vb cu el la tel.Toata fam. fericita ca Ali R. isi revine!Son 169 bolum!Turcii anunta ca mai sunt 5 ep. si se termina serialul.Fetele, va pup si va doresc noapte buna!
elena50- vip
O cafea e buna chiar daca e spre amiaza!Vi-o ofer cu placere!
elena50- vip
Noapte buna! Week-end placut!
elena50- vip
Buna dimineata si o cafeluta!
elena50- vip
A aparut pe youtube promo la ep. 170. Oguz va fi impuscat in spital. Sa aveti un week-end placut in continuare!
elena50- vip
Multumesc pt rezumat.elena50 a scris:Turcii anunta ca mai sunt 5 ep. si se termina serialul.Fetele, va pup si va doresc noapte buna!
cred ca astea au fost cele mai importante momente din ep trecut
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aici e promo 170
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Admin_dea05- Admin
Da ,Deea ,astea sunt cele mai importante momente din ep. 169. Multumesc pentru ca ai urcat promo la ep. 170 , eu inca nu stiu sa urc, dar voi invata! Flori pentru tine!
elena50- vip
buna se arata interesant episodul urmator
oare cine vrea sa il impuste pe oguz?
leyla a nascut deja sau nu am vazut eu bine?
uf abia astept sa il dea si cei de la kanal d filmul
oare cine vrea sa il impuste pe oguz?
leyla a nascut deja sau nu am vazut eu bine?
uf abia astept sa il dea si cei de la kanal d filmul
lucyana- membru senior
Buna lucyana! Da, Leyla a nascut, are o fetita. Pai sunt cativa interesati sa moara Oguz!Si eu astept cu nerabdare ep. 170 la turci ca la romani sunt slabe sperante! Noapte buna!
elena50- vip
Buna dimineata! Cafeaua de dimineata
elena50- vip
O zi buna sa aveti!
elena50- vip
mersi de cafea la fel si tie o zi frumoasaelena50 a scris:O zi buna sa aveti!
lucyana- membru senior
Poop Lucyana! Flori pentru tine!lucyana a scris:
mersi de cafea la fel si tie o zi frumoasa
elena50- vip
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ziua Sf. Andrei!
elena50- vip
Pagina 24 din 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Pagina 24 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum