Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
+21
DENISA
bijou
rodica
milia
demiruta
bad_girl
carmenadina
Admin_dea05
nety
mmchit
elena50
iulia1965
monicuta
clio 24
TheCattallyn
vivi
IRIS
emine
lucyana
dea05
tubafan
25 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
hi si eu cred la fel..p[lus ca este si foarte egoista..daca iti aduci aminte primele ep. ea a fost prima care s-a interesat de Cem...si nu mi-a placut comportamentul fata de fratele ei...ca sa numai zic de Leyla...Bine ca in seara asta avem ep. la noi ..mai intelegem ce se intampla .....si vizionare placuta[/quote]
asa este de abia astept ep din seara ceasta din ce am inteles eu de la turci leyla sa oferit sa il ajute pe sevket cu bani dar la necla ii trebuie multe rugaminti[/quote]
Si eu astept sa vad ce se intimpla "cu vorbe", ca degeaba ma uit la turci, ca tot nu inteleg prea mult ! have a nice day
asa este de abia astept ep din seara ceasta din ce am inteles eu de la turci leyla sa oferit sa il ajute pe sevket cu bani dar la necla ii trebuie multe rugaminti[/quote]
Si eu astept sa vad ce se intimpla "cu vorbe", ca degeaba ma uit la turci, ca tot nu inteleg prea mult ! have a nice day
carmenadina- membru activ
Data de inscriere : 02/02/2010
asa este de abia astept ep din seara ceasta din ce am inteles eu de la turci leyla sa oferit sa il ajute pe sevket cu bani dar la necla ii trebuie multe rugaminti[/quote]carmenadina a scris:hi si eu cred la fel..p[lus ca este si foarte egoista..daca iti aduci aminte primele ep. ea a fost prima care s-a interesat de Cem...si nu mi-a placut comportamentul fata de fratele ei...ca sa numai zic de Leyla...Bine ca in seara asta avem ep. la noi ..mai intelegem ce se intampla .....si vizionare placuta
Si eu astept sa vad ce se intimpla "cu vorbe", ca degeaba ma uit la turci, ca tot nu inteleg prea mult ! have a nice day[/quote]
Vizionare placuta
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Buna seara!In episodul din seara aceasta Necla e pe cale de a se indragosti de arhitectul cu care are afaceri .Leyla merge cu Oguz sa viziteze fosta casa parinteasca pe care a cumparat-o Oguz pentru ea si e f. emotionata cand patrunde in curte!Bineinteles ca la poarta casei era Fehrunde cu maica-sa care isi luau bagajele care le mai ramasesera dupa excesul de furie a lui Mihtat si are loc un scurt schimb de replici intre Fehr. si Oguz.Astept cu nerabdare episodul tradus!O seara buna in continuare!Pupicei! flower flower
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Buna!Ma bucur ca in sfarsit casa ajunge din nou in familieelena50 a scris:Buna seara!In episodul din seara aceasta Necla e pe cale de a se indragosti de arhitectul cu care are afaceri .Leyla merge cu Oguz sa viziteze fosta casa parinteasca pe care a cumparat-o Oguz pentru ea si e f. emotionata cand patrunde in curte!Bineinteles ca la poarta casei era Fehrunde cu maica-sa care isi luau bagajele care le mai ramasesera dupa excesul de furie a lui Mihtat si are loc un scurt schimb de replici intre Fehr. si Oguz.Astept cu nerabdare episodul tradus!O seara buna in continuare!Pupicei! flower flower
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 26 Feb 2010, 8:20 pm, editata de 2 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
O primavara frumoasa le doresc fetelor care intra pe acest topic !In seara aceasta avem episod!Vizionare placuta!Pupicei! flower flower flower
elena50- vip
La multi ani pentru voi toate! Sa fim noi insene o primavara pentru toti cei din jurul nostru...sa putem radia caldura,iubire si speranta!
Va trimit, cu drag,un clip cu muzica pe sufletul meu,
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
" Cine iubeste o floare e mai aproape de cer, mai aproape de soare
Va trimit, cu drag,un clip cu muzica pe sufletul meu,
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
" Cine iubeste o floare e mai aproape de cer, mai aproape de soare
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Are un tupeu Fehrunde atunci cand e arestata si confruntata cu Sevket, ceva de groaza!
elena50- vip
Mama-i tot mama!Indiferent ce a facut fiica ei,ea ii sare in aparare.
elena50- vip
Si Fehrunde o si rasplateste pe masura cand iese din arest, la fel si pe prietena ei!E o obraznica Fehr. si o nerecunoscatoare!
elena50- vip
E de coma soacra lui Fikret ! Nu conteaza ca e copil sau adult, pe toata lumea judeca si jigneste de-a valma!
elena50- vip
Ep de la turci
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara fetelor!In seara aceasta avem episod nou la Kd tr! Se mai uita cineva sa mai schimbam o impresie, doua, chiar daca nu intelegem tr.?
elena50- vip
elena50 a scris:Buna seara fetelor!In seara aceasta avem episod nou la Kd tr! Se mai uita cineva sa mai schimbam o impresie, doua, chiar daca nu intelegem tr.?
hi imi pare rau dar nu ma uit..il astept cu subtitrare
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
din cate vad in poze, Ferhunde iese din inchisoare, cred ca cheliosul de dragul soacrasi ii plateste cautiunea si iese.elena50 a scris:Buna seara fetelor!In seara aceasta avem episod nou la Kd tr! Se mai uita cineva sa mai schimbam o impresie, doua, chiar daca nu intelegem tr.?
Oare Fikret e inselata?...sau intelege ea gresit... :nh8:
Admin_dea05- Admin
Pai cheliosu de cand a cunoscut-o pe socrela i-a placut de ea si sa nu cumva sa ramana ei impreuna!
elena50- vip
Asta e tipa cu care o insala?
elena50- vip
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Pagina 13 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum